PANAMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PANAMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.291.224

Publication

03/07/2013
ÿþLuik B - Vervolg Mod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303761*

Neergelegd

01-07-2013



Griffie

OpOp de de laatselaatste blz.blz. vanvan LuikLuik B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanigheid vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(en) bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te te vertegenwordigenvertegenwoordigen

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenig.handtekening

Ondernemingsnr : 0536291224

Benaming (voluit): PANAMCO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Dweersstraat 22 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Virginie DAEMS, geassocieerd notaris te Zedelgem op 01/07/2013,

te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "PANAMCO"

1.VENNOTEN : 1. De Heer AMPE Jonathan Jacques Magdalena, geboren te Jette op elf mei

duizend negenhonderdvierentachtig, wonende te 1050 Elsene, Tulpstraat 20 bus 002e. Hij heeft

rijksregisternummer 840511-487-12.

En zijn echtgenote

2. Mevrouw BOISBOUVIER Laure Nadia Jacqueline Marcelle, geboren te Frankrijk op twaalf maart duizend negenhonderdtweeëntachtig, van Franse nationaliteit, wonende te 1050 Elsene, Tulpstraat 20 bus 002e. Zij heeft rijksregisternummer 820312-494-16.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Lommée te Zedelgem op zesentwintig juli tweeduizend en tien, niet gewijzigd op heden, zo verklaard.

2.NAAM en VORM : "PANAMCO" BVBA;

3.ZETEL: 8000 Brugge, Dweersstraat 22 bus 2

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffende onder meer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals: - onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alle in de meest ruime zin.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

5. Alle horecafondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen, leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureau s.

8. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin zij belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) volstort bij de oprichting ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00)-en verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : A. De Heer AMPE Jonathan, voornoemd, ten bedrage van vierduizend zevenhonderd en twaalf euro (4.712,00 euro),

B. Mevrouw BOISBOUVIER Laure, voornoemd, ten bedrage van duizend vierhonderd achtentachtig euro (1.488,00 euro).

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Rechtspersonen kunnen nooit benoemd worden als zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde wordt toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dit ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar

of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om 11 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en vijftien om 11 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend veertien

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd : De Heer AMPE Jonathan, wonende te 1050 Elsene, Tulpstraat 20 bus 002e, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Virginie DAEMS, geassocieerd notaris te Zedelgem.

Op onzegel, bestemd voor inlassing in het Belgisch Staatsbla d

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der stichtingsakte dd. 01/07/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13/05/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dweersstraat 22 bus 2 - 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de zaakvoerder van 1 april 2015 blijkt dat, krachtens artikel 2 van de statuten, de zaakvoerder beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen

Van: Dweersstraat 22 bus 2

8000 BRUGGE

Naar Dopheidestraat 4

8200 S1NT ANDRIES

En dit vanaf 1 april 2015.

Voor eenvormig uittreksel

Jonathan AMPE

Zaakvoerder

Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~ f

l ,ijt1:r

e Va-, nA nKTp

NFFRt7FI FP:iZ

: BELG Griffie Rechtbank Koophandel

2015 AATSLAD E

2~ q APR 2015

Gent AfcleBrugge

De ge!fifrer



na neerlegging ter grim

Ondernemingsnr : 0536.291.224 Benaming

(voluit) : PANAMCO

(verkort) :

MONITEUI

0 6 -05

BELGISCH S

in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0402-009

Coordonnées
PANAMCO

Adresse
DOPHEIDESTRAAT 4 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande