PAUL EELEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAUL EELEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.013.095

Publication

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 28.11.2014, NGL 28.11.2014 14678-0279-012
24/08/2012
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aide

MONITEUR-BELGE r

E~E

B

st

i

B

" iaiasisa*

16 -08, 2012 ELGISCH S AATSBLAD

NEERGELEGD

24, 07, 2012

RECHT mOOPHANDEL

ORTRLI(S

e

e e

C1D

Ondernemingsnr o Z1-18 " oa 3 oS5

Benaming (voluit) : Paul Eeien

(verkort)

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Aststraat 55

8790 Waregem

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op twintig juli tweeduizend en twaalf, voor Meest ,incent Berquin,

Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met hands vorm van een, coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd d.eorgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de heer Paul Eelen, wonende te 8790 Waregem, Aststraat 55,

volgende vennootschap heeft opgericht :

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met' Beperkte Aansprakelijkheid, onder de benaming: "Paul Eelen".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Aststraat 55.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen als vennootschap van het beroep van bedrijfsrevisor evenals het gezamenlijk uitoefenen van dit beroep en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met, andere bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder het uitoefenen van controleopdrachten, die door of krachtens, de wet zijn voorbehouden aan de bedrijfsrevisor, en het uitoefenen van alle activiteiten die verenigbaar zijn met, de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Zij kan elke activiteit uitoefenen die van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en deelnemen aan een dergelijke activiteit of operatie, op welke: wijze dan ook, voor zover deze activiteiten of operatie verenigbaar zijn met de functie en de hoedanigheid van. bedrijfsrevisor.

Benevens de bovenvermelde activiteiten kan de vennootschap eveneens haar liquiditeiten beleggen in allerhande roerende waarden en deze investeren in roerende en onroerende goederen in het algemeen. Eveneens kan zij zich in dat kader bezighouden, in eigen naam en voor eigen rekening, met de verhuur van. onroerende of roerende goederen . Teneinde deze activiteiten uit te oefenen, is het haar toegestaan leningen. aan te gaan en gebruiksrechten te verkrijgen.

De vennootschap mag namelijk alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die vallen in het kader van het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Zij mag ondermeer samenwerken en deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel en deelnemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van twintig luit tweeduizend, en twaalf.

' KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van: waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Op alle honderd zesentachtig (186) kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door de heer Paul Eelen, voornoemd.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van twee derde (2/3).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR),

s. e

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6753363-08 bij de Bank BNP PARIBAS FORTIS, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 6 juli 2012 afgeleverd bankattest.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand november om elf uur,

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoot, die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor hebben, ingeschreven in het openbaar register van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De meerderheid van de zaakvoerders is samengesteld uit auditkantoren en/of wettelijke auditors.Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden toevertrouwd. De in functietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder(s)lbestuurder(s) bezoldigd.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Voor verrichtingen die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor niet vereisen, wordt de vennootschap tevens rechtsgeldig verbonden door bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers.

BOEKJAAR,

Het boekjaar begint op een juni en eindigt op eenendertig mei van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootsohap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo ' van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

'44

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik I vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-;

Voor-

,behouden

aan het

Belgisch

Staats blad

w

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffënaars benoemd door de algemene vergadering. '

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Paul Eelen,

wonende te 8790 Waregem, Aststraat 55.

Zijn mandaat is bezoldigd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twintig juli tweeduizend en twaalf en zal worden

afgesloten op eenendertig mei tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

OVERNAME VAN DE VERBINTENISSEN.

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de

oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 juli tweeduizend en twaalf

worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte

opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt

hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Kortrijk.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de vereniging zonder winstoogmerk "Xerius Ondernemingsioket",

met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Koningsstraat 269, evenals aan haar bedienden, aangestelden en

lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het

rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van

Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, één volmacht).

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Vincent Berquin Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.05.2016, GGK 25.11.2016, NGL 28.11.2016 16689-0139-011

Coordonnées
PAUL EELEN

Adresse
ASTSTRAAT 55 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande