OVELACQ INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OVELACQ INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.433.868

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 25.07.2014 14339-0525-011
28/08/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

maf 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0405.433.868

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

N i

ank van KOOPHANDEL

nt, afd. KORTRWK

MONI i-EUR BELGE --

21 -08- ZU14

BELGISCH STAATSSI_;.,

Rechtb

Ge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Breestraat 25

8540 Deerlijk

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR -- WIJZIGING DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING

efFjeORTRIJK

~ Rechtbank van KOOPHANDEL

EERGELEGD

4 JULI 'Ltii i

Gent,

14 JULI 2114

Benaming (voluit) : OVELACQ INVEST

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 30 juni 2014, neergelegd véér registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OVELACQ INVEST", onder meer= volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de looptijd van het boekjaar te wijzigen. Het boekjaar zal voortaan ieder' jaar lopen van één juli tot en met dertig juni van het jaar daarop.

De vergadering besluit het lopende boekjaar, dat aanving op één januari tweeduizend veertien, te verkorten tot dertig juni tweeduizend veertien.

Artikel zestien van de statuten wordt door volgende tekst vervangen

"Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één juli tot en met dertig juni van het jaar daarop."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering, gewone algemene vergadering genoemd, te wijzigen ingevolge de verandering van de looptijd van het boekjaar, hiervoor beslist.

De gewone algemene vergadering zal voortaan gehouden warden op de voorlaatste donderdag van de maand december om elf uur, en indien dit een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal hierdoor bijeenkomen in december 2014. Artikel veertien, eerste lid van de statuten wordt door volgende tekst vervangen:

"De gewone algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden op de voorlaatste donderdag van de maand december om elf uur op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping."

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten, uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR DECOSTERE & C°", met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Burchthof 10-11, BTW BE0407.901.826, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank ' van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

mod t t.t

Hiermee tegelijk neergelegd, v66r registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg,

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

'Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 11.10.2013 13627-0104-014
31/12/2014
ÿþMod Word 11.1

' ~- -t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_t ~~~,~~` ~~~

:~..~~

NEERGELEGD

MON TEUR BELGE

-12- 2014

BELGISÇH STAATSBLAD

2 6 fi 0V. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gant, afd. KORTRIJK

Griffie

OMO

Ondernemingsnr : 0405.433.868

Benaming

(voluit) : OVELACQ INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8540 DEERLIJK, BREESTRAAT 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NV "OVOTEX" DOOR DE BVBA "OVELACQ INVEST"

Uit het voorstel tot fusie door overneming van de NV "OVOTEX" door de BVBA "OVELACQ INVEST" dd. 24/11/2014 blijkt:

1/. dat de bestuursorganen van de BVBA "OVELACQ INVEST' en de NV "OVOTEX" aan hun respectieve vennoten/aandeelhouders voorstellen om, in toepassing van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tot fusie over te gaan door overneming van de NV "OVOTEX" door de BVBA "OVELACQ INVEST", waarbij alle rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap;

2/. dat de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OVELACQ INVEST', met zetel te 8540 Deerlijk, Breestraat 25 en met ondernemingsnummer 0405.433.868, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft als doel:

1. Specifieke activiteiten

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldpiaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

C/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

D/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Il. Algemene activiteiten

A/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

B/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

C/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

D/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Net aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

In het algemeen mag de vennootschap, zowel in binnen- als buitenland, aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, aile handels - en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito' s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondern emi ngen.";

3/. dat de over te nemen naamloze vennootschap "OVOTBX", met zetel te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 132 en

met ondernemingsnummer 0450.391.388, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

a) De verwerving van participaties onder welke vorm ook, in handels-, industriële en financiële ondernemingen en vennootschappen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door om het even welk ander middel, van alle aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het bestuur en toezicht voeren over andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook, het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder en vereffenaar in vennootschappen.

c) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van alle technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Het toestaan van leningen en financieringen onder welke vorm ook en voor zover wettelijk toegelaten.

f) Het verlenen van zakelijke zekerheden ten voordele van derden; de persoonlijke borgstelling.

g) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

h) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, van onroerende goederen, het verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, en in het algemeen, aile onroerende verrichtingen.

i) Voor eigen rekening en voor rekening van derden: de aankoop en verkoop, de veredeling, het spinnen en het weven van alle textielgarens, textielwaren en alle grondstoffen voor de textielnijverheid.

j) Het transport voor eigen rekening en de behandeling van alle textielproducten.

k) Het onderhoud en het herstel van aile machines en materieel dienstig voor het spinnen, weven, verven, fabriceren en bewerken van textielproducten.

1) De fabricatie, de aankoop, de verkoop, de commissiehandel, de vertegenwoordiging, de consignatie van alle weefsels, alsmede van alle grondstoffen en producten die met de weefnijverheid, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in verband staan.

m) De consulting op het gebied van algemeen beleid alsook op specifiek vlak zoals textiel, milieu, waterzuivering en dergelijke meer.

n) Het bouwen, verbouwen, huren, verhuren alsook de exploitatie van waterzuiveringsinstallaties en in het algemeen van aile installaties vereist binnen de milieuproblematiek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

o) Aile verrichtingen in verband met onderzoek en ontwikkelingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

p) Alle adviezen met betrekking tot het opstarten, uitbreiden en opvolgen van bedrijven of ondernemingen in de textielsector of aanverwante sectoren.

q) tiet optreden als tussenpersoon of in eigen naam tot het realiseren en opvolgen van samenwerkingsakkoorden.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag daarnaast alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een geüikaardig doel nastreven; deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.";

4C. dat de over te nemen vennootschap "OVOTEX" 10.794 van de 10.800 aandelen van de overnemende vennootschap "OVELACQ INVEST" bezit;

5/. dat aan de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap 10.628 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden en dat geen opleg is verschuldigd;

61. dat deze 10.628 nieuwe aandelen zullen uitgegeven worden aan de huidige fractiewaarde van de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en het kapitaal aldus verhoogd wordt met ¬ 295.222,22 (aangezien het kapitaal van de over te nemen vennootschap slechts ¬ 74,368,06 bedraagt, zal het verschil of ¬ 220.854,16 worden onttrokken aan de over te dragen beschikbare reserves van de over te nemen vennootschap);

71. dat wordt voorgesteld om vervolgens het kapitaal van de overnemende vennootschap nogmaals te verhogen met ¬ 4.777,78 om het kapitaal uiteindelijk te brengen op ¬ 600.000,00 en dit door inlijving van beschikbare reserves tot beloop van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen;

8/. dat de overnemende vennootschap door de fusie 10.794 van haar eigen aandelen zal verwerven, en dat hiervoor in toepassing van artikel 623 W. Venn. een onbeschikbare reserve wordt gevormd, gelijk aan de waarde waarvoor de verkregen aandelen in de inventaris zijn ingeschreven (zijnde ¬ 2.907.672,01), welke onbeschikbare reserve volledig wordt gevormd vanuit de beschikbare reserves;

9I. dat vervolgens de 10.794 eigen aandelen vernietigd zullen worden en de onbeschikbare rekening "eigen aandelen" zal worden afgeboekt;

10!. dat de 10.628 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, die aan de aandeelhouder van de over te nemen vennootschap worden toegekend in ruil voor de 300 aandelen van de over te nemen vennootschap, onmiddellijk na de fusie ingeschreven zullen worden in het aandelenregister van de overnemende vennootschap;

11/. dat de 10.628 nieuwe aandelen zullen deelnemen in de winst van de overnemende vennootschap vanaf 01/07/2014;

12/. dat aile verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap vanaf 01/07/2014 zullen geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap;

13/. dat er in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen zijn of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend;

14/. dat er op verzoek van alle vennoten/aandeelhouders van de overnemende en over te nemen vennootschap toepassing wordt gemaakt van artikel 695 §1, laatste lid W. Venn. dat in een vrijstelling voorziet van het opmaken van het verslag van een bedrijfsrevisor of externe accountant m.b.t. de fusie indien alle vennoten/aandeelhouders hiermee instemmen, en dat aan de BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT", Henri Dewaelestraat 11, 8870 Izegem, vertegenwoordigd door de heer Jacky GODEFROIDT, bedrijfsrevisor, opdracht is gegeven om voor de overnemende vennootschap het verslag inzake inbreng in natura op te stellen conform artikel 313 W. Venn., waarvoor de bezoldiging is vastgesteld op ¬ 3.000,00;

15/. dat aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen geen bijzondere voordelen worden toegekend;

"

Voor-IZehouden .aan het Belgisch Staatsblad



151, dat de over te nemen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen, noch titularis van zakelijke rechten;

16/. dat de zaakvoerder van de ovememende vennootschap voorstelt om in de statuten van de overnemende vennootschap een aantal wijzigingen aan te brengen, o.m. met betrekking tot de aanpassing van kapitaal en aantal aandelen aan de fusieverrichting, de daarop volgende vernietiging van eigen aandelen en de bijkomende kapitaalverhoging door inbreng van beschikbare reserves.

André OVELACQ

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: origineel exemplaar van het fusievoorstel dd. 24/11/2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 29.08.2012 12467-0404-014
29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.09.2011 11553-0413-013
02/03/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0405.433.868

Benaming (varuit) : OVELACQ INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Breestraat 25

8540 Deerlijk

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING:

VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

KAPITAALVERHOGING  VERNIETIGING AANDELEN  WIJZIGING

OVERDRACHTSREGELING AANDELEN - Wijziging zaakvoerder-opvolger - WIJZIGING BESTUUR - WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID  WIJZIGING WERKING ALGEMENE VERGADERING  ACTUALISERING VEREFFENINGSPROCEDURE AANVAARDING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit de akte van 29 januari 2015 verleden voor Meester STEPHANE SAEY, Geassocieerd Notaris te:' Deerlijk, neergelegd vôôr registraite, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de,t

" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OVELACQ INVEST', in kader van de fusie door=: overneming van de NV OVOTEX, onder meer volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLISSING: Kennisname van documenten en verslagen 3' I. De vergadering meldt dat, in afwijking van de bepalingen in het fusievoorstel, de bestuursorganen van de: overnemende en de overgenomen vennootschap besloten hebben om toch over te gaan tot het opstellen van

" het omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van; Vennootschappen en een schriftelijk verslag over het fusievoorstel te laten opstellen door een bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van de hierna genoemde documenten en. verslagen:

a) het fusievoorstel de dato 24 november 2014 opgesteld door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap OVOTEX, met maatschappelijke zetel te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 132, (hierna "de overgenomen vennootschap") enerzijds en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OVELACQ INVEST', met maatschappelijke zetel te 8540 Deerlijk, Breestraat 25, (hierna "de ovememende , vennootschap") anderzijds in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd in hoofde van beide bij de fusie betrokken vennootschappen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk) op 26 november 2014, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 december 2014, onder nummers 2014-12-31 / 0230095 voor de overgenomen vennootschap en 2014-12-31 /0230096 voor de overnemende vennootschap.

b) het omstandig schriftelijk verslag de dato 23 december 2014 opgesteld door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap in toepassing van artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen;

c) het verslag de dato 24 december 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen,

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

'7. BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek menen wij te kunnen stellen dat:

onze werkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

Op ce t." .r.er t vc,rr)r,iden ReCto ' Naarci c-n flned,7r;,3t~eid v.-.31 tle ,nstrumenierenve notaris, rietzrj van do perso{e}nfen} ixevoegd rie recirtbper~nc,i, ten a i , re ;rarr derden te 1.erleé7eno,vowrolélen

VerEo Maant en 1z7sidtE.Rn!ric

{ M0N

2

[TEUR BELGE

 Vw tir~~

NEERGELk.C3D

1 2 l'Éli. 2015

Rechtbank 4 " "  ,JPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

BELGISCH S THri 1,,,,,-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

. 1

"

mod 11.1

 rekening houdend met de feitelijke omstandigheden de weerhouden waarderingsmethode, beschreven in de respectieve fusieverslagen, passen binnen het kader van de fusieverrichting; de vooropgestelde ruilverhouding die hieruit is afgeleid op redelijke wijze is vastgesteld. Meer bepaald zal de enige aandeelhouder van de NV "OVOTEX" voor zijn 300 aandelen NV `OVOTEX" 10.628 nieuw te creëren aandelen BVBA "OVELACQ INVEST" ontvangen;

 ten gevolge van de fusie met de NV "OVOTEX" het kapitaal van de BVBA "OVELACQ INVEST" zal verhoogd worden met ¬ 295.222,22, deels door een onttrekking aan de beschikbare reserves van de over te nemen vennootschap;

mits goedkeuring van de fusie de BVBA "OVELACQ INVEST' eigenaar wordt van 10.794 eigen aandelen die boekhoudkundig gewaardeerd staan voor ¬ 2.907.672,01. ln toepassing van art. 623 Wetboek van vennootschappen za! vanuit de beschikbare reserves een onbeschikbare reserves worden aangelegd, waarbij vervolgens wordt voorgesteld de eigen aandelen te vernietigen en dienvolgens de aangelegde onbeschikbare reserve `eigen aandelen" af te boeken.

 mits goedkeuring van de fusie er za! voorgesteld worden het kapitaal nogmaals te verhogen

met ¬ 4.777, 78 door incorporatie van beschikbare reserves. Ten gevolge van deze kapitaalverhoging en vernietiging van verkregen eigen aandelen zal het kapitaal van de BVBA "OVELACQ INVEST' ¬ 600.000,00 bedragen vertegenwoordigd door 10.634 aandelen.

Opgemaakt te Izegem op 24 december 2014..

BV o.v.v.e. BVBA "BEDR!JFSREV!SOR JACKY GODEFROIDT'

vertegenwoordigd door Jacky GODEFROIDT

bedrijfsrevisor (getekend)"

BESLISSING: Fusiebesluit - Overgang onder algemene titel van het vermogen

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 24 november 2014 door de bestuursorganen van de overgenomen en overnemende vennootschappen en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk), op 26 november 2014 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad als voormeld.

De vergadering verleent bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de overnemende vennootschap, de overgenomen vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

De volgende ruilverhouding zal worden toegepast: driehonderd (300) aandelen van de overgenomen vennootschap geven recht op tienduizend zeshonderdachtentwintig (10.628) aandelen van de overnemende vennootschap

De nieuwe aandelen nemen deel in de winst vanaf 1 juli 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 juli 2014 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat alle activa en passiva, die allen, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap, zoals . deze blijken uit de jaarrekening van de overgenomen vennootschap op 30 juni 2014, welke is vermeld in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor .

VIERDE BESLISSING:

4.1. Kapitaalverhoging ingevolge de fusie

Ingevolge de fusie door overneming, beslist de vergadering het kapitaal te verhogen niet tweehonderdvijfennegentigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 295.222,22) om het te brengen van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) op vijfhonderdvijfennegentigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 595.222,22) met creatie van tienduizend zeshonderd achtentwintig (10.628) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, volledig volgestort, delend in de winst vanaf 1 juli 2014.

Voormelde kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderdvijfennegentigduizend

tweehonderdtweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 295.222,22) wordt gerealiseerd mits creatie van tienduizend zeshonderd achtentwintig (10.628) nieuwe aandelen als volgt:

- een bedrag van vierenzeventigduizend driehonderdachtenzestig euro zes

cent (¬ 74.368,06) voortkomende uit het kapitaal van de overgenomen vennootschap en;

een bedrag van tweehonderdtwintigduizend achthonderdvierenvijftig euro zestien cent (¬ 220.854,16) voortkomende uit de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap.

4.2. Kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves

De vergadering besluit het kapitaal verder te verhogen met vierduizend zevenhonderdzevenenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 4.777,78) om het kapitaal te brengen van vijfhonderdvijfennegentigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 595.222,22) op zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

4.3. Goedkeuring van de toekenning van nieuwe aandelen

r4+ac. laal5tc blz. van Luik B vermelden Recto . A!s,am cri i-oerianígheid van de instrumenterende noian hefzij van de persey,:irf[r,n) bew,er3d cie 4ecFtspersoan ten aair:Een van cterouti vertegenwoordigen

Vç iJaani (:n hrn(Ît@.líellln9

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering beslist expliciet de toekenning goed te keuren van de tienduizend zeshonderdachtentwintig'. (10.628) nieuwe aandelen in ruil voor de driehonderd (300) oude aandelen van de overgenomen vennootschap. " 4.4 Vaststelling verwezenlijking kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast dat het kapitaal ingevolge de fusie en ingevolge de incorporatie van reserves effectief verhoogd werd met driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) en dat het aldus effectief gebracht werd : op zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door éénentwintig duizend vierhonderdachtentwintig (21.428) aandelen.

4.5 Vernietiging van 10.794 eigen aandelen

De vergadering stelt vast dat tienduizend zevenhonderdvierennegentig (10.794) aandelen van de overnemende vennootschap vóór de fusie werden aangehouden door de over te nemen vennootschap die volgens het verslag van voormelde bedrijfsrevisor een boekwaarde vertegenwoordigen van twee miljoen negenhonderdenzevenduizend zeshanderdtweeënzeventig euro één cent (¬ 2.907.872,01). Dientengevolge verkrijgt de overnemende vennootschap eigen aandelen, overgegaan ten algemene titel overeenkomstig artikel 325 §1 Venn., waarvoor een onbeschikbare reserve wordt aangelegd vanuit de : beschikbare reserves van de vennootschap.

De vergadering beslist de aldus verworven tienduizend zevenhonderdvierennegentig (10.794) eigen

aandelen onmiddellijk te vernietigen, alsook de onbeschikbare reserve ten bedrage van twee miljoen

negenhonderdenzevenduizend zeshonderdtweeënzeventig euro één cent (¬ 2.907.672,01) af te boeken.

Het kapitaal wordt aldus vertegenwoordigd door tienduizend zeshonderdvierendertig (10.634) aandelen. VIJFDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot fusie en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging, de kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves en de vernietiging van eigen aandelen die voorafgaan, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen zoals weergegeven in de nieuwe versie van de statuten hierna.

ZESDE BESLISSING  Wijziging overdrachtsregeling aandelen

De vergadering besluit om de overdrachtsregeling van de aandelen te wijzigen

ZEVENDE BESLISSING  Wijziging identiteit zaakvoerder-opvolger

De vergadering besluit om de identiteit van de zaakvoerder-opvolger zoals vermeld in artikel 10 van de statuten te wijzigen, in die zin dat de heer OVELACQ Thierry Paul André Marie Joseph, wonende te 8540 Deerlijk, Bottenhoek 6, als opvolgend zaakvoerder wordt aangesteld en dit ter vervanging van mevrouw CAMBIER Marie-Agnès. De heer OVELACQ Thierry verklaart dit mandaat van opvolgend zaakvoerder te aanvaarden.

De vergadering besluit vervolgens artikel 10, derde alinea, van de statuten te vervangen door de tekst zoals weergegeven in artikel 10, vijfde alinea, van de nieuwe versie van de statuten hierna.

Mevrouw CAMBIER Marie-Agnès, voornoemd, verklaart zich akkoord met haar vervanging als zaakvoerder opvolger.

ACHTSTE BESLISSING  Wijziging werking bestuur, bevoegdheden bestuur en externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vergadering besluit om de werking en de bevoegdheden van het bestuur van de vennootschap, alsook de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen.

De vergadering besluit om de interne bestuursbevoegdheid te formuleren als volgt:

- Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

- Indien de vennootschap door twee zaakvoerders wordt bestuurd, dienen deze zaakvoerders gezamenlijk op te treden om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

- Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college van zaakvoerders dat zal beraadslagen en besluiten als een collegiaal orgaan, bij gewone meerderheid.

De vergadering besluit verder om de externe bestuursbevoegdheid te formuleren als volgt:

- De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, dient de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd te worden door twee zaakvoerders, samen optredend,

De vergadering besluit vervolgens om de huidige tekst van artikel 11 van de statuten te vervangen zoals weergegeven in artikel 11 van de nieuwe versie van de statuten hierna.

NEGENDE BESLISSING  Wijziging werking algemene vergadering

De vergadering besluit om de werking van de algemene vergadering te wijzigen. De nieuwe procedure wordt weergegeven in artikel '15 van de nieuwe versie van de statuten hierna.

TIENDE BESLISSING  Wijziging winstverdeling

De vergadering besluit om de bepalingen inzake de winstverdeling te herformuleren zoals weergegeven in artikel 17 van de nieuwe versie van de statuten hierna.

ELFDE BESLISSING Actualiseringvereffeningsprocedure

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ce de Luik Bv5rr77..'sdCr1 Recto Naam en hoedaníoheid van de instrumenterende notaf'i5: hetzij van de per~~rr.ir+tri; bevoegd de rt Chtsp@rsfloli ten aanzren l'an derden te VerteRen':dooFtloel:

Verso : Naam en neK,tekenrriy

mod 19.1



De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap te actualiseren en te herformuleren en dit zoals weergegeven in artikel 18 van de nieuwe versie van de statuten hierna.

TWAALFDE BESLUIT  (Her)formulering modaliteiten statuten

De vergadering besluit de modaliteiten te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het dertiende besluit hierna.

DERTIENDE BESLISSING  Aanneming nieuwe statuten

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen dieluiden als volgt:

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN.

Artikel één : naam - rechtsvorm.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt ; "OVELACQ INVEST".

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8540 Deerlijk, Breestraat 25.

Artikel drie : doel

De vennootschap heeft tot doei :

I.SDecifieke activiteiten

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennoot-schappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering In rechtspersonen en on-dememingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaat-singen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of on-rechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

CI het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

DI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

I1.Algemene activiteiten

AI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

BI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

CI het verlenen van administratieve prestaties en computer-services;

DI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Iit.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en : verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te steilen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die , het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen ' met betrek-king tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het be-heren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondeme-mingen.

IV.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorde-ren.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een ge-lijkaardig, soortgefijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de ven-nootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maat-schappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Do de laatste b1z var Luik 8`?2rineldeil Recto NaDrn van ;nstruiuenterende notar'is hi7ij van de perenr(en1

be:inage ten r"2i1: &n van derden te vealegemvoordrgen

Ve.rSCi " (`ta: "o PE: I-?1 s:10,. 'ü

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

In het algemeen mag de vennootschap, zowel in binnen- als buitenland, aile commerciële, industriële, financiële, roe-rende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle ven-nootschappen, ondernemingen, groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een ge-lijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten te vergemakkelij-ken.

De vennootschap kan tevens leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren,

" onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito' s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Artikel vier : duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) vertegenwoordigd door tienduizend zeshonderdvierendertig (10.634) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/ tienduizend zeshonderdvierendertigste van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer OVELACQ André Marie Joseph Alfred, wonende te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 132. Zijn mandaat kan slechts vroegtijdig herroepen worden door de algemene vergadering beraadslagende met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijzigingen en enkel in geval van wettige redenen.

Ingeval zijn mandaat een einde neemt ingevolge ontslag of overlijden, of wanneer de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, wordt hij in die hoedanigheid van rechtswege opgevolgd door de heer OVELACQ Thierry Paul André Marie Joseph, wonende te 8540 Deerlijk, Bottenhoek 6.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend,

Indien de vennootschap door twee zaakvoerders wordt bestuurd, dienen de zaakvoerders gezamenlijk optredend alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat beraadslaagt en besluit als een collegiaal orgaan bij gewone meerderheid. Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd te worden door twee zaakvoerders, samen optredend.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

Het bestuursorgaan kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de voorlaatste donderdag van december om elf uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

M ,' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

_ r nr_ 1 -rstE blz. Lu F; E ^.=crmelden Recio 3s!aam hoecnnn;gteid de ir,sliunien¬ erende notaris hulzij van de peiso(o)rr(en)

b6vnEdçi reti14sper:99r1 ten :~2.:3Ii;?lr3n van derden te t'(;;:rlrgtCol4'GtNfâO$fl

Vï[~~J i" iíiaüi Ll, liaülOt51(u-riia4

mod 11.t

Iedere vennoot mag in persoon stemmen. Schriftelijk stemmen is niet toegelaten. Hij mag zich wéldeór ëen<

andere vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één juli tot en met dertig juni van het jaar daarop.

Artikel zeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen

" is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het " bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke redan ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van . vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

VEERTIENDE BESLISSING - Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFTIENDE BESLISSING - Machtiging aan zaakvoerder.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen < uit te voeren.

ZESTIENDE BESLISSING - Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Decostere & C°", kantoor houdend te 8580 Avelgem, Burchthof 10111, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte statutenwijziging, en de gecoördineerde statuten. Verslagen artikel 694 en 695 W.VENN.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóôr registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris.

blz van Luik B VCrrnc'Ciet' Secte t, !..,:on eli hoettænlaneid vc.n de InStrulrientLreiidC nota:`4 Fiel van de gersotoin(eni t.n,=cegti de iechtsper.st,,n ten aanzien van derden te ti" e:tenenvroordieen

~.i: " . t\.attl en 4iandtekrrv o

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 25.11.2010 10614-0318-014
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 17.09.2009 09768-0273-013
22/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 15.09.2008 08728-0047-013
12/09/2007 : KO010081
18/07/2006 : KO010081
18/07/2005 : KO010081
15/07/2004 : KO010081
07/07/2003 : KO010081
23/07/2002 : KO010081
06/07/2001 : KO010081
29/07/2000 : KO010081
29/07/1998 : KO10081
20/07/1993 : KO10081
27/05/1989 : KO10081
01/01/1989 : KO10081
28/11/1985 : KO10081
21/03/1985 : KO10081
09/03/1985 : KO10081

Coordonnées
OVELACQ INVEST

Adresse
BREESTRAAT 25 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande