PATHO TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATHO TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.292.578

Publication

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 05.07.2012 12264-0584-009
19/12/2011
ÿþ mod 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tII1 11 tI1t tII 1 I tuit tIIt 1 t II

" 11189857*

V beh aa Bel Sta-c

iN

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

7 CEC. MU

Griffie ro 1:7Mu" .

Ondernemingsnr : 0895.292.578

Benaming (voluit) : PaTho Technics

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dudzeelse Steenweg 499

8380 Brugge (Dudzete)

Onderwerp akte :Invereffeningstelling

Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 25 november 2011,

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap': onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "PaTho Technics" navolgende ; beslissingen heeft genomen :

1. a) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders van veertien oktober tweeduizend en elf met de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op eenendertig augustus tweeduizend en elf.

b) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt door BDO Revisoren, kantoor houdende te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door de Heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weerge-' geven.

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, gehouden is.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de;

vennootschap vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

2. De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging. van deze benoeming door de rechtbank van koophandel : de Heer Thoen Frederick, wonende te 8380 Brugge. (Dudzele), Dudzeelse Steenweg 499, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De Heer Van Paemelen Stijn, voornoemd, wordt aangesteld als vervangende vereffenaar voor het geval de' rechtbank de benoeming van de Heer Thoen Frederick weigert te bevestigen.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

3. Met eenparigheid van stemmen benoemt de algemene vergadering de Heer Thoen Frederick als bijzondere

" gemachtigde om het verzoekschrift overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek in te dienen tot bevestiging of homologatie van de benoeming van de Heer Thoen Frederick tot vereffenaar en de

" Heer Van Paemelen Stijn als eventuele vervangende vereffenaar en van de reeds gestelde handelingen vanaf de ontbinding tot aan de bevestigingsprocedure.

De Heer Thoen Frederick krijgt tevens de bijzondere volmacht om enkel en alleen alle daden van beheer te stellen in hoofde van de volmacht voor de periode tussen de ontbinding van de vennootschap en de bevestiging'. van de vereffenaar door de rechtbank.

4. De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben tot het uitvoeren van zijn mandaat en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder toevlucht te moeten nemen tot de machtiging van de algemene vergadering van de aandeelhouders, in de gevallen waarin deze is voorzien, zoals bijvoorbeeld voor de handelingen, opgesomd in artikel 187 van zelfde Wetboek van Vennootschappen.

In het bijzonder en zonder dat navolgende opsomming enige beperking inhoudt, zal hij de macht hebben de activa van de vennootschap ten gelde te maken; te dien einde alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven met of zonder subrogatie, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen; alle zakelijke rechten te verzaken, opheffing te verlenen met of zonder betaling van alle inschrijvingen of overschrijvingen van bevel of' beslag; de Heer Hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving; over te gaan tot

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

alle herveiling wegens rouwkoop of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar; voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen; alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren; de aan de gang zijnde werken voort te zetten en te voltooien; woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal onder zijn verantwoordelijkheid alle lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen boedelbeschrijving op te maken met mogelijkheid zich te beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar dient, overeenkomstig artikel 189bis Wetboek van vennootschappen, in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening te zenden aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar wordt deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie verzonden. De omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en datgene dat nog moet worden vereffend.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan alsdan alle dienstige inlichtingen vorderen van de vereffenaar om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen. ;

5. Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de

zaakvoerders, de Heren Thoen Frederick en de Heer Van Paemelen Stijn, en wordt hen décharge verleend.

Dit besluit werd genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van de akte invereffeningstelling.

- kopie van het vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Brugge van 1 december 2011, inhoudende

bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 19.07.2011 11313-0031-009
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 16.07.2010 10312-0362-009
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 20.07.2009 09445-0287-009
26/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
PATHO TECHNICS

Adresse
DUDZEELSE STEENWEG 499 8380 DUDZELE

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande