PACKO & HEYBROEK

Divers


Dénomination : PACKO & HEYBROEK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 820.100.950

Publication

11/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

itOloiettrGeala Ltei eitte Veil Ce

-echtbank van koophandel

Ondernemingsnr : 0820.100.950

Benaming

(vola) Packo & Heybroek

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Torhoutsesteenweg 166, 8210 Zedelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel inzake de geruisloze fusie van de Naamloze Vennootschap 'Packo & Heybroek' door overneming door de Naamloze Vennootschap 'Packo Agri'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 31 maart 2014 door de bestuurders van de Naamloze Vennootschap 'Packo & Heybroek' en de Naamloze Vennootschap 'Packo Agri', conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de Naamloze Vennootschap 'Packo & Heybroek' met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende en met BTW-nummer BE 0820.100.950, door de Naamloze Vennootschap 'Packo Agri', met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende en met BTW-nummer BE 0466.492.794, waardoor het gehele vermogen van de Naamloze Vennootschap 'Packo & Heybroek', zowel de rechten ais de verplichtingen, zal overgaan op de Naamloze Vennootschap 'Packo Agri'. Daar alle aandelen van de Naamloze Vennootschap 'Packo & Heybroek' reeds in handen zijn van de Naamloze Vennootschap 'Packo Agri' betreft het hier om een geruisloze fusie. Bijgevolg zullen er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

V I\

Het doel van de Naamloze Vennootschap 'Packo & Heybroek' is in haar statuten als volgt omschreven: "De vennootschap heeft tot doel:

- de import en export van- en de groothandel ln machines, gereedschappen en andere goederen meer in het bijzonder op het gebied van de hout- en metaalbewerking, de landbouw, de tuinbouw en de groenvoorziening, zulks zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- het vertegenwoordigen in binnen- en buitenlandse ondernemingen op voormelde gebieden;

- het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van intellectuele eigendomsrechten;

- het deelnemen in-, het financieren van-, het samenwerken met-, het voeren van directie over- en he verlenen van adviezen en andere diensten aan rechtspersonen of andere ondernemingen;

- het verstrekken van zekerheden voor schulden van rechtspersonen of andere vennootschappen die met haar in een groep verbonden zijn;

- het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn,

- het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- alle verplichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

* onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

* beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

- het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren erijo besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- advies, bijstand, en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrigs- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- de aan- en verkoop van machines voor het onderhoud van golfbanen, recreatie- en sportterreinen, evenals transportmiddelen.

- trading in de meest ruime zin."

Het doel van de Naamloze Vennootschap 'Pack° Agril is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doei, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregirne onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van aile andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer

1. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende, verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op landbouwapparatuur, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie ais en benodigdheden in verband ermee.

Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en aile aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

2. Aile handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

4. Alle verplichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals

onroerende goederen aanwerven, laten bouwen verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten,

ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

" beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit ailes ln de meest ruime zin.

6. Advies, bijstand en know-how verlenen in aile domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

7,Trading in de meest ruime zin.

8. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, het plaatsen met het oog op de verhuring ervan, het verhuren, herstellen en onderhouden van alle machines, containers, industrieel materieel, rollend materieel in al zijn vormen, en metaalbe- en verwerking in het algemeen. De aankoop en verkoop, het plaatsen en herstellen van banden bestemd voor alle mogelijke soorten voertuigen, zoals onder meer en niet limitatief bedoeld -; personenwagens, bestelwagens, trekkers, aanhangwagens, camions, enzovoort....

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijrL

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nestreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verdet elle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachthebber, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.,

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake."

De bestuurders van de overnemende vennootschap, hetzij de Naamloze Vennootschap 'Packo Agri', zijn:

-De Comm.V 'JAN PACKO' met zetel te 8210 Loppem, Abdijhoek 16, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende en met BTW-nummer BE 0832.464.787, hier - overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen - vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Packo, wonende te 8210 Loppem, Abdijhoek 16.

-De NV KOMNKLIJKE REESINK' met zetel te Nederland, 7325 Apeldoorn, Ecofactorij 20, ingeschreven in het handelsregister onder het nummer 08005560, hier - overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen - vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gerrit van der Scheer, wonende te Nederland, 8181 PL Heerde, Jan van Riemsijkiaan 12.

De bestuurders van de over te nemen vennootschap, hetzij de Naamloze Vennootschap 'Packo & Heybroele, zijn:

-De Comm.V 'JAN PACKO' met zetel te 8210 Loppem, Abdijhoek 16, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende en met BTW-nummer BE 0832.464.787, hier - overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen - vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Packo, wonende te 8210 Loppem, Abdijhoek 16,

--De NV `KONINKLIJKE REESINK' met zetel te Nederland, 7325 Apeldoorn, Ecofactorij 20, ingeschreven in het handelsregister onder het nummer 08005560, hier - overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen - vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gerrit van der Scheer, wonende te Nederland, 8181 PL Heerde, Jan van Riemsijklaan 12,

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Naamloze Vennootschap 'Packo & Heybroele boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Naamloze Vennootschap 'Packo Agri'.

De enige vennoot van de ()ver te nemen vennootschap is de overnemende vennootschap zelf en bezit geen bijzondere rechten. Er zijn in de over te nemen vennootschap tevens geen houders van andere effecten dan aandelen. Derhalve worden uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend.

Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van de geruisloze fusie

NV 'KONINKLIJKE REESINK' Comm. V 'JAN PACKO'

'bestuurder' 'bestuurder'

Gerrit van der Scheer Jan Packo

'Vaste vertegenwoordiger` 'Vaste vertegenwoordiger'

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 31 maart 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2014
ÿþ Mar Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

111111M111 M111111

geuelyetee t-,5rvitii vakin et -echtb nk van koophandel

Ondernemingsnr : 0820.100.950

Benaming

(voluit) Pack° & Heybroek

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Torhoutsesteenweg 166, 8210 Zedelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslagen bestuurders - kennisname vaste vertegenwoordiger I. Uitrreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 28 maart 2014

1.De vergadering verleent ontslag als bestuurder, met ingang vanaf heden aan:

De BV 'REESINK EQUIPMENT' (vroeger gekend onder de benaming 'RECOBEL') met zetel te 7325 WC Apeldoorn, Ecofactorij 20, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel te Nederland onder het nummer 08064049, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gerwin Linnenbank, wonende te Nederland, 6986 AW Angerlo, Het Walbekerveld 25.

Haar wordt eervol ontslag verleend.

Kwijting wordt haar verleend op de eerstvolgende jaarvergadering.

2. De vergadering verleent ontslag als bestuurder, met ingang vanaf heden aan:

De BV 'JEAN HEYBROEK' met zetel te Nederland, 3992 LL Houten, Wilgenkade 6, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel te Nederland onder het nummer 30094746, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hieronymus Menzo Hylkema, wonende te Nederland, 3992 LL Houten, Wilgenkade 6.

Haar wordt eervol ontslag verleend.

Kwijting wordt haar verleend op de eerstvolgende jaarvergadering.

Deze beslissingen worden met unanimiteit van stemmen getroffen.

Voor eensluidend afschrift

NV `KONINKLIJKE REESINK' Comm. V 'JAN PACK0' -

'bestuurder` 'bestuurder'

Gerrit van der Scheer Jan Packo

'Vaste vertegenwoordiger' 'Vaste vertegenwoordiger'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2014
ÿþmoc111.1

frOrf In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

1

lattn301

Ondernemingsnr 0820.100.950

Benaming (voluit) PACKO 8t HEYBROEK

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Torhoutsesteenweg 166 8210 Zedelgem

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel 0 *I JUL 2014

Gent Afdeling i

?osteg

De eu - .,..-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :NV: FUSIE

STATUTENWDZIGING

Er blet uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van

NV "PACKO & HEYBROEK", met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166, gehouden voorl Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 26 juni 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

1! I. EERSTE BESLUIT LEZING EN GOEDKEURING FUSIEVOORSTELLEN.

Vermits de aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders erkennen een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaan de buitengewone algemene vergaderingen de voorzitter van de voorlezing van deze verslagen. Zij verklaren kennis genomen te hebben van de volledige inhoud van deze documenten, en zij beslissen de inhoud van het fusievoorstel goed te keuren, zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, op 1 april 2014, waarbij PACK() AGRI N.V. bij wijze van fusie PACKO & HEYBROEK N.V. overneemt.

De vergaderingen beslissen vervolgens een kopie van het fusievoorstel te bewaren in het archief van de overnemende vennootschap, samen met de uitgifte van dit proces-verbaal.

2. TWEEDE BESLUIT FUSIEBESLUIT - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VER OGEN.

De buitengewone algemene vergaderingen beslissen tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap PACKO & HEYBROEK met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166, overgenomen vennootschap, door de naamloze vennootschap PACK() AGRI met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166, overnemende vennootschap.

Met het oog op gezegde fusie beslissen de vergaderingen tot de ontbinding van de overgenomen vennootschap PACKO 8( HEYBROEK zonder vereffening.

Als gevolg van de fusie gaat het gehele actief en passief vermogen van PACKO 87. HEYBROEK N.V. onder algemene titel over op PACK() AGRI N.V., door vernietiging van aile aandelen van de overgenomen vennootschap.

De vergaderingen ontslaan ondergetekende notaris uitdrukkelijk van een uitvoerige beschrijving te geven van aile activa en passiva-bestanddelen.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend in het kader van de geruisloze fusie.

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap Ten slotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel i! aile lopende overeenkomsten van welke aard ook, inclusief deze gesloten met de werknemers, die I PACK() & HEYBROEK N.V. heeft aangegaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid; aangestelden en jegens eigen vennoten, gaan onverkort over op PACKO AGRI N.V. met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De voorzitter verklaart te weten dat PACKO 8/. HEYBROEK N.V. werknemers in vast dienstverband heeft. De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur om aile nodige formaliteiten hiervoor te vervullen.

De voorzitter stelt tevens vast dat deze overdracht onder algemene titel geen onroerende goederen omvat.

De archieven van PACKO 8( HEYBROEK N.V., die zij wettelijk verplicht is te houden, en te bewaren, worden vanaf heden door PACKO AGRI N.V. in haar zetel bewaard.

3. DERDE BESLUIT VASTSTELLING ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR

De buitengewone algemene vergaderingen stellen het ontslag vast van de NV KONINKLIJKE REESINK en de Comm. V. JAN PACKO als bestuurders van de NV PACKO & HEYBROEK ingevolge de fusie door overneming.

4. VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN PACKO & HEYBROEK EN RETROACTIEVE WERKING.

De vergaderingen verzoeken mij, notaris, vast te stellen dat, vermits de algemene vergaderingen van de vennootschappen, waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het fusievoorstel hebben goedgekeurd, PACKO & HEYBROEK N.V. vanaf heden ophoudt te bestaan. Alle verrichtingen gesteld vanaf 1 januari 2014 worden dan ook geacht onmiddellijk in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap te zijn gesteld.

Gezien PACKO & HEYBROEK N.V. ophoudt te bestaan, wordt de vergadering voortgezet door de beide aandeelhouders van PACKO AGRI N.V.

5. VIJFDE BESLUIT WIJZIGING BENAMING

De vergadering beslist om de benaming van de overnemende vennootschap met ingang van heden

te wijzigen in PACKO en de statuten hiermee in overeenstemming te brengen.

6. ZESDE BESLUIT: GOEDKEURING VERSLAG DOELSUITBREIDING

De vergadering verklaart kennis te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de N.V. PACKO AGRI, thans N.V. PACKO met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte tussentijdse balans. Dit verslag van het bestuursorgaan zal samen met de staat van actief en passief per 31 maart 2014 in het ondernemingsdossier worden neergelegd.

7. ZEVENDE BESLUIT DOELSWDZIGING.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te vervangen door de activiteit opgenomen in het zevende agendapunt zijnde:

"De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patnnwniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zen in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschreingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende, verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op landbouwapparatuur, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als en benodigdheden in verband ermee.

Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

- ,

moc111.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

- mod 11.1



Voor-

behouden aan het " Belgisch

Staatsblad

s'\.7



,

g. Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles, wat daarmee verband houe inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

4. Alle verplichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaling en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst; - beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementeland en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

6. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedies- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

7. Trading in de meest ruime zin.

8. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, het plaatsen met het oog op de verhuring ervan, het verhuren, herstellen en onderhouden van alle machines, containers, industrieel materieel, rollend materieel in al zijn vormen, en metaalbe- en verwerking in het algemeen. De aankoop en verkoop, liet plaatsen en herstellen van banden bestemd voor alle mogelijke soorten voettuigen, zoals onder meer en niet limitatief bedoeld: personenwagens, bestelwagens, trekkers, aanhangwagens, camions, enzovoort....

9. De import en export van- en de groothandel in machines, gereedschappen en andere goederen meer in het bijzonder op het gebied van de hout- en metaalbewerking, de landbouw, de tuinbouw en de groenvoorziening, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Oe vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard en de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend en.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hele door deelneming, inbreng of elke andere wee in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te lichten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard en de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wee van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachthebber, mandataris of

vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake."

S. ACHTSTE BESLUIT : STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist om artikel 32 van de statuten aan te passen aan de tekst opgenomen in het achtste agendapunt teneinde dit in overeenstemming te brengen met de actuele wetgeving, zijnde: 'ARTIKEL 32: ONTBINDING - VEREFFENING.

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of door de rechtbank van koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de ' bestuurders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

fiet liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder aide aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bjf voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en na consignatle van de daartoe nodige gelden, alsook van de betaling van de vereffenaars of consignatiekosten voor de regeling gedaan, zal het netto-actief onder aide aandelen evenredig verdeeld worden/

9. NEGENDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap PACKO N.V. en ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot PACK° & HEYBROEK N.V. en het aandelenregister van deze vennootschap te vernietigen

IO. TIENDE BESLUIT VOLMACHT KBO

De vergadering verleent bijzondere volmacht met macht afzonderlijk te handelen en recht van indeplaatsstelling voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, en met kantoor te 2050 Antwerpen-Linkeroever, Esrnoreitlaan 51 bus 11, of aan de heer Kris Peerlinck of Gaston Van Bogaert of aan één van haar bedienden, bevoegd om afzonderlijk op treden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om nu en in de toekomst in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap aile formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

- neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties; - de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

II. ELFDE BE LUIT: COORDINATIE

De vergadering geeft volmacht aan geassocieerde notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem het nodige doen voor de coördinatie van de statuten van de overnemende vennootschap en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel met het oog op de publicatie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd:

het afschrift der akte dd. 26 juni 2014,

*

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 20.06.2013 13189-0474-035
20/02/2013
ÿþ R

!Md 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R11811111

u

i

bi

E St

tVet]erget£:gd~ a'r grii`i iw~ VaA Co rechtbank van i:oopitanriei

Ondernerningsnr: 0820.100.950

Benaming

(voluit) : Packo & Heybroek

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Torhoutsesteenweg 166 - 8210 Zedelgem

Onderwerp akte : Oprichting directiecomité

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 10/12/2012 van Packo & Heybroek N.V.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 10/12/2012 blijkt dat de volgende beslissingen genomen*

werden:

4.Oprichting van het directiecomité.

De Raad van Bestuur besluit om toepassing te maken van de haar door artikel 13 van de statuten toegekende bevoegdheid om een directiecomité op te richten zoals bedoeld in artikel 524bis van het Wetboek: van Vennootschappen.

Het Directiecomité zal bevoegd zijn om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de

" grenzen van de wet, de statuten en de beslissingen van de Raad van bestuur en is meer bepaald belast met:

-de leiding van de vennootschap;

-de implementatie van de ontwikkeling van de vennootschap binnen het kader en het budget bepaald door

de Raad van Bestuur,

-de bewaking van het budget;

-de volledige, tijdige, betrouwbare en accurate voorbereiding van het budget en de jaarrekening van de

vennootschap, overeenkomstig de boekhoudprincipes en de beleidslijnen van de vennootschap;

-het formuleren van voorstellen inzake de strategie van de vennootschap voor bespreking door de Raad van

Bestuur.

Het directiecomité beslist collegiaal bij eenvoudige meerderheid. Het directiecomité kan binnen de grenzen; van de wet, de statuten en de beslissingen van de raad van bestuur de vennootschap rechtsgeldig: vertegenwoordigen door de gezamenlijke handtekening van twee leden van het directiecomité, mits naleving: van de meerhandtekeningsclausule binnen de groep Koninklijke Reesink N,V.

De raad van bestuur kan bovendien bijzondere volmachten toekennen aan de individuele leden van het directiecomité.

De raad van bestuur kan daarenboven aan individuele leden van het directiecomité bepaalde operationele verantwoordelijkheden toekennen.

De nadere regels van toepassing op het directiecomité worden vastgelegd in een afzonderlijk reglement dat het voorwerp uitmaakt van het volgende agendapunt van deze vergadering,

5.Reglement van het directiecomité.

De voorzitter stelt het ontwerp van reglement van het Directiecomité voor. De Raad van Bestuur beslist om

" het reglement ongewijzigd goed te keuren. Het reglement wordt als bijlage gevoegd bij de notulen van deze

" vergadering.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

k

6.Benoeming leden van het directiecomité.

De Raad van Bestuur beslist om te benoemen tot lid van het Directiecomité:

1.Aneco NV (Ondernemingsnummer 0448.359.536) met zetel te 8500 Kortrijk  Minister Liebaertlaan 61, vast vertegenwoordigd door mevrouw Van Landuyt Anne

2.Koen Bakelandt Comm. V (vennootschap in oprichting) met zetel te 8830 Hooglede  Spanjaardstraat 4, vast vertegenwoordigd door de heer Bakelandt Koen

De voornoemde leden aanvaarden deze benoeming en ondertekenen ter zake onderhavige notulen.

7,Bezoldiging leden directiecomité.

De mandaten van Aneco NV en Koen Bakelandt Comm. V zullen bezoldigd worden uitgeoefend. De bezoldiging en overige modaliteiten van het mandaat worden vastgesteld in een afzonderlijke overeenkomst met de vennootschap.

Jan Packo Comm. V

Vertegenwoordigd door Jan Packo

Koninklijke Reesink N.V.

Vertegenwoordigd door Gerrit van der Scheer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.03.2012, NGL 28.06.2012 12235-0380-017
16/04/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het --I

Belgisch

Staatsblad

" iaa~aiza*

iveaergeiegci ter griffie vaen GIe rechtbank van kocphei'-tde# Brugge  op ! APR, 20nk

-urn`rre 17e gnft7er

Ondernemingsnr : BE0820.100.950

Benaming (voluit) :JEAN HEYBROEK

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Torhoutsesteenweg 166

8210 Zedelgem

Onderwerp akte :NV: omzetting

,STA`fUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de BVBA; "JEAN REYBROEK", met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166, gehouden voor Notaris Pauli LOMMEE te Zedelgem op 28/03/2012, eerstdaags te Registreren op het Tweede Registratiekantoor van; Brugge, dat met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen de volgende beslis;; singen werden genomen :

1. VERSLAGEN MET BETREKKING TOT OMZETTING.

De vergadering aanhoort vervolgens de lezing van het verslag van het college van zaakvoerders, betreffende de redenen die ertoe leiden de voorgestelde omzetting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JEAN HEYBROEK" in een naamloze vennootschap voor te stellen, zonder dat nochtans de duur, de zetel en het maatschappelijk doel gewijzigd worden.

De vergadering aanhoort eveneens de lezing van het verslag opgesteld door de heer Peter Vandewalle, aansprakelijk vennoot van CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, met kantoor te 8800 Kortrijke, Kwadestraat 153/5 met in bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap samengevat op datum van 31 december 2011, wiens verslag samen met het verslag van het college van zaakvoerders en de uitgifte van deze akte zal neergelegd worden op de Griffie van de Recht-

bank van Koophandel te Oostende. De conclusies van dit verslag luiden als volgt : "

"5. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passiva per 31 december ;; 2011 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA JEAN HEYBROEK werd opgesteld. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 77.190,71 EUR en is niet kleiner I! dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600, 00 EUR vermeld in de staat van actief en passiva. Voorafgaand aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 42.900, 00 EUR om; het te brengen van 18.600,00 EUR op 61.500,00 EUR, door een inbreng in geld.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

De verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting BVBA JEAN HEYBROEK in een NV en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 maart 2012 ;

800 Bedrjfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

'Md 17.1 ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De omzetting geschiedt op basis van het aktief en passief van de vennootschap vastgesteld op eenendertig december tweeduizend en elf, en op grond van :

a. artikelen 775 tot 787 van het Wetboek van Vennootschappen;

b. artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten;

c. artikel 211 paragraaf twee van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

d. artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD

EURO (61.500,00 euro) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen op naam.

Deze nieuwe aandelen worden aan de voor het ogenblik twee vennoten toegekend.

De raad van Bestuur is belast met de aanpassing van het aandelenregister van de

vennootschap.

Stemming.

Dit besluit wordt éénparig goedgekeurd.

2. KAPITAALSVERHOGING.

De naamloze vennootschap "PACKO AGRI" met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166 en de Besloten vennootschap naar Nederlands recht "JEAN HEYBROEK" voornoemd beslissen na grondige overweging, het kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro) te verhogen met TWEEËNVEERTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (42.900,00 euro) en het aldus te brengen op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD (61.500,00 euro) door inbreng in speciën, zijnde inbreng van tweeënveertigduizend achthonderd zevenenvijftig euro tien cent (42.857,10 euro) door de naamloze vennootschap "Packo Agri" en tweeënveertig euro negentig cent (42,90 euro) door "Jean Heybroek BV", zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Vergoeding.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparant erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt de bestaande fractiewaarde van de aandelen evenredig verhoogd en worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

3. VASTSTELLING.

De vennoten stellen vast dat de kapitaalsverhoging ten belope van TWEEËNVEERTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (42.900,00 euro) volledig werd volstort door overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-102500-47, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEAN HEYBROEK", zoals blijkt uit het bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, dat mij is overhandigd. Het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro) werd ook volstort. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte en de neerlegging van de stukken op de bevoegde rechtbank van koophandel heeft gemeld en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 euro), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

4. KENNISNAME VAN ONTSLAG.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het ontslag gegeven door de .

heer HYLKEMA Hieronymus Menzo als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden.

Zij verleent hem kwijting voor het door hen gevoerde beleid als zaakvoerder over de periode

waarover nog geen kwijting werd verleend.

Stemmina.

Dit besluit wordt éénparig goedgekeurd.

5. VERPLAATSING JAARVERGADERING.

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders beslist om de datum van de jaarvergadering te verplaatsen van de eerste vrijdag van de maand mei om achttien uur naar EENENDERTIG MEI OM ZEVENTIEN UUR. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. De eerstvolgende jaarvergadering te verplaatsen naar 31 mei 2012 om 17 uur en aanpassing van het artikel in de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1 ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

STEMMING

Dit besluit wordt éénparig goedgekeurd



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge 6. DOELSWI]ZIGING

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden het huidig artikel vier der statuten te vervangen met de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel :

- de import en export van- en de groothandel in machines, gereedschappen en andere goederen meer in het bijzonder op het gebied van de hout- en metaalbewerking, de landbouw, de tuinbouw en de groenvoorziening, zulks zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- het vertegenwoordigen in binnen- en buitenlandse ondernemingen op voormelde gebieden;

- het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van intellectuele eigendomsrechten;

- het deelnemen in-, het financieren van-, het samenwerken met-, het voeren van directie over- en het verlenen van adviezen en andere diensten aan rechtspersonen of andere ondernemingen;

- het verstrekken van zekerheden voor schulden van rechtspersonen of andere vennootschappen die met haar in een groep verbonden zijn;

- het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

- het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- alle verplichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

* onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

* beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

- het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- advies, bijstand, en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- de aan- en verkoop van machines voor het onderhoud van golfbanen, recreatie- en sportterreinen, evenals transportmiddelen.

- trading in de meest ruime zin."

STEMMING

Dit besluit wordt éénparig goedgekeurd

7. NAAMSWflZIGING

De buitengewone algemene vergadering besluit om de benaming van de vennootschap, met

ingang van heden, te wijzigen in "PACKO & HEYBROEK"

Artikel 1 van de statuten wordt dan ook zin die zin aangepast:

ARTIKEL EEN

De naamloze vennootschap is opgericht onder de naam "Jean Heybroek" BVBA, de naam luidt thans "PACKO & HEYBROEK".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

door de afkorting "NV", gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord

"rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Deze documenten moeten eveneens de domiciliëring en het nummer vermelden van ten minste één rekening waarvan de onderneming houdster is bij een in België gevestigde kredietinstelling.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen

8. GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit, in navolging van voormelde besluiten, na artikelsgewijze bespreking en goedkeuring, de statuten van de Naamloze Vennootschap "PACKO & HEYBROEK" als volgt vast te stellen en goed te keuren

II.SfATUTEN.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

TITEL I : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN

De naamloze vennootschap is opgericht onder de naam "Jean Heybroek" BVBA, de naam luidt thans "PACKO & HEYBROEK".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "NV", gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Deze documenten moeten eveneens de domiciliëring en het nummer vermelden van ten minste één rekening waarvan de onderneming houdster is bij een in België gevestigde kredietinstelling.

ARTIKEL TWEE

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 166.

De maatschappelijke zetel kan overgebracht worden naar iedere andere plaats in België bij eenvoudige beslissing door de raad van bestuur, die bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, exploitatie-centra, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen of verkoopkantoren inrichten in België of In het buitenland.

ARTIKEL DRIE

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden

het huidig artikel vier der statuten te vervangen met de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel :

- de import en export van- en de groothandel in machines, gereedschappen en andere goederen meer in het bijzonder op het gebied van de hout- en metaalbewerking, de landbouw, de tuinbouw en de groenvoorziening, zulks zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- het vertegenwoordigen in binnen- en buitenlandse ondernemingen op voormelde

gebieden;

- het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van intellectuele eigendomsrechten;

- het deelnemen in-, het financieren van-, het samenwerken met-, het voeren van directie over- en het verlenen van adviezen en andere diensten aan rechtspersonen of andere ondernemingen;

- het verstrekken van zekerheden voor schulden van rechtspersonen of andere vennootschappen die met haar in een groep verbonden zijn;

- het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

mod 11.1

- het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- alle verplichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

* onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

* beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

- het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- advies, bijstand, en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- de aan- en verkoop van machines voor het onderhoud voor het onderhoud van golfbanen, recreatie- en sportterreinen, evenals transportmiddelen.

- trading in de meest ruime zin."

ARTIKEL VIER

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de wijziging van de statuten.

KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 euro), vertegenwoordigd duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van hun nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.0OOste) van het kapitaal.

De aandelen zijn op naam.

ARTIKEL ZES

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor de wijziging der statuten.

In geval van agio op de nieuwe aandelen moet dat volledig worden gestort bij de inschrijving.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die terme wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat ten minste acht dagen vô6r de openstelling in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad wordt geplaatst, alsmede in een landelijk verspreid blad en in een blad uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft.

Dit bericht kan vervallen wanneer alle aandelen van de vennootschap op zijn naam zijn gesteld. Alsdan wordt de inhoud ervan bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de aandeelhouders.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

. mod99.7 e

ARTIKELZEVEN

De aandelen zijn onverdeelbaar tegenover de vennootschap. Deze kent slechts één eigenaar

voor ieder aandeel.

De raad van bestuur mag de aan de aandelen verbonden rechten schorsen zolang er

betwisting bestaat aangaande hun volle eigendom, vruchtgebruik of blote eigendom.

De mede-eigenaars moeten zich door één enkel gevolmachtigde laten vertegenwoordigen en

er kennis van geven aan de vennootschap.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende

aandelen worden door de vruchtgebruiker alleen uitgeoefend.

ARTIKEL ACHT

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register

bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn

effecten.

ARTIKEL NEGEN

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen zonder stemrecht. Bij conversie van aandelen In aandelen van een andere soort, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid het maximum aantal te converteren aandelen, en de conversievoorwaarden vast te stellen.

De vennootschap kan overgaan tot de wederinkoop van alle eigen aandelen zonder stemrecht, of bepaalde soorten overeenkomstig de wettelijke regels.

ARTIKEL TIEN

De vennootschap kan haar eigen aandelen inkopen overeenkomstig de wettelijke

reglementering.

De raad van bestuur is bevoegd te besluiten tot een dusdanige wederinkoop om te

voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden.

ARTIKEL ELF

De erfgenamen, rechthebbenden ter algemene af ter bijzondere titel en de schuldeisers van een aandeelhouder zullen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling mogen vragen van de goederen, waarden en bescheiden der vennootschap, de verdeling of veiling van deze goederen en waarden eisen, bewarende maatregelen nemen, boedelbeschrijvingen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten gedragen naar de maatschappelijke boedelbeschrijvingen en balansen en naar de beslissingen van de raad van bestuur of de algemene vergadering.

Iedere vordering om uit onverdeeldheid te treden wordt uitdrukkelijk ontzegd aan alle aandeelhouders, alsook aan hun erfgenamen en rechthebbenden.

BESTUUR - TOEZICHT

ARTIKEL TWAALF

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die, te allen tijde, door haar kunnen worden afgezet. Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer één of meer plaatsen van bestuurder openvallen door overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

ARTIKEL DERTIEN

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

e

, mod 11.1

r

Hij mag ook het dagelijks bestuur van de vennootschap of een andere speciale taak overlaten aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, gekozen in of buiten zijn midden, aandeelhouders of niet, en bepaalde speciale machten, bevoegdheden, wedden of vergoedingen vast toekennen aan elke lasthebber.

De raad van bestuur stelt de machten, bevoegdheden, wedden en vergoedingen vast van de personen, vermeld in voorgaande alinea's.

Conform artikel 524bis Wetboek van vennootschappen kan de raad een directiecomité oprichten al dan niet in zijn midden gekozen, en waarvan hij de bevoegdheden en machten bepaalt. Hij kan een het directiecomité bijzondere machten overdragen en het bedrag en de modaliteiten der vergoedingen van dit comité vaststellen, deze vergoedingen zijn aan te rekenen op de algemene onkosten.

Hij kan aan het directiecomité bestuurdersbevoegdheden overdragen, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer zulk een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. De duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité, alsmede de vergoedingen worden door de raad van bestuur bepaald.

ARTIKEL VEERTIEN

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

ARTIKEL VIJFTIEN

De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan bij brief, telefax, e-mail, telegram of telexbericht een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan één collega vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag ook zijn mening uitdrukken en stemmen bij brief, telexbericht, e-mail, telefax of telegram, doch enkel wanneer de helft van de bestuurders in persoon aanwezig zijn.

De beslissingen door de raad van bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit beslissende stem. Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders v66r de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur van de vennootschap de voorschriften beschreven in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

ARTIKEL ZESTIEN

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders of haar directiecomité.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan een gedelegeerd-bestuurder opdragen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

ARTIKEL ZEVENTIEN

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen die ondertekend

worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register ingeschreven.

De volmachten worden erbij gevoegd.

De kopieën of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

ARTIKEL ACHTTIEN

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

TOEZICHT

ARTIKEL NEGENTIEN

Het toezicht over de vennootschap kan toevertrouwd worden aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Ingeval er geen commissaris wordt benoemd, wordt de controle over de vennootschap uitgeoefend door de individuele vennoten die zich mogen laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL TWINTIG

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op EENENDERTIG MEI OM ZEVENTIEN UUR.

Indien deze dag een wettige feestdag is of een zaterdag of zondag, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur moet een buitengewone algemene vergadering beleggen binnen de maand na daartoe verzocht te zijn bij aangetekend schrijven, met opgave van de gewenste agenda, hetzij door een commissaris, hetzij door aandeelhouders, die minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in elke andere in de uitnodiging aangeduide plaats.

ARTIKEL EENENTWINTIG

Zowel de jaarlijkse als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden na te

zijn bijeengeroepen door de raad van bestuur.

De bijeenroepingen vermelden de agenda en worden gedaan in de vorm en binnen het

tijdstip, vereist door de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager

laten vertegenwoordigen.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG

mod 11.1 "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1 ge

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid door een gedelegeerd-bestuurder of bij afwezigheid van deze laatste door de oudste bestuurder.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG

Elk aandeel van gelijke waarde heeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen, en de specifieke regels eigen aan aandelen zonder stemrecht en gebeurlijke aandeelhoudersovereenkomsten.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen met meerderheid van de stemmen, welke ook het getal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering. Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de kandidaten die dat grootste getal stemmen hebben behaald.

BOEKJAAR - INVENTARIS - BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL ZESENTWINTIG

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de Raad van Bestuur een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De raad van bestuur stelt jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De raad van bestuur is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG

De jaarlijkse algemene vergadering doet uitspraak over de aanneming van de balans en van het resultaat.

Het resultaat, na aftrek van aile bedrijfs-, financiële -uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijke kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene jaarvergadering die jaarlijks over de aanwending ervan zal beslissen.

ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL ACHTENTWINTIG

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden. De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en na consignatie van de daartoe nodige gelden, alsook van de betaling van de vereffenaars of consignatiekosten voor de regeling gedaan, zal het netto-actief onder al de aandelen evenredig verdeeld worden.

ALGEMENE SCHIKKINGEN

ARTIKEL DERTIG

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de

vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

ARTIKEL EENENDERTIG

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat de bestuurders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

WOONSTKEUZE

Elke aandeelhouder die in het buitenland woont, ieder bestuurder, commissaris, directeur, vereffenaar, doet voor de uitvoering van de statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hun geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

STEMMING

Dit besluit wordt éénparig goedgekeurd.

9. BENOEMINGEN.

A. De aandeelhouders der naamloze vennootschap beslist te benoemen voor de duur van zes jaar, eindigend na de algemene vergadering van het jaar 2018 :

- de gewone commanditaire vennootschap "JAN PACKO", met zetel te Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 16, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Packo, geboren te Varsenare op vier juni negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 16;

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Jean Heybroek BV", met maatschappelijke zetel te 3992LL Houten (Nederland), Wilgenkade 6, hier vertegenwoordigd door de heer HYLKEMA Hieronymus Menzo, voornoemd;

- de naamloze vennootschap naar Nederlands recht "KONINKLIJKE REESINK N.V.", met zetel te 7202M Zutphen (Nederland), met vaste vertegenwoordiger de heer van der Scheer Gerrit, geboren te Keerde op vierentwintig maart negentienhonderd zestig, wonende te 8181 PL Heerde, Jan van Riemsdijklaan 12;

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht `RECOBEL B.V.", met zetel te 7202M Zutphen (Nederland), met als vaste vertegenwoordiger de heer Linnenbank Gerwin, geboren te Doetinchem op een juli negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 6986 AW Angerlo, Het Walbekerveld 25

Zij zijn allen tussengekomen en hebben, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaard hun opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

4 R

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

B. De algemene vergadering beslist om eenparigheid van stemmen om BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. CVBA, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, met ondernemingsnummer 0431.088.289, te benoemen tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2015 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2014. BDO stelt de heer Peter Vandewalle aan als permanente vertegenwoordiger. De mandaatprijs wordt vastgelegd op vijfduizend euro (5.000,00 euro). Deze mandaatprijs wordt jaarlijks onderworpen aan de index van de consumptieprijzen en is exclusief BTW en onkosten (IBR bijdrage, verplaatsing en dergerlijke).

STEMMING

Dit besluit wordt éénparig goedgekeurd.

10. SCHRAPPING BEIZONDERE MANDATARIS

De volmacht verleend in de oprichtingsakte aan VMB Accountants & Belastingsconsulenten,

het Koninklijk Entrepot, Entrepotkaai 3, 2000 Antwerpen mag worden geschrapt.

STEMMING

Dit besluit wordt éénparig goedgekeurd.

11. COORDINATIE

De buitengewone algemene vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

STEMMING

Dit besluit wordt éénparig goedgekeurd.

RAAD VAN BESTUUR

De hiervoor benoemde bestuurders, onmiddellijk in de Raad van Bestuur verenigd, verklaren met eenparigheid van stemmen te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur de gewone Comm. V. Jan Packo voornoemd die voor de uitvoering van dit mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Packo Jan, voornoemd en die aanvaard heeft.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte dd. 28/03/2012, eensluidend uittreksel.

i

mod 91.1 ...i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 31.08.2011 11534-0353-017
01/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

" 11032669" 1111

Vol behoi aan Belg Staat:

Ondernemingsnr : 0820100950

Benaming

(voluit) : JEAN HEYBROEK

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Henri van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN MAATSCHAPPELIJKE ZÉTEL

De zaakvoerder heeft beslist om vanaf 1 maart 2011 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Torhoutsesteenweg 166 te 8210 Zedelgem

Hieronymus Menzo Ikema Zaakvoerder

ç11º%

'11l

Hr1J}.dviliwº%u.s

nlerats RiGkE1lR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PACKO & HEYBROEK

Adresse
Zetel: Torhoutsesteenweg 166 8210 Zedelgem

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande