PACARTHO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PACARTHO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.037.829

Publication

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.09.2014, NGL 14.10.2014 14647-0326-011
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.09.2013, NGL 07.10.2013 13623-0296-011
07/06/2012
ÿþ mod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" iaioi9zo*

il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 817.037.829

Benaming (voluit) : PACARTHO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hansbekestraat, 46

8940 Wervik

Onderwerp akte :Verlening boekjaar en datum algemene vergadering

Uit een akte verleden voor Meester Thierry DEVOS, Notaris te Wervik, op 14 mei 2012 - geboekt te Poperinge op 16 mei 2012, twee bladen, geen verzendingen, boek 446, blad 68, vak 01, ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00), de Ea. Inspecteur (get.) E. Engels

blijkt hetgeen volgt :

Eerste besluit :

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het huidig boekjaar te verlengen naar 31 maart 2013.

Vervolgens besluit de vergadering dat het boekjaar voortaan een aanvang zal nemen op 1 april en zal eindigen op 31 maart.. Artikel 26 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

Tweede besluit : Verdaging van de eerstvolgende iaarvergaderinq - Wiiziging van de datum van de jaarvergadering

De vergadering besluit ingevolge de verlenging van het huidige boekjaar de eerstvolgende jaarvergadering te verdagen naar de laatste donderdag van de maand september 2013 om 20.00 .

De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen de datum van de jaarvergadering, te wijzigen derwijze dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand september om 20.00. Artikel 19 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

Voor beknopt uittreksel.

Thierry DEVOS,

Notaris ter standplaats Wervik.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van de akte statutenwijziging

- gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 27.10.2011, NGL 24.11.2011 11617-0451-010
07/04/2015
ÿþe

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de 'perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

2 5 MAA Ri 2015

riffie

Ondernemingsnr : 0817.037.829 Benaming

(voluit) : PACARTHO (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hansbekestraat 46  8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL  WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Peter De Baets te Koksijde op 23 maart 2015, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PACARTHO met zetel te 8940 Wervik, Hansbekestraat 46, opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Thierry Devos te Wervik op 3 juli 2009, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 juli daarna, onder nummer 09105904, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING DOEL

Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de doelwijziging die hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze zoals voorzien werd in artikel 287 Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen. Hiertoe wordt de opsomming in artikel vier van de statuten aangevuld met de volgende tekst:

"Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen reet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

D/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen."

TWEEDE BESLUIT WIJZIGINGBOEKJAAR

De algemene vergadering beslist het boekjaar te wijzigen, zodanig dat dit voortaan zal lopen van één januari tot éénendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering beslist dat, in uitvoering en bij toepassing van het voorgaande besluit, het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één april tweeduizend veertien, niet zal eindigen op éénendertig maart tweeduizend vijftien, doch zal verlengd worden tot en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering beslist hiertoe de eerste alinea van artikel zesentwintig van de statuten aan te passen, zodat deze alinea vanaf heden luidt als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar."

DERDE BESLUIT  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De algemene vergadering beslist om de jaarvergadering die dient gehouden te worden op de laatste donderdag van de maand september om twintig uur te verplaatsen naar de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Alle daaropvolgende jaarvergaderingen zullen gehouden worden en zullen doorgaan op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur.

IVI 11 *1505 3* n

Voce

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De algemene vergadering beslist hiertoe artikel negentien van de statuten aan te passen, zodat dit artikel vanaf heden luidt als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden."

VIERDE BESLUIT  COORDINATIE DER STATUTEN

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen en alle formaliteiten te vervullen die nodig zijn voor de publicatie dezer.





VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Notaris Liselotte De Kock

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- expeditie gecoördineerde statuten

- staat van actief en passief

- verslag bestuursorgaan



Op de laatste blz. van j BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PACARTHO

Adresse
HANSBEKESTRAAT 46 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande