PATRICK TIMMERMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATRICK TIMMERMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.275.306

Publication

18/04/2014
ÿþr t. Mod Word 11.1

J"'

..\1\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ELNEERGELEGD

Mit -4. 04. 2014

HJBANK KOOeklinDEL

TSB24.4

KORTRIJK



DNITEL/R

11 -04- 2 BELG ISCH STA

1 I

11 I



Ondernemingsnr: 0879.275.306

" Benaming (voluit) : Patrick Timmerman

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volredig adres) Walienstraat 33 - 8800 Roeselare

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging  Kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe K1NT te Staden op 28 maart 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Patrick Timmerman, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Wallenstraat 33 - 8800 Roeselare, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De enige aandeelhouder neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de Burg. CVBA

"Vander Doncict  Roobrouck  Christiaens", te Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Bart

Roobrouck, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde

inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"VII. BESLUIT

De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PATRICK

" TIMMERMAN" bestaat uit de inbreng van een dividendvordering ten belope van 261.144,00 EUR door de heer Patrick TIMMERMAN, die ontstaan is na betaalbaarstelling van de per 27 december 2013 toegekende tussentijdse dividenduitkering.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling. van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%; de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde en de agio, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 410 aandelen van de BVBA "PATRICK TIMMERMAN" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van de schuldvordering.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 22 maart 2014

"Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrierevisoren",

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA,

vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Verslag zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige aandeelhouder neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Kapitaalverboging

De enige aandeelhouder beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van eenenveertig duizend euro (41.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 EUR) op negenenvijftig duizend zes honderd euro (59.600,00 EUR) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van vier honderd en tien (410) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van twee honderd eenenzestig duizend honderd vierenveertig euro (261.144,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van twee honderd twintig duizend honderd vierenveertig euro (220.144,00 EUR), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbrçig

De Heer Patrick Timmerman, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van twee honderd eenenzestig duizend honderd vierenveertig euro (261.144,00 FUR), bedrag dat voortkomt van een tussentijds dividend hen toegekend door de bijzondere algemene vergadering van zevenentwintig december tweeduizend en dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92  van voorbeschreven dividenduitkering thans in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de aandeelhouder en wordt geschat op twee honderd eenenzestig duizend honderd vierenveertig euro (261.144,00 EUR) zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De aandeelhouder beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan hem van in totaal vier honderd en tien (410) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, uitgegeven aan de globale prijs van twee honderd eenenzestig duizend honderd vierenveertig euro (261.144,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van twee honderd twintig duizend honderd vierenveertig euro (220.144,00 EUR), welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".;

Deze vier honderd en tien (410) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Vergoeding van de inbreng in natura splitsing vermogenswaarde &

lidnmatschapsreekten

De aldus onderschreven aandelen worden, als volledig volstort toegekend aan de onderschrijver ervan de heer Patrick Timmerman, voornoemd.

De heer Patrick Timmerman verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van het feit dat de vermogenswaarde van deze vier honderd en tien (410) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan de heer Patrick Timmerman.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING

UITGIFTEPREMIE

De enige aandeelhouder besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twee honderd twintig duizend honderd vierenveertig euro (220.144,00 FUR) om het kapitaal te brengen van negenenvijftig duizend zes honderd euro (59.600,00 EUR) op twee honderd negenenzeventig duizend zeven honderd vierenveertig euro (279.744,00 EUR) door inlijving van de

Id

^eVo or-behouden e aan [let Luik B - ventre

Belgisch Staatsblad onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING

KAPITAALVERHOGINGEN

De enige aandeelhouder stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans twee honderd negenenzeventig duizend zeven honderd vierenveertig euro (279.744,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vijf honderd zesennegentig (596) aandelen.

De enige aandeelhouder besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee honderd negenenzeventig duizend zeven honderd vierenveertig euro (279.744,00 EUR) en is verdeeld in vijf honderd zesennegentig (596) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE

GEWIJZIGDE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten en dit als volgt:

- Schrapping van de artikel 20 van de statuten en vervanging ervan door volgende tekst

"Artikel 20

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffénaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmem

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

10 er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf"

VIJFDE BESLUIT  OPDRACHT - VOLMACHTEN

De enige aandeelhouder geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte statutenwijziging; Gecoördineerde tekst der statuten per 28/03/2014; Verslag zaakvoerder aangaande inbreng in natura; Verslag bedrijfsrevisor aangaande inbreng in natura;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 15.09.2013, NGL 29.11.2013 13670-0339-013
03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 30.11.2012 12649-0496-015
30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 09.09.2011, NGL 27.11.2011 11617-0092-015
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 27.09.2010 10554-0078-012
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.09.2009, NGL 03.12.2009 09876-0137-012
13/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 11.09.2008, NGL 06.11.2008 08810-0188-012
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 14.09.2007, NGL 30.11.2007 07809-0321-015
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 30.10.2015 15658-0363-012
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 18.11.2016, NGL 29.11.2016 16686-0170-012

Coordonnées
PATRICK TIMMERMAN

Adresse
WALLENSTRAAT 33 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande