PARREIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARREIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.356.228

Publication

31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 19.12.2014 14701-0438-010
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.08.2012, NGL 23.08.2012 12457-0455-009
06/10/2011
ÿþMotl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\l DItdernern:rg: ,,, . 431.356.228

:z' r "PARREIN"

Re 1;$_. cr-i- Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 8800 Roeselare, Moorseelsesteenweg 36

: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOELWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING - ONTSLAG VAN STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN EN ACTUALISERING EN AANPASSING VAN DE STATUTEN DOOR AANNEMING VAN EEN VOLLEDIGE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare op vierentwintig augustus tweeduizend en elf en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas : "Geregistreerd zeven bladen, een verzending, te Roeselare op negenentwintig augustus tweeduizend en elf, boek 529, blad 96, vak 10, ontvangen : vijfentwintig euro. De Inspecteur bij delegatie (getekend) F. Allossery.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering en de bijzondere algemene vergadering van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "PARREIN", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Moorseelsesteenweg 36, ondernemings- en B.T.W.-nummer : 431.356.228, op gezegde datum onder meer de volgende besluiten heeft genomen :

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

I. WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel met ingang van heden over te brengen naar 8800 Roeselare, Brabantstraat 38.

ll. KENNISNAME VAN VERSLAGEN OMTRENT DE DOELWIJZIGING.

1. De buitengewone algemene vergadering erkent afschrift ontvangen te hebben alsmede lezing gekregen te hebben van :

a. het verslag, overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door de zaakvoerder op vijftien juli tweeduizend en elf, waarbij deze de voorgestelde wijziging van het doel omstandig verantwoordt;

b. de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en elf opgesteld overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder.

Eén en ander naar aanleiding van het punt op de agenda hierna van deze buitengewone algemene vergadering.

Een origineel van dit verslag en de staat van activa en passiva, zal samen met een expeditie van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het voormelde verslag en de staat van activa en passiva goed te keuren.

III. DOELWIJZIGING.

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de omschrijving van het huidige maatschappelijk doel geheel op te heffen en voortaan te omschrijven met de navolgende tekst :

" De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te verrichten :

" a. Het beheren van bedrijfsruimten en het valoriseren ervan door het stellen van alle beheersdaden, ondermeer de oprichting, de aankoop, de verkoop, de ruiling, het (laten) uitvoeren van bouwwerken, de verhuring en in het algemeen ter beschikking stellen ervan, dit alles in de meest ruime zin.

" b. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van beheersdaden,'ondermeer de aankoop, de verkoop, het verkavelen, het verhuren, het in huur nemen, het ruilen, het oprichten, het ontwikkelen, de promotie, het (laten) uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de meest ruime zin, alsmede de handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop

Op de Matste htz. van Luik B vermeien : Naam en hoedanigheid van de instrun ntee'de nc',aiis, hetzij van de oerso(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vare derden te vertegenwoordigen

°lets° : Naam en handtekening.

11I flhI 11 11 I III idi 1 II II

*1115069*

MONITEUR BELG DIRECTION

2 7 -09- 2 311

BELGISCH STAATSBLAc ECIeI ANK KCIORMANDEL BESTUUR

EERGELEGD

14, 09i 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" c. Het beheren van een eigen roerend goed patrimonium inzonderheid het verwerven en verhandelen van effecten, de participaties in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

" d. Het optreden als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en het ontvangen van vergoedingen hiervoor.

" e. Het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het terbeschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgene voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake de organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

" f. Het verwerven, produceren en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin.

" g. Het verwerven, verkopen, verhuren en in het algemeen ter beschikking stellen van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten en know-how en ontwikkelde procédés.

" h. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

" i. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen. In de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten alsmede alle bancaire activiteiten zo ook verzekeringen, dit alles in de meest ruime zin van het woord en rekening houdend met het voldoen aan de wettelijke voorschriften. Dit alles met uitzondering van de verrichtingen welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

" j. Het aankopen, bouwen, verbouwen, in huur nemen, verkopen, verhuren of ruilen van alle roerende en onroerende goederen.

" k. Het deelnemen voor eigen rekening in creatieve en innoverende ondernemingen, desgevallend in samenwerking met derden, aan de oprichting en de ontwikkeling van ondernemingen met mogelijke hoge groei en rentabiliteitspotentie.

" I. Het begeleiden van en het geven van managementsadvies in de ruimste zin aan ondernemingen waarin al dan niet geparticipeerd wordt.

" Een en ander evenwel met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

Zij zal slechts de vorenstaande activiteiten die onderworpen zijn aan het voorleggen van een vestigingsgetuigschrift of andere wettelijke en/of reglementaire voorwaarden, kunnen uitoefenen voor zover zij voldoet aan de wettelijke en/of reglementaire voorwaarden die daartoe gesteld zijn.

" De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

" Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participatie, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.".

IV. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN.

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderdéénendertigduizend vierhonderd euro (231.400 euro) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro) tot tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 euro), zonder creatie van nieuwe aandelen en zonder uitgiftepremie, doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, als vergoeding van de hierna beschreven inbreng in speciën ten bedrage van tweehonderdéénendertigduizend vierhonderd euro (231.400 euro).

ONDERSCHRIJVING EN VOLSTORTING.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de Naamloze Vennootschap "DEFIAC", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Brabantstraat 38, ondernemings- en B.T.W.-nummer : 465.168.151, door middel van de inbreng in speciën onderschreven en volledig volgestort ten belope van tweehonderdéénendertigduizend vierhonderd euro (231.400 euro).

TUSSENKOMST EN VERSCHIJNING VAN DE INBRENGER.

Is alhier verschenen en tussengekomen :

De Naamloze Vennootschap "DEFIAC", voornoemd.

VERRICHTING VAN DE INBRENG IN SPECIEN.

De Naamloze Vennootschap "DEFIAC", voornoemd, verklaart de vorenstaande inbreng in speciën te verrichten en uit te voeren in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PARREIN", voornoemd, onder de voorwaarden en modaliteiten zoals voorzeid.

GOEDKEURING VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de inbreng, ter beschikking gesteld van de vennootschap, te aanvaarden, en de verhoging van het maatschappelijk kapitaal goed te keuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbreng, gekend door alle comparanten, wordt zoals voorzeid de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PARREIN", voornoemd, verhoogd.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig ingeschreven en onderschreven is, en dat de inbreng in speciën volledig volgestort is.

V. WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING.

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de jaarvergadering

voortaan zal plaatshebben op de laatste maandag van de maand juni om veertien uur.

VI. AANVAARDING VAN HET ONTSLAG VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDERS. Zijn alhier verschenen en tussengekomen :

1. De Heer PARREIN Edwin Marcel, geboren te Roeselare op éénentwintig februari negentienhonderd

éénenvijftig.

Wonende te 8800 Roeselare (voorheen Rumbeke), Moorseelsesteenweg 36.

2. Mevrouw VANEENOOGHE Marleen Maria Irma, geboren te Tielt op tien mei negentienhonderd zesenvijftig.

Wonende te 8800 Roeselare (voorheen Rumbeke), Moorseelsesteenweg 36.

Welke verschijners vooreerst verklaren enerzijds wat betreft de voornoemde onder nummer 1. tot statutaire zaakvoerder te zijn benoemd, en anderzijds wat betreft de voornoemde onder nummer 2. tot van rechtswege vervangende statutaire zaakvoerder in de plaats van de voornoemde onder nummer 1., te zijn benoemd, bij de oprichtingsakte verleden voor Notaris Marcel Delodder te Rumbeke op elf juni negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie juli nadien onder nummer 870703-108.

Vervolgens verklaren de Heer Parrein Edwin en Mevrouw Vaneenooghe Marleen, beiden voornoemd, bij deze vrijwillig hun ontslag aan te bieden als respectievelijk statutaire zaakvoerder of vervangende statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de gezegde eervolle ontslagen te aanvaarden.

Omtrent de kwijting en decharge van de zaakvoerders zal de algemene vergadering beslissen bij afzonderlijke stemming na de goedkeuring van de jaarrekening, overeenkomstig artikel 284, lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

VII. DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN EN ACTUALISERING EN AANPASSING VAN DE STATUTEN DOOR AANNEMING VAN EEN VOLLEDIGE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen een volledig herwerkte nieuwe tekst der statuten van de vennootschap vast te stellen en aan te nemen als volgt, met behoud van de rechtspersoonlijkheid en de kenmerken van de vennootschap, rekeninghoudend onder andere met de hiervoor genomen besluiten.

In de mate waarin de tekst van de hierna volgende nieuwe statuten verschilt van de tekst van de laatst gecoördineerde statuten, worden deze verschilpunten beschouwd als zovele statutenwijzigingen, welke de buitengewone algemene vergadering bij deze uitdrukkelijk aanvaardt en goedkeurt.

Na éénparig elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de geactualiseerde en aangepaste nieuwe tekst van de statuten voortaan vast zoals volgt :

ARTIKEL 1.- BENAMING.

De benaming luidt "PARREIN" voorafgegaan of gevolgd door B.V.B.A.

ARTIKEL 2.- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

a. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Brabantstraat 38.

b. De zetel kan, zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die zorg draagt voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

c. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. ARTIKEL 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te verrichten

a. Het beheren van bedrijfsruimten en het valoriseren ervan door het stellen van aile beheersdaden, ondermeer de oprichting, de aankoop, de verkoop, de ruiling, het (laten) uitvoeren van bouwwerken, de verhuring en in het algemeen ter beschikking stellen ervan, dit alles in de meest ruime zin.

b. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van beheersdaden, ondermeer de aankoop, de verkoop, het verkavelen, het verhuren, het in huur nemen, het ruilen, het oprichten, het ontwikkelen, de promotie, het (laten) uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de meest ruime zin, alsmede de handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

c. Het beheren van een eigen roerend goed patrimonium inzonderheid het verwerven en verhandelen van effecten, de participaties in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

d. Het optreden als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en het ontvangen van vergoedingen hiervoor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

e. Het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het terbeschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgene voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake de organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

f. Het verwerven, produceren en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin.

g. Het verwerven, verkopen, verhuren en in het algemeen ter beschikking stellen van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten en know-how en ontwikkelde procédés.

h. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

i. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen. In de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten alsmede alle bancaire activiteiten zo ook verzekeringen, dit alles in de meest ruime zin van het woord en rekening houdend met het voldoen aan de wettelijke voorschriften. Dit alles met uitzondering van de verrichtingen welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

j. Het aankopen, bouwen, verbouwen, in huur nemen, verkopen, verhuren of ruilen van alle roerende en onroerende goederen.

k. Het deelnemen voor eigen rekening in creatieve en innoverende ondernemingen, desgevallend in samenwerking met derden, aan de oprichting en de ontwikkeling van ondernemingen met mogelijke hoge groei en rentabiliteitspotentie.

I. Het begeleiden van en het geven van managementsadvies in de ruimste zin aan ondernemingen waarin al dan niet geparticipeerd wordt.

Een en ander evenwel met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

Zij zal slechts de vorenstaande activiteiten die onderworpen zijn aan het voorleggen van een vestigingsgetuigschrift of andere wettelijke en/of reglementaire voorwaarden, kunnen uitoefenen voor zover zij voldoet aan de wettelijke en/of reglementaire voorwaarden die daartoe gesteld zijn.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participatie, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De Algemene Vergadering kan, mits naleven van alle beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent, het doel uitbreiden of wijzigen.

ARTIKEL 4.- DUUR.

De vennootschap werd opgericht op elf juni negentienhonderd zevenentachtig en bestaat voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5.- BEDRAG EN SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

a. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 euro).

b. Het kapitaal is volledig geplaatst en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

c. Verhoging van het kapitaal wordt beslist door de Algemene Vergadering, volgens de voorwaarden vereist

voor een statutenwijziging.

ARTIKEL 6.- VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN.

Met naleving van de door de wet bepaalde voorwaarden kan de vennootschap eigen aandelen verkrijgen.

ARTIKEL 7.- AANDELEN ZONDER STEMRECHT.

Onder de bij wet gestelde voorwaarden kunnen aandelen zonder stemrecht gecreëerd worden naar

aanleiding van een kapitaalverhoging of bij wijze van conversie van aandelen met stemrecht. Aandelen zonder

stemrecht kunnen tevens geconverteerd worden in aandelen met stemrecht.

De vennootschap kan de wederinkoop eisen van aandelen zonder stemrecht.

ARTIKEL 8.- BESTUUR - TOEZICHT.

a. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders, benoemd

voor onbepaalde duur door de algemene vergadering.

b.- Enige zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die

nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren tot

zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres en verweerster, onverminderd

de mogelijkheid van aanstelling van bijzondere mandatarissen.

c.- Meerdere zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders in college hebben de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de gezamenlijk optredende zaakvoerders.

De zaakvoerders vertegenwoordigen gezamenlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres en verweerster, onverminderd de mogelijkheid van aanstelling als bijzondere mandataris van één of meer zaakvoerders en/of van derden.

d. De bezoldiging van de zaakvoerders wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zolang de Algemene Vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is hun opdracht onbezoldigd.

e. Het mandaat van commissaris in de schoot van de vennootschap is slechts vereist voor zover de wet dit

vereist.

Indien geen commissaris wordt benoemd heeft ieder vennoot een individueel controlerecht op de daden van

de vennootschap.

ARTIKEL 9.- STRIJDIG BELANG.

Een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat

strijdig is met een beslissing of een verrichting behorende tot de bevoegdheid van de zaakvoering, is gehouden

zich dienaangaande te schikken naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 10.- BOEKJAAR.

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december.

ARTIKEL 11.- ALGEMENE VERGADERING.

De Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen gelden ook voor de vennoten

die zich onthielden of tegenstemden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene

Vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de Algemene Vergadering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 12.- JAARVERGADERING.

De gewone Algemene Vergadering, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar gehouden worden op de

laatste maandag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats

aangeduid in de uitnodiging.

ARTIKEL 13.- OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De overdracht van aandelen onder de levenden of de overgang wegens overlijden is, op straffe van

nietigheid, onderworpen aan de instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie vierde van

het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist ingeval van overdracht of overgang aan een vennoot of de echtgenoot,

ascendenten of descendenten van de overdrager of erflater.

ARTIKEL 14.- CONTINUÏTEIT BIJ OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT.

a. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

b. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, oefent de lidmaatschapsrechten uit verbonden aan die aandelen, onverminderd toepassing van artikel 17, b. van onderhavige statuten.

c. Indien niemand het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, worden de aan deze

aandelen verbonden lidmaatschapsrechten, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren

van de legaten met betrekking tot deze aandelen, uitgeoefend door de regelmatig in bezit getreden of in het

bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

ARTIKEL 15.- VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE VENNOTEN.

Alle vennoten zijn enkel voor het bedrag van hun onderschreven aandelen aansprakelijk zonder

hoofdelijkheid.

ARTIKEL 16.- RECHTEN VAN DE VENNOTEN.

Op de gewone, bijzondere en buitengewone Algemene Vergadering heeft iedere eigenaar van aandelen

stemrecht; elk beschikt over evenveel stemmen als hij aandelen bezit.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief.

De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen met uitzondering van die welke,

overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, een gekwalificeerde meerderheid vereisen.

De stemming geschiedt met gewone handopsteking.

ARTIKEL 17.- ONDEELBAARHEID VAN EFFECTEN.

a. De aandelen zijn ondeelbaar. Meerdere rechthebbenden kunnen rechten uit hoofde van een aandeel slechts uitoefenen door een gemeenschappelijke vertegenwoordiger, onverminderd toepassing van artikel 14, c. van onderhavige statuten.

b. Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en naakte eigendom zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, alleen de vruchtgebruiker alle stemrechten uitoefenen behalve bij stemming nopens statutenwijziging, doelwijziging of ontbinding van de vennootschap en alle andere beslissingen die een gekwalificeerde meerderheid behoeven.

ARTIKEL 18.- WINSTVERDELING.

a. Ieder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede een jaarrekening.

De gewone Algemene Vergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening met meerderheid van stemmen.

.

""°`^ Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt zij zich uit in een afzonderlijke stemming over de kwijting van

F .. ~ihr de zaakvoerder, en, indien er benoemd zijn, van de commissarissen.

a-r t ~ti.. I b. Jaarlijks wordt van de netto-winst vijf ten honderd tot vorming van de wettelijke reserve voorafgenomen.

- r Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds een tiende van het

-> maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over de bestemming van het batig saldo wordt beslist door de Algemene Vergadering.

VIII. UITVOERING DOOR DE ZAAKVOERDER.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om machten te verlenen

aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren.

IX. COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

Als gevolg van de genomen besluiten heeft de buitengewone algemene vergadering beslist met

eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de instrumenterende Notaris de statuten te coordineren en

deze neder te leggen.

AFSLUITING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Daar de agenda afgehandeld is wordt de buitengewone algemene vergadering afgesloten.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING.

I. BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen een niet-statutaire zaakvoerder

te benoemen.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De Heer Deceuninck Frank Leon Irma Maria, bestuurder van vennootschappen.

Wonende te 8800 Roeselare, Brabantstraat 38.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Welke zaakvoerder verklaart dit mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling.

AFSLUITING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING.

Daar de agenda afgehandeld is wordt de bijzondere algemene vergadering afgesloten.

VOLMACHT.

ª% sC

Alhier wordt volmacht verleend aan :

- de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titeca Henri Accountancy", met

e maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, met ondernemingsnummer : 882.371.584.

Om alle formaliteiten te vervullen aangaande het handelsregister, het ondernemingsloket, de kruispuntbank

en alle andere mogelijke administraties en diensten vereist ingevolge onderhavige akte, waarbij de lasthebbers

ieder afzonderlijk kunnen handelen met individueel recht van subdelegatie.

s

sC RECHT OP GESCHRIFTEN.

Instrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten bedrage van "

vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

0

eq Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie van het proces-verbaal; gecoördineerde statuten waarin vervat de publicatiedatalijst; het verslag, overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen, óopgesteld door de zaakvoerder op vijftien juli tweeduizend en elf, waarbij deze de voorgestelde wijziging van het

: doel omstandig verantwoordt; de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en elf

.cl opgesteld overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde gevoegd bij het

et voormeld verslag van de zaakvoerder.

rª% n

z Guido VÀNDENBERG-iE

Notaris

Hendrik Consciencestraet 46 8800 ROESELARE

Cp Cie fzats,e iliz. van L11iK verm2tli~ 1 ., sE 1 'rst'umentar:nd: notaris, hEtzi] van Ce3 perso(c;`1(L'!7)

srevcegd oz ten aanzien van derden te ve3tegemwoordigen

'darac " Naam en haroi~'':enislg

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.07.2011, NGL 07.07.2011 11279-0237-009
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 01.06.2010 10149-0374-013
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 17.06.2009 09264-0060-013
05/11/2008 : KO113066
03/06/2008 : KO113066
25/06/2007 : KO113066
11/07/2006 : KO113066
26/05/2005 : KO113066
17/05/2004 : KO113066
20/05/2003 : KO113066
17/05/2001 : KO113066
18/05/2000 : KO113066
30/10/1997 : KO113066
01/01/1997 : KO113066
01/01/1993 : KO113066
01/01/1992 : KO113066
01/01/1989 : KO113066
03/07/1987 : KO113066

Coordonnées
PARREIN

Adresse
BRABANTSTRAAT 38 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande