PADEL ON THE BEACH

Association sans but lucratif


Dénomination : PADEL ON THE BEACH
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 631.907.884

Publication

19/06/2015
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : p 6 3 ,5a 7- S Benaming

(voluit) ; Padel on the beach

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Ooststraat 30, 8434 Westende

Onderwerp akte ; Oprichting

De ondergetekenden :

1.LOOTENS Jan, wonende te 8434 Westende, Ooststraat 30,

2.TKINDT Katrien, wonende te 8434 Westende, Ooststraat 30.

3.LOOTENS Barbara, wonende te 8434 Westende, Tulpenstraat 6,

4,VIANE Denis, wonende te 8434 Westende, Tulpenstraat 6.

5.LOOTENS Nicholas, wonende te 8470 Snaaskerke, Vrijheidsstraat 38.

6.VAN OVENBERGHE Ruben, wonende te 8470 Gistel, Moerestraat 77.

Hebben besloten een vereniging zonder winstoogmerk op te richten onder hen en al de personen die er later deel van zullen uitmaken, met hiernavolgende statuten :

TITEL I : Naam, Zetel, Doel, Duur

Artikel 1

De vereniging wordt opgericht onder de benaming : Padel on the beach.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 8434 Middelkerke (Westende), Ooststraat 30. De zetel kan verplaatst worden bij beslissing van de Raad van Bestuur en dit met gewone meerderheid. De verplaatsing van ; de maatschappelijke zetel dient binnen de maand te worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Artikel 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De vereniging heeft tot doel de padelsport te promoten, te organiseren en te ontwikkelen alsook de; organisatie van padeltomooien en aanverwante activiteiten zoals o.m. padelstages, padelkampen, padellessen, padelinitiatie, etc... Tevens ondersteunend de uitbating van het clubhuis eigen aan de padelinfrastructuur. Meer in het algemeen de organisatie van sportevenementen, sportkampen, sportmanifestaties, educatieve evenementen in het algemeen, sportondersteunende evenementen en manifestaties, de promotie en de organisatie van sport in het algemeen. Hiertoe kan de vereniging alle activiteiten organiseren die in directe of indirecte relatie staan tot het doel. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze andere daden stellen, enkel voor zover de; baten hiervan besteed worden aan het doel waarvoor zij werd opgericht. Zij mag deelnemen in en samenwerken met alle verenigingen die voor haar doel nuttig zijn.

IW

Griffie R,.c hi.bank Koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

6 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

De vereniging is bevoegd alle roerende en onroerende goederen, die zij voor de verwezenlijking van haar doel nodig heeft, in eigendomsrechten of andere zakelijke rechten te verwerven.

TITEL II : Leden

Artikel 5

Het aantal der [eden is onbeperkt, doch moet minimum drie bedragen,

Artikel 6

Wie lid wenst te worden van de vereniging richt een verzoek tot de leden van de raad van bestuur. Dit mondeling of schriftelijk.

Het lidmaatschap van de leden neemt aanvang na betaling van de lidmaatschapsbijdrage. De lidmaatschapsbijdrage kan maximaal 500,00 E bedragen.

Artikel 7

De leden kunnen uit de vereniging treden door hun ontslag schriftelijk bekend te maken aan de raad van bestuur van de vereniging.

Een lid dat zijn bijdrage niet betaald binnen de zestig dagen na de uitnodiging wordt geacht ontslag te hebben genomen uit de vereniging.

Een lid kan worden uitgesloten bij beslissing van de algemene vergadering bij een 2/3 meerderheid van de aanwezige stemmen.

TITEL 111 Raad van Bestuur

Artikel 8

De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering en dit voor onbepaalde duur.

De benoemingen/ontslagen van bestuurders dienen binnen de dertig dagen te worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

in geval van openvallen van een mandaat van bestuurder is de raad van bestuur gemachtigd een nieuwe bestuurder aan te stellen en dit tot aan de eerstvolgende algemene vergadering.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, eventueel één of twee ondervoorzitters en een secretaris. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de oudste der bestuurders.

De raad van bestuur is gemachtigd tot alle bevoegdheden, behoudens diegene door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering. De bevoegdheden gelden voor elke bestuurder afzonderlijk.

De raad van bestuur staat in voor het dagelijkse bestuur van de vereniging. Zij kan aldus alle handelingen stellen voor de uitoefening van het dagelijkse bestuur. Dit geldt voor elke bestuurder afzonderlijk. Voor het aankopen en verkopen van roerende goederen alsook het sluiten contracten van enigerlei aard, zijn steeds de handtekening van twee bestuurders noodzakelijk.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van een bestuurder afzonderlijk, doch minstens éénmaal per kalenderjaar, en dit per gewone brief of e-mail, vergezeld van de dagorde van de raad van bestuur,

De raad van bestuur dient steeds te beslissen bij gewone meerderheid. In geval van ex aequo is de stem van de"voorzitter beslissend.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris, en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Deze notulen zijn ter inzage van elke belanghebbende.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

tvIOD 2,2

TITEL IV : Algemene Vergadering Artikel 9

De algemene vergadering vergadert minstens één maal per kalenderjaar binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar op bijeenroeping door de raad van bestuur.

De algemene vergadering vergadert eveneens wanneer één vijfde van de leden de raad van bestuur hierom verzoeken.

De leden worden per gewone brief opgeroepen voor deelname aan de algemene vergadering van de vereniging en dit minstens 15 dagen voor aanvang van de vergadering, met vermelding van dag, uur en plaats van de vergadering. Bij deze oproepingsbrief wordt de dag orde van de vergadering gevoegd.

Elk lid heeft één stem.

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen en bewaard op de zetel van de vereniging. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vereniging. Deze notulen zijn ter inzage voor elke belanghebbende

TITEL V : Begroting, Rekeningen

Artikel 10

Het boekjaar van de vereniging begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 11

De vereniging voert een vereenvoudigde boekhouding die betrekking heeft op de mutaties in contant geld en/of op de rekeningen.

Jaarlijks wordt er per 31 december van het kalenderjaar een afsluiting opgesteld, dewelke binnen de zes maanden ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt door de raad van bestuur een begroting opgesteld per 31 december van het kalenderjaar voor het komende boekjaar. Deze begroting wordt, eveneens binnen de zes maanden ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

TITEL VI : Ontbinding, Vereffening Artikel 12

In geval van ontbinding van de vereniging wordt het vermogen van de vereniging aangewend voor een belangeloos doel, aan te duiden door de algemene vergadering.

In geval van vrijwillige ontbinding worden één of meerdere vereffenaars aangesteld met als taak het passief aan te zuiveren en vervolgens het resterend actief te besteden aan voornoemd belangeloos doel.

TITEL VII : Overgangsbepalingen

Artikel 13

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31/12/2016,

Volgende stichters worden aangesteld als bestuurder van de vereniging en dit voor onbepaalde duur.

- LOOTENS Jan, Voorzitter

- T'KINDT Katrien, Secretaris

Waarvan akte, in achtvoud opgesteld te Westende op 2 juni 2015,

e

Luik B - Vervolg



MOD 2.2

LOOTENS Jan TKINDT Katrien

LOOTENS Barbara VIANE Denis

LOOTENS Nicholas VAN OVENBERGHE Ruben

Alle stichters hebben hun handtekening geplaatst op alle exemplaren, waarvan één exemplaar voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank te Gent, afdeling Oostende, één exemplaar voor iedere stichter van de vereniging en één exemplaar dat bewaard wordt op de zetel van de vereniging.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PADEL ON THE BEACH

Adresse
OOSTSTRAAT 30 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande