PATRIVAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PATRIVAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.355.006

Publication

25/07/2014
ÿþ ModWard11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

1 7 -

BELGISCH

IRg110



JR BELGE 7- 2Uï4 STAATSBI jir

NEERGELEGD

27 JUNI ZOP1

Rechtbank van KOOPHANDEL

' Gefilrififg KORTRIJK



"

Ondernemingsnr : 0424.355.006

Benaming

(voluit) : PATRIVAN

(vericort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 8500 Kortrijk, Wolvendreef 18

(volledig adres)

onderwerp akte Voorstel tot partiële splitsing

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING DD, 25 JUNI 2014 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV PATRIVAS en de NV PATRIVAN:

Op heden zijn de bestuursorganen van de naamloze vennootschap PATRIVAS en de naamloze vennootschap PATRIVAN, in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het voorstel van partiële splitsing, overeenkomstig de artikelen 677, 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het voorstel als volgt:

1. DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ De PARTIELE SPLITSING BETROKKEN ZIJN

1.1.Beschrijving van de overdragende vennootschap

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Naam: PATRIVAS

Zetel: 8500 Kortrijk, Wolvendreef 18 Doel:

Artikel 3 van de statuten luidt letterlijk als volgt:

e

"De vennootschap heeft tot doel:

- Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan.

- Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium.

De vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen geruik of ter verloning in nature van de bestuurders.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

' goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

' - Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Zij mag aile handels-, nijverheid s-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met naze doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide

1.2.Beschrijving van de verkrijgende vennootschap

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Naam: PATRIVAN

Zetel: 8500 Kortrijk, Wolvendreef 18

Doel:

Artikel 3 van de statuten luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan,

- Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium.

De vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen geruik of ter verloning in natura van de bestuurders.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, In licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

- Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies n vennootschappen en andere rechtspersonen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin,"

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN De OPLEG

21 .Huidige situatie

De overdragende vennootschap heeft een kapitaal van één miljoen zevenhonderd vijftigduizend euro 1.750.000,00) vertegenwoordigd door zevenduizend (7.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Voor de doeleinden van onderhavige partiële splitsing wordt de economische waarde van de over te dragen activabestanddelen bepaald op de boekwaarde zoals deze blijkt uit de tussentijdse toestand per 31 maart 2014.

De economische waarde van de inbreng is derhalve bepaald op honderd negenenzestigduizend honderdachtenzeventig euro (¬ 1691 78,00).

De verkrijgende vennootschap heeft een kapitaal van drie miljoen vijfhonderd duizend euro 3.500.000,00), vertegenwoordigd door veertienduizend (14.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Voor de doeleinden van onderhavige splitsing wordt de economische waarde van de verkrijgende vennootschap bepaald op het eigen vermogen zoals dit blijkt uit de tussentijdse toestand per 31 maart 2014, te weten drie miljoen vijfhonderd achtendertigduizend vijfentwintig euro zevenenvijftig cent (¬ 3.538.025,57).

De waarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschap wordt in het kader van onderhavige partiële splitsing bijgevolg geraamd op afgerond tweehonderd tweeënvijftig euro tweeënzeventig cent (¬ 252,72) per aandeel.

2.2.Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng in de verkrijgende vennootschap van activabestanddelen van de overdragende vennootschap, zullen in de verkrijgende vennootschap in totaal zeshonderd negenenzestig (669) nieuwe aandelen warden uitgegeven en toegekend aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap pro rata hun aandelenbezit met de mogelijkheid samen op treden of onder elkaar een regeling te treffen.

Om voormelde ruilverhouding te bekomen, werd aldus rekening gehouden met de boekwaarde van de overgedragen activabestanddelen per 31 maart 2014 en met het eigen vermogen van de verkrijgende vennootschap per 31 maart 2014.

2.3. Opleg

Er zal geen opleg verschuldigd zijn.

3. DE WIJZE WMROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De zeshonderd negenenzestig (669) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap die zullen worden toegekend in ruil voor de inbreng van activabestanddelen, zoals gedetailleerd omschreven onder de punten 9 en 10 hierna, zullen op naam zijn.

Zij zullen door toedoen van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap worden ingeschreven in

het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap op naam van de respectieve aandeelhouders van de

overdragende vennootschap. ln het aandelenregister zullen de volgende gegevens worden vermeld:

-de identiteit van de aandeelhouders van de overdragende vennootschap;

-het aantal aandelen in de verkrijgende vennootschap dat aan de respectieve aandeelhouders van de

overdragende vennootschap toekomt;

-de datum van het besluit van de partiële splitsing.

De inschrijvingen zullen door de betrokken aandeelhouders en door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap of hun respectieve gevolmachtigde(n) worden ondertekend, Van deze inschrijvingen zullen aan de betrokken aandeelhouders certificaten worden overhandigd.

De aandeelhouders van de overdragende vennootschap zullen hiertoe uitgenodigd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De zeshonderd negenenzestig (669) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de partiële splitsing, zullen deelnemen in de winst zoals de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap en dit vanaf 1 april 2014.

5. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP MET BETREKKING TOT HET OVER TE DRAGEN VERMOGEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Het overgedragen vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van de overdragende vennootschap gaat over naar de verkrijgende vennootschap op basis van de tussentijdse cijfers opgemaakt per 31 maart 2014.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de overdragende vennootschap met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden boekhoudkundig vanaf 1 april 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

6. DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de overdragende vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben,

Aan de zeshonderd negenenzestig (669) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap die in ruil voor de partiële splitsing van de overdragende vennootschap zullen worden uitgegeven, worden ook géén bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overdragende vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

7. DE BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

De bestuursorganen van de overdragende respectievelijk de verkrijgende vennootschap hebben besloten om aan de algemene vergaderingen van aandeelhouders voor te stellen om afstand te doen van het opstellen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 731 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de bedrijfsrevisor/externe accountant voor de redactie van dit verslag..

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, zal ten behoeve van de verkrijgende vennootschap het verslag opmaken in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

8. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overdragende vennootschap en van de verkrijgende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN ACTIVABESTANDDELEN VAN VENNOOTSCHAP

De verkrijgende vennootschap neemt, op basis van de tussentijdse cijfers per 31 activabestanddelen van de overdragende vennootschap over, zijnde:

" "

DE VERKRIJGENDE DE OVERDRAGENDE

maart 2014, de volgende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ACTIVA E 169.178,00

Vaste activa

III. Materiële vaste activa

A.Terreinen en gebouwen

PASSIVA  SCHULDEN

Nihil

Netto-inbreng: honderd negenenzestigduizend honderd achtenzeventig euro (E 169.178,00).

Over te dragen eigen vermogen

Het naar de verkrijgende vennootschap over te dragen netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van de tussentijdse toestand per 31 maart 2014, honderd negenenzestigduizend honderd achtenzeventig euro 169,178,00) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

Kapitaal 156.298,53

A.Geplaatst kapitaal E 156.298,53

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal 2110,74

van de partieel gesplitste vennootschap: E 10.768,73

IV. Reserves

A.Wettelijke reserve

V. Overgedragen winst

Bij toepassing van de artikelen 78 §4 en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen zullen wij voorstellen aan de algemene vergadering dat de netto-inbreng Van honderd negenenzestigduizend honderd achtenzeventig euro (E 169.178,00). na de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap als volgt zal geboekt worden:

Kapitaal

A.Geplaatst kapitaal

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap:

Komende van de wettelijke reserve

van de partieel gesplitste vennootschap:

A.3. Komende van de overgedragen winst

van de partieel gesplitste vennootschap:

V. Overgedragen winst

Aile overige activa die niet opgesomd zijn en aile passive blijven behouden in de overdragende vennootschap.

Aile niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overdragende vennootschap PATRIVAS, worden geacht in deze vennootschap te zijn gebleven.

Behouden eigen vermogen

Het behouden netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van de tussentijdse toestand per 31 maart 2014, één miljoen zevenhonderd vijfentwintigduizend zevenentwintig euro dertig cent (E 1.725.027,30) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

Kapitaal

A.Geplaatst kapitaal 1.593.701,47

M Werkelijk gestort kapitaal E. 1.593.701,47

IV. Reserves

A.VVettelijke reserve ¬ 21.522,22

V. Overgedragen winst 109.803,61

10. ONROEREND GOED  BODEMDECREET

167.250,00

E 156.298,53

2A 10,74

¬ 8.840,73

1.928,00

De voorgestelde partiële splitsing houdt een overdracht in van volgende onroerende goederen en rechten:

Stad Kortijk, voorheen Marke en Aalbeke, nabij de Moeskroensesteenweg:

Navermelde percelen grond  met uitzondering van de opstaande loodsen - deel uitmakend van een groter

industrieel complex, deels gelegen in industriegebied en deels gelegen in agrarisch gebied:

A/ volgende kadastrale percelen zijn gelegen in industriegebied en hebben een totale oppervlakte van 051-IA

31A 41CA:

- Kortrijk, 6de afdeling, Marke, sectie B, deel van de nummers 467/F, 478/D en 464/B; - Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, sectie A, nummer 499/02D en deel van nummer 499/02B.

S/ volgende kadastrale percelen zijn gelegen in agrarisch gebied en hebben een totale oppervlakte van 03HA 21A 67CA:

- Kortrijk, 6de afdeling, Marke, sectie B, deel van de nummers 467/F, 478/D, 464/B, 434/C en 435/B;

- Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, sectie A, deel van nummer 499/02B.

Voormelde percelen grond sub N en B/ vormen samen één geheel met een totale oppervlakte van 08HA 53A 08CA.

De opstaande loods(en) werd(en) opgericht ingevolge een onderhandse overeenkomst houdende verlening opstalrecht de dato 17 juli 2003, geregistreerd.

Partijen verwijzen naar de door OVAM afgeleverde bodemattesten de dato 5 juni 2014 met betrekking tot voormelde onroerende goederen en rechten, toebehorend aan de overdragende vennootschap.

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 0499/02B luidt als volgt:

e "2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

e 1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 0499/02D luidt als volgt:

co

"2 Inhoud van het bodemattest

De (NAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

co

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

et de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

et 3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

et

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

ri)

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 0435/B luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

P:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 0434/C luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

e

CI) de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

te

et 2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

:r. 3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

P: Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

oe inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 0478/0 luidt als volgt;

"2 inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen;

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 0467/F luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

opmerkingen;

Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: wvvw.ovam.be/grondverzet,

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 0464/B luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

oe OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de oVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; www.overdracht.ovam.be.

3 Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www,ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

il. VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Het kapitaal van de overdragende vennootschap is vertegenwoordigd door zevenduizend (7.000) aandelen die toebehoren aan:

-de heer Stefaan VANDECASTEELE voor 6.998 aandelen;

-de heer Louis VANDECASTEELE voor 1 aandeel;

-mevrouw Margaux VANDECASTEELE voor 1 aandeel.

Zoals uitvoerig vermeld in punt 2 hiervoor, zal de vergoeding voor de inbreng van activabestanddelen van de overdragende vennootschap uitsluitend bestaan uit zeshonderd negenenzestig (669) aandelen toegekend aan de voormelde aandeelhouders van de overdragende vennootschap pro rata hun aandelenbezit en onder elkaer te verdelen met de mogelijkheid samen op te treden of onder elkaar een regeling te treffen,

Gelet op de minieme participatie van de heer Louis VANDECASTEELE en mevrouw Margaux VANDECASTEELE, beiden voornoemd, stelt de raad van bestuur voor de voormelde zeshonderd negenenzestig (669) nieuw uit te geven aandelen allen aan de heer Stefaan VANDECASTEELE toe te bedelen.

,

.4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

"



" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

12. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP EN DE VeRKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De statuten van de overdragende vennootschap zullen worden aangepast ingevolge de geplande partiële

splitsing:

-het kapitaal zal worden verminderd in verhouding tot het afgesplitste vermogen

-de statuten van de vennootschap zullen worden geactuailseerd waar nodig.

De statuten van de verkrijgende vennootschap zullen tevens worden aangepast ingevolge de geplande

partiële splitsing:

-het kapitaal zal worden verhoogd in verhouding tot het door de overdragende vennootschap ingebrachte

vermogen;

-het aantal aandelen zal worden verhoogd ingevolge de uitgifte van nieuwe aandelen;

-de statuten van de vennootschap zullen worden geactualiseerd waar nodig.

SLOTVERKLARINGEN

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992 alsmede de artikelen 11 en 18§3 van het BTW-Wetboek.

Teneinde de voorgenomen partiële splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de overdragende vennootschap en de verkrijgende vennootschap aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Weiboek van vennootschappen en de statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door de algemene vergaderingen is uiterlijk 31 oktober 2014.

Alle kosten verband houdende met de verrichtingen worden gedragen door de verkrijgende vennootschap en de overdragende vennootschap, elk voor de helft.

De voorzitter van de raad van bestuur

Stefaan VANDECASTEELE

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel tot partiële splitsing dd. 25 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/11/2013
ÿþ~ J ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

,i3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0424.355.006

Benaming (voluit) : PATRIVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WOLVENDREEF 18

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2130770) opgemaakt door Dirk Vanhaese-brouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 26 oktober 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap onder meer besloten heeft :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twee miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (£ 2,250.000,00), teneinde het te brengen van één miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (£ 1.250.000,00) op drie; miljoen vijfhonderdduizend euro (£ 3.500.000,00), en dit mits uitgifte van negenduizend (9.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één veertienduizendste (1/14.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Deze nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 26 oktober 2013 en genie ten voor het overige dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Zij werden onmiddellijk ingeschreven in geld tegen de prijs van tweehonderdvijftig euro (£ 250,00) per aandeel, hetzij de fractiewaarde van= de bestaande aandelen en werden volledig volgestort.

De ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van twee miljoen; tweehonderdvijftigduizend euro (£ 2.250.000,00), gedeponeerd werd op een',' bijzondere rekening nummer YBAN BE87 7380 3958 3294, geopend op naam', van de vennootschap bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 oktober 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd.

2. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck Geassocieerde notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2013
ÿþb ,4; º%

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei aan het Belgisct

5taatsbio

NEERGELEGD

2 3, 07, 2013

Ondernemingsnr 0424.355.006

MONITEUR BELG'_

*13126527 * 45 -08- 2;15

RECHTBANK KOOPHANDEL GriffIkEDRTRIJK

i ELG1SCH STAATS3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : PATRIVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WOLVENDREEF 18

8500 KORTRIJK

_Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL EN AARD  KAPITAAL IN EURO -- KAPITAALVERHOGING  AANPASSING VAN DE TOELATINGSVOORWAARDEN TOT DE

ALGEMENE VERGADERING  WIJZIGING BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING  TOEVOEGING VAN EEN VOORWAARDE IN VERBAND MET DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT  GOEDKEURING VAN VOLLEDIG VERNIEUWDE STATUTEN  KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDER  BENOEMING BESTUURDER  BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.4783/2130545) opgemaakt door Liesbet Degroote, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 6 juli 2013, blijkt:

I. dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de'. voornoemde vennootschap onder meer besloten heeft:

1. het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren als volgt "De vennootschap heeft tot doel

- Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar onroerend' patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing; ervan.

- Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium.

lee vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen gebruik of ter verloning in natura van de bestuurders.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van: organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i i.l

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

%taatsblad





- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito 's op korte

termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieo ndernemingen;

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

2. dat ten gevolge van de voormelde wijziging van het doel de vennootschap een handelsvennootschap is geworden.

3. om ten gevolge van de invoering van de euro, het bedrag van het kapitaal, in de statuten vastgesteld op vijftig miljoen (50.000.000,-) Belgische frank, te schrappen en te vervangen door één miljoen tweehonderd negenendertigduizend vierhonderd zevenenzestig euro tweeënzestig cent (¬ 1.239.467,62),

4. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tienduizend vijfhonderd tweeëndertig euro achtendertig cent (¬ 10.532,38) teneinde het te brengen van één miljoen tweehonderd negenendertigduizend vierhonderd zevenenzestig euro tweëenzestig cent (¬ 1.239.467,62) op één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 1.250.000,00), door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van tienduizend vijfhonderd tweeëndertig euro achtendertig cent (¬ 10,532,38) dat werd afgenomen van de wettelijke reserves van de vennootschap.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aandelen.

5. de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering te wijzigen en in de statuten te bepalen

a) dat de raad van bestuur in de oproepingen kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

- de houders van aandelen op naam, tenminste vijf (5) werkdagen véér de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten

inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de houders van gedematerialiseerde aandelen, tenminste vijf (5) werkdagen véér de datum van de algemene 'vergadering, op de zetel van de vennoot-





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i t

+ ~ a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

'teatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

schap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van `de algemene vergadering wordt vastgesteld, moeten neerleggen.

b) dat zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen worden beschouwd.

c) dat de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de algemene vergadering mogen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voormeld.

6. de regeling aangaande het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen door in de statuten te bepalen :

- dat de raad van bestuur bevoegd is om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- dat de raad van bestuur het dagelijks bestuur van de vennootschap kan opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

- dat de vennootschap gemachtigden van de vennootschap kan aanstellen en dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen geoorloofd zijn.

- dat de vennootschap in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd wordt, ofwel door de voltallige raad van bestuur, ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

- dat de vennootschap, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde, afzonderlijk optredend, indien er meerdere zijn.

- dat de vennootschap bovendien geldig vertegenwoordigd wordt door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

7. een voorwaarde in verband met de uitoefening van het stemrecht toe te voegen door in de statuten te bepalen dat in geval van verzet van de vruchtgebruiker, de aan de met vruchtgebruik bezwaarde aandelen verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden of totdat, bij gebrek aan overeenkomst, de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopig bewindvoerder benoemd heeft.

8. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan het Wetboek .van vennootschappen en de statuten te herformuleren en te actualiseren door ;het aannemen van een volledig nieuwe tekst overeenkomstig de genomen bes luiten.

II. dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap kennis heeft genomen van het ontslag van de

naamloze vennootschap "KIA-ORA", ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0436.213.255, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stefaan VANDECASTEELE, geboren te Kortrijk op 29 november 1954, uit haar functie van bestuurder van de vennootschap.

III. dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap besloten heeft te benoemen tot bestuurder van de vennootschap ; de heer Stefaan VANDECASTEELE, voornoemd, die heeft aanvaard.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zijn opdracht zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte ofwel door de voltallige raad van bestuur, ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

IV, dat de raad van bestuur van de voornoemde vennootschap besloten heeft te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer Stefaan VANDECASTEELE, voornoemd, die heeft aanvaard.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte ofwel door de voltallige raad van bestuur, ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- het verslag van de raad van bestuur betreffende de wijziging van het doel;

de staat van activa en passiva, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Geassocieerde Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,. " fr

Voor-

behouden

aan het

Belgisch *Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013
ÿþMod Wafd Ili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELG NEERGELEGD

0 3 -07- 2013

ELGISCH STAATSBI

2 4. 06. ZQ13

RECHTBANK KOÓÁi" iANDEL KORygne

~a





*13106069*

Ondernemingsnr : 0424355006

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Knokstraat 37, 8511 AALBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELiSKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 19 april 2013,

De raad van bestuur heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Wolvendreef 18 te 8500 Kortrijk en dit met ingang van 1 juli 2013.

Echt verklaard,

NV KIA-ORA

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door de Heer

Stefaan VANDECASTEELE,

PATRIVAN

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 24.06.2013 13207-0445-011
26/01/2015
ÿþIldletweq mod 11.1

glirreee-1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0424.355.006

Benaming (volalt) : PATREVAN

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Wolvendreef 18

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Partiële splitsing door overneming - Kapitaalverhoging - Wijziging statuten - Bijzondere volmacht

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2140299) opgesteld door Liesbel,:

DEGROOTE, notaris te Kortrijk, op 29 oktober 2014, blijkt: i1° dat alle aandeelhouders van de vennootschappen die aan de partiële;! ,i splitsing hebben deelgenomen, overeenkomstig de artikelen 731, §1 in fine;;

en 734 van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk afstand hebben í ij gedaan van het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door dei

bestuursorganen van de aan de partiële splitsing deelnemende!; i vennootschappen en van het schriftelijk controleverslag door een bedrijfsre-

visor inzake de partiële splitsing door overneming.

dat de naamloze vennootschap "PATRIVAS" met zetel te 8500 Kortrijk,?i

Wolvendreef 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent,;;

afdeling Kortrijk, en met ondernemingsnummer 0424.355.105, partieel werd; ;;gesplitst, door overgang van een deel van haar in het proces-verbaalii

omschreven activa naar de voornoemde naamloze vennootschap,l iï"PATRIVAN", waarbij de partieel gesplitste vennootschap blijft bestaan;, !doch met een afgeslankt vermogen.

i 3 ° dat ingevolge de overdracht van het bedoelde deel van de activa van de

partieel gesplitste vennootschap, het kapitaal van de vennootschap werd;

verhoogd ten bedrage van honderdzevenenzestigduizend tweehonderdvijftig,; l euro (£ 167.250,00) om het kapitaal te brengen van drie miljoen:; .;vijfhonderdduizend euro (£ 3.500.000,00) op drie miljoen=i :i zeshonderdzevenenzestigduizend tweehonderdvijftig euro (£ 3.667.250,00)!

en dit door creatie van zeshonderdnegenenzestig (669) nieuwe aandelen,;; i zonder vermelding van nominale waarde en deelnemend in de winst van del;

overnemende vennootschap vanaf 1 april 2014.

4° dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders,:! i tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse:; eivolmachten, van de naamloze vennootschap "PATRIVAN" bovendien beslo-is

;ten heeft: +i

a) de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan het Wetboek;! ivan vennootschappen;

!i b) bijzondere gevolmachtigden aan te stellen, die elk afzonderlijk kunneni

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht; ;,verleend werd om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of!

stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van,? ;;Ondernemingen -alsmede bij de administratie voor de Belasting over de

de_Naar*,_te. yervuli n.en.le__diet eindg._Qe...a11e_Jeukls_ n. en__akte ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD r-k_Y, 2,014

Rochtbantcvan QUs rueiDE!_

- u Gent, afd. KORTRIJK(

Gnffi .

MONITEU R BELGE

i 6 -0 1- 2015 ELGISCH STAATSB

tiltit t lit 11111111111111111 2,11(l)11111111*150139~I90"

(verkort)

mod97.t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

eeigisch

Staatsblad

,

te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de ' bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze deden op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a:

Mevrouw Isabelle Vansteenkiste

Mevrouw Linda Martens

Mevrouw Eugénie Carrez.

Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura:

"VII. BESLUIT

De inbreng in de naamloze vennootschap "PATRIVAN", bestaat uit de inbreng van de activabestanddelen van de NV "PATRIVAS" voor een totale waarde van 169.178, 00 EUR, in het kader van een partiële splitsing door overneming.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de Raad van Bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 669 volledig volgestorte aandelen van de naamloze vennootschap "PATRIVAN" zonder aanduiding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 24 oktober 2014

(getekend)

BV o.v.v.e. CVBA "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door

Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd

een expeditie van het proces-verbaal van

de statuten;

- de volmachten, aangehecht;

- verslagen van de raad van bestuur en

inbreng in natura;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

partiële splitsing  wijziging van van de bedrijfsrevisor over de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

J

mod 11.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad





Liesbet Degroote

Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012
ÿþMod Word 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*12135140*

Ondernemingsar : 0424355006 Benaming

(voluit) : PATRIVAN (verkort) :

bi

E St

i IIII

NEERGELEGD

MONITE R BELGE' 13, 07, 2012

~~i ~,~

'~ ` ~G',~ ao~~lAir1C7~L

RECH~G~~~

FEI+.GISCI~ S~" KO R4JK

" , " .. 

t r ---------- ------------~-_

------

Bij[agen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Knokstraat 37,8511 AALBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERKIEZING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders van 25 mei 2012.

De algemene vergadering herkiest als bestuurders

- de Heer Louis VANDECASTEELE, Jan Verspeyenstraat 7, 9000 GENT

- Mejuffer Margaux VANDECASTEELE, Schildknaapstraat 40, bus 4.6, 1000 BRUSSEL

- de NV KIA-ORA, Wolverijdreef 1, 8510 KORTRIJK MARKE met als vaste vertegenwoordiger de Heer

Stefaan VANDECASTEELE

voor een periode van zes jaar vervallend met de jaarvergadering van het jaar 2018,

Echt verklaard

NV KIA-ORA

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door de Heer

Stefaan VANDECASTEELE,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 16.07.2012 12301-0357-011
23/08/2011 : KOT000065
20/07/2010 : KOT000065
29/06/2009 : KOT000065
26/11/2008 : KOT000065
11/07/2008 : KOT000065
08/11/2007 : KOT000065
30/07/2007 : KOT000065
08/12/2006 : KOT000065
30/06/2005 : KOT000065
30/06/2004 : KOT000065
27/06/2003 : KOT000065
31/08/2002 : KOT000065
29/06/2002 : KOT000065
31/08/2001 : KOT000065
31/08/1995 : KOT65
31/08/1995 : KOT65
01/01/1993 : KOT65
12/07/1989 : KOT65
01/01/1986 : KOT65

Coordonnées
PATRIVAN

Adresse
WOLVENDREEF 18 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande