PACKO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PACKO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.492.794

Publication

11/04/2014 : OO090846
11/04/2014 : OO090846
10/07/2014
ÿþMOd 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

11-eigel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie, na neerlegging ter griffie van de akte



UI

II

t.

*14133652*

Ondernemingsnr : 0466.492.794

Benaming (voluit) : PACKO AGRI

(verkort) :



NEERGELEGD Griffie Rechtbank Koophandel

01 JUL 2014

Gent Arden,/ 0 " an " t-



Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Torhoutsesteenweg 166

8210 Zedelgem

Onderwerp akte :NV: fusie door overneming

STATUTENWIJZIGING

!! Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van dei !: NV "PACKO AGRI", met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166, gehouden voor Geassocieerd! Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 26 juni 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheie van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

1. EERSTE BESLUIT: LEZING EN GOEDKEURING FUSIEVOORSTELLEN.

!i Vermits de aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders erkennen een afschrift van de op de i! agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, !i ontslaan de buitengewone algemene vergaderingen de voorzitter van de voorlezing van deze verslagen. Zij verklaren kennis genomen te hebben van de volledige inhoud van deze documenten, en zij beslissen de inhoud van het fusievoorstel goed te keuren, zoals het werd neergelegd ter griffie !I van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, op 1 april 2014, waarbij PACKO AGRI N.V. bij wijze van fusie PACKO & HEYBROEK N.V. overneemt.

!I De vergaderingen beslissen vervolgens een kopie van het fusievoorstel te bewaren in het archief van I !! de overnemende vennootschap, samen met de uitgifte van dit proces-verbaal.

2, TWEEDE BESLUIT: FUSIEBESLUIT - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING -

OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN.

De buitengewone algemene vergaderingen beslissen tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap PACK() 87. HEYBROEK met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166, overgenomen vennootschap, door de naamloze vennootschap PACK() AGRI met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166, overnemende vennootschap.

:! Met het oog op gezegde fusie beslissen de vergaderingen tot de ontbinding van de overgenomen vennootschap PACKO & HEYBROEK zonder vereffening.

Als gevolg van de fusie gaat het gehele actief en passief vermogen van PACK() & HEYBROEK N.V. onder algemene titel over op PACKO AGRI N.V., door vernietiging van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

De vergaderingen ontslaan ondergetekende notaris uitdrukkelijk van een uitvoerige beschrijving te i! geven van alle activa en passiva-bestanddelen.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. !: Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel !I toegekend in het kader van de geruisloze fusie.

i! Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap !I boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. Ten slotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten van weike aard ook, inclusief deze gesloten met de werknemers, die PACK() 8( HEYBROEK N.V. heeft aangegaan.

.1

I. mod 11.1

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, aangestelden en jegens eigen vennoten, gaan onverkort over op PACKO AGRI N.V. met aile rechten - en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De voorzitter verklaart te weten dat PACKO &. HEYBROEK N.V. werknemers in vast dienstverband heeft. De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur om alle nodige formaliteiten hiervoor te vervullen.

De voorzitter stelt tevens vast dat deze overdracht onder algemene titel geen onroerende goederen omvat.

De archieven van PACKO & HEYBROEK N.V., die zij wettelijk verplicht is te houden, en te bewaren, worden vanaf heden door PACKO AGRI N.V. in haar zetel bewaard.

3. DERDE BESLUIT : VASTSTELLING ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR

De buitengewone algemene vergaderingen stellen het ontslag vast van de NV KONINKLIJKE REESINK en de Comm. V. JAN PACKO als bestuurders van de NV PACKO & HEYBROEK ingevolge de fusie door overneming.

4. VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN PACKO & HEYBROEK EN RETROACTIEVE WERKING.

De vergaderingen verzoeken mij, notaris, vast te stellen dat, vermits de algemene vergaderingen van de vennootschappen, waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het fusievoorstel hebben goedgekeurd, PACKO & HEYBROEK N.V. vanaf heden ophoudt te bestaan. Aile verrichtingen gesteld vanaf 1 januari 2014 worden dan ook geacht onmiddellijk in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap te zijn gesteld.

Gezien PACKO & HEYBROEK N.V. ophoudt te bestaan, wordt de vergadering voortgezet door de beide aandeelhouders van PACKO AGRI N.V.

5. VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING BENAMING

De vergadering beslist om de benaming van de overnemende vennootschap met ingang van heden

te wijzigen in PACKO en de statuten hiermee in overeenstemming te brengen.

6. ZESDE BESLUIT : GOEDKEURING VERSLAG DOELSUITBREIDING

De vergadering verklaart kennis te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de N.V. PACKO AGRI, thans N.V. PACKO met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte tussentijdse balans. Dit verslag van het bestuursorgaan zal samen met de staat van actief en passief per 31 maart 2014 in het ondernemingsdossier worden neergelegd.

7. ZEVENDE BESLUIT: DOELSWDZIGING.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te vervangen door de activiteit opgenomen in het zevende agendapunt zijnde:

"De vennootschap heelt tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappe managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair; financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor Eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende, verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op landbouwapparatuur, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als en benodigdheden in verband ermee.

Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en aile aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van aile gegevensverwerking en gegevensanalysen.

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-fiats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

,

Voor-

behouden

aan het

13elgisch

Staatsblad

itijlagen-bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

3. Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

4. Alle verplichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin,

6. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedres- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

ZTrading in de meest ruime zin.

8. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, het plaatsen met het oog op de verhuring ervan, het verhuren, herstellen en onderhouden van alle machines, containers, industrieel materieel, rollend materieel in al zijn vormen, en metaalbe- en verwerking in het algemeen. De aankoop en verkoop, het plaatsen en herstellen van banden bestemd voor alle mogelijke soorten voertuigen, zoals onder meer en niet limitatief bedoeld: personenwagens, bestelwagens, trekkers, aanhangwagens, camions, enzovoort....

9. De import en export van- en de groothandel in machines, gereedschappen en andere goederen meer in het bijzonder op het gebied van de hout- en metaalbewerking, de landbouw, de tuinbouw en de groenvoorziening, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard en de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wee in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wee van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachthebber, mandataris of

vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake."

8. ACHTSTE BESLUIT : STATUTENWIJZIGING

De vergadering besiist om artikel 32 van de statuten aan te passen aan de tekst opgenomen in het achtste agendapunt teneinde dit in overeenstemming te brengen met de actuele wetgeving, zijnde: 'ARTIKEL 32: ONTBINDING - VEREFFENING.

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens dén of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of door de rechtbank van koophandel.

Ifijlagen-b-iffietSelgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laat5te blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de ' bestuurders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars hij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate 41.17 volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van aile inschrijvingen en bescheiden te nemen.

Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap en na consignatie van de daartoe nodige gelden, alsook van de betaling VB/7 de vereffenaars of consignatiekosten voor de regeling gedaan, zal het netto-actief onder al de aandelen evenredig verdeeld worden.'

9. NEGENDE BESLUIT MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap PACKO N.V. en ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot PACKO & HEYBROEK N.V. en het aandelenregister van deze vennootschap te vernietigen

10. TIENDE BESLUIT : VOLMACHT K130

De vergadering verleent bijzondere volmacht met macht afzonderlijk te handelen en recht van indeplaatsstelling voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunteriaan 5 bus 4, en met kantoor te 2050 Antwerpen-Linkeroever, Esmoreitlaan 51 bus 11, of aan de heer Kris Peerlinck of Gaston Van Bogaert of aan één van haar bedienden, bevoegd om afzonderlijk op treden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om nu en in de toekomst in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap elle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

- inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van aile bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties; - de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

11. ELFDE BESLUIT COORDINATIE

De vergadering geeft volmacht aan geassocieerde notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem het nodige doen voor de coördinatie van de statuten van de overnemende vennootschap en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel met het oog op de publicatie.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

In aansluiting met voormelde vergadering van aandeelhouders is de Raad van Bestuur van de NV "PACKO", hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voornoemd, bijeengekomen in vergadering en werd met éénparigheid van stemmen beslist om te benoemen tot lid van het Directiecomité: De Comm. V. "ANNE VAN LANDUYT", met zetel te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, Afdeling Kortrijk en met BTW-nummer BE 0536.878.667, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Anne Van Landuyt, wonende te 8500 Kortrijk, Minisiter Liebaertlaan 61.

Het mandaat van de Comm. V. "ANNE VAN LANDUYT" zal bezoldigd worden uitgeoefend. Deze bezoldiging en de overige modaliteiten van het mandaat zullen worden vastgelegd in een afzonderlijke overeenkomst met de vennootschap.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Tegelijk neergelegd:

- het afschrift der akte dd. 26 juni 2014,

- verslag van de raad van bestuur van de NV "PACK° AGRI"

- gecoördineerde statuten.



Bijlagen blj Fet-Bélgiséli-Staats-b-là-d--10707/2-0-14-- -Annexes - du Moniteur -Ede





Op de laatste blz. van Luik 13_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/11/2014 : OO090846
21/06/2013 : OO090846
20/02/2013 : OO090846
06/07/2012 : OO090846
22/06/2011 : OO090846
14/02/2011 : OO090846
25/01/2010 : OO090846
10/06/2009 : OO090846
31/05/2007 : OO090846
08/06/2015 : OO090846
15/01/2007 : OO090846
18/12/2006 : OO090846
04/07/2006 : OO090846
03/03/2006 : OO090846
10/01/2006 : OO090846
30/08/2005 : BG090846
12/07/2005 : BG090846
10/05/2005 : BG090846
22/07/2004 : BG090846
09/07/2003 : BG090846
24/09/2015 : OO090846
05/07/2002 : BG090846
19/07/2000 : BG090846
16/08/2016 : OO090846

Coordonnées
PACKO

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 166 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande