PANDORA BYTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PANDORA BYTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.670.539

Publication

31/01/2014
ÿþ[ t Mod word 11,1

;- In de bijlagen bij het Belgisch tweede

Lie» na neerlegging ter griffie van rol

Le

r

1

2 4 ELGISCH S

1111111

*3A031650*

r `f " ' }", 7- N 1l Ç~ 1! (.:". , x L_ i_ C,..~`.I D

.. 1 7. 01. 2014

fr ,-,,, ,,,_.._,....,.--iii

RElt_ f-~,i`!'.i f~~iCWHANDEL

t C31?TKiJK

Ondernemingsnr : OS Lpl . . 53g

Benaming (voluit) ; Pandora Byte

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : 8581 Avelgem, Moerasstraat 1/A

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris,. te Kluisbergen, op veertien januari 2014; neergelegd ter registratie, de heer AVET, Wouter Karel Geert, zelfstandig, geboren te Kortrijk op 23 maart 1974, wonende te 8581 Avelgem, Moerasstraat 11A en mevrouw VANDEWALLE, Tine Roos Julia, bediende, geboren te Kortrijk op 19 april 1977, wonende te 8581 Avelgem, Moerasstraat 11A., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Pandora Byte", met zetel te 8581 Avelgem, Moerasstraat 11A.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) is volledig geplaatst door inbrengen in geld. - door de heer AVET Wouter, voornoemd, voornoemd, ten belope van een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00) en waarvoor als vergoeding negenduizend negenhonderd (9.900) aandelen worden toegekend.

- door mevrouw VANDEWALLE Tine, voornoemd, ten belope van een bedrag van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) en waarvoor als vergoeding honderd (100) aandelen worden toegekend.

De oprichters verklaren dat het kapitaal werd gestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennoot- schap in oprichting, bij de BNP Paribas Fortis Bank te Vichte, dragend nummer BE98 0017 1650 1993, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 8 januari 2014, en dat door mij notaris bewaard wordt in het ven n ootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "Pandora Byte".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8581 Avelgem, Moerasstraat 1/A. Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

Het opzetten, het besturen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten In verband met informatica, zowel software als hardware, en bureautica en aanverwante toepassingen;

De invoer, de uitvoer, de vertegenwoordiging, de fabricage, de montage, de herstelling, het onderhoud van de handel In alle kantoormachines, kantoormaterieel, kantoormeubelen en dito uitrusting, alle kantoorgerief en -benodigdheden, zomede alle bijhorigheden van voormelde artikelen, dit alles in de breedste zin genomen;

Het uitvoeren van alle druk- en kopiewerken;

alle bedrijvigheden in verband met ' kantoororganisatie;

Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en

uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende . ondernemingen;

Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten.

Il. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile

verrichtingen met betrekking, tot onroerende .goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze

roerende en onroerende goederen;

Het aanleggen het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het leveren van vrije en beëdigde vertaaldiensten van documenten;

Tolkdiensten;

Het uitvoeren van dactylografiewerk;

Het corrigeren van drukproeven, revisie, redactie en correctie van documenten;

Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans;

Copywriti ng diensten;

Het leveren van taaladvies;

Het leveren van diensten op gebied van public relations en communicatie

Het geven van taallessen en alle activiteiten die betrekking hebben op het begrip taal in de breedste zin van het woord.

Het verschaffen van privaat onderwijs aan studenten van alle leeftijden, van alle onderwijsniveaus en van alle talen, zowel voor individuele mensen als in groep.

Het organiseren van bijzondere taal gerichte cursussen voor geïnteresseerden in de meeste ruime zin van het woord, zowel voor individuele mensen als in groep.

Het verkopen en/of aankopen van documentatie, syntheses, cursussen, leerboek en alle andere benodigdheden die rechtstreeks of onrechtstreeks in het kader van het doel zijn.

Het organiseren van infoavonden en spreekbeurten, en het verkopen van alle bijhorende documentaties en boeken.

Het inrichten, laten inrichten, beheren, laten beheren van taalstages, taallessen en taalvakanties in binnen- en buitenland voor volwassenen, jongeren en kinderen, zowel voor individuele mensen als in groep.

Het begeleiden van studenten in het kader van taalstudies voor volwassenen, jongeren en kinderen, zowel in scholen, bedrijven, privé, als in alle andere locaties en toepassingen, zowel voor individuele mensen als in groep.

Het bevorderen van de taalkennis, ook van de volwassenen, jongeren en kinderen, zowel voor individuele mensen als in groep.

Het bevorderen van de taalkennis, ook aan bedrijven en verenigingen, zowel voor individuele mensen als in groep.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering ln rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; In de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldpiaatsingen: bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstenprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welke vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, int kart tussenpersoon in de handel;

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

IV. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking de van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze, van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00), vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde, ieder

aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 13: zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden (overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen) die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

E. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 14.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot,

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst,

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven aile aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de lidmaatschapsrechten (inbegrepen de stemrechten) aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stem recht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 28: boeklaar - inventaris - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 29: winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

G. ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal

aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring

van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

11 BOEKJAAR  JAARVERGADERING

a) Na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters, dat het eerste boekjaar van de vennootschap aanvangt op heden en eindigt op 31 december 2015 en dat het aile handelingen begrijpt die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad, sedert 1/05/2013. Voor zoveel als nodig zal na oprichting deze overname dienen bevestigd te worden.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

2/ BENOEMING ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot niet statutair zaakvoerder(s):

- mevrouw Vandewalle Tine, voornoemd, die alhier verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De benoeming geldt voor de duur van de vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andere beslissing van de algemene

vergadering.

3i BENOEMING COMMISSARIS

Volgens te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan,

voldoet de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in het Wetboek van

Vennootschappen. Bijgevolg wordt eenparig besloten, bij toepassing van zelfde wetboek voorlopig

geen commissaris te benoemen.

4I VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten met beperkte aansprakelijkheid

"Accountancy Van As", met ondernemingsnummer 0426.286.591, met zetel te 8500 Kortrijk, evenals

aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake

Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale

administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 13.07.2016 16332-0142-012

Coordonnées
PANDORA BYTE

Adresse
MOERASSTRAAT 1/A 8581 WAARMAARDE

Code postal : 8581
Localité : Waarmaarde
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande