PARTNERS IN MARITIME CONSULTANCY, AFGEKORT : PIMCO

Divers


Dénomination : PARTNERS IN MARITIME CONSULTANCY, AFGEKORT : PIMCO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.775.225

Publication

09/09/2013
ÿþMed woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llt(1llI~mu~~~,~u1uu

+1313801

d'

E~tGELEGU tee GrZtiF ~`tE . ,ÿ~

~~ i8~~11~1~)y`7.,~~~ ,

~~~

-~r1C rr' f ,M Ai~6 Z013

s

Gri re

0537775225

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Partners In Maritime Consultancy

(verkort) : P1MCO

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosdreef 19, 8200 Sint-Andries (Brugge)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Op heden, 26/08/2013 is door de ondergetekenden - oprichters, met name:

1.MELISSA VLIETINCK CONSULTANCY BVBA, met zetel te 8020 Oostkamp, Nieuwburgstraat 1, en ondernemingsnummer 0840.330.596, RPR Brugge, hier vertegenwoordigd door mevrouw Melissa Vlietinck, die verklaart de vennootschap rechtsgeldig te kunnen vertegenwoordigen ;

2.DE HEER SERGE JANNIS, wonende te 9270 Laame, Kouterdreef 22.;

3.DE HEER OLIVIER VANTHUYNE, wonende te 9320 Nieuwerkerken, Bredeweg 22;

4.EQUILIBRIA BVBA, met zetel te 8380 Zeebrugge, Sint Donaasstraat 1, en ondernemingsnummer 0897.138.845, RPR Brugge, hier vertegenwoordigd door de heer Thomas Verworst, die verklaart de vennootschap rechtsgeldig te kunnertvertegenwoordigen;

5.FLANDERS MARITIME CONSULTANCY BVBA, met zetel te 8450 Bredene, Prinses Elisabethlaan 97, en ondernemingsnummer 0818.336.837, RPR Brugge, hier vertegenwoordigd door de heer Wouter Mazijn, die verklaart de vennootschap rechtsgeldig te kunnen vertegenwoordigen.

6.DE HEER CLAUDE MAERTEN, wonende te 8470 Gistel, Zonnetaan 13;

7.DE HEER PIERRE GESELLE, wonende te 8490 Jabbeke, Oude Gistelsteenweg 5;

8.B2B NAUTIC VOF, met zetel te 2630 Aartselaar, Hendrik Consciencelaan 1, en ondernemingsnummer 0897.285.434, hier vertegenwoordigd door de heer Eric De Clercq, die verklaart de vennootschap rechtsgeldig te kunnen vertegenwoordigen.'

besloten een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid op te richten, als volgt:

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, Haar naam luidt . "Partners In Maritime Consultancy" of afgekort "PIMCO". Zij wordt gevestigd te 8200 Sint-Andries, Bosdreef 19. Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt tweeduizend (2.000) euro en is verdeeld in 80 aandelen met een fractiewaarde van vijfentwintig (25) euro.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet, en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbrengen en wel als volgt:

Inbreng:

Geplaatst Volstort Aantal aandelen

Oprichter sub 1 250 250 10

Oprichter sub 2 250 250 10

Oprichter sub 3 250 250 10

Oprichter sub 4 250 250 10

Oprichter sub 5 250 250 10

Oprichter sub 6 250 250 10

Oprichter sub 7 250 250 10

Oprichter sub 8 250 250 10

De hierboven aangehaalde inbrengen werden of zullen worden gestort op een zichtrekening op naam van de vennootschap.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm - Naam - Identificatie

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

De naam van de vennootschap luidt "Partners In Mantime Consultancy" of afgekort "Pf MCO".

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, de naam laten voorafgaan of volgen door

de vermelding van haar vennootschapsvorm, ofwel voluit geschreven als "cooperatieve vennootschap met

onbeperkte aansprakelijkheid", ofwel afgekort "CVOH"

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Sint Andries (Brugge), Bosdreef 19

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België voor zover deze zetelverplaatsing geen

wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime,

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf heden. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Doel

De vennootschap heeft tot doel ;

Het geven van training, onderwijs en consulting op maritiem gebied in de breedste zin van het woord en dit zowel voor openbare besturen als voor bedrijven en particulieren,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen verrichten in,rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het wordt vertegenwoordigd door een

variabel aantal aandelen op naam zonder nominale waarde.

Vast kapitaal

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan zevenhonderdvijftig euro (750,00 EUR). Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd.

Het vast kapitaal kan enkel.worden verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels voor een statutenwijziging.

Variabel kapitaal

Boven het gedeelte van het vast kapitaal, is het kapitaal variabel ten gevolge van de bijneming of terugneming van aandelen door vennoten, ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, of ten gevolge van incorporatie van uitgiftepremies, herwaarderingsmeerwaarden, reserves of overgedragen winst.

Onverminderd de hierna bepaalde voorwaarden inzake toetreding, uittreding en uitsluiting, kan het variabel kapitaal zonder wijziging van de statuten worden verhoogd of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering, die daartoe in voorkomend geval beslist met een twee derde meerderheid.

Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van een deel van het kapitaal gelijk aan het aantal uitgegeven aandelen,

Het aantal aandelen dat overeenstemt met het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal moeten te allen tijde onderschreven zijn.

De raad van bestuur stelt de modaliteiten vast voor onderschrijving van de aandelen en bepaalt de verhouding waarin dé maatschappelijke aandelen moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

Alle aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een aandelenregister dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, en daar ter inzage is van de vennoten.

Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt gehouden voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Bestuur

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoot, benoemd voor een bepaalde of onbepaalde duur door de algemene vergadering die beslist met twee derde meerderheid van de stemmen. De bestuurders kunnen ten alle tijde ontslag nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de bestuurders zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behalve bij andersluidende beslissing door de algemene vergadering, Ais de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend. Deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

Het bestuursorgaan, naargelang van het geval gevormd door de raad van bestuur, de enige bestuurder of twee bestuurders die samen optreden, bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De volgende beslissingen en rechtshandelingen kunnen slechts genomen worden mits de voorafgaande

goedkeuring door de algemene vergadering:

.Elke afzonderlijke handeling of meerdere handelingen samen die de vennootschap verbindt of verbinden

voor meer dan DRIEHONDERD EURO (300 EUR);

2.Elke beslissing tot inschrijving op een openbare aanbesteding of consultancy opdrachten.

De bestuurders kunnen, wanneer er meer dan één is, de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Is er slechts één bestuurder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders dan dienen zijn beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten,

Zijn er drie of meer bestuurders, dan vormen zij een college, de raad van bestuur genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter of een andere bestuurder zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist. De raad van bestuur wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen---en--beslulte-n-"wánî r1err.-minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of e-mail, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Een bestuurder kan slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

Wanneer slechts één bestuurder is benoemd wordt de vennootschap in de handelingen en in rechte geldig vertegenwoordigd door deze bestuurder, onverminderd bijzondere delegaties.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de Raad van Bestuur en bij afwezigheid door de handtekening van twee bestuurders die gezamelijk tekenen.

Algemene Vergadering

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door het bestuursorgaan of na daartoe verzocht te zijn door één of meerdere vennoten, die samen ten minste één vierde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten,

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid de oudste van de aanwezige bestuurders of de oudste in dienstjaren van de aanwezige bestuurders. De voorzitter van de algemene vergadering stelt een secretaris en indien nodig stemopnemers aan, De voorzitter, secretaris en in voorkomend geval stemopnemers vormen samen het bureau van de vergadering.

Jaarvergadering

De algemene vergadering komt ten minste éénmaal per jaar bijeen.

De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om

20 uur.

De jaarvergadering heeft tot doel:

I .Bestemming van het resultaat;

2.Goedkeuring van de balans en resultatenrekening;

3.Kwijting aan de bestuurders,

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

inventaris - Balans

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan, overeenkomstig de toepasselijke wettelijke en reglementaire bepalingen, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moet worden voorgelegd.

Winstverdeling en saldo na vereffening

Het batig saldo dat de resultatenrekening van de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene

kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

" '

" ), ~

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om dè wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De vergadering beslist bij twee derde meerderheid over de besteding van het saldo.

De betaling van de dividenden en tantièmes geschiedt op de datum en op de wijze vastgesteld door het bestuursorgaan. De vergoedingen waartoe een algemene vergadering rechtsgeldig heeft besloten, dienen evenwel uiterlijk binnen de zes maand na de beslissing te worden uitbetaald.

Na betaling van de schulden of Consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en za! eindigen op eenendertig december tweeduizend en veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur in tweeduizend en vijftien.

Benoeming

De algemene vergadering beslist unaniem volgende drie bestuurders te benoemen en hun vaste

vertegenwoordigers te aanvaarden voor onbepaalde duur

1.Melissa Vlietinck Consultancy BVBA, met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Nieuwburgstraat 1,

met vaste vertegenwoordiger mevrouw Melissa Vlietinck;

2.De heer Pierre Geselle, wonende te 8490 Jabbeke, Oude Gistelsteenweg 5;

3.FLANDERS MARITIME CONSULTANCY BVBA, met zetel te 8450 Bredene, Prinses Elisabethlaan 97,

met vaste vertegenwoordiger de heer Wouter Mazijn.

Melissa Vlietinck wordt als voorzitter benoemd voor onbepaalde tijd.

Melissa Vlietinck Consultancy BVBA

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

mevrouw Melissa Vlietinck

voorzitter/bestuurder

Hierbij neergelegd : oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

St atsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2015
ÿþMod Werd 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EERGELEGD

GEiffie Rechtbank Koophandel

17 FEB 2015

Ondernerningslu : 0537.775.225 Benaming

(voluit) . Partners In Maritime Consultancy

(verkcrtl

Rechtsvorm , Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel . Bosdreef 19, 8200 Sin-Andries

(volledig adres)

Onder verte et:te Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op 09/02/2015 werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar:

Karel de Goedestraat 2, 8200 Sint-Andries

Sint Andries, 09/02/2015

Melissa Vlietinck Consultancy BVBA

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

mevrouw Melissa Vlietinck

Voorzitter/bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BE 2 if -02- 20

BELGISCI- STAA

SBL.,Çnt Afáeting Brugge De griffier

Op ii1{ v~rl I_GiK :3 verrn8lden . Recto . en hOedanigItaKi van de ÍiisirurrlEt3terend8 ir4~8i Î5. IlGt~ii tien de p6C80(e}'}ní: ir)

hsvoagil de reclttsp~rstictn ten aanzien van derden vErtevan.lmofd:gsn

irer~o ; Naam en haZclteheitinf,,e.

Coordonnées
PARTNERS IN MARITIME CONSULTANCY, AFGEKORT :…

Adresse
BOSDREEF 19 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande