PARYLIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARYLIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.526.706

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 04.06.2014 14151-0046-014
24/12/2013
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Strypsteen Philippe, notaris te Knokke-Heist, op 9 december 2013, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARYLIS" waarvan de zetel gevestigd is te 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 27, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

Vennoten

1) de heer LIPS Benoit, wonende te 8300 Knokke-Heist, Hortensialaan 19;

2) de heer LIPS Ignace, wonende te 8301 Knokke-Heist, Heidebloemstraat 7;

3) mevrouw LIPS Sylvie, wonende te 8300 Knokke-Heist, Prins Karellaan 48,

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering heeft besloten het kapitaal van de vennootschap onmiddellijk te verhogen met een bedrag van negentig (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van ¬ 859.600,00, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen zodat het kapitaal verhoogd zal worden van ¬ 90.000,00 tot ¬ 949.500,00,

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld. Gezien de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe kapitaal intekenen en het om aandelen gaat zonder nominale waarde, vindt deze kapitaalverhoging plaats zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

TWEEDE BESLUIT  Individuele afstand van het voorkeurrecht,

De heer Benoit Lips, de heer Ignace Lips en mevrouw Sylvie Lips, allen voornoemd, hebben beslist uitdrukkelijk en individueel te verzaken aan hun proportioneel voorkeurrecht dat zij bezitten zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen en dit naar aanleiding van de voornoemde kapitaalverhoging door inbreng in contanten,

DERDE BESLUIT  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting,

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer Benoit Lips, de heer Ignace Lips en mevrouw Sylvie Lips, allen voornoemd, die hebben verklaard samen aile aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart

- de heer Benoit Lips een bedrag van ¬ 286.500,00 in te brengen, welk bedrag hij volledig volstort

- de heer Ignace Lips een bedrag van ¬ 286.500,00 in te brengen, welk bedrag hij volledig volstort

- mevrouw Sylvie Lips een bedrag van ¬ 286.500,00 in te brengen, welk bedrag zij volledig volstort

De algemene vergadering heeft erkend volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorden in artikel 537, 1°lid Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorgaande boekjaren en de voorwaarden van kapitaalbehoud,

Bankattest

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat gezegd bedrag van ¬ 859.500,00 werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 9 december 2013, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M°tl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

DEr.rg13 De griffier.

Ondernemingsnr : 0438.526.706

Benaming

(voluit) : PARYLIS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

c 01, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge De instrumenterende notaris bevestigt op basis van het bankattest dat een som van ¬ 859.500,00 werd gestort bij BNP Paribas Fortis.

Deze rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden nadat de optredende Notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van de akte.

VIERDE BESLUIT - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft daarna vastgesteld en heeft ons, notaris, verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging ten belope van ¬ 859.500,00 volledig verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 949.500,00 vertegenwoordigd door 690 aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderd negentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT- Statutenwijziging

De algemene vergadering heeft besloten vervolgens de eerste alinea van artikel 5 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten door de vervanging van de tekst van de eerste alinea van dit artikel door navolgende tekst

"Artikel 5 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 949.500,00 en wordt vertegenwoordigd door zeshonderd negentig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd negentigste (1/690ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT: Wijziging van de artikelen 27 en 28 van de statuten.

De vergadering heeft beslist de artikelen 27 en 28 van de statuten te wijzigen gezien de wetswijziging van 29 maart 2012 betreffende de ontbinding en vereffening van vennootschappen. De huidige tekst van de artikelen 27 en 28 wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 27: Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld,

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Artikel 27A: Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 28: Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

,c " Voor-'behouden aar; het Belgisch Staatsblad

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de'

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun

de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de

vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel

189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

ZEVENDE BESLUIT Coördinatie van de statuten

De vergadering heeft, de notaris alle machten verleend am de gecoördineerde tekst van de statuten van de

vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT - Machtiging aan de zaakvoerders

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerders om de voorgaande

beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing, ten belope van tien procent

(10%) van het tussentijds bruto-dividend waarvan hiervoor sprake.

NEGENDE BESLUIT  Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De algemene vergadering heeft bij deze bijzondere volmacht gegeven aan Centum met zetel te

Zeerobbenlaan 16  8300 Knokke-Heist, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten van het

rechtspersonen register, het ondememingsloket en de BTW met betrekking tot de statutenwijziging.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift proces verbaal van statutenwijziging en de coordinatie der statuten,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 12.06.2013 13169-0410-014
19/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruçtge)

op:

0 6. F B, 013

11,1111(111(11311111

hl

I

II

Ondernemingsnr : 0438.526.706

Benaming

(voluit) : PARYLIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN : Kapitaalvermindering

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Strypsteen Philippe, notaris te Knokke-Heist, op 5 februari 2013, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parylis" waarvan de zetel gevestigd is te 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 27, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van; achthonderdentienduizend euro (¬ 810.000,00), teneinde het te brengen van negenhonderdduizend euro (¬ ' 900.000,00) op negentigduizend euro (¬ 90.000,00) en zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering heeft beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling van de som van achthonderdentienduizend euro (¬ 810.000,00) aan de respectieve vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering heeft vastgesteld en heeft mij, notaris, verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van achthonderdentienduizend euro (¬ 810.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De vennoten hebben verklaard door notaris Philippe Strypsteen ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 317 van het Wetbcek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen,

TWEEDE BESLUIT: Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit heeft de vergadering beslist om de eerste alinea van artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

De tekst van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentigduizend euro (¬ 90.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderdnegentig (690) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zeshonderd negentigste (11690ste) van het kapitaal vertegenwoordigen:"

DERDE BESLUIT: Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering heeft de zaakvoerders alle bevoegdheden verleend om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

Fiscale verklaring

De voorzitter heeft verklaard dat deze kapitaalvermindering door terugbetaling aan de aandeelhouders; geschiedt op hetfiscaaLkapitaal_(het_gestorte_envoor_terugbetaling_vatbarekapitaal) ertniet_op de reserves.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor_ behouden

`pan het

Belgisch Staatsblad

VIERDE BESLUIT: Machtiging

De vergadering heeft beslist de zaakvoerders, met macht tot indeplaatsstelling, te machtigen om aire

voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen

en andere administraties.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan Centum cvba, te Knokke-Heist, Zeerobbenlaan 16,

evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde

de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende

ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Notaris Philippe Strypsteen wordt gemachtigd om:

a)de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betrekkende deze statutenwijziging neer te

leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b)copie van deze akte en de coördinatie van de statuten over te maken aan de boekhouder, accountant,

revisor en/of bank van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift proces verbaal van statutenwijziging en de coordinatie der statuten,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2012
ÿþ~ Y Y

Mod Word 11,1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V( NEERGELEGD ter GRIFFIE det

bekt , RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

aai BRUGGE (Afddi>rlg Brttgge)

Bel op:

Staa 2 9 Mn 2012-

G gree.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0438.526.706

Benaming

(voluit) : Parylis

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Ontslag zaakvoerders - Aanstelling zaakvoerders - Nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Strypsteen Philippe, notaris te Knokke-Heist, op 27 november 2012, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen "Parylis" waarvan de zetel gevestigd is te 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 27, onder andere volgende beslissingen heeft genomen;

EERSTE BESLUIT 

VRIJWILLIGE BEËINDIGING VAN DE MANDATEN VAN DE ZAAKVOERDERS VAN DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

De heer L1PS Roger, zaakvoerder, wonende te Damme, Vierschaerestraat 11, en mevrouw VAN PARYS Chantal, zaakvoerder, wonende te Knokke-Heist, Prins Karellaan 48, hebben verklaard vrijwillig afstand te doen van hun mandaten als zaakvoerders van de om te zetten vennootschap, hetgeen aanvaard werd door de algemene vergadering.

VERSLAGEN OMZETTING

De vergadering heeft de Voorzitter ontslagen van het voorlezen van het voormelde verslag door de zaakvoerders de dato 27 november 2012, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het voormelde verslag de dato 15 oktober 2012, door de bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 augustus 2012, hetzij minder dan drie maanden voordien; de aanwezige aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerders luiden zoals vernield sub IV a). De algemene vergadering heeft aldus bevestigd kennis te hebben gekregen van deze verslagen. Beide verslagen werden goedgekeurd. Het besluit werd genomen met eenparigheid van stemmen.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal overeenkomstig de bepalingen van artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge. OMZETTING

De vergadering heeft beslist in overeenstemming met artikel 781 W. Venn. en volgende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de

benaming "PARYLIS". "

De omzetting is geschied op basis van het actief en passief van de vennootschap vastgesteld op eenendertig augustus tweeduizend en twaalf.

De verbintenissen door de vennootschap aangegaan, zullen vanaf de datum van onderhavige akte voor rekening komen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "PARYLIS'. Conform artikel 786 W. Venn, blijven de beherende vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 W. Venn.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die uit deze omzetting ontstaat, zal de voortzetting zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen, zonder dat enige verandering wordt aangebracht aan het doel, de reserves, de activa en de passiva, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en de waardeverminderingen;

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die uit deze omzetting ontstaat zal de boeken en

de boekhouding die door de vennootschap werden gehouden, voortzetten;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die uit deze omzetting ontstaat, zal het

ondernemingsnummer behouden waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te

Brugge; evenals om het even welke machtigingen en erkenningen, die de vennootschap haar door eender

welke administratie werden verleend;

De omzetting geschiedt zonder in- of uittreding van vennoten;

Door het feit van de omzetting zal heel het vermogen van de vennootschap, actief en passief, lichamelijk en

onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom worden

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld voor

de rechten en verplichtingen van de vennootschap

Iedere vennoot van de omgezette vennootschap zal per aandeel van de omgezette vennootschap één

aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen. Dientengevolge wordt er

uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijnenden gevormde besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de

vennootschap die voorheen reeds onder hen bestond, onder de juridische vorm van een commanditaire

vennootschap op aandelen.

Dit besluit werd genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT STATUTEN

De algemene vergadering heeft besloten de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ais volgt vast te stellen:

STATUTEN:

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

HOOFDSTUK I - RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1-- RECHTSVORM -- NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Parylis".

Artikel 2  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 27.

De zetel kan zonder statutenwijziging, bij besluit van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 23, mits

inachtneming van de taalwetgeving, verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad.

De vennootschap mag, bij besluit van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 23, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel het beheren en aanleggen van roerende en onroerende vermogens, in het

binnenland, zowel als in het buitenland.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende handelingen stellen, die rechtstreeks of

onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking

ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid

van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe

dan ook.

De vennootschap mag tevens optreden als bestuurder en kan zich borg stellen voor derden,

Artikel 4  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de wettelijke vereisten.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd duizend euro (¬ 900.000). Het wordt

vertegenwoordigd door zeshonderd negentig (690) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk

één/zeshonderd negentigste (11690ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn volledig volstort.

De aandelen zijn ingedeeld in drie categorieën van aandelen, de klasse A-aandelen met de nummers 1 tot

en met 10, 31 tot en met 39, 58, 61 tot en met 69, 87, 91 tot en met 190, 391 tot en met 490, de klasse B-

aandelen met de nummers 11 tot en met 20, 40 tot en met 48, 59, 70 tot en met 78, 88, 191 tot en met 290, 491

tot en met 590 en de klasse C-aandelen met de nummers 21 tot en met 30, 49 tot en met 57, 60, 79 tot en met

86, 89 tot en met 90, 291 tot en met 390, 591 tot en met 690.

Ieder aandeel geeft recht op één stem en vertegenwoordigt een gelijk deel van het kapitaal van de

vennootschap.

Alle klassen van aandelen genieten dezelfde rechten, tenzij anders is gespecificeerd in deze statuten.

In het geval van een overdracht van aandelen blijven de aandelen toegewezen aan de klasse van aandelen

waartoe zij voorafgaand behoorden.

Artikel 6  WINSTBEWIJZEN

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of

converteerbare obligaties, uitgeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7  AARD VAN DE AANDELEN  AANDELEN IN ONVERDEELDHEID OF BEZWAARD MET VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn op naam.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 8  VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen,

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid, 3° van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

artikel 9  OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, is de overdracht van aandelen onder levenden of de overgang van aandelen ingevolge overlijden, onderworpen aan de volgende regels:

§ 1. De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze goedkeuring is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen onder levenden of overgaan ingevolge overlijden aan bloedverwanten in rechte opgaande en neerdalende lijn.

Deze goedkeuring is evenmin vereist wanneer de aandelen worden overgedragen onder levenden of overgaan ingevolge overlijden tussen de vennoten, In voorkomend geval dienen de hierna onder § 3 beschreven overdrachtsbeperkingen wel nageleefd te worden.

§ 2, Indien de overdracht van aandelen onder levenden of de overgang van aandelen ingevolge overlijden onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal het college van zaakvoerders, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang van aandelen ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht of overgang te beraden. Het voorstel tot overdracht van aandelen onder levenden zal de voorwaarden en de prijs dienen te omvatten waartegen deze zal gebeuren.

Het voorstel tot overdracht van aandelen onder levenden kan zonder motivering geweigerd worden. In afwijking van artikel 251 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de belanghebbenden niet opkomen tegen de weigering van de toelating van een overdracht van aandelen onder levenden, De weigering van de toelating van een overdracht van aandelen onder levenden belet de uitoefening van het voorkooprecht zoals bepaald in § 3 van dit artikel niet.

§ 3. Behoudens in het geval bedoeld in § 1, tweede lid van dit artikel, is de overdracht van aandelen onder levenden of de overgang van aandelen ingevolge overlijden daarenboven onderworpen aan de hierna beschreven overdrachtsbeperkingen:

Voorkooprecht:

Wanneer een vennoot zijn aandelen (of een aantal ervan) wenst over te dragen of te laten overgaan (hierna de "Overdragende Partij" genoemd) aan een partij, niet bedoeld in § 1, tweede lid van dit artikel (hierna de "Derde" genoemd), hebben de overige vennoten (hierna de "Niet-Overdragende Partij" genoemd) het recht deze aandelen van de Overdragende Partij over te kopen tegen de prijs, de betalingsmodaliteiten en de voorwaarden die worden aangeboden door de Derde,

Teneinde de Niet-Overdragende Partij de mogelijkheid te bieden om haar voorkooprecht uit te oefenen, is de Overdragende Partij ertoe gehouden om de Niet-Overdragende Partij per aangetekend schrijven in kennis te stellen met opgave van:

(i)de volledige identiteit van de Derde evenals van de economisch belanghebbende partij(en) die de Derde controleert;

(ii)het aantal aandelen dat de Overdragende Partij wenst over te dragen;

(iii)de prijs tegen dewelke de Overdragende Partij de aandelen aan de Derde wenst over te dragen, samen met de voorziene betalingsmodaliteiten en de voorwaarden van aankoop. In geval van overgang van aandelen ingevolge overlijden, worden de prijs en de voorwaarden van aankoop bepaald overeenkomstig § 4;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(iv)de schriftelijke bevestiging door de Derde dat hij bereid is om ook alle aandelen van de Niet-Overdragende Partij (of een aantal aandelen van de Niet-Overdragende Partij, indien deze dat verkiest) te verwerven tegen de prijs, de betalingsmodaliteiten en de voorwaarden die overeenkomstig (iii) worden aangeboden door de Derde, indien de Niet-Overdragende Partij wenst gebruik te maken van haar volgrecht (waarbij de prijs zal worden aangepast pro rata het aantal Aandelen dat de Niet-Overdragende Partij in voorkomend geval zal aanbieden aan de Derde).

(hierna de "Kennisgeving" genoemd).

De Niet-Overdragende Partij heeft een termijn van 4 (vier) maanden vanaf de datum van Kennisgeving om aan de Overdragende Partij mee te delen of zij gebruik wil maken van het voorkooprecht, waarbij zij het aantal aandelen dient mee te delen waarvoor zij van het voorkooprecht gebruik wenst te maken. Deze mededeling dient eveneens per aangetekend schrijven te geschieden. Zo de Niet-Overdragende Partij aldus gebruik heeft gemaakt van het voorkooprecht, is zij gehouden de betrokken aandelen te verwerven tegen de prijs, de betalingsmodaliteiten en de voorwaarden vervat in de Kennisgeving binnen een periode van 2 (twee) maanden vanaf de datum van mededeling door de Niet-Overdragende Partij, tenzij Partijen naderhand een andere betalingsregeling zouden overeengekomen zijn.

Bij niet-verwerving binnen de voormelde periode vervalt het voorkooprecht onherroepelijk.

Indien de Niet-Overdragende Partij het voorkooprecht uitoefent voor meer dan het aantal door de Overdragende Partij aangeboden aandelen, worden de aangeboden aandelen verdeeld pro rata het aantal door iedere Niet-Overdragende Partij aangehouden aandelen.

Zo de Niet-Overdragende Partij geen gebruik wenst te maken van het voorkooprecht en op voorwaarde dat de Derde goedkeuring heeft verkregen overeenkomstig § 1, eerste lid van dit artikel, is de Overdragende Partij verplicht om haar aandelen aan de Derde te verkopen tegen de prijs, de betalingsmodaliteiten en de voorwaarden vervat in de Kennisgeving binnen een termijn van 2 (twee) maanden na de mededeling door de Niet-Overdragende Partij dat zij geen gebruik wenst te maken van haar voorkooprecht. Indien de Overdragende Partij haar aandelen niet binnen deze termijn en conform deze voorwaarden aan de Derde overdraagt, is de Niet-Overdragende Partij gerechtigd om de aandelen van de Overdragende Partij in te kopen tegen 80 % van de prijs van de aandelen, zoals vastgesteld door een deskundige die in onderling overleg wordt aangesteld of, bij gebreke aan overeenstemming, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is. Voormelde deskundige zal de prijs van de aandelen vaststellen aan de hand van de gebruikelijke waarderingsmethoden en geen rekening houden met de door de Derde geboden prijs.

Deze sanctie is niet van toepassing indien de Derde wegens onvoorziene omstandigheden, los van de wil van de Overdragende Partij, niet tot aankoop overgaat.

Zo de Derde, bij niet uitoefening door de Niet-Overdragende Partij van haar voorkooprecht, niet binnen voormelde termijn en conform voormelde voorwaarden tot verwerving van de Aandelen van de Overdragende Partij overgaat, is er hoe dan ook geen sprake van een geldige verwerving die tegenstelbaar is aan de Vennootschap, behoudens wanneer de Niet-Overdragende Partij per aangetekend schrijven expliciet instemt met de verwerving door de Derde van de aandelen van de Overdragende Partij.

De weigering door een vennoot van de toelating van een overdracht van aandelen onder levenden belet niet dat deze vennoot het voorkooprecht uitoefent.

Volgrecht:

Zo de Niet-Overdragende Partij geen gebruik wenst te maken van het voorkooprecht, heeft de Niet-Overdragende Partij eveneens het recht al of een deel van haar aandelen aan te bieden aan de Derde. Het volgrecht dient uitgeoefend te worden per aangetekend schrijven binnen de 4 (vier) maanden vanaf de datum van Kennisgeving, Ingevolge de uitoefening van het volgrecht door de Niet-Overdragende Partij is de Derde verplicht is om deze aangeboden aandelen te verwerven de prijs, de betalingsmodaliteiten en de voorwaarden vervat in de Kennisgeving. De Overdragende Partij mag slechts betaling ontvangen vanwege de Derde nadat de Niet-Overdragende Partij, die het volgrecht heeft uitgeoefend, door de Derde werd betaald. Bij gebreke hieraan zal de Overdragende Partij de aandelen van de Niet-Overdragende Partij verplicht overnemen tegen de prijs, de betalingsmodaliteiten en de voorwaarden vervat in de Kennisgeving.

§ 4. In geval van overgang van aandelen ingevolge overlijden worden de prijs en de voorwaarden van afkoop als bedoeld in artikel 252 W. Venn. bepaald door een deskundige die in onderling overleg wordt aangesteld of, bij gebreke aan overeenstemming, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is. Voormelde deskundige zal de prijs van de aandelen vaststellen aan de hand van de gebruikelijke waarderingsmethoden en geen rekening houden met de door de Derde geboden prijs.

Artikel 10  REGISTER VAN AANDELEN

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend:

10 de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2o de gedane stortingen;

3o de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

4 x Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

HOOFDSTUK III - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1  Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11  JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni om 18 (achttien) uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Met instemming van alle vennoten en de zaakvoerders kan de jaarvergadering op een andere datum en plaats worden gehouden. In voorkomend geval zullen de notulen uitdrukkelijk vermelden dat de vergadering ais gewone algemene vergadering of jaarvergadering bijeengekomen is.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake is minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 12 -- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,

Artikel 13 TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14  STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 15  AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 16--SAMENSTELLING VAN HET BUREAU  NOTULEN

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 17  ANTWOORDPLICHT ZAAKVOERDERS EN COMMISSARISSEN

De zaakvoerders en de commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten, één en ander conform artikel 274 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag vôôr de algemene vergadering ontvangen.

Artikel 18  BERAADSLAGING  AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19  MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de

vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee

aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 20  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering

behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere

informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile

vennoten, zaakvoerders, oommissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de

voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het

rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige

andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht

niet genomen te zijn.

AFDELING 2 - Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 21  BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door drie zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, waarbij:

1)één zaakvoerder wordt gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen met een meerderheid van de

stemmen verbonden aan de klasse A-aandelen;

2)één zaakvoerder wordt gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen met een meerderheid van de

stemmen verbonden aan de klasse B-aandelen;

3)één zaakvoerder wordt gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen met een meerderheid van de

stemmen verbonden aan de klasse C-aandelen.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

1)De heer Benoit LIPS, wonende te Knokke-Heist, Hortensialaan 19;

2)De heer Ignace L1PS, wonende te Knokke-Heist, Heidebloemstraat 7;

3)Mevrouw Sylvie LIPS, wonende te Knokke-Heist, Prins Karellaan 48,

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige

maatregel die zich hiertegen verzet.

Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur. Hun

mandaat wordt, afhankelijk van wat de algemene vergadering bepaalt, al dan niet bezoldigd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 22 -- BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders vormen een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een

raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Artikel 23  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder door twee zaakvoerders, die gezamenlijk handelen.

In afwijking van het eerste lid van dit artikel wordt de vennootschap in de hierna volgende gevallen slechts

rechtsgeldig vertegenwoordigd door het voltallige college van zaakvoerders, gezamenlijk handelend;

1)Alle verwervingen van onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen;

2)Het vervreemden en/of toestaan van enig zakelijk recht en/of eigendomsrecht op het terrein waarop de

supermarkt AD Delhaize Lips, gevestigd aan de Heistlaan 27 te 8301 Knokke-Heist, gebouwd is.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordiger.

AFDELING 3  Controle

Artikel 24  CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in cie jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen

worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of

rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een

hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om

wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2o van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK IV - BOEKJAAR  JAARREKENINGEN  WINSTVERDELING

Artikel 25  BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, lo van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 26  WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK V - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 27  ONTBINDING

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding,

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld,

indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, Dat verslag wordt in de agenda vermeld, Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 28  ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbestuit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

"

t .i Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

" Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst

aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te

betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal.

HOOFDSTUK VI - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT

Artikel 29  ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 34  OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel 31  OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen

toegepast.

Artikel 32  OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid

van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van

de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige

vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 33  KAPITAALVERHOGING  VOORKEURRECHT

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van

toepassing.

Artikel 34 -- ZAAKVOERDER  BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 35  ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 36  CONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Artikel 37  ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 38  WOONSTKEUZE

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België,

bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Artikel 39  GEMEEN RECHT

Voor al wat niet voorzien is in huidige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen.

Latere wetswijzigingen met dwingend karakter zullen voorrang hebben op deze statuten, zonder dat ze de

nietigheid van deze akte tot gevolg kunnen hebben.

Artikel 40  BEVOEGDE RECHTBANKEN

Voor alle betwistingen aangaande de uitvoering van deze statuten en deze tussen de vennootschap en haar

vennoten, obligatiehouders, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars zijn alleen de rechtbanken bevoegd

van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is, tenzij de vennootschap daarvan

uitdrukkelijk zou afzien.

DERDE BESLUIT

"

De algemene vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerders, met macht tot

indeplaatsstelling, om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan Centum cvba, te Knokke-Heist, Zeerobbenlaan 16

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de

vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende

ondernemingsloketten en desgevallen bij de administratie van de BTW te verzekeren.

VIJFDE BESLUIT

De Notaris wordt gemachtigd om:

a)de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betrekkende deze statutenwijziging neer te

leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b)copie van deze akte en de coördinatie van de statuten over te maken aan de boekhouder, accountant,

revisor en/of bank van de vennootschap,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift proces verbaal van statutenwijziging, coordinatie der statuten, het

verslag van de zaakvoerders en het definitieve verslag van de bedrijfsrevisor. :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 18.07.2012 12307-0507-013
27/06/2011 : BGT000183
09/06/2010 : BGT000183
02/07/2009 : BGT000183
19/06/2008 : BGT000183
03/07/2007 : BGT000183
28/06/2006 : BGT000183
21/06/2005 : BGT000183
09/06/2004 : BGT000183
29/01/2004 : BGT000183
02/07/2003 : BGT000183
15/06/2002 : BGT000183
22/01/2002 : BGT000183
03/10/2000 : BGT000183
01/09/1999 : BGT000183
27/11/1993 : BGT183

Coordonnées
PARYLIS

Adresse
HEISTLAAN 27 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande