OUDE ZEEDIJK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OUDE ZEEDIJK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.628.166

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 27.06.2014 14233-0263-012
01/08/2014
ÿþi

914834

11111

moc! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BELGE NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

- 2014 11 JUL 2014

TAATSBL A) Griffie

Gent Afrielinn Bruaae

E

25-0

ELG{SCH

MOMTE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ l~e griffier I

Ondernemingsnr : 0836.628166 Benaming (Voluit} :OUDE ZEEDIJK

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

;; Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

; Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme

;; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; zesentwintig juni tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er; een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid « OUDE ZEEDIJK » te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5,; ;; waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

; ~.,_De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van; een miljoen negenhonderd eenentachtigduizend vierhonderdvijftig euro (C 1.981.450,00) om het; kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (C 18.550,00) op twee miljoen; ;; euro (C 2.000.000,00), door inbreng in geld, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

?; 2, Elke aandeelhouder verklaart conform het voorkeurrecht in te tekenen op de kapitaalverhoging in:

geld, in verhouding tot zijn aandelenbezit, als volgt: ;

1/ Mevrouw De DUCKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106, voor een bedrag van; negenhonderdvierentwintigduizend achthonderdeenentachtig euro (C 924.881,00), volledig;

volgestort; ;

!2/ Mevrouw DE DIICKER Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd; zevenenzeventig, wonend te 8301 Knokke-Heist, Phillippartpad 1 bus 1, voor een bedrag van; negenhonderdvierentwintigduizend achthonderdeenentachtig euro (C 924.881,00), volledig; volgestort;

3/ De heer LANCKRIET Marc Leo Peter Jan, geboren te Knokke op vijf april negentienhonderd; tweeënzestig, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, wonend te; ;; 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106, voor een bedrag van vijfenzestigduizend achthonderdvierenveertig euro (C 65.844,00), volledig volgestort;

4/ De heer BALCAEN Pieter Rafaël Maria, geboren te Gent op één maart negentienhonderd! vijfenzeventig, wonend te 8300 Knokke-Heist, Phillippartpad 1 bus 1, voor een bedrag van;

vijfenzestigduizend achthonderdvierenveertig euro (C 65.844,00), volledig volgestort; ;

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschrevene

;l aandelen een globaal bedrag van een miljoen negenhonderdeenentachtigduizend

vierhonderdvijftig euro (C 1.981.450,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een; ;; bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de ING bank. Ondergetekende notaris; verklaart dat voornoemd bankattest de dato zesentwintig juni tweeduizend en veertien aan hem; werd overhandigd waaruit blijkt dat voormeld bedrag bij storting of overschrijving gedeponeerd; werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de; deponering van het gestorte kapitaal globaal ten bedrage van een miljoen negenhonderd; ;; eenentachtigduizend vierhonderdvijftig euro (C 1.981.450,00).

------------------

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

r ~ 1 mcd 11.1

Mevrouw DE DIJCKER Christine, mevrouw DE DIJCKER Kelly, de heer LANCKRIET Marc en de heer BALCAEN Pieter verklaren uitdrukkelijk geen nieuwe aandelen te creëren, doch de fractiewaarde per aandeel te verhogen door voormelde kapitaalverhoging.

3. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op twee miljoen euro (C 2.000.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen, zonder nominale waarde.

4. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten (kapitaal) te wijzigen zoals verder vermeld.

5. De algemene vergadering besloot om artikel 8 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Artikel 8.- VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet korter zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving,

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar. De nieuwe aandelen die door de blote eigenaar met eigen middelen verkregen worden, komen hem in volle eigendom toe. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die door de vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, komen hem in volle eigendom toe. De blote eigenaar en vruchtgebruiker kunnen in onderling akkoord hierover een afwijkende regeling treffen.

6. De algemene vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede dinsdag van juni om zeventien uur dertig minuten.

De algemene vergadering besloot vervolgens om artikel 11 van de statuten (jaarvergadering) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

7. De algemene vergadering besloot om artikel 12 van de statuten (oproepingen) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

8. De algemene vergadering besloot om artikel 21 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Artikel 21.- MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding, blanco of ongeldige stem op de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

g. De algemene vergadering besloot om artikel 27 van de statuten (vertegenwoordigingsbevoegdheid) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

10. De algemene vergadering besloot om artikel 32 van de statuten(ontbinding en vereffening) te vervangen door de tekst zoals deels verder vermeld.

11, De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "OUDE ZEEDIJK".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen euro (C 2.000.000,00)

Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen op naam,

zonder nominale waarde, die ieder één/achttienduizend vijfhonderdvijftigste (1/18.550ste ) van

het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ V ~ mod 11,1



Voo-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen warden aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft als doel;

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

A/ De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede alle bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en aile neven- en aanverwante aktiviteiten betreffende dit doel.

B/ De uitbating van een opleidingscentrum in het kader van de vervoeractiviteiten.

II. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermooten

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Biizondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van juni om zeventien uur dertig minuten, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.i

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

12. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Tamara Steel, wonende te 8380 Lissewege, Tapuitstraat 9 en aan kantoor VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Vont.-behouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-And ries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 02.07.2013 13256-0344-012
29/09/2011
ÿþIII

u

I

n

*11146937*

V beh

aa

Bel Staa

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOP Nt5EL

BRUGGE (Afdeling

op: 1 9 SEP, ©°llifier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.628.166

Benaming : OUDE ZEEDIJK

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Aanpassing statuten wetboek vennootschappen - aanneming nieuwe

i; statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-,; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme »,;1 geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vijf september tweeduizend en eifa: :. , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging] ;: op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd;; gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « OUDE ZEEDIJK » te:; 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, waarbij volgende beslissingen werden genomen met:i

eenparigheid van stemmen : ;;

1. De vergadering besloot om artikel 9 paragraaf 1 aan te passen door onderstaande tekst :

Artikel 9 : Overdracht of overgang van de aandelen ;,

i' Paragraaf 1

i Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in gevat de vennootschap slechts; I; één vennoot telt, gelden de volgende regels.

ti De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch

overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in 1 het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de;

afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen ofil

overgaan: ;,

ii 1) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

2) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de '

overdrager of erflater.

ji 2. De vergadering besloot om artikel 21 aan te passen door onderstaande tekst : .i

Artikel 21 : Meerderheid .,

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de: vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van dei;

:: stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. ;,

3. De vergadering besloot om artikel 27 aan te passen zoals hierna in het vierde besluit vermeld.

4. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming meta h de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat dei statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren>

kenmerken : t;

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkter

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "OUDE ZEEDIJK". .

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

i:4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (C t 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen op; naam, zonder nominale waarde, die ieder één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1/18.550ste);; :: van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1







1.J 'Ik ;~~; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 2.1

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden ' dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen ' rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van twee (2) zaakvoerders:

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro (C

25.000,00),

- bankleningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), andere dan van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat

ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

A/ De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede aile bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en alle neven- en aanverwante aktiviteiten betreffende dit doel.

B/ De uitbating van een opleidingscentrum in het kader van de vervoeractiviteiten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van mei om zeventien uur dertig minuten, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behouhen aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbriefl medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

5. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.7

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

' behoutden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10/06/2011
ÿþBenaming : ZEEDIJK

Luik B

" iioe~asa

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend taken kopie na neerlegging ter griffie van de akteDQ,ei GpNPNp ~-ce

lMONITEU R BELGE tG~ ~~~ K~pNP

DIREC.TION ~  ` 1"

Fc

Ger-l 1 C

pe 0:er(0 "

ELGISCH `" TAATSBLAD BES-'UUR

0 1 -01

2011 e-

01,

Griffie

Ondernemingsar :

8366281 6

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 5, Transportzone

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Oprichting van een vennootschap in het kader van de splitsing van de vennootschap "De Dijk"

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », ii geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zesentwintig mei tweeduizend en: elf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de; neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd « ZEEDI]K ».

Verschenen :

1/ Mevrouw DE DIJCKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd? drieënzestig, echtgenote van de Heer LANCKRIET Marc, wonend te 8380 Brugge (Lissewege),; Scharphoutstraat 106.

2/ Mevrouw DE DIJCKER Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd; zevenenzeventig, , echtgenote van de Heer BALCAEN Pieter Rafaël Maria, samenwonend te 8000; Brugge, Buiten Boeverievest 1.

Handelend in hoedanigheid van vertegenwoordigers van de gesplitste naamloze vennootschap: ii "DE DIJK", met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3,; ;;Transportzone, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer ; 0809.374.631, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Michel VAN DAMME op?

tweeëntwintig januari tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch;

Staatsblad van drie februari daarna, onder nummer 09017928.

Ontbonden zonder vereffening met het oog op deze splitsing door overdracht van het gehele: vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan twee op te richten vennootschappen,: waaronder deze vennootschap.

Handelend krachtens een machtiging verleend door de aandeelhouders van deze vennootschap,: ingevolge buitengewone vergadering die tot de splitsing heeft besloten, waarvan de notulen op; heden voorafgaandelijk dezer werden opgesteld door ondergetekende notaris Michel VAN DAMME.

1/ De gesplitste vennootschap heeft overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van; !i vennootschappen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te splitsen door overdracht van haar; gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan twee op te richten; vennootschappen. Bijgevolg heeft deze vennootschap besloten tot haar splitsing ingevolge dei buitengewone algemene vergadering, vastgesteld in de notulen die ondergetekende notaris op heden voorafgaand aan deze notulen heeft opgesteld. Bijgevolg heeft deze vennootschap; besloten om haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, ingevolge het hierna i; vermeld splitsingsvoorstel, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, over te dragen,; met name:

- Aan de op te richten vennootschap bvba "ZEEDIJK" wordt de inbreng boekhoudkundig zoals; hierna vermeld.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen is de splitsing voltrokken,; zodra de twee nieuwe vennootschappen werden opgericht.

De splitsing door oprichting wordt aan derden tegenstelbaar vanaf de gelijktijdige bekendmaking; van de verschillende ermee verband houdende akten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Verslagen

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



1. De voornoemde vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, legt de volgende' documenten op het bureau neer; deze documenten worden binnen de wettelijke termijn kosteloos aan de aandeelhouders meegedeeld:

1.1 splitsingsvoorstel opgesteld door de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap.

1.2 De verslagen opgesteld overeenkomstig de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen:

a) vaststelling dat, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap NV "DE DIJK" uitdrukkelijk heeft beslist om te verzaken aan de toepassing van artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen.

b) Voorstel, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, tot verzaking aan de toepassing van de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de tekst van de eerste twee leden van artikel 749 hierna letterlijk wordt weergegeven:

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

Bijgevolg hoeft er noch een verslag van de zaakvoerder(s) van voornoemde vennootschap, noch een verslag van haar bedrijfsrevisor worden opgesteld.

c) Verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ De voornoemde vertegenwoordiger van de gesplitste vennootschap, verklaart bijkomend dat de in artikel 748 van het Wetboek van vennootschappen vermelde document uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders lagen en dat de zaakvoerder niet gehouden is om:

- de reeds meegedeelde informatie te actualiseren,

- een tussentijdse boekhoudkundige staat op te stellen.

3/ Mevrouw Christine DE DOCKER en mevrouw Kelly DE DOCKER, vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, bevestigen dat de buitengewone algemene vergadering haar goedkeuring heeft verleend aan het ontwerp van oprichtingsakte en de statuten van deze vennootschap ingevolge de notulen heden opgesteld door ondergetekende notaris Michel VAN DAMME, overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van vennootschappen.

4/ Mevrouw Christine DE DOCKER en mevrouw Kelly DE DOCKER, vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, verklaren dat voornoemd splitsingsvoorstel op zes april tweeduizend en elf door de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap, en op elf april daarna werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op zes mei daarna, onder nummer 11069011.

Overdracht door inbreng

1. Splitsingsvoorstel

De aandeelhouders van de bij deze splitsing betrokken vennootschappen hebben uiterlijk één maand voor de datum van deze vergadering kennis gekregen van het splitsingsvoorstel waarvan sprake in de voorafgaande uiteenzetting, alsook van de andere in de wet bedoelde documenten. De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap hebben eenparig beslist en uitdrukkelijk besloten om de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen niet toe te passen.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, luidt als volgt:

"Overeenkomstig artikel 742 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen zal worden besloten tot de splitsing van de NV DE DIJK, waarbij de activa- en passivabestanddelen, zal overgaan naar twee nieuwe op te richten vennootschappen namelijk de BVBA ZEEDIJK, voorwerp van dit verslag, en de BVBA STELLEDIJK. De totale inbreng in de BVBA ZEEDIJK bedraagt 18.550,00 EUR. Het materieel vast actief bedraagt 1.536.355,83 EUR en de schulden hierop 1.517.805,83 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders en zaakvoerders van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de toegepaste methode van waardering met betrekking tot de in te brengen activa rekening houdt met de boekhoudkundige continuïteit in toepassing van artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 is bedrijfseconomisch verantwoord.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit achttienduizend

vijfhonderdvijftig aandelen (18.550) aandelen van de BVBA ZEEDIJK, zonder vermelding van nominale waarde, die in het kader van de splitsing van de NV DE DIJK worden uitgereikt aan de aandeelhouders van laatstgenoemde vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen

over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig

verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in

het kader van de voorgenomen inbreng in natura voorafgaandelijk aan de oprichting van

de BVBA ZEEDIJK, bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden

gebruikt.

Opgesteld te Kortrijk op 24 mei 2011

Burg, CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

(getekend) Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

2. Besluit tot splitsing

Luidens de notulen, opgesteld door ondergetekende notaris Michel VAN DAMME, is besloten om het

gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de gesplitste vennootschap over te

dragen overeenkomstig de voorwaarden van voornoemd splitsingsvoorstel.

Met dien verstande dat:

a) De overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van de op te richten vennootschappen, bvba "ZEEDIJK" en bvba "STELLEDIJK", tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven,

b) De handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf een januari tweeduizend en elf, zodat alle handelingen vanaf die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn.

c) Teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 en 744 van het Wetboek van vennootschappen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de op te richten bvba "STELLEDIJK".

3. Overdracht van het vermogen van de gesplitste vennootschap

Het deel van het vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de gesplitste vennootschap NV 'DE DIJK' wordt overgedragen tegen uitreiking aan haar aandeelhouders van honderd duizend (100.000) aandelen zonder nominale waarde van de op te richten vennootschappen, namelijk:

- eenentachtigduizend vierhonderd vijftig (81.450) aandelen aan de bvba 'STELLEDIJK';

- achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen aan de bvba 'ZEEDIJK'.

Deze aandelen zijn van dezelfde aard, bieden dezelfde rechten en voordelen en zullen vanaf de oprichting van de op te richten vennootschappen 'STELLEDIJK' en 'ZEEDIJK' in de winst van de vennootschap deelnemen.

Na deze uiteenzetting verklaren mevrouw Christine DE DIJCKER en mevrouw Kelly DE DIJCKER, vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien de volgende activa en passiva en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng in deze vennootschap over te dragen. Aan de op te richten vennootschap bvba "STELLEDIJK" wordt de inbreng boekhoudkundig als volgt bestemd:

"VASTE ACTIVA ¬ 1.450.376, 92

III. Materiële vaste activa ¬ 1.950.376,42

A. Terreinen en gebouwen 931.155,51

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 519.220, 91

VLOTTENDE ACTIVA ¬ 19.821,12,

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar ¬ 561,10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

8. Overige vorderingen mod 2.1

IX. Liquide middelen 561,10

X. Overlopende rekeningen ¬ 13.940.51

TOTAAL DER ACTIVA

¬ 5.319,51

C 1.470.197,54

EIGEN VERMOGEN ¬ 20.421, 97

i. Kapitaal ¬ 81.450,00

A. Geplaatst kapitaal ¬ 81.450,00

III. Herwaarderingsmeerwaarden ¬ 80.000,00

V. Overgedragen verlies (-) ¬ -141.028,03

SCHULDEN

¬ 1.449.775,57

VIII. Schulden op meer dan één jaar ¬ .1.397.194,17

A. Financiële schulden 1.397.194,17

2. Overige leningen 1.397.194,17

IX. Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 48.721,40

A. Financiële schulden 27.121,40

2. Overige leningen 27.121,40

F. Overige schulden 21.600,00

X. Overlopende rekeningen ¬ 3.860,00

TOTAAL DER PASSIVA C1.470.197,54"

- Aan de op te richten vennootschap bvba "ZEEDISK" wordt de inbreng boekhoudkundig als volgt bestemd:

"VASTE ACTIVA

¬ 1.536.355,83

III. Materiële vaste activa ¬ 1.536.355, 83

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 1.536.355, 83

TOTAAL DER ACTIVA C 1.536.355,83

EIGEN VERMOGEN ¬ 18.550, 00

I. Kapitaal ¬ 18.550, 00

A. Geplaatst kapitaal ¬ 18.550,00

SCHULDEN IC 1.517.805,83

VIII. Schulden op meer dan één jaar ¬ 1.517.805,83

A. Financiële schulden 1.517.805,83

2. Overige leningen 1517.805, 83

TOTAAL DER PASSIVA C1.536.355,83" Deze overdracht omvat bovendien de eventuele immateriële bestanddelen, zoals de naam, de huurceel, de handelsrelaties, de lopende contracten en aannemingen, de technische, commerciële, administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen.

ONROERENDE GOEDEREN: INBRENG ONDERWORPEN AAN EEN BIJZONDERE VORM VAN PUBLICITEIT (artikel 683 Wetboek van vennootschappen).

Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven. Deze onroerende rechten vormen een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (artikel 683 van het Wetboek van vennootschappen).

Het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, dat aan de op te richten bvba "ZEEDIJK" wordt overgedragen, bevat het onroerend goed waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven.

BESCHRIJVING

Gemeente Knokke-Heist. eerste afdeling

In een te bouwen appartementsgebouw genaamd "RESIDENTIE LA RESERVE  THE RESIDENCE" op een perceel grond gelegen te Knokke-Heist, langs de Elizabetlaan, gekend ten kadaster in de sectie C, nummer 41/B, voor een oppervlakte van twee hectare vijf are vier centiare (2ha 5a 4 ca) (volgens titel in de sectie C, nummers 37 en 42/A en deel van nummers 41/A en 42/B): In de WOONZONE Oosr:

1. Het appartement genummerd "B005" gelegen in het gebouw B op de gelijkvloerse verdieping, links van de inkom 5, omvattende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

a) in privatieve en uitsluitende eigendom; hall, wc, berging, keuken, living met terras, slaapkamer 1 met dressing, badkamer en terras, slaapkamer 2 met badkamer en terras, slaapkamer 3 met douche, berging,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierhonderd

drieënveertig/honderdduizendsten (443/100.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

2. De berging genummerd "K54" gelegen in de kelderverdieping min twee, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: het lokaal zelf met zijn deur;

b) in mede-eiaendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftien/honderdduizendsten (15/100.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

3. De fietshaken genummerd "F133", "F134" en "F135" gelegen in de kelderverdieping min één, elk omvattende:

De fietshaak zelf, waaraan geen aandelen in de gemeenschappelijke delen verbonden zijn. Ze worden ten titel van afhankelijkheid verbonden aan voormeld appartement "B005".

4. De autoberging (gesloten box) genummerd "G48" gelegen in de kelderverdieping min één, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: het lokaal zelf met zijn poort;

b) in mede-eigendom en Qedwongen onverdeeldheid: vierendertig/honderdduizendsten (34/100.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

5. De autoberging (gesloten box) genummerd "G49" gelegen in de kelderverdieping min één, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: het lokaal zelf met zijn poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierendertig/honderdduizendsten (34/100.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

6. De open autostandplaats genummerd "P17" gelegen in de kelderverdieping min één, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats zelf met zijn aflijning;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negenentwintig/honderdduizendsten (29/100.000sten) inde gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

ALGEMENE OVERDRACHTSVOORWAARDEN

1/ De op te richten vennootschap verkrijgt de eigendom van alle materiële en immateriële bestanddelen en worden in alle rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de gesplitste vennootschap worden overgedragen, gesubrogeerd vanaf de datum waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt, zonder dat hieruit schuldvernieuwing tot stand kan komen.

Zij krijgen de genotsrechten vanaf één januari tweeduizend en elf.

2/ Met ingang van één januari tweeduizend en elf draagt de op te richten vennootschap, elk wat haar deel betreft, alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen alsook alle lasten van welke aard ook, met inbegrip van de gewone en buitengewone lasten van medeeigendommen, die de hun overgedragen goederen (kunnen) bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

3/ De op te richten vennootschap neemt de haar overgedragen goederen over in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de gespliste vennootschap uit welke hoofde ook, zoals bowgebreken, slijtage of de slechte staat van het materieel, van de inrichtingen, van de uitrusting en van de roerende goederen, vergissingen in de aanduiding of de oppervlakte, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4/ De schulden van de gesplitste vennootschap gaan van rechtswege over op de op te richten vennootschap, die in dit opzicht in alle rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap worden gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldvernieuwing tot stand kan komen.

Bijgevolg zal de op te richten vennootschap het volledige passief betreffende het bij hen ingebrachte deel van de inbreng in plaats van de gesplitste vennootschap voldoen; zij zullen met name de interesten betalen en alle aangegane schulden en leningen die door de gesplitste vennootschap werden ingebracht, terugbetalen op de vervaldagen zoals overeengekomen tussen de gesplitste vennootschap en haar schuldeisers.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke en conventionele zekerheden die erbij horen, vallen niet onder deze splitsing, zonder verplichting tot betekening, endossement of inschrijving voor de merken of panden op het handelsfonds, of tot overschrijving.

5/ De verkrijgende vennootschappen meoten, elk wat haar deel betreft, alle akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuitu personae en alle contracten en verbintenissen aangegaan met het door de gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt.

6/ Alle geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de verkrijgende vennootschappen, elk wat haar deel betreft, die de voordelen ervan zullen genieten of de gevolgen ervan zullen dragen.

7. De overdracht van het vermogen orntat in het algemeen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen;

b) de fast van alle passiva van de gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die Pater kunnen dienen als verbintenissen aangegaan védr datum van deze notulen, alsook de uitvoering van alle verbintenissen die de gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;

c) de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het overgedragen vermogen, onder de verplichting voor de verkrijgende vennootschappen om deze archieven en documenten te bewaren.

5/ De comparanten nemen akte van de melding van het bestuursorgaan geen kennis te hebben van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van de vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake.

Statuten

Mevrouw Christine DE DOCKER en mevrouw Kelly DE DOCKER, vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, stellen vast dat ten gevolge van deze overdracht en boekhoudkundige bestemming, de vennootschap vanaf heden over een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (C 18.550,00) beschikt. Dit kapitaal is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het kapitaal en biedt dezelfde rechten en voordelen. Deze aandelen worden, zoals hierboven gezegd, aan de aandeelhouders van de gesplitste naamloze vennootschap "DE DüK" als volgt uitgereikt:

- Aan de naamloze vennootschap "DE DIJK", met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brugge onder nummer 0832.890.302, ten befope van achttienduizend honderd tachtig (18.180) aandelen.

- Aan mevrouw DE DI3CKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, echtgenote van de heer LANCKRIET Marc, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106, ten belope van honderd vijfentachtig (185) aandelen.

- Aan mevrouw DE DIJCKER Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd zevenenzeventig, echtgenote van de heer BALCAEN Pieter, wonend te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1, ten belope van honderd vijfentachtig (185) aandelen.

Na deze vaststelling verklaren zij de statuten van de vennootschap als volgt vast te leggen:

1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ZEEDIJK".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

3. Doel

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

A/ De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede aile bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en aile neven- en aanverwante aktiviteiten betreffende dit doel.

B/ De uitbating van een opleidingscentrum in het kader van de vervoeractiviteiten.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5.Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (C 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1/18.5505te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om zeventien uur dertig minuten, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien (201.3).

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 2.1

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, zal de'

vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van twee (2)

zaakvoerders:

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

- leningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00), andere dan van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat

ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. (31/12/2012).

9. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Bekrachtiging

De comparanten bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de comparanten beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1/ mevrouw DE DI3CKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, (rijksregister nummer 63.03.12-408.91) wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106.

2/ De naamloze vennootschap "IMMOPORTFOLI0", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Hoveniersstraat 68. B.T.W. nummer BE 0431.964.160 RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de heer BALCAEN Pieter Rafaël Maria, geboren te Gent op één maart negentienhonderd vijfenzeventig, (rijksregister nummer 75.03.01-185,23), wonend te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1.

De heer Pieter BALCAEN is alhier vertegenwoordigd door mevrouw Kelly De Dijcker, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht van vijfentwintig mei tweeduizend en elf, die aan onderhavige akte gehecht zal blijven.

De zaakvoerders, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2

aan VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan' haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De comparanten aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. De comparanten een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verklaart dat de eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de gesplitste vennootschap beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het B.T.W.-Wetboek om te worden vrijgesteld van belasting op de toegevoegde waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het B.T.W.-Wetboek van toepassing.

In zelfde verband deelt de vergadering mee dat de nieuwe vennootschappen zich desgevallen zullen laten registreren als B.T.W.-belastingplichtige als zij in voortzetting van de gesplitste vennootschap activiteiten zullen voeren die haar onderwerpen aan de B.T.W.

De inbreng wordt uitsluitend met maatschappelijke rechten vergoed.

De splitsing gebeurt met het voordeel:

- van de artikelen 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der registratierechten,

- artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen,

- van de artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde. De comparanten stellen vast en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat ten gevolge van de goedkeuring van de statuten van deze bvba `ZEEDIJK' en gelet op het feit dat:

1) De buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap de splitsing heeft goedgekeurd, in notulen die op heden voorafgaandelijk dezer voor ondergetekende notaris Michel VAN DAMME werden verleden;

2) De op te richten bvba "STELLEDIJK" werd opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Michel VAN DAMME, op heden voorafgaandelijk aan deze notulen; de gesplitste vennootschap NV 'DE DIJK' vanaf heden ophoudt te bestaan.

De voorzitter wordt ontslagen het verslag over de inbreng in natura voor te lezen, met name het verslag opgesteld op 24 mei 2011 door Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Jean-Michel Dalle, met zetel te Kortrijk overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de gesplitste vennootschap aangesteld, waarvan de conclusies reeds hierboven werden weergegeven.

In de mate nuttig en nodig, verklaren vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Dit verslag zal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De comparanten beslissen met eenparigheid dat alle kosten betreffende de splitsing ten laste zijn van de twee nieuw op te richten vennootschappen, in volgende verhouding:

1/ bvba'STELLEDIJK': ten belope van eenentachtig komma vijfenveertig procent (81,550/0); 2/ bvba 'ZEEDIJK': ten belope van achttien komma vijfenvijftig procent (18,55%).

Gelet op het voorgaande, is de splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van vennootschappen. Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de akte

Verslag van de bedrijfsrevisor

Kopie splitsingsvoorstel

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d.e.alkte

HT~4~rK Vf "

.. " f W

~~NITEUR BELGES üGGE 1 DIREcT oA {A'fcfélirrg Brugge

Q t -66- 201

Î e 9

gFLGIS$CH SB~`D

STL LJ FI

E

Luik B

ll

*iioMass*

Griffie

Benaming : (voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

ZEEDI ~i 3 6

,<. [`~~, a~ ~166

besloten vennotoschap met beperkte aansprakelijkheid Karveelstraat 5, Transportzone

Onderinemingsnr :

in a

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering -- naamswijziging"

" Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-: Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zesentwintig mei tweeduizend en. elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene; vergadering werd gehouden (onmiddellijk na de oprichtingsakte uit splitsing) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Zeedijk » te 8380 Brugge (Zeebrugge),; Karveelstraat 5, Transportzone, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid; van stemmen :

Besluiten

1.De vergadering besloot de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in `OUDE;

ZEEDIJK'.

2. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten.

: 3. De vergadering verleent aan de ondergetekende notaris Michel VAN DAMME alle machten om de; gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen eni neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de: wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de zaakvoerders om de voorgaande: beslissingen uit te voeren.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve; formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale: Verzekeringskas en directe belastingen.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een: beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen; met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 23.06.2015 15210-0066-013

Coordonnées
OUDE ZEEDIJK

Adresse
KARVEELSTRAAT 5 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande