P. VANHERPE EN PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P. VANHERPE EN PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.317.185

Publication

16/07/2014
ÿþnr\ M'ad Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEERGELEGD

2014 18 MN! 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

,ATSBLAD Offirtiffel. KORTRIJK



11111111RIIII11111111 BE MONITEUR

09 -07-

_GiSCH ST

Ondernemingsnr : 0426.317.186

Benaming

(voluit) : P. VANHERPE EN PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Neder Mosscher 23, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging wijzigingen statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris niet standplaats te Kortrijk, op zeventien juni tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten., vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P. VANHERPE EN PARTNERS", met zetel te 8500 Kortrijk,: Neder Mosscher, 23 (B.T.W. BE-0425.317.185; RPR Kortrijk), onder meer de volgende besluiten heeft genomen:

1/ De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 2 van de statuten aan het door de zaakvoerder genomen besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap met ingang van 1 mei 2011 naar het huidige adres te 8500 Kortrijk, Neder Mosscher 23 (besluit bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 mei 2011, onder het nummer 11081272), en dit door vervanging van de eerste alinea van gezegd artikel 2 door de volgende tekst

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Nader Mosscher, 23.".

2/ -De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WiB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd zeventien duizend euro (¬ 117.000,00), om het' kapitaal te brengen van veertig duizend euro (¬ 40.000,00) op honderd zevenenvijftig duizend mu°. (¬ 157.000,00).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld door de enige vennoot van gezegd bedrag van honderd zeventien duizend euro (E 117.000,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen doch mits , dienovereenkomstige verhoging van de fractiewaarde van de duizend vijfhonderd (1.500) bestaande aandelen, en is volledig volgestort bij onderschrijving door storting van honderd zeventien duizend euro (¬ 117.000,00) op een bijzondere rekening met het nummer BE06 0017 2888 1722 geopend bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis. Een attest van deponering betreffende deze storting voor een bedrag van honderd zeventien duizend euro (¬ 117.000,00) werd in toepassing van artikel 311 van het wetboek van vennootschappen afgeleverd door voornoemde bankinstelling op 17 juni 2014.

De totale intekenprijs ten belope van honderd zeventien duizend euro (¬ 117.000,00) is volledig geboekt op de rekening "Kapitaal".

-De vergadering stelde vast dat de vooropgestelde kapitaalverhoging door inbreng in geld volledig werd onderschreven. De vergadering stelde vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt werd en het kapitaal van de vennootschap aldus gebracht werd op honderd zevenenvijftig duizend euro (¬ 157.000,00), en wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend vijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

3/ De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan het genomen besluit tot kapitaalverhoging, en dit door vervanging van de volledige tekst van gezegd artikel 5 door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zevenenvijftig duizend euro (¬ 157.000,00). Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend vijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

Vervolgens besloot de vergadering tot dienovereenkomstige aanvulling van artikel 6 van de statuten (historiek van het kapitaal), en dit door invoeging in fine van gezegd artikel 6 van de volgende tekst:

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato zeventien juni tweeduizend en veertien, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Philippe Defauw te Kortrijk, werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van honderd zeventien duizend euro (¬ 117.000,00), en atdus gebracht van veertig duizend euro (¬ 40.000,00) op honderd zevenenvijftig duizend euro (¬ 157.000,00), door' inbreng in geld door de enige vennoot van gezegd bedrag van honderd zeventien duizend euro (¬ 117.000,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen doch mits dienovereenkomstige verhoging van de fractiewaarde. van de duizend vijfhonderd (1.500) bestaande aandelen, volledig volstort hi] onderschrijving.".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4/ De vergadering besloot tot wijziging en/of herformulering van de modaliteiten inzake ontslag en benoeming zaakvoerders, en dit door vervanging van de volledige tekst van artikel 8 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

is benoemd tot statutair zaakvoerder: de heer VANHERPE Patrick, wonende te 8500 Kortrijk, Beverlaai, 47, die bevestigde dit mandaat te aanvaarden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.".

5/ De vergadering besloot tot aanpassing van de artikelen 11, 12 en 15 van de statuten aan de vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen, en wel als volgt:

a) artikel 11:

vervangen in de tweede alinea van het woord `aandeelhouders' door het woord "vennoten";

- schrappen van de laatste zin van de tweede alinea beginnend met de woorden 'Zij voeren';

b) artikel 12: invoegen in fine van gezegd artikel 12 van de volgende tekst:

"Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.";

C) artikel 15: vervangen van de volledige tekst van gezegd artikel 15 door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zei eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of dcen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank.

ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in artikel 184, §5 van het wetboek van vennootschappen.".

6/ De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 17/06/2014; gecoördineerde tekst van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor. behouden 'tan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 09.12.2013 13682-0113-017
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 20.12.2012 12673-0410-017
16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 12.12.2011 11634-0351-018
30/05/2011 : KO103707
20/12/2010 : KO103707
08/12/2009 : KO103707
12/12/2008 : KO103707
03/01/2008 : KO103707
02/01/2007 : KO103707
05/01/2006 : KO103707
14/07/2015
ÿþ" a,,adward,t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111

l:

s 51012 6 $~L



Ondernemingsnr : 0425.317.185 Benaming

(voluit) : P. VANHERPE EN PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neder Mosscher 23 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : uitbreiding/wijziging doel - wijziging boekjaar en datum jaarvergadering

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op vierentwintig juni tweeduizend en vijftien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P. VANHERPE EN PARTNERS", met zetel te 8500 Kortrijk, Neder Mosscher, 23 (B.T.W. BE-0425.317.185; RPR Gent afdeling Kortrijk), onder meer de volgende besluiten heeft genomen, telkens met eenparigheid van stemmen:

1/ Na ontslag van voorlezing van het verstag van de zaakvoerders opgemaakt conform artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 april 2015, besloot de vergadering tot uitbreiding/wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de volledige tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

N Het optreden als tussenpersoon of bemiddelaar in het economisch en commercieel verkeer, zulks in de, ruimste zin, en wel met name, maar niet uitsluitend door op te treden als tussenpersoon:

- bij het afsluiten van hypothecaire leningen en leasing;

bij het afsluiten van verzekeringscontracten, zulks hetzij als agent, hetzij als zelfstandig makelaar;

- bij verhandelingen van en verrichtingen betreffende onroerende goederen, handelszaken, hierin begrepen: beheer en verhuringen van dergelijke goederen;

bij het werven en/of plaatsen van publiciteit; bij het vastleggen van reizen;

bij het adviseren en bijstaan in commerciële en fiscale kwesties.

B/ Het uitoefenen van dienstbetoon, het uitvoeren van opdrachten en het verstrekken van adviezen inzake handels-, sociale, fiscale, financiële en economische wetgeving, alsook inzake bedrijfsorganisatie, leningen, kredietopeningen, welke ook.

C/ Het verstrekken van advies inzake reizen en toerisme in het algemeen.

D/ Het beheer van alle roerende goederen in het algemeen, alsook het optreden als makelaar van, handelsfondsen.

E! De aan- en verkoop van racewagens en in het algemeen van exclusieve wagens, evenals het verhuren en ter beschikking stellen ervan in het kader van evenementen.

F/ Het organiseren van evenementen.

l!. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de codrdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van waarborgen iin de meest ruime zin voor zichzelf of voor derden.

D/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste = zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

EI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

/14(:)fi/c,

t.tErPGELLGD

ti

.~,~; LGî .P2.1

?

GiSc4 s rA4

~~ Gent, car, i~Qr'.rt'TJY

~--

EL

te

te

" Vo' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

FI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

G/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

HI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

II Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet?.

2/ De vergadering besloot het lopend boekjaar dat een aanvang nam op 1 juli 2014 te verlengen om dit te laten eindigen op 31 maart 2016.

Vervolgens besloot de vergadering de looptijd van het boekjaar te wijzigen om dit voortaan te laten ingaan op 1 april van elk jaar en telkens te laten eindigen op 31 maart van het daarop volgende jaar.

De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 13 van de statuten, en dit door " wijziging van de eerste zin als volgt:

"Het boekjaar begint op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van het daarop volgende jaar."

3/ De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op 15 september om elf uur.

De vergadering stelde aldus vast dat de eerstvolgende jaarvergadering zal worden gehouden op 15 september 2016 om elf uur.

De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 12 van de statuten, en dit door vervanging van de eerste en de tweede alinea door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar gehouden worden op 15 september om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping..

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.".

4/ De vergadering besloot machtiging te verlenen aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw tot coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 2410612015; gecoördineerde tekst van statuten.



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2005 : KO103707
13/01/2004 : KO103707
31/01/2003 : KO103707
10/10/2001 : KO103707
11/01/2001 : KO103707
12/01/1999 : KO103707
01/01/1997 : KO103707
01/01/1995 : KO103707
01/01/1992 : KO103707
01/01/1989 : KO103707
01/01/1988 : KO103707
01/01/1986 : KO103707
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 15.09.2016, NGL 27.10.2016 16665-0525-016

Coordonnées
P. VANHERPE EN PARTNERS

Adresse
NEDER MOSSCHER 23 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande