PATELLA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PATELLA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.214.254

Publication

24/04/2014
ÿþ Mod 11.1 .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

1.250 aandelen, alhier aanwezig/vertegenwoordigd zijn.

Zodat elle vennoten en alle aandelen van de vennootschap, zijndel

AGENDA

De comparanten verklaren dat deze buitengewone algemene vergadering is! bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

1) Kennisneming en bespreking van het verslag van het bestuursorgaan! opgemaakt op 5 maart 2014, overeenkomstig artikel 778 van het wetboek van' vennootschappen, houdende het voorstel tot omzetting van de vennootschap in' een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met bijgevoegdel

staat van activa en passiva opgemaakt per 31 december 2013. 1

Kennisneming en bespreking van het verslag van de externe accountantl

Johan Dewaele, met kantoor te 8790 Waregem, Garenstraat 9, opgemaakt ten1 behoeve van de omzetting op 24 maart 2014 over de hiervoor vermelde staat]

BELG§ECHTBANK VAN IMPRANDEL

2014 GENT AFDELING MODE

ATSBL/gEERGELEGU OP:

Griffe 8 APR. 2014

ON1TEUR

6 -04-

GISCH STP

VOOP 1111 Il !IAMM111 11 II

behoud aan lm Belgisc Staatsbl

EL

Ondernemingsnr:0435.214.254

Benaming(voluit):PATELLA

(verkort):

Rechtsvorm:NaamlozeVennootschap

Zetel :Hendrik Consciencestraat 30, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp(en) akt: OMZETTING

Overeenkomstig artikel 783 van het wetboek van vennootschappen, wordt hieronder het corpus van de akte verleden voor notaris Steven Fieuws tel Brugge op 25 maart 2014, te registreren, houdende de omzetting van de NV!

PATELLA, met zetel te 8020 Oostkamp, Hendrik Consciencestraat 30, BTW BEI 0435.214.254 RPR Brugge, in een BVBA, integraal en woordelijk bekendgemaakt.

De statuten worden gedeeltelijk, ten titel van uittreksel bekendgemaakt.

Het jaar tweeduizend en veertien.

Op vijfentwintig maart.

Voor mij, Steven FIEUWS, notaris te Brugge.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamlozel

vennootschap PATELLA, met zetel te 8020 Oostkamp, Hendrik Consciencestraatl 30, BTW BE 0435.214.254 RPR Brugge, opgericht onder de vorm vaneen BVBA bijl akte verleden voor notaris Hugo Meersman te Etterbeek op 13 september 1988,1 bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 7 oktober! nadien, onder nummer 881007-33, omgevormd tot een NV bij akte verleden voorl notaris Paul Lommée te Zedelgem op 27 september 1996, bekendgemaakt alsvoren! op 23 oktober nadien, onder nummer 001, en waarvan de statuten voor hetl laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 211 april 2011, bekendgemaakt alsvoren op 13 mei nadien, onder nummer 11072687.

De zetel werd door het bestuursorgaan op het huidige adres bepaald, ingevolge beslissing van de raad van bestuur van 7 mei 2012, bekendgemaaktl alsvoren op 8 juni nadien, onder nummer 12102899.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING 1

Zijn alhier aanwezig:

1

(-/-)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

--11F§FEIT-

Staatshlad

Ivan actief en passief ten behoeve van de omzetting.

1

2) Ontslag van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap, meti !kwijting nopens de door hen uitgeoefende opdracht, onder voorbehoud van lgoedkeuring van de jaarrekening.

3) Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met !beperkte aansprakelijkheid.

4) Het aannemen van nieuwe statuten van de besloten vennootschap met,

1

Ibeperkte aansprakelijkheid.

1

5) Aanstelling van de heer Peter-Jan Naert als zaakvoerder van deI

'vennootschap.

6) Volmachten. 1

WETTIGHEIDSCONTROLE

De comparanten verklaren dat elle aandeelhouders van de vennootschapl laanwezig zijn.

1

Daarenboven zijn alle bestuurders van de vennootschap aanwezig, met:

Iname :

- de heer Peter-Jan Naert, voornoemd.

- de BVBA PJ NAERT MEDICALS, met als vaste vertegenwoordiger Peter-Janl

INaert.

- de heer BILLIAU Willy Raymond Henri, geboren te Brugge op 28 maart' 11950, identiteitskaart 591-2719193-94, nationaal nummer 500328 111 23, Iwonende te 8310 Brugge (Assebroek), Loweideweg 24.

De comparanten verklaren dat er geen commissarissen benoemd werden, len dat er door de vennootschap geen winstbewijzen, anderssoortige aandelen of leffecten dan de voormelde kapitaalsaandelen werden uitgegeven.

De comparanten verklaren dat derhalve de onderhavige vergadering op Igeldige wijze bijeengekomen is, spijts de wettelijke formaliteiten van ibijeenroeping niet nageleefd werden.

1 De comparanten verklaren sedert minder dan vijftien dagen voor heden lover een afschrift van de voormelde verslagen te beschikken, maar bevestigen idat zij voldoende tijd hadden om deze verslagen in te zien, zodat zij met kennis van zaken aan de onderhavige vergadering deelnemen.

De comparanten stellen vast dat geen bepaling in de statuten van de Ivennootschap de omzetting verbiedt.

1 BESLUITVORMING

Vervolgens heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende Ibesluiten genomen :

1 Eerste besluit : verslag van het bestuursorgaan en van de externe laccountant

1

De vergadering neemt kennis van en bespreekt het voormeld verslag van

Ihet bestuursorgaan, de bijgevoegde staat van actief en passief, en het Ivoormeld verslag van de externe accountant, en keurt deze verslagen goed. Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt als Ivolgt :

1 "De staat van activa en passiva van de NV Patelle waarvan de

!maatschappelijke zetel gelegen is te 8020 Oostkamp, afgesloten per 31 Idecember 2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in iovereenstemming met de normen van het Instituut van de Accountants en der IBelastingconsulenten.

1 Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er 'enige overwaardering van het netto actief, zoals blijkt uit 'de staat van 'activa en passiva per 3/ december 2013 die het bestuursorgaan van de Ivennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, luitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er een overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Er wordt wel voorbehoud gemaakt, !betreffende de voorraadaantallen, die niet geverifieerd kunnen worden.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







Luik B - vervorg

Het netto actief van 231.471,63 euro Is niet kleiner dan heti maatschappelijk kapitaal van 102.500,01 euro.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van del aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd bij de griffie van del rechtbank van koophandel, overeenkomstig de artikels 67 en 75 van heti Wetboek van Vennootschappen.

Waregem, 24 maart 2014."

Tweede besluit : ontslag bestuurders

De vergadering bevestigt haar beslissing genomen in bijzondere algemene vergadering van 26 februari 2014, zijnde de beslissing dat de opdracht als bestuurder van de heer Billiau vanaf 1 maart 2014 niet bezoldigd is.

De vergadering ontslaat vervolgens alle in functie zijnde bestuurders, en verleent hen kwijting nopens hun opdracht uitgeoefend tot op heden, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening.

Derde besluit : omzetting

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Vierde besluit : statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten. De statuten luiden voortaan als volgt :

STATUTEN.

ARTIKEL 1. - RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "PATELLA".

ARTIKEL 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Hendrik Consciencestraat 30.

ARTIKEL 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

De commercialisatie, aankoop, verkoop, in- en export, commissiehandel, Ifabricatie, de verhuring en herstelling, zowel voor eigen rekening als voor irekening van derden van elle medische, heelkundige, tandheelkundige eni dierengeneeskundige producten, apparaten, instrumenten, en onderhuidse limplantaten.

De vennootschap mag met elle mogelijke middelen deel nemen aan del lbedrijvigheid van ondernemingen of vennootschappen met hetzelfde en igelijkaardig of verwant doel, of die van die aard zijn de ontwikkeling van ihaar onderneming te bevorderen, om hen grondstoffen te verschaffen of het in lomloop brengen van hun producten te vergemakkelijken.

Zij mag elle onroerende, roerende, financiële, handels- en1 inijverheidsverrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband ihouden met het doel van de vennootschap.

ARTIKEL 4_ DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

1 ARTIKEL 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en tweeduizend Ivijfhonderd euro (E: 102.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 1.250 aandelen op naaM, die elk! 11/1.250' van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 11. JAARVERGADERING - BIJZONDERE OF BUITENGEWONE ALGEMENE! 1VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel van de vennootschap lof op gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op 10 ljuni, om 10.00 uur, ongeacht of deze dag een weekdag, zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is.

ARTIKEL 15. AANWEZIGHEIDSLIJST.

1 Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun ivolmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam,_

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

de voorna(a)m(en) en de woonplaats of statutaire zetel van de aandeelhouders vertegenwoordigen, te ondertekenen.

ARTIKEL 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door

"

één of meer zaakvoerders, al dan

de maatschappelijke benaming en de en van het aantal aandelen dat zij

Iniet vennoten-

1 De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur

idoor haar vast te stellen.

Zijn/haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing Ivan de algemene vergadering.

De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd Idoor de algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin melding wordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt als bevestiging Iterzake.

ARTIKEL 21. BESTUURSBEVOEGDHEID - INTERN.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of idienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen ]waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene Ivergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur

Ivoeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat leen voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ken titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de Ivennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

1 De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen

idoor een andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits

voorlegging van een schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per

Iemail met elektronische handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de

bevoegdheid.

ARTIKEL 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID - EXTERN.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in

rechte als eiser of als verweerder.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij de vennootschap

slechts rechtsgeldig verbinden door hun gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de

bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ARTIKEL 24. - BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG:

Het boekjaar stemt overeen met het kalenderjaar.

ARTIKEL 25. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf

ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze

afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende

van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering

over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL 27. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Het eventuele batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de

vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit

Vijfde besluit : benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist tot zaakvoerder van de vennootschap te

lbenoemen, voor onbepaalde duur, de heer NAERT Peter-Jan Filip Juliaan,

lgeboren te Brugge op 14 oktober 1975, thans wonende te 8020 Oostkamp,

IHendrik Consciencestraat 30.

Zesde besluit : machten

De vergadering machtigt de zaakvoerder om de hiervoor genomen

besluiten uit te voeren.

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de BV ovv CVBA Flamée &

1Partners, Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 8530 Harelbeke,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoUden

aan het

Staatsbiad

Voor- Luik B - vervolg

biebotItleh

aan het

eglsc

Staatsblad

Overleiestraat 100, om in naam van de vennootschap, elle formaliteiten bij1 fiscale, sociaalrechtelijke en overige administratieve overheden af te

handelen.

" VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR

1REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD.



Steven Fieuws, notaris.

Alsmede hierbij neergelegd:

* een uitgifte van de akte statutenwijziging verleden voor ondergetekende notaris op 25 maart 2014.

* origineel verslag van de externe accountant.

* een kopie van de gecoördineerde statuten na 25 maart 2014.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.03.2013, NGL 11.07.2013 13299-0225-012
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.03.2012, NGL 21.06.2012 12198-0080-012
08/06/2012 : BG084800
06/07/2011 : BG084800
13/05/2011 : BG084800
07/07/2010 : BG084800
20/08/2009 : BG084800
10/08/2009 : BG084800
07/07/2008 : BG084800
01/07/2008 : BG084800
30/07/2007 : BG084800
11/07/2006 : BG084800
13/06/2005 : BG084800
20/07/2004 : BG084800
14/07/2003 : BG084800
09/01/2003 : BG084800
12/06/2001 : BG084800
07/07/2000 : BG084800
30/05/2000 : BG084800
01/01/1997 : BG84800
23/10/1996 : BG84800
01/09/1992 : NI71802
07/03/1992 : NI71802
07/10/1988 : BL509484

Coordonnées
PATELLA

Adresse
HENDRIK CONSCIENCESTRAAT 30 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande