OVERLEG CULTUREEL ERFGOED, AFGEKORT : OCE

Association sans but lucratif


Dénomination : OVERLEG CULTUREEL ERFGOED, AFGEKORT : OCE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 627.768.558

Publication

30/04/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch taatsblad bekend te maken kopie

griffie NEERGELF

Cliff echtbank Koophandel

MONITEUR BEL E

21-)4-201

BLAi9ent Afdeling Brudge

DPORWier

Ondernemingsnr : 06 k.

Benaming

(voluit) ; Overleg Cultureel Erfgoed

(verkort) : OCE

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: 8000 Brugge St" -Jakobsstraat 36 Onderwerp akte ; Oprichting Overleg Cultureel Erfgoed vzw

Tussen ondergetekenden,

1 ,Overleg Landelijke Archieven Vlaanderen (OLAV), feitelijke vereniging

2.Vlaamse Erfgoedbibliotheek vzw, maatschappelijke zetel te Hendrik Conscienceplein 4,

2000 Antwerpen, ingeschreven in het KBO onder n° 0807.182.728 "

3.Landelijke Expertisecentra cultureel erfgoed en Organisaties Volkscultuur (LEOV), feitelijke vereniging

4.Overleg van erfgoedcellen en coördinatie van het lokale cultureel-erfgoedbeleid, feitelijke vereniging

5.Landelijk Overleg van Musea, feitelijke vereniging

6.Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief en Documentatie vzw (VVBAD), maatschappelijke zetel te

Statiestraat 179, 2600 Antwerpen, ingeschreven in de 1(BO onder n° 04417.692.094

7.lnternational Council Of Museums (ICOM) Vlaanderen vzw, maatschappelijke zetel te Plaatsnijdersstraat

2, 2000 Antwerpen, ingeschreven in de KBO onder n° 0424.547.917,

8.Jorijn Neyrinck, Keizer Karelstraat 22, 8000 Brugge, Brugge 4-9-1978, rijksregistemummer 78.09.04-

250.70

werd overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig Titel 1 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (B.S. 1 juli 1921) (hierna genoemd "V&S-wet"), met de hiernavolgende statuten.

Ondergetekenden 1 tot en met 7 zullen voor doeleinden van de statuten worden beschouwd als de "Stichters" (zie verder),

STATUTEN

Artikel 1.De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk overeenkomstig Titel 1 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (B.S. 1 juli 1921) (hierna genoemd "V&S-wet°), onder de naam Overleg Cultureel erf-go ed

afgekort OCE

Artikel 2.De zetel van de vereniging is gevestigd te 8000 Brugge, Sint-.Jakobsstraat 36, in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen, afdeling Brugge.

Artikel 3.0e vereniging streeft de belangenbehartiging na van de cultureel-erfgoedorganisaties in Vlaanderen en Brussel, om uiteindelijk bij te dragen aan een duurzaam en transparant cultureel-erfgoedbeleid

in Vlaanderen.

3 1 MRT 2075

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de vereniging worden verwezenlijkt behoren afstemming tussen de deelsectoren en alle activiteiten die de belangenbehartiging van haar leden bevorderen.

Artikel 4.De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel, rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen en zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i~- -~---x- ~

na neerlegging van de akte te

uhI11





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

BELGISCH

8i.558

STAAT

^ t " t MOI) 2.2

rechtsgeldige overeenkomsten stuiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

Artikel 5. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan te allen tijde ontbonden worden onder de voorwaarden en normen door de wet voorzien.

Artikel 6.Het aantal leden is onbeperkt maar moet tenminste drie bedragen. Aanvragen tot lidmaatschap dienen te worden gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur zal discretionair beslissen over de aanvaarding als lid.

Artikel 7.De eerste leden van de vereniging zijn de stichtende cultureel-erfgoedorganisaties (Stichters) en de natuurlijke personen met expertise op het terrein van cultureel erfgoed die de vereniging mede hebben opgericht. Voor doeleinden van artikel 11 worden deze natuurlijke personen niet als "Stichter" beschouwd. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 6 kunnen bijkomende leden worden toegelaten.

Artikel 8. Elk lid van de vereniging aanvaardt door het feit zelf van het lidmaatschap alle bepalingen en verplichtingen die in de statuten en het huishoudelijk reglement zijn vervat.

Artikel 9.0e leden betalen een lidgeld dat wordt bepaald door de Raad van Bestuur. Dit bedraagt maximum 10.000 ¬ per jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van lid, Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enz....

Artikel 10. Leden kunnen zich op ieder ogenblik uit de vereniging terugtrekken mits ze hun ontslag per brief of digitaal meedelen aan de Raad van Bestuur.

Artikel 11.Stichters kunnen niet uitgesloten warden. Aile andere leden kunnen op elk ogenblik, op voorstel van het bestuur of op verzoek van minstens 115 van alle leden, worden uitgesloten door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens de meerderheid van alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij voor de beslissing een tweederdemeerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist is. Ongeldige stemmen en onthoudingen worden meegerekend als negatieve stemmen.

Artikel 12.De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden.

De cultureel-erfgoedorganisatie-leden laten zich vertegenwoordigen door twee afgevaardigden in de Algemene Vergadering. Deze leden hebben steeds twee stemmen, ongeacht het aantal afgevaardigden dat hen vertegenwoordigt. De leden-natuurlijke personen hebben slechts een stem.

Artikel 13.De Algemene Vergadering is de soevereine macht van de vereniging.

Tot de uitsluitende bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren:

1.de wijzigingen aan de statuten van de vereniging;

2.de benoeming en de afzetting van de bestuurders en commissarissen, indien er commissarissen benoemd

worden;

3.bepalen van een bezoldiging van commissarissen, ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4.kwijting aan bestuurders en commissarissen;

5.de goedkeuring van begrotingen en rekeningen;

6.de ontbinding van de vereniging;

7.de uitsluiting van de leden;

8.omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

9.alle gevallen waarin de statuten dat vereist.

Artikel 14.Elk jaar wordt er minstens één Algemene Vergadering gehouden. De jaarlijkse Algemene Vergadering dient de jaarrekening van het afgesloten boekjaar goed te keuren alsook de begroting voor het volgende boekjaar. De jaarlijkse Algemene Vergadering moet plaatsvinden binnen de 6 maanden na het einde van het boekjaar.

Een Buitengewone Algemene Vergadering kan steeds bijeengeroepen worden zo dikwijls dit vereist wordt in het belang van de vereniging. Zij moet plaatsvinden wanneer ten minste één vijfde van de stemgerechtigde leden dit vragen. Alle leden moeten hierop uitgenodigd worden.

Artikel 15.0e uitnodigingen worden schriftelijk verstuurd door de Raad van Bestuur bij gewone brief of digitaal ten minste acht dagen voor de vergadering en in naam van de Raad van Bestuur ondertekend door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

voorzitter of door twee bestuurders. De uitnodigingen vermelden de agenda. De vergadering mag slechts beraadslagen over de hierop vermelde punten.

Artikel 16.Eik voorstel, dat schriftelijk wordt voorgedragen en ondertekend is door minstens één twintigste van de leden, moet op de agenda worden geplaatst op voorwaarde dat dit voorstel minstens 5 dagen op voorhand aan de voorzitter van de Raad van Bestuur wordt overgemaakt.

Artikel 17. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of tijdens

diens afwezigheid door de ondervoorzitter, of tijdens hun afwezigheid door de oudste der afgevaardigden van de aanwezige bestuurders.

Artikel i$.leder lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid dat hiervan doet blijken bij middel van schriftelijke volmacht. Een lid kan evenwel slechts houder zijn van één volmacht:

Artikel 19.Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is, ingeval op de eerste vergadering minder dan 213 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard le zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Ongeldige stemmen en onthoudingen worden meegerekend als tegenstemmen.

Artikel 20.De beslissingen van de Algemene Vergadering worden vastgelegd in een bijzonder register, ondertekend door de voorzitter en de secretaris of hun vervanger, alsook door de leden of hun afgevaardigden die het vragen. Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging.

Afschriften of uittreksels uit deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of hun. vervanger.

Het inzagerecht wordt uitgeoefend conform de wettelijke bepalingen.

Artikel 21.De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur.

Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal leden. Elke Stichter van dé vereniging heeft het recht een kandidaat-bestuurder voor te dragen.

De bestuurders worden voor een termijn van 3 jaar benoemd door de Algemene Vergadering. De leden van de Raad van Bestuur worden gekozen uit de leden-rechtspersonen of uit de natuurlijke personen die verbonden zijn met/actief zijn in de leden zonder rechtspersoonlijkheid. De benoeming gebeurt bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Het bestuursmandaat van een natuurlijke persoon die op voordracht van een lid zonder rechtspersoonlijkheid werd benoemd neemt van rechtswege een einde in het geval deze natuurlijke persoon niet langer verbonden is met, of heeft opgehouden actief te zijn bij het lid in kwestie. In dergelijk geval zal het lid op wiens voordracht de bestuurder werd benoemd, een nieuwe bestuurder kunnen voordragen, De vervanger voltooit het mandaat van diegene die hij vervangt.

Artikel 22.De bestuurders en hun afgevaardigden oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

Artikel 23.De Raad van Bestuur duidt uit de (afgevaardigden van zijn) bestuurders en voor de duur van hun mandaat, een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester aan.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de ondervoorzitter, bij afwezigheid van beiden door de oudste van de aanwezige (afgevaardigden van de) bestuurders.

Artikel 24.De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van ten minste 2/3 van de bestuurders. De bijeenroeping gebeurt schriftelijk, per brief of digitaal en, behoudens in dringende gevallen, ten minste 7 kalenderdagen voor de datum van de geplande Raad van Bestuur. De oproepingsbrief of e-mail vermeldt de agenda.

"

f

G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Om te beraadslagen dient minstens 213 van de bestuurders aanwezig pf vertegenwoordigd te zijn. Alle besluiten worden collegiaal in consensus genomen. De Raad van Bestuur beraadslaagt slechts over de punten die op de agenda vernield staan. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen slechts bij 2/3 meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders worden geagendeerd en bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders beslist worden tijdens de vergadering.

Belanghebbende derden of externe deskundigen kunnen op voorstel van de Raad van Bestuur de vergadering bijwonen zonder stemrecht.

Artikel 25.Een bestuurder kan zich op de Raad van Bestuur laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder mits een schriftelijke volmacht. Een bestuurder kan slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen,

Artikel 26.0e Raad van Bestuur leidt de vereniging en kan alle handelingen van beleid en beheer, alsmede alle daden van beschikking stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de personeelsleden en bepaalt hun bezoldigingen. De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen.

Artikel 27, Voor de vertegenwoordiging in en bulten rechte, is de vereniging verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

De Raad van Bestuur kan bijzondere gevolmachtigden aanduiden die de vereniging, binnen de perken van de verleende volmacht, kunnen verbinden.

Artikel 28.De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in notulen, ondertekend door de Voorzitter en de Secretaris. De notulen worden op de zetel van de vereniging bewaard.

Artikel 29.Elke bestuurder kan te allen tijde via een schriftelijke verklaring gericht aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur zijn ontslag indienen.

Benoeming, aftreding en afzetting van een bestuurder geschiedt door een beslissing van de Algemene Vergadering en,wordt binnen de maand in de bijlage van het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt.

Bij aftreding of afzetting van een bestuurder dient binnen de kortst mogelijke tijd voorzien te worden in zijn vervanging door de Algemene Vergadering,

Artikel 30.De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur, en de vertegenwoordiging van dit bestuur, opdragen aan één of meerdere personen, bestuurders of niet. Hij benoemt en ontslaat ze en bepaalt hun bevoegdheden. De betreffende besluiten moeten worden neergelegd op de griffe van de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 31.De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-Wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten,

leder jaar, per eenendertig december, en voor de eerste maal per eenendertig december 2015, wordt de rekening van het verlopen boekjaar afgesloten.

Rekeningen en begrotingen worden jaarlijks door de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering ter goedkeuring voorgelegd.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies V&S-Wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, § 6 V&S-Wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten

Artikel 32.De ontbinding en vereffening der vereniging worden geregeld overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, en haar eventuele latere wijzigingen. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid vereist voor een doelwijziging zoals bepaald in artikel 19 van deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vzw steeds dat zij "vzw in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 V&S-Wet.

Artikel 33.ln geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging, benoemt de vergadering die ze heeft uitgesproken eventueel vereffenaars, en bepaalt hun bevoegdheid.

a

t4

' ~ 3 M0b 2,2

" .

Na aanzuivering van alle schulden worden de activa overgedragen aan een organisatie die met een gelijkaardig doel is opgericht ais deze vereniging, Het archief wordt overgedragen aan een erkende culturele archiefinstelling.

Artikel 34. Voor alles wat niet in deze statuten is geregeld wordt verwezen naar de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, en haar eventuele latere wijzigingen.

BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE OPRICHTINGSVERGADERING OP 26 maart 2015

De leden van de VZW, verzameld in een oprichtingsvergadering, besluiten met eenparigheid van stemmen om volgende personen te benoemen tot bestuurders voor een termijn die een einde zal nemen na afloop van de Algemene Vergadering die zal beraadslagen en beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening van de VZW per 31 december 2017,

1.Vlaamse Erfgoedbib[íotheek vzw, maatschappelijke zetel te Hendrik Conscienceplein 4,

2000 Antwerpen, ingeschreven in het KBO onder n° 0807.182.728

2.Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief en Documentatie vzw (VVBAD), maatschappelijke zetel te

Statiestraat 179, 2600 Antwerpen, ingeschreven in de KBO onder n° 0417.692.094

3.Intemational Council Of Museums (ICOM) Vlaanderen vzw, maatschappelijke zetel te Plaatsnijdersstraat

2, 2000 Antwerpen, ingeschreven in de KBO onder n° 0424.547.917

4.Sigrid Bosmans, Muizenstraat 116, 1981 Hofstade, Duffel 13-11-1969, rijksregistemummer 69.11.13-

110.56

5.Elviera Veighe, Doolhofweg 8, 8310 Sint-Kruis, Brugge 4-12-1974, rijksregistemummer 74.12.04-098.62

6.Sofie De Caigny, Filomenastraat 22, 2018 Antwerpen, Kapellen, 11-1-1977, rijksregistemummer 77.01,11-

306.18

7.Jan De Maeyer, Kapucijnenvoer 46, 3000 Leuven, Antwerpen 3-6-1952, rijksregistemummer 52.06.03.-

273.92

Genoemde personen aanvaarden hun mandaat.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Het eerste boekjaar van de VZW zal lopen vanaf de oprichting tot en met 31 december 2015.

De oprichters geven volmacht aan Jorijn Neyrinck, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de noodzakelijke handelingen te stellen met het oog op het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid van de vereniging door neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en met oog op de openbaarmakingsformaliteiten door publicatie van de statuten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Gedaan in twee originelen te Gent op 26 maart 2015 door de oprichters:

1. Overleg Landelijke Archieven Vlaanderen (OLAV), feitelijke vereniging, vertegenwoordigd door

Jan De Maeyer, Lid van de feitelijke vereniging, optredend namens de leden van de feitelijke vereniging

Helena Van Dijck, Lid van de feitelijke vereniging, optredend namens de leden van de feitelijke vereniging

2. Vlaamse Erfgoedbibliotheek vzw, vertegenwoordigd door

Eva Wuyts, Bijzonder gevolmachtigde van de Vlaamse Erfgoedbibliotheek vzw

Hendrik Defoort, Bijzonder gevolmachtigde van de Vlaamse Erfgoedbibliotheek vzw

3. Landelijke Expertisecentra cultureel erfgoed en Organisaties volkscultuur (LEOV), feitelijke vereniging, vertegenwoordigd door

Sotie De Caigny, Lid van de feitelijke vereniging, optredend namens de leden van de feitelijke vereniging Alfons Dierickx, Lid van de feitelijke vereniging, optredend namens de leden van de feitelijke vereniging

4. Overleg van erfgoedcellen en coordinatie van het lokale cultureel-erfgoedbeleid, feitelijke vereniging, vertegenwoordigd door

Kim Van Belleghem, Lid van de feitelijke vereniging, optredend namens de leden van de feitelijke vereniging Sigrid Bosmans, Lid van de feitelijke vereniging, optredend namens de leden van de feitelijke vereniging

5, Landelijk Overleg van Musea, feitelijke vereniging, vertegenwoordigd door

Luc Delrue, Lid van de feitelijke vereniging, optredend namens de leden van de feitelijke vereniging

Elviera Veighe, Lid van de feitelijke vereniging, optredend namens de leden van de feitelijke vereniging

6. Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief en Documentatie vzw, vertegenwoordigd door

e~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

V

º%' e : . .. 1 MOD2.2

r

'" Bruno Vermeeren, Bijzonder gevolmachtigde van de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief en

Documentatie vzw

Hedwig Van den Bossche, Lid van de Raad van Bestuur van de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief en Documentatie vzw

7, International Council Of Museums (ICOM) Vlaanderen vzw, vertegenwoordigd door

Sotie Wilder, Lid van de Raad van Bestuur van International Council Of Museums (ICOM) Vlaanderen vzw

Sergio Servellon, Lid van de Raad van Bestuur van International Council Of Museums (ICOM) Vlaanderen

vzw

8. Jorijn Neyrinck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

a

Voor- Luik B - Vervolg M0D 2.2

beVotelen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Jorijn Neyrinck, lasthebber







HIERBIJ NtERGELEGD OPRICHTINGSAKTE





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OVERLEG CULTUREEL ERFGOED, AFGEKORT : OCE

Adresse
SINT-JACOBSSTRAAT 36 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande