PACQUEU RALPH ALGEMENE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PACQUEU RALPH ALGEMENE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.719.656

Publication

30/04/2014
ÿþ_ljt:J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel

aa

Bel Stag

ICI

19091

MONITEUR B

23 -04. BELGISCH S. ;<;i.,



NEERGELEGD

:LCc il. 04, ion

~ECHTBASK KOPHANDEL

An. KORTFiIJKe Irn_ i

mod 1 i.1

ent

Ondernemingsnr : 0466.719.656

Benaming (voluit) : PACQUEU RALPH ALGEMENE GENEESKUNDE

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Beekstraat 4

8800 Roeselare

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhogingen  wijziging datum jaarvergadering  actualisering van de statuten - herbenoemingen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 31 maart 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PACQUEU RALPH ALGEMENE GENEESKUNDE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare, Beekstraat 4, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met een bedrag van twintig duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro vijftien cent (¬ 20.575,15) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) op negenendertig duizend honderd zevenenzestig euro zestien cent (¬ 39.167,16).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van achthonderd dertig (830) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen tegen de globale prijs van twintig duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro vijftien cent (¬ 20.575,15) en elk aandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

Vervolgens verklaart en bevestigt de enige vennoot, voornoemde heer PACQUEU Ralph:

- volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap, en, in te schrijven, onder de hoger gestelde voorwaarden, op de achthonderd dertig (830) nieuwe aandelen van; deze vennootschap, tegen de globale prijs van twintig duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro vijftien cent! (¬ 20.575,15).

dat zijn voormelde intekening op alle achthonderd dertig (830) nieuwe aandelen geschiedt met gelden; toebehorend aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn voornoemde! echtgenote, mevrouw Sonia BOHEZ. Hij bedingt evenwel dat de lidmaatschapsrechten van zelfde! aandelen hem als eigen goed toekomen bij toepassing van artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek,! doch erkent dat de vermogenswaarde ervan toebehoort aan het tussen hem en zijn voornoemde echtgenote bestaande gemeenschappelijk vermogen; al hetgeen alhier uitdrukkelijk bevestigd wordt door! zijn voornoemde echtgenote mevrouw BOHEZ Sonia alhier persoonlijk tussenkomend.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat elk aandeel waarop aldus werd! ingeschreven, volledig volgestort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van twintig; duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro vijftien cent (¬ 20.575,15).

Voormelde inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere; rekening met nummer BE72 7430 5468 8816 op naam van onderhavige vennootschap bij de "KBC Bank" zoals; blijkt uit een door zelfde financiële instelling op 26 maart 2014 afgeleverd attest, dat mij, ondergetekende: notaris, door voornoemde vennoot overhandigd is met het verzoek het te willen bewaren In haar dossier. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden; van onderhavige akte heeft gemeld.

Tweede besluit

Voorafgaande verklaring

De comparant verklaart:

1) dat op datum van 12 december 2013 door de bijzondere algemene vergadering - in toepassing van artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 - werd besloten tot uitkering en';

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod

betaalbaarstelling vanaf 16 december 2013 van een tussentijds dividend van een totaal bruto-bedrag van achtentachtig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 88.875,00) door onttrekking aan de beschikbare en belaste reserves van de vennootschap.

2) dat de enige vennoot op 12 december 2013 principieel heeft toegezegd bij wijze van intentieverklaring om het

te ontvangen netto-dividend van negenenzeventig duizend negenhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 79.987,50) integraal aan te wenden voor de intekening op de nagemelde kapitaalverhoging door inbreng in geld, in toepassing van artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013.

3) dat hij de aangifte en tijdige betaling Van de verlaagde roerende voorheffing van tien procent (10%) binnen de 15 dagen na de dividenduitkering gerealiseerd heeft.

Kapitaalverhoging

In toepassing van artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, besluit de algemene vergadering tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van negenenzeventig duizend negenhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 79.987,50) om het te brengen van negenendertig duizend honderd zevenenzestig euro zestien cent (¬ 39.167,16) op een bedrag van honderd negentien duizend honderd vierenvijftig euro zesenzestig cent (¬ 119.154,66) doorinbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Inschrijving en volstorting

Voornoemde enige vennoot verklaart uitdrukkelijk deel te nemen aan deze kapitaalverhoging en verklaart in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van het door hem ontvangen netto-dividend, hetzij negenenzeventig duizend negenhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 79.987,50).

De inschrijver verklaart dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en volstort is door storting in geld en dal in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen, deze volstorting, hetzij negenenzeventig duizend negenhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 79.987,50), gedeponeerd werd op een bijzondere bankrekening, geopend op naam van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PACQUEU RALPH ALGEMENE GENEESKUNDE", met nummer BE50 7430 5468 9018, bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2 zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voormelde instelling op 26 maart 2014, dat mij, ondergetekende notaris, door voornoemde comparant overhandigd is met het verzoek het te willen bewaren in haar dossier. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Aldus beschikt de vennootschap vanaf heden en uit dezen hoofde over een som van negenenzeventig duizend negenhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 79.987,50).

Tussenkomst

Is hier tussengekomen, mevrouw BOHEZ Sonia, voornoemd, die, na voorlezing van het voorgaande, verklaart en bevestigt dat zij ermee instemt dat haar voornoemde echtgenoot, de heer PACQUEU Ralph, het hoger beschreven door hem ontvangen netto-dividend, hetwelk toebehoort aan de tussen hen bestaande huwgemeenschap, inbrengt in de vennootschap.

Kennisgeving door de Notaris

Ondergetekende notaris heeft de comparant en de tussenkomende partij gewezen op artikel 537 W1B92, inzonderheid op het 5e, 6e en 7e lid ervan in verband met de latere kapitaalvermindering:

"Bij een latere kapitaalvermindering wordt die geacht eerst uit de volgens dit regime ingebrachte kapitalen voort te komen.

Wanneer deze kapitaalvermindering volgens dit regime tot stand komt binnen acht jaar na de laatste inbreng in kapitaal, wordt zij in afwijking van artikel 18, eerste lid, 2°, beschouwd als een dividend. Het tarief van de personenbelasting en van de roerende voorheffing bedraagt, voor de verleende of toegekende dividenden: 1° tijdens de eerste vierjaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2° tijdens het vijfde en zesde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het zevende en achtste jaar volgend op de inbreng, 5 pct.

In afwijking van het vorige lid wordt de voormelde termijn, voor de vennootschappen die op grond van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen als kleine vennootschappen worden aangemerkt voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan, op vier jaar gebracht en het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing, bedraagt voor de verleende of toegekende dividenden:

1° tijdens de eerste twee jaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2° tijdens het derde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het vierde jaar volgend op de inbreng, 5 pct."

Derde besluit

De vergadering stelt de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalverhoging vast en besluit dan ook tot aanpassing van artikel 5 der statuten door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst: "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negentien duizend honderd vierenvijftig euro zesenzestig cent (¬ 119,154,66), Het wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd tachtig (1.580) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.".

Vierde besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen naar de derde zaterdag van de maand juni om tien uur.

Dienvolgens beslist de vergadering de eerste zin van de eerste alinea van artikel 15 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met onderhavig besluit, door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst: "De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde zaterdag van de maand juni van ieder jaar om tien uur, op de zetel van de vennootschap."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden gaan het

Belgisch Staatsblad

J

mod 11.1

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering dat de jaarvergadering welke dient te beraadslagen en, te besluiten over het lopende boekjaar zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni van het jaar 2014 te tien uur.

Vijfde besluit

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, tot de aanneming van een volledig nieuwe tekst van de statuten met behoud van de kenmerken van de vennootschap en rekening houdend met:

 % de genomen besluiten en hun gevolgen;

" de thans vigerende wetgeving, zijnde de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ingevoerd door de wet van 07 mei 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen, zoals laatst gewijzigd door de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennoctschappen wat de vereffeningsprocedure betreft;

" de nieuwe door de Provinciale Raad van de Orde der geneesheren West-Vlaanderen opgemaakte modelstatuten.

Deze tekst zal tevens gelden als coördinatie van de statuten. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

Uittreksel statuten:

Artikel 1 Aard Rechtsvorrn - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "PACQUEU RALPH ALGEMENE GENEESKUNDE".

Artikel 2 - Zetei

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8800 Roeselare, Beekstraat 4. Hij mag, mits mededeling aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België, welke eveneens dient meegedeeld te worden aan de bevoegde provinciale Raad, valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap zal, mits naleving van de Code van de Medische Plichtenleer en voorafgaande goedkeuring door de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, bijkomende zetels kunnen openen.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" het uitoefenen van de geneeskunde door het organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten van de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van de algemene geneeskunde; dit in al zijn facetten en rekening houdend met de regelen van de Medische Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt evenwel enkel uitgeoefend door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaa(t)(n) en dit in naam en voor rekening van de vennootschap, en geenszins door de vennootschap zelf;

" het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel vereist is;

 % het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de geneesheer-venno(o)t(en);

 % het inrichten en in stand houden van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

" het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-venno(o)t(en), met inbegrip van ondergeschikt en paramedisch personeel die de geneesheer-venno(o)t(en) in de uitoefening van zijn beroep bijstaan;

" het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de geneesheer-venno(o)t(en);

 % het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

" het verstrekken van informatie, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met voormelde beroepsactiviteit; zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap heeft daarenboven ook als doel, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake en onder het normaal beheer als goede huisvader, het geven van een bestemming aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen  zoals ondermeer de aan- en verkoop, het huren en verhuren, en het oprichten van gebouwen - uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap.

De vennootschap behartigt de belangen van haar vennoten, van haar zaakvoerders en van het in dienst gestelde personeel.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel aile financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap. Aldus mag de vennootschap beleggen in roerende en onroerende goederen of mag zij kasmiddelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden --aan tiet

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

Alle uit de ingebrachte medische activiteiten voortvloeiende inkomsten worden rechtstreeks voor en door de vennootschap geïnd, zoals alle uit voormelde medische activiteiten voortvloeiende uitgaven en onkosten door de vennootschap worden vereffend.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle verenigingen, ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten warden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden warden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 5 - Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negentien duizend honderd vierenvijftig euro zesenzestig cent (¬ 119.154,66).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd tachtig (1.580) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 15 - Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde zaterdag van de maand juni van ieder jaar om tien uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 18 - Het bestdur aJ zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat is:

-- in geval van één enkele zaakvoerder(-geneesheer) beperkt tot de duur van diens medische activiteiten;

- in geval van meerdere zaakvoerders of zaakvoerder-niet-geneesheren beperkt tot een (hernieuwbare) periode van zes jaar.

b) salaris

Het mandaat van een zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende

bestuursactiviteiten.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een

normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissarisfunctie uitoefent, wordt hij voor die

taak niet vergoed.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste

terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

De kosten waarvan sprake warden begrepen onder de algemene kosten.

c) machten

Elke zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking. Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Een zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

d) vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De

vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Artikel 19 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te

geven in de jaarrekening, wordt uitgevoerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot het recht onbeperkt toezicht en controle uit te

oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zich daartoe laten bijstaan of vertegenwoordigen

door een accountant.

Artikel 21- Boekjaar en jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde

jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ean het. Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

lahouden

aan niet

De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter

inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 22 -- Winstverdeling - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst wordt ten minste 112051e voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1f10de

van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd

worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Artikel 24 - Benoeming van vereffenaar-verdeling

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien.

De vereffenaar(s) beschlk(t)(ken) over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig volgend artikel, zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden,

Voor zij de vereffeningen afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Bij de ontbinding dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten.

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Zesde besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot de herbenoeming van beide,

voornoemde zaakvoerders, voor een termijn van zes jaar, ingaand op heden om aldus te eindigen onmiddellijk

na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De heer PACQUEU Ralph en mevrouw BOHEZ Sonia, voornoemde zaakvoerders, verklaren alhier uitdrukkelijk

hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het

hen toegewezen mandaat.

Zevende en laatste besluit

De vergadering geeft:

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig procesverbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

" gecoördineerde statuten.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 23.06.2014 14199-0230-012
17/07/2013 : KOT000731
05/07/2012 : KOT000731
14/07/2011 : KOT000731
26/06/2009 : KOT000731
08/07/2008 : KOT000731
05/09/2007 : KOT000731
11/04/2006 : KOT000731
27/06/2005 : KOT000731
09/08/2004 : KOT000731
22/07/2003 : KOT000731
28/08/1999 : KOA018252

Coordonnées
PACQUEU RALPH ALGEMENE GENEESKUNDE

Adresse
BEEKSTRAAT 4 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande