PATISSERIE-BAKKERIJ TEIJSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATISSERIE-BAKKERIJ TEIJSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.699.364

Publication

01/09/2014
ÿþr f&

Mod Word 11.1

p .. [t <T, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

neerlegging na

." :..." .~~;~ ggin ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0423.699.364

Benaming

(voluit) : Patisserie-Bakkerij Teijsen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelseplein 10, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder 1 adreswijziging

Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering dd 30 juni 2014.

De bijzondere algemene vergadering heeft besloten, met éénparigheid van stemmen,

het ontslag ais zaakvoerder van de heer Marc Teijsen, wonende De Paddewalle 6 te 8680 Koekelare

te aanvaarden, Het mandaat wordt beëindigd op dd. 30/06/2014.

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijk zetel te verplaatsen naar de Paddewalle 6 te 8680 Koekelare, met ingang van 1 augustus 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II1I III Uh1 Ii 1III

" 19162896

III

ReGlltbdi i~ vu ~,cc~~ f andol

Antwerpen

21 AUG. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Bíjsagen bij lièt Bèlgisel -Stá tsblád = U1709/2014 - Annexes dn Môniteur beige

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Goetschalckx & Van Brecht, Theo Verellenlaan 44 te 2990 Wuustwezel, om de nodige wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administratie.

Poelman Inge

zaakvoerder

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 25.07.2013 13346-0192-015
07/02/2013
ÿþ RIO Word 11.1

i i;. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,v ,,,c.,*iri¬ übdif~

á

van Koop,'Eanu'e:' ie Antwerpen, op

2 8 _m. 2313

Griffie

Ondernemingsnr : 0423.699.364

Benaming

(voluit) : Patisserie - Bakkerij Teijsen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelseplein 10, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Overeenkomstig art. 671 van het wetboek van vennootschappen, zijn de zaakvoerders van PATISSERIE-BAKKERIJ TEIJSEN BVBA en LA LUNA BVBA heden samengekomen teneinde in gemeen overleg een fusievoorstel op te stellen.

In aanmerking nemende dat de vermelde zaakvoerders het initiatief hebben genomen om een fusie door te voeren, verbinden de aanwezige zaakvoerders zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de voormelde vennootschappen een fusie tot stand te brengen overeenkomstig de bepalingen van art. 676 en art, 719 t.e.m. 727 van het wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten ais verplichtingen van de overgenomen vennootschap zef overgaan op de overnemende vennootschap tegen de hieronder vernielde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen der Vennoten van de betrokken vennootschappen en zal uiterlijk zes weken voor de datum van deze Algemene Vergaderingen der Vennoten neergelegd worden door de zaakvoerders van de bij deze fusie betrokken vennootschappen, overeenkomstig art. 179 van het wetboek van vennootschappen.

1.Identificatie van de overnemende vennootschap

LA LUNA BVBA werd opgericht op achttien januari tweeduizend, onder de naam ENGELS BVBA, bij akte verleden door Paul Rommens, notaris met als plaats van vestiging gemeente Hoogstraten (Meer). De vennootschap is statutair gevestigd te Antwerpen.

Gewijzigd, houdende onder meer naamswijziging in de huidige, bij akte verleden voor notaris Paul Rommens te Hoogstraten ( Meer) op vierentwintig april tweeduidend en drie, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht mei onder het nummer 20030508-052901.

De statuten werden gewijzigd om een bijkomende zaakvoerder te benoemen en om de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, bij akte verleden voor notaris Caroline DeClercq te Koekelare op acht juni tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig juni.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen en heeft als ondememingsnummer RPR Antwerpen 10470,183.843.

Het statutair doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel

1-Het verwerven van participaties in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een; portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties, effecten en andere roerende goederen, evenals tot het' verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering, evenals het bestuur ervan waarnemen door het aanvaarden en uitoefenen van mandaten van deze vennootschappen,

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste; zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemene bestuur,

Op de laatste bie." van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc

beha

aar

Belt

Stam

*13023628*

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ " 1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het waarnemen van bestuursopdrachten en managementopdrachten, binnen vennootschappen, het

uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

-Zij mag ook optreden als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

2-De activiteiten van een managementvennootschap

3-De patrimoniumvennootschap

-En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoord of dienstig kan zijn, het geheel zoel in binnen- als in buitenland

-De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

-De vennootschap zal alle commerciële, roerende en onroerende, industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

-Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

-Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Namens haar tekenen de zaakvoerders, de heer Teijsen Marc en mevrouw Poelman Inge, beide wonende

De Paddewalle 6 te Koekelare.

Het statutaire doel van de overnemende vennootschap zal naar aanleiding van de fusie worden gewijzigd.

Tevens zal de huidige benaming warden gewijzigd.

2.identificatie van de overgenomen vennootschap

Patisserie-bakkerij Teijsen BVBA werd opgericht op zeventien december negentienhonderd tweeëntachtig, onder de naam Patisserie-bakkerij Frans Teysen bij akte verleden door André Rommens, notaris met als plaats van vestiging gemeente Hoogstraten (Meer). De vennootschap is statutair gevestigd in Antwerpen.

Gewijzigd, houdende onder meer wijziging van de rechtsvorm in de huidige, bij akte verleden door notaris André Rommens te Hoogstraten (Meer) op drie augustus negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig augustus daarna onder het nummer 900823-192,

Gewijzigd, houdende onder meer naamswijziging in de huidige en kapitaalverhoging, bij akte verleden door notatis Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op achttien februari negentienhonderd negentig

De statuten werden gewijzigd om een bijkomende zaakvoerder te benoemen en om de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, bij akte verleden voor notaris Caroline DeClercq te Koekelare op acht juni tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig juni.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen en heeft als ondernemingsnummer

RPR Antwerpen /BTW BE 0423.699.364.

Het statutair doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-Het vervaardigen van en de groot- en kleinhandel in : alle producten van de broodbakkerij, van de banketbakkerij en van de suikerbakkerij en alles wat daar in de ruimste zin begrepen toebehoort.

-De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

-De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die

een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

-Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren,

Namens haar tekenen de zaakvoerders, de heer Teijsen Marc en mevrouw Poelman Inge, beide wonende De Paddewalle 6 te Koekelare.

3.Ruilverhouding van de aandelen en wijze van uitgifte

De aandelen van PATTZSERIE-BAKKERIJ TEIJSEN BVBA zijn op heden voor 100 % eigendom van LA

LUNA BVBA.

Omdat er bij fusie geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, is er ook geen ruilverhouding die moet worden vastgesteld.

! , ,

w

4.Boekhoudkundige peildatum

De handelingen van de overgenomen vennootschap PATTISERIE-BAKKERIJ TEIJSEN BVBA zullen

boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van LA LUNA BVBA vanaf 1 januari 2013.

5.Bijzondere voorwaarden & datum deelname in de winst

Ter gelegenheid van de fusie worden door LA LUNA BVBA geen nieuwe aandelen uitgegeven zodat deze

hoofding zonder voorwerp is.

6.Bijzondere voordelen/voorwaarden

Er zijn of worden geen bevoorrechte aandelen of effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn

toegekend,

7.Bijzondere bezoldiging

Aan de zaakvoerders of vereffenaars van de bij fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere

voordelen toegekend.

8. Volmacht

Aan de Heer Van Brecht Bart, verbonden aan Goetschalckx & Van Brecht BVBA, met maatschappelijke zetel te Theo Verellenlaan 44, 2990 Wuustwezel, wordt met mogelijkheid tot subrogatie, hierbij door alle bij de fusie betrokken vennootschappen opdracht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbanken van Koophandel. Verder wordt er een bijzondere volmacht gegeven om aile bij de fusie betrokken vennootschappen te vertegenwoordigen tegenover de administratie van het ondememingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschappen uit te voeren.

9.Uitwisseling van informatie

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekenden  zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek vennootschapsrecht en de statuten.

10.Streefdatum goedkeuring fusie

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie is 21 januari 2013. De zaakvoerders van PATTISERIE-BAKKERIJ TEIJSEN BVBA en van LA LUNA BVBA verbinden zich er jegens elkaar dan ook toe de Algemene Vergadering der vennoten samen te roepen met inachtneming van de termijnen voorzien in de statuten en het wetboek vennootschapsrecht.

11.Regeling inzake kosten

Indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verbandhoudende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadsrieden. Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Opgemaakt te Antwerpen in 4 exemplaren op 27 november 2012. De zaakvoerders van PATTISERIE-BAKKERIJ TEIJSEN BVBA en LA LUNA BVBA erkennen 2 exemplaren te hebben ontvangen. Telkens is één exemplaar bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd bij de bevoegde rechtbank van Koophandel en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Teijsen Marc, Poelman Inge,

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.3taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2012 : AN233899
05/07/2011 : AN233899
16/06/2010 : AN233899
30/05/2008 : AN233899
12/07/2007 : AN233899
21/06/2007 : AN233899
12/07/2006 : AN233899
12/09/2005 : AN233899
14/09/2004 : AN233899
20/08/2003 : AN233899
31/07/2002 : AN233899
28/04/2000 : AN233899
08/02/2000 : AN233899
10/08/1999 : AN233899
01/01/1992 : AN233899
23/08/1990 : AN233899
01/01/1986 : AN233899
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 15.06.2016 16177-0557-013

Coordonnées
PATISSERIE-BAKKERIJ TEIJSEN

Adresse
PADDEWALLE 6 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande