PALLADIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PALLADIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.232.311

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.02.2014, NGL 03.03.2014 14056-0102-015
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 25.10.2012 12618-0233-012
17/10/2012
ÿþMod Word 11.1

É71-ele In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NITEUR 0;

10 -10- 2~ 1SCH STA!,.

10E . NEERGELEGD

re ' '"

Y

-; -1

- _.

24. 09, 2012

f11sl~I~iTt~AN»~L~~NANDt=L

fg~r~ Pille



Ondernemingsnr : 0452.232.311

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wontergemstraat 79 8720 Dentergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - DOELWIJZIGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

PALLADIO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit de notulen gesloten door Notaris Xavier DEWEER te Olsene (Zulte), notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878, op 30 maart 2012, dragende de vermelding "Geregistreerd acht bladen, één verzending te Deinze op 05 april 2012. Boek 507, blad 8, vak 17, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ea. inspecteur (getekend) De Meulemeester Elke, Administratief assistent", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PALLADIO", met zetel te 8720 Dentergem, Wontergemstraat, 79, onder meer de volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen;

EERSTE BESLISSING: VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf. De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van het verslag alsmede van deze staat van activa en passiva ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

TWEEDE BESLISSING: UITBREIDING VAN HET DOEL.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten:

- De groot- en kleinhandel in paardensportartikelen, dit omvattende kleding, hobby-artikelen, geschenken, schoenen en alle producten en artikelen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden. De onderneming voor de herstelling van paardensportartikelen, de onderneming voor zadelmakerswerk.

- De exploitatie van paardenfokkerij, onderzoek naar de reproductie van paarden, de handel en het vervoer van paarden.

- De handel in, het produceren en voortbrengen en het commercialiseren van alle landbouwproducten in de meest brede zin van het woord.

- De handel in transportmiddelen voor paarden en de paardensport, paardenkoetsen, wagens voor vervoer van dieren en aanhangwagens in de meest ruime zin.

- De vennootschap kan optreden als handelaar of als tussenpersoon in de handel van vaste brandstoffen.

- De vennootschap kan voor eigen rekening een onroerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren; zij kan alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, etc.), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, het maken van studies met opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; - de vennootschap mag zich borg stellen voor het goede verloop van deze handelen, ook voor deze aangegaan door derden, zowel natuurlijke als rechtspersonen.

DERDE BESLISSING; WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist om de volledige tekst van de huidige statuten te schrappen om ze in overeenstemming te brengen met deze besluiten en de vigerende wetgeving voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 1; Aard - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de naam PALLADIO.

ARTIKEL 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8720 Dentergem, Wontergemstraat, 79.

De zetel mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel

hoofdstad, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, welk besluit in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad moet

worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen

en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij gewoon besluit van de

zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende exploitatiezetels.

ARTIKEL 3; Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende

handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. Groot- en kleinhandel van meubels, decoratie en geschenkartikelen, alsook het afsluiten van alle overeenkomsten, kontrakten en vertegenwoordigingen ter verwezenlijking van haar doel, en dit in de meest ruime zin.

2. Alle activiteiten met betrekking tot het inrichten, bouwen en verbouwen, huren en verhuren, kopen en verkopen van roerende en onroerende goederen voor zowel professionele, private ais openbare en andere verbruikers, en dit in de meest ruime zin, hetgeen het verstrekken van advies met betrekking tot bovenvermelde activiteiten impliceert, zowel in opdracht ais voor eigen rekening.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating of fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

De vennootschap zal tevens tot doel hebben in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of rekening van derden

- Het verstrekken van administratieve of commerciële steun;

- Het verlenen van diensten, adviezen of opleidingen op het gebied van marketing of arbeidsvoorwaarden; - Het verstrekken van advies inzake mobiliteit en logistiek, alsook het stellen van daden die de efficiëntie van gelijk welke soort transport ten goede komen;

- Het uitvoeren van transport alsook het optreden als tussenpersoon in de handel, en meer speciaal als vervoercommissionaris; en

- Het uitoefenen van garageactiviteiten.

- De groot- en kleinhandel in paardensportartikelen, dit omvattende kleding, hobby-artikelen, geschenken, schoenen en alle producten en artikelen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden, De onderneming voor de herstelling van paardensportartikelen, de onderneming voor zadelmakerswerk.

- De exploitatie van paardenfokkerij, onderzoek naar de reproductie van paarden, de handel en het vervoer van paarden.

- De handel in, het produceren en voortbrengen en het commercialiseren van alle landbouwproducten in de meest brede zin van het woord.

- De handel in transportmiddelen voor paarden en de paardensport, paardenkoetsen, wagens voor vervoer van dieren en aanhangwagens in de meest ruime zin.

- De vennootschap kan optreden als handelaar of als tussenpersoon in de handel van vaste brandstoffen.

- De vennootschap kan voor eigen rekening een onroerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren; zij kan aile verrichtingen uitvoeren met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, etc.), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, het maken van studies met opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; - de vennootschap mag zich borg stellen voor het goede verloop van deze handelen, ook voor deze aangegaan door derden, zowel natuurlijke als rechtspersonen.

ARTIKEL 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/duizendste (111.000) van het kapitaal.

e "

ARTIKEL 13: Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die

zaakvoerders genoemd worden.

" Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

ARTIKEL 14: Intern bestuur

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt erf verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 16: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

ARTIKEL 21: Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de eerste maandag van de maand september, om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 35: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar. ARTIKEL 36: Bestemming van de winst - Reserve

Het batig overschot van de balans, na aftrek van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren. VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist volmacht te geven aan de "Mazars Accountants" te Gent, vertegenwoordigd door de Heer Raf Danneels of een aangestelde of lasthebber, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de wijzigende formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, het ondernemingsloket en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist opdracht te geven aan de ondergetekende notaris om de statuten te coordineren in overeenstemming met de genomen beslissingen en neer te leggen op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend:) Xavier Deweer, Notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

- verslag van de zaakvoerders

- gelijkvormige uitgifte van de notulen

- gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij.van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening _

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 06.06.2011, NGL 28.11.2011 11618-0214-012
23/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 0452.232.311

Benaming

(voluit) : PALLADIO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8720 Dentergem, Wontergemstraat 79

(volledig adres)

Onderwerp_ekte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, verleden door notaris Xavier DEWEER, met standplaats te Olsene (deelgemeente Zulte), op 14 januari 2015, geregistreerd vier bladen geen verzendingen te lste Reg. Gent 2 op 15 JAN, 2015. Register OBA 5 Boek 000 blad 000 vak 01052. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00) De Ontvanger.

Dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PALLADIO", met maatschappelijke zetel te 8720 Dentergem, Wontergemstraat 79, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, met ondememingsnummer 0452.232.311, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De enige vennoot beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën van een bedrag van Honderdduizend euro nul eurocent (100.000,00 EUR) om het te brengen van Vijfentwintigduizend euro nul eurocent (25.000,00 EUR) op Honderdvijfentwintigduizend euro nul eurocent (125.0b0,00 EUR), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

BANKATTEST

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat voormeld bedrag van Honderdduizend euro nul eurocent (100.000,00 EUR) door de enige vennoot, de heer RUYSSEN Vincent, voornoemd, werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA PALLADIO", bij de KBC Bank (kantoor KBC Bank Tielt). Deze rekening draagt het nummer BE89 7390 1121 1985.

Dit blijkt uit het bewijs van deponering de dato 17 december 2014 dat aan ondergetekende notaris overhandigd wordt met verzoek dit in zijn dossier te bewaren.

TWEEDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende inschrijvingen en overdrachten als naar rechte, en heeft ons, notaris verzocht ervan akte te nemen dat het kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op Honderdvijfentwintigduizend euro (125.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

DERDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt Honderdvijfentwintigduizend euro nul eurocent (125.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal."

VIERDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren.

VIJFDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecodrdineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

13

SELGISC

EUR BELGE

-02- 2015

H STAATSBLAD

Griffie

NEERGELEGD

-- 1 [72,. 2515

Rechtbank van l<GOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Xavier Deweer

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. afschrift proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 14 januari 2015, verleden door notaris Xavier Deweer te Olsene (Zulte);

2. gecoördineerde statuten

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

a ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2011 : GE172737
28/09/2010 : GE172737
21/09/2009 : GE172737
02/12/2008 : GE172737
25/10/2007 : GE172737
04/10/2007 : GE172737
16/10/2006 : GE172737
13/10/2005 : GE172737
19/11/2004 : GE172737
21/10/2003 : GE172737
26/07/2002 : GE172737
30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 24.11.2015 15673-0002-017
13/10/1999 : GE172737
05/01/1996 : GE172737
23/03/1994 : GE172737
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 05.09.2016, NGL 30.11.2016 16689-0013-017
05/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PALLADIO

Adresse
WONTERGEMSTRAAT 79 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande