PASCOHOLD

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PASCOHOLD
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 508.629.693

Publication

16/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 13010094" 11 B

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 8490 VARSENARE, D'HOOGHE NOENE 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 december 2012 werd het maatschappelijk vermogen van de vennootschap verhoogd met één miljoen zevenhonderd zesenvijftigduizend zeshonderd tachtig euro (E 1.756.680,00) om het te brengen van vijfduizend euro (E 5.000,00) op één miljoen zevenhonderd

eenenzestigduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 1.761.680,00) door inbreng in natura. "

Dienovereenkomstig wordt artikel vijf van de statuten in fine aangevuld met volgende tekst

"Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 28 december 2012 werd het' maatschappelijk vermogen van de vennootschap verhoogd met één miljoen zevenhonderd zesenvijftigduizend` zeshonderd tachtig euro (E 1.756.680,00) om het te brengen op één miljoen zevenhonderd eenenzestigduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 1,761.680,00)."

Stefaan FONTEYNE

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : gecoördineerde tekst van de statuten

0508.629.693

PASCOHOLD

MONI7EU

0 9 -D1-

LGlSCH STAAT SB~ ~ ~,

R-1311ÇêRGEI_E(3d ter CRiFi'1'E dei

2D14ECHTBANK VAN KÔO!'HANDEL TE BRUGGE (Afde1ing Brugqe)

28emoter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perro(o)n(en)

bevoegd da rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/01/2013
ÿþMod Walti 11.1

~~;~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1Ï11111.111,!11111111111

Ondernemingsrtr Benaming

(voluit) : PASCOHOLD

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 8490 VARSENARE, D'HOOGHE NOENE 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte de dato 19 december 2012 werd een vennootschap onder firma opgericht als volgt: -hoofdelijk aansprakelijke vennoten : a) de Heer Stefaan FONTEYNE en b) Mevrouw Caroline MONTEYNE, samenwonende te 8490 Varsenare, D'Hooghe Noene 16.

-Naam : "PASCOHOLD",

-Zetel : 8490 Varsenare, D'Hooghe Noenel6.

-Duur De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

-Zaakvoerders : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen die vennoot zijn, benoemd door de algemene vergadering en die samen steeds minimum over 75% van de stemrechten beschikken.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en verzekeringsagentschap Fonteyne.

Elke wijziging in het bestuur van de vennootschap dient vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld te worden.

Tot zaakvoerder-vennoot wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap : de Heer Stefaan FONTEYNE, wonende te 8490 Varsenare, D'Hooghe Noene 16.

In geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door Mevrouw Caroline Monteyne, wonende te 8490 Varsenare, D'Hooghe Noene 16.

Zijn bevoegdheid gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen wegens gewichtige redenen door een eenparig besluit van de vennoten.

-Bestuur en vertegenwoordiging : ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder kan een gevolmachtigde van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte ' volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

- Maatschappelijk vermogen : Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt bij haar oprichting vijfduizend euro (E 5.000,00),

- Boekjaar : Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 31 december 2013,

- Bestemming en verdeling van het resultaat : De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen,

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien' overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van ' eenieders gerechtigheden in het vermogen van de vennootschap.

' De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s).

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zulten eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen ' dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst,

Op de laatste blz van Luik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " nJsam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 75

BRUGGE (Afdring Brugge)

op:

20 BEC. 201t

G rerièrea.

629 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders gerechtigheden

" in het vermogen van de vennootschap.

Vennoten die slechts een inbreng van arbeid of diensten in de vennootschap gedaan hebben, zullen hun bijdrage in het verlies moeten betalen binnen de drie maanden na de vaststelling van dit verlies, en dit op straffe van het betalen van een interest gelijk aan de wettelijke interest na het verstrijken van deze termijn,

Vereffening : Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Alle wijzigingen aan de structuur van de vennootschap dienen te gebeuren in gemeen overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.

- Volmacht ; de hierna genoemde personen warden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank , van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 bus 11:

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- de Heer Alois Monsieurs. - Mevrouw Ann Hemeryck,

Stefaan FONTEYNE

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : 'Vaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Maam en handtekening

Coordonnées
PASCOHOLD

Adresse
D'HOOGHE NOENE 16 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande