P & M CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : P & M CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.150.814

Publication

15/03/2012
ÿþMod Wort! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

vaOf im 1111

behoud aan hu G'elgisr 3iaat:5br *iaosjaos*





0 5 MAART 2012

Undei nerr rtrtgsnr Benaming o0-114...q)./?-14

(voluit) P & M CONSULTING

(vefkgrt)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ° Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel ' Prinsenhofstraat 6 - 8920 St Juliaan

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden:

Dhr SIJOEN Jorgen, wonende te 8920 St Juliaan, Prinsenhofstraat 6 (NN. 73.11.09-227.46)

EN

Mevr. LEFEBVRE Anne-Françoise, wonende te 8920 St Juliaan, Prinsenhofstraat 6 (NN. 76.08.14-024.44)

verklaren hierbij een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten waarvan de statuten luiden als volgt: Artikel I.GECOMMANDITEERDE EN STILLE VENNOTEN

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap.

Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot,

Artikel II.NAAM - RECHTSVORM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap met als vennootschapsrechtelijke benaming: "P & M CONSULTING" .

Artikel III. ZETEL

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 8920 St Juliaan, Prinsenhofstraat 6. Deze mag bij eenparige beslissing van het bestuursorgaan worden overgebracht naar een andere plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving. Elke verandering van de maatschappelijke zetel buiten het Arrondissement, zal bekendgemaakt warden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel IV. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-Opleiding , consultancy, coaching en praktische hulp, individueel, in familieverband, in teamverband en voor organisaties, omtrent authenticiteit, leidinggeven, communicatievaardigheden, work-life en . carriëremanagement, stressmanagement, interculturele en creatieve vaardigheden, improvisatietechnieken, enz., en dit in de meest ruime zin ;

-Coaching van preventieadviseurs bij de opstart en uitbouw van een welzijnsbeleid

Op de laatste Wz =pan Ltuk B vermelderi Recto Naam en hoi.danigheid  Gn de msirumenteiende netars, ," ?r1 .d ~~754u%in(-n1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le veJtegerr.v -dig<" n

Verso Naam en handtekenrng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Geven van opleiding betreffende welzijn op het werk aan leidinggevenden of directies.

-Geven van opleiding omtrent managementvaardigheden: leidinggeven, communicatievaardigheden, teamwork.

-Ondersteuning en begeleiding van teams (teambuilding)

-Ondersteuning en begeleiding van leidinggevenden.

-Ontwikkelen van opleidingstrajecten voor nieuwe werknemers, waaronder ook geven van opleidingen, opstellen folders, onthaalbrochures.

-Mentoring in talentontwikkeling en authenticiteitsontwikkeling;

-Organisatie van evenementen, teambuilding, personeelsfeesten , congressen

-Catering en horecadiensten;

-Het verlenen van advies op gebied van voeding, wellness, gezondheid, sportvoeding, schoonheidszorgen, inwendige en uitwendige voeding, aanbrengen van verzorgingsproducten en dergelijke;

-Het aanbieden van gespreksbegeleiding, stressbeheersing en  begeleiding,;

-Het ter beschikking stellen van ruimtes aan therapeuten, artsen en (para)medische beroepen;

-Het ter beschikking stellen van ruimtes en het verkopen of verhuren van didactisch materiaal in het kader van seminaries, conferenties, lessen en opleidingen;

-Het organiseren en leiden van seminaries, conferenties, lessen en opleidingen

-Het kopen, verkopen, bouwen en verbouwen, huren en verhuren, het verkavelen van onroerende goederen, of de zakelijke rechten op die onroerende goederen, het beheer en onderhoud van het eigen onroerend patrimonium, in de meest ruime zin, en dit alles voor eigen rekening; de

vennootschap mag een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen

-Het kopen, verkopen, verbouwen, huren en verhuren van roerende goederen waaronder meubilair, punten, kruiden, boeken, audiomateriaal, cosmetica, enz., in de meest ruime zin, ter bevordering van het welzijn van de mens, via verkoopspunten, beurzen, internet, enz., via detail- of groothandel.

-De vennootschap mag deelnemen aan verenigingen en vennootschappen.

-De vennootschap mag de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenvermelde opsomming is geenszins limitatief. De vennootschap kan aile handelingen s'tellen die, op welke wijze dan ook, bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Artikel V.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vijfhonderd euro (500,00 euro), en wordt gevormd bij middel van de storting in Contanten door de comparanten, en wordt onderverdeeld in vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, in volgende verhouding :

-Dhr SIJOEN Jorgen, hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot schrijft in op 25 aandeien van 10,00 euro;

-Mevr. LEFEBVRE Anne-Françoise, stille vennoot schrijft in op 25 aandelen van 10,00 euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle comparanten verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop in geld ingeschreven werd, volstort is door storting in geld , zodat de vennootschap vanaf heden een bedrag van 500,00 euro ter hare beschikking heeft. Het maatschappelijk kapitaal evenais de inbreng van arbeid kan gewijzigd worden door eenparige beslissing van een buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging za! bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel VI. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Artikel Vl1.BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Het mandaat van elke zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan er evenwel te allen tijde anders over beslissen.

De vennoten, niet zaakvoerder, hebben echter het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, waardoor zij ondermeer het recht hebben ten allen tijde ter plaatse inzage te nemen van alle documenten en geschriften van de vennootschap, met uitzondering van de documenten die onder het beroepsgeheim van de zaakvoerder vallen.

De professionele verzekeringskosten van iedere vennoot zijn ten laste van de vennootschap. Artikel VIII.AANDELEN OP NAAM - REGISTER  OVERDRACHT

De aandelen zijn ondeelbaar en moeten steeds op naam staan. Een register van aandelen wordt -.op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend : (i) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; (ii) de gedane stortingen en (iii) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens

overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbntenissen van de vennootschap.

- stille vennoten

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele`daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Artikel IX.WAARDEBEPALING AANDELEN BIJ UITTREDING OF TOETREDING

Bij uittreding of toetreding van een vennoot wordt de waarde van de aandelen vastgesteld in onderling akkoord tussen de vennoten. Bij de waardering zat rekening worden gehouden met de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met eventuele meer- en/of minderwaarden. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen door elke partij benoemd.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling, of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen, zal worden beslist door een deskundige aangesteld door de Voorzitter van de Rechtsbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De overeengekomen overnameprijs dient door de overnemer te worden betaald aan de verkoper, binnen de drie maand na de definitieve waardebepaling. Laattijdige betaling zal aanleiding geven tot een intrestvergoeding die één procent hoger ligt dan de intrestvoet die van toepassing is op de OLO op vijf jaar.

Artikel X.VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP TEGENOVER DERDEN

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel XLTEGENSTRIJDIG BELANG

Wanneer de zaakvoerder  rechtstreeks of onrechtstreeks - bij één of andere verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dit van de vennootschap die hij vertegenwoordigt, moet hij onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen. Deze zal overgaan tot benoeming van een lasthebber ad hoc die voor deze verrichting de vennootschap zal vertegenwoordigen. Hiervan wordt een speciaal verslag gemaakt dat bijgehouden wordt in de registers van de vennootschap.

Artikel XII.ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering der vennoten  rechtsgeldig samengesteld - vertegenwoordigt alle vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen.

Elk jaar op de derde dinsdag van maart om 19:00 uur vergadert de algemene vergadering om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan de winst. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap tenzij anders vermeld in de oproepingsberichten.

Een bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden door de zaakvoerder en moet bijeengeroepen worden op aanvraag van een of meerdere vennoten die 1/5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel XIII.STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel XIV.BOEKHOUDING VAN DE VENNOOTSCHAP

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de Wet op de boekhouding en op de jaarrekening van de onderneming en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Artikel XV.BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 oktober tot en met 30 september.

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 februari 2012, om te eindigen op 30 september 2013.

Artikel XVI.VERDELING VAN HET RESULTAAT

Over de aanwending van het resultaat van het boekjaar beslissen de vennoten bij gewone meerderheid, op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel XVILONTBINDING

De vennootschap mag ten alle tijd ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BESLISSING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap is de algemene vergadering der vennoten bijeengekomen en heeft volgende beslissingen genomen:

ARTIKEL 1 : Benoeming zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: dhr SIJOEN Jorgen, wonende te 8920 St Juliaan, Prinsenhofstraat 6 die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

ARTIKEL 2: Overname verbintenissen

Het eerste boekjaar vangt derhalve aan vanaf 01 februari 2012 om te eindigen op 30 september 2013. De vennootschap neemt in dat verband alle verbintenissen over die zijn aangegaan vanaf 01 februari 2012 en bekrachtigt deze.

4

ARTIKEL 3: Aanduiding van een vaste vertegenwoordiger

i ; VrOCÉ. Indien de vennootschap aangesteld wordt als zaakvoerder in andere vennootschappen dan moet de vennootschap een vaste vertegenwoordiger aanduiden, die wordt belast met de uitvoering

* " behouden van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

-- :n Pet Het college van zaakvoerders beslist om dhr S1JOEN Jorgen, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

' Be[gÉ.:;ch Door ondertekening van deze notulen bevestigt deze zaakvoerder de functie van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

- -1 F-- Opgemaakt te leper, 06 februari 2012

J i _. Na integrale voorlezing hebben de partijen ondertekend.





SIJOEN Jorgen LEFEBVRE Anne-Françoise

+ _rti Ja~rs+2 b" z .a LerÉ, Ry,»rrrieJUcrr Recto N~.,r; en van de r11$trClfti nttr?,Éd+? rrut-"Ég ccr tu rr" n

bevoccd ùG rëcbtsp,rsoort ten danztert c_[ste,i te eÉteer" -r:" N. ci nen

Verso Nan, en ha ndtekenuog

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
P & M CONSULTING

Adresse
PRINSENHOFSTRAAT 6 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande