OWANDY BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OWANDY BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.268.324

Publication

12/09/2014
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge MOD WORD 11.1

après dépôt de l'acte au greffe

MON TEUR BELGE

o. -09- le TRIBUNAL DE COMMERCE

,BELGIS CH STAKFIBLA2D9 A0111' 2014

NIVeRee

N° d'entreprise : 0874.268.324

Dénomination

(en entier): Owandy Benelux

(en abrégé) :

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : Chaussée Bara 68, 1420 Brahe L'Alleud

(adresse complète)

Oblet(s) de l'acte :Siège social / démission-nomination

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire du 15 janvier 2014: L'assemblée générale approuve à l'unanimité:

- la démission, au 15 janvier 2014, du poste de gérant de monsieur Olivier Maurier, domicilié Avenue du Général Leclerc 92, 94100 Saint Maur des Fosses, France;

- la nomination au poste de gérant non rémunéré de Jan Peeters NV, avec siège social à 2930 Brasschaat, Voshollei 12, immatriculée dans la BCE sous numéro 0486.501.407, représentée par son représentant permanent, monsieur Jan Peeters, domicilié à 2930 Brasschaat, Voshollei 12;

- de transférer le siège social de l'adresse actuelle Chaussée Bara 68, 1420 Braine L'Alleud à l'adresse. suivante: Textielstraat 24, 8790 Waregem.

Jan Peeters NV

representée par monsieur Jan Peeters

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B: _ .

Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 28.07.2014 14367-0227-017
23/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 28.06.2013, DPT 18.07.2013 13322-0076-020
05/02/2015
ÿþ mod 11.1



LL.t f ,< i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONlTEUI

2 7 -01 'ELGISCH S

IIIII~IIIII~NIIIINI~~III

*15020019*

B

,BELGE



NEERGELEGD

205 2 4 0E.0, 2014

AAiSP!_ r RQc#tGtl~'i~~ KO0PHANDKORTRIJKBL

Ondernemingsnr : 0874.268.324

Benaming (voluit) : OWANDY BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TEXTIELST T 24

8790 WARE M

Onderwerp akte :GOEDKEURING NEDERLANDSE AUTHENTIEKE TEKST VAN DE STATUTEN - ONTBINDING - AFSLUITING VAN DE VEREFFENING  BIJZONDERE VOLMACHT.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2131017) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 12 december 2014, blijkt dat de enige vennoot, geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, handelend ,als buitengewone algemene vergadering van de voornoemde vennootschap, onder meer besloten heeft :

1. ten gevolge van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van het Franse naar het Nederlandse taalgebied en vermits de vennootschap geen ex-ploitatiezetel(s) meer heeft in het Franse taalgebied, de Nederlandse authentieke tekst van de statuten vast te stellen, alhier bij uittreksel bekendgemaakt:

1. Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Naam : "OWANDY BENELUX".

3. Duur : onbeperkt.

4. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdnegentigduizend euro (E 590.000,00), vertegenwoordigd door veertigduizend (40.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één veertigduizendste (1/40.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

5. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

6. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve; deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Wordt deze reserve aangetast om welke reden ook, dan herleeft voormelde wettelijke verplichting.

Het saldo van het afgelopen boekjaar wordt verdeeld onder de vennoten overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om dit een andere bestemming te geven, zoals hierna bepaald.

Het saldo wordt door de algemene vergadering geregeld; zij kan beslissen om dit geheel of gedeeltelijk te bestemmen als voorziening, te reserveren,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

t

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

over te dragen, uit te keren onder de vorm van tantièmes aan het i bestuursorgaan of er een andere bestemming aan toe te kennen, binnen de grenzen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

De uitkering van de dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

7. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

8. Omvang van de bevoegdheid van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden en wijze waarop zij deze uitoefenen : overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen heeft ieder (of: de enige) zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder (of: de enige) zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder (of: de enige) zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

9. Doel : de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden: de aan- en verkoop, commercialisering, distributie, vertegenwoordiging, van alle informaticaproducten en met name van producten gebruikt in de medische beeldvorming, het onderhoud van de voormelde producten en van alle informaticasystemen, alle implementatiestudies, verbeterings-, wijzigings- en gebruiksstudies van informaticasystemen, de opleiding van gebruikers van voormelde producten, het ontwerpen, het op de markt brengen en de productie van software en aanverwante producten op het gebied van beeldvorming, de groothandel in medisch/chirurgisch materiaal en tandheelkundige benodigdheden, de verkoop van informaticamateriaal.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn dit, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij geheel of gedeeltelijk, te vergemakkelij ken.

Zij kan opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar.

Zij kan door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op elke andere wijze deelnemen in andere vennootschappen, instellingen of ondernemingen, waarvan het doel gelijk, verwant verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel of die haar grondstoffen kunnen verschaffen of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mal 11.1

10. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering : de gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om 14.30 uur, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11. Voorwaarden van toelating : geen.

12. Voorwaarden uitoefening stemrecht : geen.

2. de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OWANDY BENELUX" te ontbinden.

3. dat de ontbinding van rechtswege een einde stelt aan het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de naamloze vennootschap "JAN PEETERS", in 't kort "J.P.", naamloze vennootschap met zetel te 2930 Brasschaat, Voshollei 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen, met ondernemingsnummer 0466.501.407 en met btw-nummer BE 0466.501.407, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan PEETERS.

Overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, wordt de voornoemde zaakvoerder ten aanzien van derden van rechtswege als vereffenaar beschouwd bij gebrek aan benoeming van een vereffenaar.

4. ten gevolge van de vaststelling dat de vennootschap de facto reeds vereffend werd vóór haar ontbinding door de zaakvoerder van de vennootschap, de afsluiting van de vereffening uit te spreken en vast te stellen dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

5. dat de terugname van het eventueel resterend actief zal gebeuren door de enige vennoot.

6. dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard, gedurende tenminste de door de wet verplichte termijn, te 8790 Waregem, Textielstraat 24.

7. bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, te verlenen aan de heer Johan VERLINDEN, geboren te Turnhout op 25 juni 1983, om alle administratieve formaliteiten te vervullen in verband met de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap en in het bijzonder de formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten en/of bij de BTW-administratie.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van ontbinding-sluiting van de

vereffening;

- een volmacht, aangehecht;

- de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor omtrent de

ontbinding van de vennootschap, en,

- een staat van activa en passiva.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

$taatsbtad

20/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 29.06.2012, DPT 17.07.2012 12307-0182-018
22/09/2011
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1

p 1111111111111111111111

*11143355*

TRIBUNAL DE COMMERCE

0 9 -Ca- 2011

NIVELLegeffe





N° d'entreprise : 0874.268.324

Dénomination : OWANDY BENELUX

(en entier)

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : Chaussée Bara 68

1420 Braine-l'Alleud



Bijlagen bij liëi BëTgisch St átsbl d :22109720-1T - Annexes du-Moniteur belgë Objet de l'acte : Augmentation de capital - Modification des statuts.

D'un procès-verbal (D17074) dressé par Dirk Vanhaesebrouck, notaire associé à Kortrijk, le 30 août 2011, il résulte que l'associé unique, agissant en lieu et place de l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société prénommée, valablement représenté à la suite d'une procuration sous seing privé, a décidé en' autres :

1) d'augmenter le capital à concurrence de cinq cent cinquante mille euros (¬ . 550.000,00) pour le porter de quarante mille euros (¬ 40.000,00) à cinq cent' quatre-vingt-dix mille euros (¬ 590.000,00), par apport en numéraire, entièrement libéré et sans création de nouvelles parts, par « OWANDY », société par actions, simplifiée au capital de 7.298.609 Euros, ayant son siège social à 77420 Champs' sur Marne (France), 6, allée Kepler, immatriculée au registre du commerce et des: sociétés de Meaux sous le numéro d'identification : 477.962.146, représentée par madame Ann DE SMEDT, demeurant à 2900 Schoten, Elfenbankdreef 3, en vertu d'une procuration sous seing privé.

Le notaire instrumentant atteste que, conformément à l'article 311 du Code desi sociétés, un montant de cinq cent cinquante mille euros (¬ 550.000,00) a été dé-' posé préalablement, par versement ou virement à un compte spécial numéro 363 0923599-05, ouvert au nom de la société auprès de la société anonyme « ING België ».

Une attestation de l'organisme dépositaire en date du 30 août 2011, est remise au notaire instrumentant.

2) d'adapter les statuts aux résolutions prises.









Pour extrait analytique conforme.

Déposés en même temps :

- une expédition du procès-verbal de modification des statuts;

- une procuration, annexée;

- le texte coordonné des statuts.

Dirk Van Haesebrouck Notaire







Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

20/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 24.06.2011, DPT 18.07.2011 11304-0269-018
23/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 25.06.2010, DPT 14.07.2010 10307-0004-018
07/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 27.06.2008, DPT 30.06.2008 08317-0087-019
03/04/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 14.03.2007, DPT 27.03.2007 07084-0291-016

Coordonnées
OWANDY BENELUX

Adresse
TEXTIELSTRAAT 24 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande