PAUWELS-MAES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAUWELS-MAES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.704.870

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 24.07.2014, NGL 31.07.2014 14392-0003-014
02/04/2013
ÿþ~

Voor

behoud aan hi Beigis>

Staatsb

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

1111111111#111111 J1111 11f

Ondermemingsnr : 052 9 7© I/. ~ ?Q Benaming (voluit) : Pauwels-Maes

iveaerge¬ ego ter griffe ven g reclhtbank van koophandel Brugge  afdehn

op 2 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 32

8820 Torhout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 19 maart 2013, neergelegd op:;

de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

Er door:

1)De heer PAUWELS, Philip Roger Cornelis, geboren te Roeselare op 2 augustus 1965, EN zijn echtgenote

mevrouw MAES, An, geboren te Menen op 15 september 1966, samen wonende te 8820 Torhout, August:;

Vermeylenlaan 11.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: Pauwels-Maes

3) Zetel: 8820 Torhout, Markt 32

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van,. opstal,erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen,;; ruilen;bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking te:° immobiliën;de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting .; van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verbande staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die hete '., genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of;. aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere; roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken,houders deposito's op korte termijn, spaarkassen,hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

°; II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OFIN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het,,

optreden als vereffenaar. .E

2. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van organisatie, administratie, financiën, verkoopproductie, aanwerving, selectie en algemeen bestuur.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm,in alle bestaande of op te richten rechtspersonen;; of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen;; of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en;, ;: technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen,kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van;

i._octrooien,_knowhow.en.ganverwante immateriegyasteaídiva; __- .-. ._~ __.H..-r ._;__:._." _~. ;,. _-_-___,r___..;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

:;

mod 11.1

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoercommissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren,die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële,industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bijderden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haarbestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigenverbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: één miljoen driehonderd vijftienduizend euro (¬ 1.315.000,00) vertegenwoordigd door dertienduizend honderd vijftig (13.150) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inbreng in natura

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven.

De voomoemde heer Philip Pauwels verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van 375 aandelen van de BVBA VEREENOOGHE, met zetel te Torhout, Markt 32, RPR 429.001.603 Brugge

(Oostende) met een waarde van zeshonderd zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 657.500,00).

De voornoemde mevrouw An Maes verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van 375 aandelen van de BVBA VEREENOOGHE, met zetel te Torhout, Markt 32, RPR 429.001.603 Brugge

(Oostende) met een waarde van zeshonderd zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 657.500,00).

Verstag bedrijfsrevisor

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, alhier vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, de dato 18 maart 2013, hiertoe aangesteld door de voomoemde verschijners, betreffende de vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA PAUWELS - MAES door de inbreng van een pakket aandelen, bestaande uit 750 aandelen van de BVBA VEREENOOGHE, kan ik besluiten dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 13.150 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA PAUWELS - MAES, wordt enerzijds toegekend

aan de heer Philip Pauwels (6.575 aandelen), voornoemd en anderzijds aan mevrouw An Maes (6.575

aandelen), voornoemd.

lk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie

waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 18 maart 2013.

(getekend)

BVBA BedrijfsrevisorenkantoorDujardin

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin

vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor "

Verslag oprichters

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij

uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Yeor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag

van de oprichters zal ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd worden samen met een uitgifte

van deze akte.

Voorwaarden van de inbreng

1. - De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap vanaf heden.

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht.

Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hunnen

hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, voorkeurrechten,

wederinkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de BVBA

VEREENOOGHE en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten.

Vergoeding -. aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

' 1/ aan de heer Philip Pauwels, die aanvaardt : zesduizend vijfhonderd vijfenzeventig (6.575) aandelen.

2/ aan mevrouw An Maes, die aanvaardt : zesduizend vijfhonderd vijfenzeventig (6.575) aandelen.

7) Externe vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

8) Boekjaar.

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te eindigen op eenendertig maart tweeduizend en veertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand september om achttien uur en voor het eerst in tweeduizend en veertien.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit

Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen za! eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of dcen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van ' stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PM Management, waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, August Vermeylenlaan 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0890.971.328 en voor de BTW onder nummer 0890.971.328, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philip Pauwels, voornoemd, dewelke voor zoveel als nodig en nuttig verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

6iPeiheLeiiik" ewtheeetmelfterri::ieete:=1:2111.:fflricreietutneitgerterretediteijivoricereaRbee)

ttelearmrtimietenLeafflejervituseni

*re.:ciemenierkftgere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rr

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 19 maart 2013

- verslag van de bedrijfsrevisor

bijzonder verslag van de oprichters

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Coordonnées
PAUWELS-MAES

Adresse
MARKT 32 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande