PAOLO SCOFFERI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAOLO SCOFFERI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.348.935

Publication

06/06/2012
ÿþ"

MaatSVM 11.1

Y Ml ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1111

*12101480*

i

25. OS. 202

; Er;'~.-. KUJPHANT3EL

Griffie

Ondernemingsnr : 0891.348.935

Benaming

(voluit) : PAOLO SCOFFERI

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Klijtekopstraat 4 te 8553 Zwevegem-Otegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting en ontbinding van de vereffening

Verwijzend naar het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ten zetel dd. 17/01/2012 werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 17/01/2012 :

- de vereffeningsrekeningen goed te keuren;

- het ontslag ais vereffenaar te aanvaarden van De Heer Paolo Scofferi wonende te 8553 Zwevegem-Otegem, Klijtekopstraat 4, volledige kwijting wordt hem verleend voor hem mandaat;

- de vereffening definitief af te sluiten en tevens dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan met ingang vanaf 17/01/2012;

- in uitvoering van artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, aile boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een termijn van tenminste vijf jaar bewaard worden bij De Heer Paolo Scofferi wonende le 8553 Zwevegem-Otegem, Klijtekopstraat 4.

Getekend,

De Heer Paolo Scofferi,

Vereffenaar

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Billages bij hgt ld ch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belgg

14/01/2011
ÿþw " . mod 2.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

31. 12. 2010

RECHT~fi~COOPHANDEL

O RIJK

III1 011 II1I1III 1IIIINN

*11007812*

V, bah, aai Bel Staa

Ondememingsnr : 0891.348.935

Benaming : PAOLO SCOFFERI

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klijtekopstraat 4

8553 Zwevegem (Otegem)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-Marc Vanstaen, te Komen, op 16/12/2010, die binnen de wettelijke termijn geregistreerd wordt, dat de enige vennoot, die in toepassing van artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen de prerogatieven van de algemene vergadering uitoefende, de volgende beslissingen heeft genomen, hierna bij uittreksel opgenomen:

Eerste besluit - Verwiizina naar de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor

De besluiten van de revisor zijn de volgende:

«t De zaakvoerder van de BVBA PAOLO SCOFFERI heeft, in het kader van de voorgenomen; ;i ontbinding, een staat van actief en passief per 30 september 2010 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van; 28.369,11 EUR en een netto-actief t.b.v. 25369,11 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. ik dien een voorbehoud te formuleren nopens de inbaarheid van de vordering in rekening courant; t.b.v. 19.901,37 EUR, aangezien de financiële toestand van de heer Paolo Scofferi mij niet bekend, is. Deze vordering zal evenwel aangerekend worden op de liquidatiebonus van de vennootschap, aangezien dhr. Scoffero tevens aandeelhouder is van de vennootschap. ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van; eventuele BTW- en belastingcontroles.

Op de liquidatie-uitkering dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders.

Voormelde staat geeft clan ook, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.»

Tweede besluit - Ontbinding van de vennootschap.

De enige vennoot beslist de vennootschap voortijdig te ontbinden en haar in vereffening te stellen. De vennootschap zal bijgevolg vanaf heden enkel nog bestaan voor de noodwendigheden; van de vereffening.

Derde besluit - Aanstelling van een vereffenaar - Bevoegdheden - Bezoldiging.

De enige vennoot beslist slechts één vereffenaar aan te stellen, in de persoon van de Heer;

i4 Paolo Scofferi, wonende te Otegem, Klijtekopstraat 4, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

De enige vennoot heeft eveneens kennis genomen van het verslag van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Dujardin & Co, zelf; vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, met kantoor te Wevelgem, Kortrijkstraat 12, dat op verzoek van de vennootschap werd opgemaakt met betrekking tot deze staat, en dit in datum van i4 tien december tweeduizend en tien: .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

" . g c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De aanstelling gebeurt evenwel onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel, in toepassing van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals vermeld in artikel 186 tot en met 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging van de algemene vergadering te moeten bekomen voor de handelingen voorzien in artikel 187 en 190 van het Wetboek.

De vereffenaar vertegenwoordigt bijgevolg de vennootschap in en buiten rechte als enig hiertoe bevoegd orgaan.

De vereffenaar mag bijgevolg zonder bijzondere machtiging en enkel uit hoofde van zijn mandaat de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving, zelfs zonder betaling verzaken aan zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, vorderingen tot ontbinding, met of zonder betaling opheffing verlenen van alle inschrijving en overschrijvingen, alle zakelijke rechten vervreemden tegen door hem te bepalen voorwaarden.

Hij kan onder zijn verantwoordelijkheid beslissen om geen boedelbeschrijving op te maken en zich te vergenoegen met de boekhouding van de vennootschap zoals zij hem overgedragen wordt op heden.

Hij kan onder zijn verantwoordelijkheid volmachten en delegaties van bevoegdheden verlenen, die echter steeds een duidelijk omschreven voorwerp moeten hebben; een algemene delegatie van bevoegdheden kan enkel mits een gegronde reden en ten tijdelijke titel verleend worden. In geval de vereffenaar voor langere tijd in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat zelf uit te voeren, minstens de supervisie te behouden, moet hij een algemene vergadering laten bijeenroepen om in zijn vervanging te voorzien.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd. Evenwel wordt niet als een bezoldiging beschouwd de terugbetaling van werkelijke kosten die gemaakt worden voor rekening van de vennootschap, op voorlegging van een samenvattende staat van deze kosten.

Vierde besluit  Einde van de lopende bestuursmandaten.

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de zaakvoerder Paolo Scofferi van rechtswege beëindigd is ingevolge de voorgaande besluiten.

Het voorstel tot ontlasting van de ontslagnemende zaakvoerders zal opgenomen worden op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering die de jaarrekening van het lopende jaar zal behandelen.

Vijfde besluit Volmachten

De vereffenaar verleent hierbij tevens volmacht aan de VOF VANDECASTEELE DAELS & C°, Wervikstraat 15 te 8940 Geluwe, of een van haar bedienden of aangestelden, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen.

Gelijktijdig neergelegd: - expeditie van de akte - verslag van de revisor

De aanstelling van de vereffenaar werd bevestigd bij beschikking van de rechtbank van koophandel te Kortrijk van 24/12/2010.

Voor analytisch uittreksel

J.M. VANSTAEN

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.09.2010 10569-0365-009
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.09.2009 09782-0271-009

Coordonnées
PAOLO SCOFFERI

Adresse
KLIJTEKOPSTRAAT 4 8553 OTEGEM

Code postal : 8553
Localité : Otegem
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande