PATRIDENTALIA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATRIDENTALIA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.739.359

Publication

21/05/2014
ÿþOndernemingsnr: 0433.739.359

Benaming (voluit) : DR. KRISTIAAN PYLYSER BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stuifduinenweg 18

8670 Koksijde (Oostduinkerke)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal geakteerd door notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te; Zomergem op zestien april tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat de buitengewone: algemene vergadering der vennoten de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING:

De algemene vergadering beslist om een artikel 5bis in te lassen om de statuten in overeenstemming te:

brengen met het advies van de Orde der Geneesheren:

Artikel viif bis: Statuut van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één;

eigenaar per titel.

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel;

persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen,

worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient

in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader

van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist tot aanpassing van de artikelen 6, 8, 9, 24 teneinde de statuten in overeenstemming te

brengen met de instructies van de Orde der Geneesheren - Provinciale Raad van West-Vlaanderen.

Gezegde artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

Artikel zes  Hoedanigheid en aansprakelijkheid van de vennoot:

;i De vennoot moet het beroep van geneesheer uitoefenen en ingeschreven zijn op de in artikel 2 van del

Code van Geneeskundige Pllchtenleer bedoelde lijst van de Orde.

De zaakvoerder-vennoot is aansprakelijk tot beloop van zijn inbreng. Evenwel is de vennoot persoonlijk; burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de: inbreuk op de Code van Geneeskundige Pllchtenleer en voor inbreuken op deze statuten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient gewaarborgd te zijn.

Artikel acht Overdracht van aandelen:

Geen aandeel mag worden overgedragen onder levenden dan aan een persoon die het beroep van: geneesheer in het kader van de vennootschap uitoefent of zullen uitoefenen en derhalve ingeschreven is op de in artikel 2 van de Code van Geneeskundige Pllchtenleer bedoelde lijst van de Orde.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van dei Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenoot; van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of de rechte neerdalende lijn van; de overdrager.

Artikel negen  Overlijden van de enige zaakvoerder-vennoot:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De; aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden; van de aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald onderhavige statuten. De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden; omdat zij niet voldoen aan de voorwaarden, hebben rechtop de waarde van de overgegane aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

be a Bi st~

mod 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~A

EERGELEGD TER GRI Gent Rechtbank van KOOphenriel

-.9 MEI 201k

Afdellne~kNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voór-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betaling van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel I (naam) en 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen , zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit

uit de statuten is geweerd.

Artikel vierentwintig.

De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten met andere geneesheren of derden die voor een geneesheer verboden zijn,

Het ontwerp van de oprichtingsakte van de BVBA, het ontwerp van overeenkomst tussen de geneesheer en de vennootschap, het ontwerp van statuten en het huishoudelijk reglement van de vennootschap, evenals alle voorstellen van wijziging van deze teksten, moeten voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waarbij de geneesheer is ingeschreven.

De Code van Geneeskundige Plichtenleer maakt integraal deel uit van de statuten.

De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld.

DERDE BESLISSING:

Inlassing van een artikel 11 bis inzake bezoldiging teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de

instructies van de Orde der Geneesheren  Provinciale Raad van West-Vlaanderen;

Artikel 11 bis zal bijgevolg luiden als volgt:

Artikel elf bis bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt hij voor deze functie niet vergoed.

VIERDE BESLISSING:

De vergadering beslist tot aanpassing van de artikelen 20, 21, 22 en 23 van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde wetgeving dienaangaande:

Artikel twintig Ontbinding - vereffening

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap,

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Artikel ëénentwintiq - Benoeming van vereffenaar-verdeling

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden hij gewone meerderheid beperken.

Bij de ontbinding dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Artikel tweeëntwintiq Verslaggeving en jaarrekening

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maan van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Artikel drieëntwintiq -- Sluiting van de vereffening

Voor zij de vereffeningen afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

ViJFDE BESLISSING: Volmacht coordinatie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voir-

behoudend

aan het '

Belgisch

Staatsblaçi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de aanpassing van de statuten te coordineren en neer te leggen op de Griffie van de' Rechtbank van Koophandel te Veume en geeft hierbij volmacht daarvoor aan de ondergetekende notaris, ZESDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissingen. ZEVENDE BESLISSING: Machtiging administratieve formaliteiten

De vergadering verleend bijzondere volmacht aan "UNIZO Veurne" evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- voor eensluidende expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2013 : VET000034
01/07/2013 : VET000034
20/01/2015 : VET000034
07/09/2012 : VET000034
02/09/2011 : VET000034
22/10/2010 : VET000034
27/08/2009 : VET000034
25/08/2008 : VET000034
02/10/2007 : VET000034
09/02/2007 : VET000034
12/06/2015 : VET000034
30/10/2006 : VET000034
07/07/2005 : VET000034
09/08/2004 : VET000034
05/12/2003 : VET000034
14/11/2002 : VET000034
08/09/2001 : VET000034
18/08/1999 : VET000034
06/11/1992 : VET34
03/08/1989 : VET34
06/02/2018 : VET000034

Coordonnées
PATRIDENTALIA

Adresse
STUIFDUINENWEG 18 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande