PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP RIMMOPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP RIMMOPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.671.405

Publication

10/04/2014
ÿþ$

...

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II er4

..:

Voor- IlltliNgill

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

,

Ondernerningsnr : 0439.671.405

Benaming (voluit) : PATR1MONIUMVENNOOTSCHAP R1MMOPA

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) Kortrijksestraat 175, 8520 Kuurne

Onderwerp(en) akte: Omzetting vennootschap  ontslagen en benoemingen  aanname nieuwe statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 19 maart 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap PATR1MONIUMVENNOOTSCHAP R1MMOPA is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013«

De comparanten erkennen een afschrift van de beide verslagen te hebben ontvangen, alsmede van het ontwerp van de statutenwijziging en er kennis van te hebben genomen voorafgaandelijk.

Voormelde verslagen (origineel of expeditie) zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk«

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige ovetwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passive per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap "PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP RIMMOPA" heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Het netto actief van de NV "PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP RIMMOPA" per 31 december 2013 bedraagt volgens deze staat ¬ 1.774.321,71 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van e 867.627,34."

Tweede besluit

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennàotschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0439.671.405 waaronder de vennootschap is gekend«

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Derde besluit

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN.

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP R1MMOPA".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8620 Kuurne, Kortrijksestraat 176, en kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden. Deze verplaatsing moet door hem bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel:

alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende goederen, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst; alsook het uitoefenen van een mandaat van bestuurder in vennootschappen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op verkoop of wederverkoop, het onderhoud van eigen gebouwen en gebouwen van derden verzekeren; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen.

Zij zal de activiteit van vastgoedhandelaar niet uitoefenen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

B. KAP1TAA EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achthonderd zevenenzestigduizend zeshonderd zevenentwintig euro vierendertig cent (¬ 867,627,34), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUU- - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen, indien ze werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd voor de duurtijd van de vennootschap tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan slechts worden herroepen met eenparig goedvinden van de vennoten of om gewichtige redenen met een meerderheid zoals voorzien inzake wijziging van de statuten.

Indien een vennootschap tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te duiden. Wanneer de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd, zal deze een vaste vertegenwoordiger aanduiden die exclusief zal optreden voor dit bestuursmandaat.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alléén alle handelingen te stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, zowel wat betreft het (dagelijks) bestuur als de vertegenwoordiging van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien aan het mandaat van zaakvoerder een einde komt door afzetting, ontslag, overlijden of een andere reden, dan zal de algemene vergadering in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder moeten voorzien, ledere ambtsbeëindiging en benoeming van zaakvoerder moet bij middel van een verklaring door de in functiezijnde zaakvoerder neergelegd worden in het vennootschapsdossier ter griffie om te worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

D. TOEZICHT EN ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 16.

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de normen die haar verplichten tot de benoeming

van een commissaris heeft elke vennoot, niettegenstaande elk andersluidend beding, een

,) Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge individueel recht van toezicht, onderzoek en controle van alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van alle boeken, brieven, notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap, en kan zich bovendien door een accountant laten bijstaan.

Artikel 17.

Elk jaar, de vijftiende van de maand mei om zeventien uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden.

Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld, is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De oproepingen tot de algemene vergadering vernielden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist als alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De algemene vergadering kan bovendien buitengewoon en ten allen tijde worden samengeroepen door het bestuursorgaan en de commissarissen, indien die er zijn.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen,

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde,

mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

De vennoten kunnen éériparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend warden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden fidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden,

E. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Luik B - Varvola

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de

winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

F. ONTBINDING - VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal

aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring

van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

Vierde besluit

De vergadering besluit tot het ontslag van alle voornoemde bestuurders binnen de

omgezette NV, met ingang van heden.

Vi fde besluit

De vergadering besluit te benoemen tot zaakvoerders, met ingang van heden en voor de

duur van de vennootschap:

Mevrouw Beeckman Angèle, voornoemd en de heer Buys Romain, allen hier aanwezig en

verklarend dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van aile zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de

algemene vergadering,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 19 maart 2014, bevattende de statuten. - verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van het bestuursorgaan houdende toelichting van het voorstel tot omzetting, met bijhorende staat van activa en passive per 31 december 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/11/2013
ÿþV'e" at° Mod Word 11.1

4



= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15. 11. 2013

RECHTeriffje C U P HA N DE L I.C(PTRI 1k

*13177852*

1111111

Ondernemingsnr : 0439.671.405

Benaming

(voluit) : PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP RIMMOPA

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksestraat 175 _ 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming zaakvoerders

Op 4 januari 2013 werd de bijzondere algemene vergadering van Patrimoniumvennootschap Rimmopa

samengeroepen op de zetel van de vennootschap.

Agendapunten :

1. Ontslag bestuurder

2. Benoeming bestuurders

Bespreking van de agendapunten :

1, Vanaf heden wordt het ontslag aanvaard van:

-Mevrouw Buys Isabelle, wonende De Kogge 5 te 9800 Bachte-Maria-Leeme.

Er wordt haar volledige kwijting gegeven voor de uitoefening van haar functie tot op heden.

2. Vanaf heden worden volgende bestuurders benoemd voor een periode van 6 jaar.

-De heer Buys Romain, wonende Mandekensstraat 115 te 9255 Buggenhout;

-Hakoma NV, Genthof 2 te 9255 Buggenhout, BE 0414.126.553, vertegenwoordigd door mevrouw

Beeckman Angèle.

Hun mandaat za! eindigen bij de algemene vergadering van het Jaar 2019.

Uit het verslag van de raad van bestuur gehouden dadelijk na de algemene vergadering blijkt de benoeming tot gedelegeerd bestuurder van de heer Buys Romain.

Deze beslissingen worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Beeckman Angèle,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 29.08.2013 13500-0263-014
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 31.08.2012 12515-0470-014
21/05/2012
ÿþ ModtiYOrd SS.S

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u

*12091659*

b si

NEERGELEGD

-8. 05. 2012

RECHTe~~j~ RIaK H/~NDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0439.671.405

Benaming

(voluit) : PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP RIMMOPA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksestraat 175 - 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming zaakvoerders

Op 1 maart 2012 werd de bijzondere algemene vergadering van Patrimoniumvennootschap Rimmopa

samengeroepen op de zetel van de vennootschap.

Agendapunten :

1. Ontslag bestuurders

2. Benoeming bestuurders

Bespreking van de agendapunten :

1. Vanaf heden wordt het ontslag aanvaardt van:

-De heer Buys Romain, wonende Mandekensstraat 115 te 9255 Buggenhout;

-Mevrouw Beeckman Angèle, wonende Mandekensstraat 115 te 9255 Buggenhout;

-Mevrouw Buys isabelle, wonende Walleken 15 te 9320 Wetteren.

Er wordt hen volledige kwijting gegeven voor de uitoefening van hun functie tot op heden.

2. Vanaf heden worden volgende bestuurders benoemd voor een periode van 6 jaar: -Mevrouw Beeckman Angèle, wonende Mandekensstraat 115 te 9255 Buggenhout; -Mevrouw Buys Isabelle, wonende Walleken 15 te 9320 Wetteren.

Hun mandaat zal eindigen bij de algemene vergadering van het jaar 2018.

Uit het verslag van de raad van bestuur gehouden dadelijk na de algemene vergadering blijkt de benoeming tot gedelegeerd bestuurder van mevrouw Beeckman Angèle en mevrouw Buys Isabelle.

Deze beslissingen worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Beeckman Angèle,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : j cto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2012
ÿþmod 11.1

NEERGELEGD

1 1. 01, 2012

R ra 'TfieANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Luik B

Vo beho aan Belg Staat

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IoN

MONITEUR BELGE ~~REC



2 0 -01- 2012

+iaoa~aae*



PELGISCH 5'ï~ ..:t

BEsruuR

Ondernemingsnr : 0439.671.405

Benaming (voluit) : PATRIMONIUMVENNOOSCHAP RIMMOPA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kotrijksestraat, 175

8520 Kuurne

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op éénentwintig december tweeduizend en elf, dragende aan het slot de melding : "Geregistreerd tien bladen drie verzendingen te Dendermonde op 22 december 2011. Reg 5 boek 121 blad 02 vak 19. Ontvangen : vijfentwintig euro (E 25,-). De Ontvanger (getekend) M. Kinderman.",

DAT de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap " PATRIMONIUMVENNOOSCHAP RIMMOPA", waarvan de zetel gevest; tigd is te 8520 Kuurre, Kotrijksestraat, 175, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Omzetting van het kapitaal ten belope van vijfendertig miljoen Belgisch frank in euro. Het kapitaal bedraagt bijgevolg achthonderd zevenenzestigduizend zeshonderd zevenentwintig euro vierendertig cent (867.627,34,-).

2° Omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam.

3° Vervanging van de bestaande tekst van statuten door een nieuwe tekst van statuten waarvan het uittreksel luidt als volgt :

NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt 'de benaming 11PATRIMONIUMVENNOOSCHAP RIMMOPA".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8520 Kuume, Kotrijksestraat, 175.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel: alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende goederen, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst; alsook het uitoefenen van een mandaat van bestuurder in vennootschappen. De vennootschap mag alle burgerlijke, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken. Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op verkoop of wedenverkoop, het onderhoud van eigen gebouwen en gebouwen van derden verzekeren; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in 1! roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~

van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen.

Zij zal de activiteit van vastgoedhandelaar niet uitoefenen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd zevenenzestigduizend zeshonderd zevenentwintig euro vierendertig cent (867.627,34,-)

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/drieduizend vijfhonderdste (3.500') van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan

hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus

toekennen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

V

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmaehtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien mei te zeventien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsbe-richten worden vermeld.

indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

J

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars bcnoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

4° Aanvaarding van het ontslag, met ingang op ééncntwintig deccmber tweeduizend en elf, van de Heer Pascal Buys, Kasteelstraat 209 te 9255 Buggenhout, in zijn hoedanigheid van bestuurder van onderhavige vennootschap.

5° Volmacht werd verleend aan de `Fiduciaire Van Goethem en Gekiere' BVBA, Kortrijksestraat 175, 8520 Kuurne, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie, en volmacht).

Notaris François De Clippel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 30.08.2011 11471-0454-012
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 08.07.2010 10284-0340-012
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 28.08.2009 09685-0134-012
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 22.07.2008 08444-0282-011
09/11/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.05.2005, NGL 06.11.2007 07797-0161-012
09/11/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 06.11.2007 07797-0164-011
09/11/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.05.2006, NGL 06.11.2007 07797-0162-011
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 20.07.2007 07440-0395-012
06/04/2007 : KOT000269
11/07/2006 : KOT000269
04/07/2005 : KOT000269
08/06/2004 : KOT000269
26/06/2003 : KOT000269
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 26.08.2015 15474-0010-014
30/05/2002 : KOT000269
30/05/2000 : KOT000269
17/06/1999 : KOT000269
31/05/1995 : KOT269
01/01/1995 : KOT269
04/08/1994 : KOT269
15/05/1993 : KOT269
01/01/1992 : KOT269

Coordonnées
PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP RIMMOPA

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 175 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande