PAHARI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAHARI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.931.854

Publication

05/12/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/08/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/07/2011
ÿþ Mod 21

4uik 8 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden L

aan het

Belgisch Staatsblad r

Ondernemingsnr : 0446.931.854.

Benaming

(voluit) : PAHARI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8630 Veurne, Peter Benoitlaan 22

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 21 maart 2011, geregistreerd, heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAHARI" in buitengewone algemene vergadering unaniem volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 8620 Nieuwpoort Lombardsijdestraat 7H naar huidig adres en gaat akkoord met de aanpassing van de eerste alinea van artikel 2' van de gecoördineerde statuten door de volgende tekst: "ARTIKEL TWEE: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. Als adres heeft de vennootschap: 8630 Veurne, Peter Benoitlaan 22."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij de verslagen is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 5 maart 2011. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en van de staat van activa en, passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. De vergadering stelt eenparig, vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten en de algemene vergadering: besluit zich eenparig aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn en besluit eenparig tot goedkeuring van: de voormelde verslagen.

DERDE BESLUIT

a. De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. b. Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder is opgemaakt op datum van 17 maart 2011. Bij dit verslag is gevoegd een staat van actief en passief, opgemaakt op 5 maart 2011, hetzij een datum die het voormelde verslag niet meer dan drie maanden voorafgaat. Overdeze staat van; actief en passief werd door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CKP bedrijfsrevisoren" te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door de Heer Vandewalle Peter, Bedrijfsrevisor, een verslag uitgebracht op datum, van 14 maart 2011. Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt: "4. CONCLUSIE. In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA "PAHARI", Peter Benoitiaan 22, 8630 VEURNE een boekhoudkundige staat, afgestoten op 05 maart 2011 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 42.312,21 en een netto-actief van E 16.351,15. Deze staat geeft staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met betrekking tot de vereffening met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud dat ik mij niet kan uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva. Brugge, 14 maart 2011, BVBA Cleppe, Keunen en Partners, bedrijfsrevisoren Peter Vandewalle, zaakvoerder. (get)" c. Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling. d. De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de "vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

VIERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de zaakvoerder, te weten Mevrouw Couvreur Ginette, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend is. Haar wordt daarenboven kwijting verleend voor haar beheer.

VIJFDE BESLUIT

111111

" L1101M3"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar Mevrouw Couvreur Ginette, voornoemd, die dit aanvaardt. De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat

onbezoldigd zal uitoefenen. De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd. De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, in deze in haar hoedanigheid als "lasthebber ad hoc" om het verzoekschrift met het oog op de verkrijging van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap. Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist één plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van Mevrouw Couvreur Ginette, voornoemd, door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd. De plaatsvervangende vereffenaar is de Heer Cremery Ivan, voornoemd, die dit aanvaardt. De vergadering beslist dat de plaatsvervangende veretfenaar, bij bevestiging of homologatie van zijn benoeming, zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van niet-bevestiging of  homologatie van de benoeming ais vereffenaar van Mevrouw Couvreur Ginette, voornoemd, door de rechtbank van koophandel én van bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast: De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van een ontbonden vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffenend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ACHTSTE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit-de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. De vergadering besluit de statuten als volgt te wijzigen: - vervanging van artikel 1 door de volgende tekst: "De vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "PAHARI", in vereffening"". vervanging van artikel 4 door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening." - vervanging van artikel 11 door de volgende tekst: "De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar." - vervanging van artikel 12 door de volgende tekst: "De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan r van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt." - vervanging van artikel 13 door de volgende tekst: "Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent alle macht aan de instrumenterende notaris om de gecoordineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen ter griffie.

TIENDE BESLUIT

Voorbehden Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de Heer Decroos Alain, te 8630 Veurne, Claeyssensoever 19,1 met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de inschrijving van de'vennooschap in het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, ondernemingsloketten en bij de belasting op de toegevoegde waarde aan te passen en desgevallend te laten schrappen.

ean het Belgisch Staatsblad VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL







Jean Pierre LESAGE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoôrdineerde statuten verslagen van de revisor en

het bestuursorgaan en staat van actief en passief

1.

e

e

eq

co

ere

co

"9

DL

P:

DL

P:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.02.2011, NGL 04.05.2011 11106-0161-010
28/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

iv ietiai OMEN TER GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 JAN, vearerE

Ondernemingsar : 0446.931.854

Benaming

(voluit) : Pahari

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Lombardsijdestraat 7 H, 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering dd. 28/12/2010 heeft met eenparigheid van stemmen volgende

" beslissing genomen:

- verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar de Peter Benoitlaan 22 te 8630 Veurne en dit met onmiddellijke ingang.

Couvreur Groette,

Zaakvoerder

Voor behoui

aan h

Belgis Staatst









" 11015664*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.02.2010, NGL 06.03.2010 10061-0502-010
27/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.03.2009, NGL 20.04.2009 09114-0269-011
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 24.07.2008 08459-0289-011
14/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 07.09.2007 07718-0114-011
20/02/2006 : VE033589
15/02/2006 : VE033589
16/06/2005 : VE033589
08/07/2004 : VE033589
25/08/2003 : VE033589
06/03/2003 : VE033589
05/02/2002 : VE033589
01/01/1996 : VE33589

Coordonnées
PAHARI

Adresse
PETER BENOITLAAN 22 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande