PASSIVE OFFICE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PASSIVE OFFICE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.546.113

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.12.2013, NGL 30.01.2014 14019-0080-010
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.02.2013, NGL 14.02.2013 13036-0518-010
07/06/2011
ÿþMctl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p: 2 5 M E l 2011

Griffie De griffier,

Ingt

E

St

Ondernemingsar: 0....8 3 _6 _5 4 6 1.._.- _...3_._,_......

Benaming

(voluit) : 'PASSIVE OFFICE BELGIUM'

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Alfons Wybolaan 34 Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris, ter standplaats;

Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Van Hoestenberghe", op 13.5.2011,

Dat

1. er door : 1. De heer MONTEYNE, Hugo Maurits Johan, geboren te Varsenare op 22 juli 1960, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Alfons Wybolaan 34 echtgenoot van mevrouw BLEYAERT, Margareta Donald: Maria, geboren te Brugge op 26 april 1960, wonende te 8490 Jabbeke, Zandstraat 16 C ; 2. De heer; MONTEYNE, Bram Daniël Maria, gehuwd noch wettelijk samenwonend, geboren te Torhout op 16 april 1987,; wonende te 8490 Jabbeke, Zandstraat 16 C ; 3. Mevrouw MONTEYNE, Tinne Gerardina Raymond, gehuwd; noch wettelijk samenwonend, geboren te Torhout op 31 augustus 1988, wonende te 8490 Jabbeke, Zandstraat; 16 C ; 4. De heer MONTEYNE, Brecht Koen Joke, gehuwd noch wettelijk samenwonend, geboren te Torhout; op 22/06/1992, wonende te 8490 Jabbeke, Zandstraat 16 C ; een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht.

2. naam : 'PASSIVE OFFICE BELGIUM'

3.zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Alfons Wybolaan 34

4. doel :

De vennootschap heeft tot doel:

- de studie, ontwerp, coördinatie, constructie, installatie, onderhoud, verhuur en verkoop van zowel de totale& inrichtingen als hun onderdelen, van droog- en koeltechniek, ventilatie, klimaatbeheersing, vochtbehandeling, centrale verwarming, ovenbouw, elektriciteit, sanitair, isolatiewerken, luchtdichtheidswerken van gebouwen en:. van elk informatica en elektronisch materiaal.

- groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export, doorvoer en consignatie van alle afgewerkte en; niet afgewerkte produkten, in verband met zelfde activiteiten.

- het optreden als gerechtsexpert in verband met zelfde activiteiten.

- tussenpersoon in de handel.

- raadgeving en consulting inzake organisatiebeheer en management, human resources en marketing, op' industrieel en financieel vlak, voor bestaande onder-nemingen, overheidsbedrijven, professionele organisaties! en verenigingen.

- voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend; vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de ver-bouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het; beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met: betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en! verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen! die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan; benorderen. Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Alsmede ai hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5.duur : onbeperkt.

6.kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zes honderd euro nul eurocent (¬ 18.600,00) verdeeld in duizend (1000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Opde laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende tas, h tzi -_ a ___... .

g notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Hek gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld (op een bijzondere rekening onder nummer BE61731017648517 bij de KBC) voor één/derde volgestort als volgt:

1. de heer Monteyne Hugo, voornoemd, schrijft in op acht honderd vijftig (850) aandelen, dewelke hij voor éénlderde volstort door inbreng van een bedrag van vijf duizend twee honderd zeventig euro nul eurocent (¬ 5.270,00).

2. cie heer Monteyne Bram, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij voor één/derde volstort door inbreng van een bedrag van drie honderd en tien euro nul eurocent (¬ 310,00).

3. mevrouw Monteyne Tinne, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke zij voor één/derde volstort door inbreng van een bedrag van drie honderd en tien euro nul eurocent (¬ 310,00).

4. de heer Monteyne Brecht, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij voor één/derde volstort door inbreng van een bedrag van drie honderd en tien euro nul eurocent (¬ 310,00).

De heer Monteyne Hugo, voornoemd, verklaarde hierbij dat vijf duizend twee honderd zeventig euro nul eurocent (¬ 5.270,00) betaald werd door middel van eigen gelden van de heer Monteyne Hugo. Hij verklaart aldus uitdrukkelijk dat de voormelde inschrijving gebeurt als wederbelegging van eigen middelen.

7. Zaakvoerders "

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende

zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen. * Bevoegdheid - vertegenwoordiging

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen elle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Dit zonder dat de de voorzitter een doorslaggevende stem heeft.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Monteyne Hugo, voornoemd, die aanvaardt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

8.boekjaar : het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni. Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2012. 9.De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van december om 11 uur en voor het eerst in het jaar 2012.

10. Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. 11.Bijzondere volmacht

Een volmacht wordt toegekend, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan de Heer Hugo Monteyne, voornoemd, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen zoals onder meer de inschrijving van de vennnootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en aanvraag ; van een BTW-nummer.

12.Toelatingsvoorwaarden tot vergadering :

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

13. Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal verdeeld worden volgens hun gerechtigheden. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding ; verdeeld worden onder de vennoten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Pieter Van Hoestenberghe

geassocieerd notaris

Bijlagen bij hetBelgisch Staátsblád - 0770612011- Annexes du Moniteur belge

Voti~ behouden aan het ielgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PASSIVE OFFICE BELGIUM

Adresse
ALFONS WYBOLAAN 34 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande