PAPPIJN & DE VOS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PAPPIJN & DE VOS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 817.245.487

Publication

05/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ITEUR BELOI

7 -01- 2015 NEERGELEGD

iCH STAAT:,:',F;1_; 2 4 IJ[C, 201/t

RecjfMvan KODPHANDEL

Gen¢, afd. KORTRIJK

MO

2

BELGI

Ondernemingsar : 081 7.245.487

Benaming

(voluit) : PAPPIJN & DE VOS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ELFDE JULISTRAAT 97 - 8530 HARELBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering van 22 december 2014, die heeft plaatsgevonden op de maatschappelijke zetel, werd met éénparigheid van stemmen beslist hetgeen volgt

Alle aandeelhouders zijn aanwezig en nemen kennis van het verslag van de zaakvoerder d.d. 22/12/2014 over het beheer en het gebruik an de maatschappelijke activa. Er werd/dient geen vereffenaar aangesteld te worden.

De algemene vergadering neemt de conclusies van het rapport van de zaakvoerder aan en keurt de rekeningen goed van de vereffening per 11/12/2014, zoals deze opgesteld werden door de zaakvoerder.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap, wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders, te weten Dhr. Pappijn Rik en Mevr. De Vos Ann,

De algemene vergadering verleent algehele kwijting zonder enig voorbehoud of beperking aan dhr. Pappijn Rik en mevr. De Vos Ann voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap.

Na vaststelling dat (i) geen passiva in de vennootschap voorhanden zijn, dat (ii) het resterend actief van de vennootschap op de vennoten is overgegaan door overschrijving, in verhouding tot hun aandelenbezit, wat door hen uitdrukkelijk wordt aanvaard, en dat (iii) geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan de schuldeiseres of aan de vennoten toekomen, en die hen niet konden worden afgegeven, verklaart de algemene vergadering dat de vereffening' is gesloten en stelt vast dat de vennootschap onder firma PAPPIJN & DE VOS definitief opgehouden heeft te bestaan.

De algemene vergadering besluit dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard worden door dhr, Pappijn Rik, op zijn domicilie.

Er wordt volmacht verleend aan de CVBA Flamée & Partners, Overleiestraat 100 te 8530 Harelbeke, ON 0821.675.221, teneinde alle formaliteiten te verrichten voor de schrapping van het ondernemingsnummer bij de KBO, de schrapping van het BTW-nummer bij de FOD Financiën en de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad.

Dhr. Pappijn Rik

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PAPPIJN & DE VOS

Adresse
ELFDE JULIESTRAAT 97 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande