PAW CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAW CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.743.485

Publication

19/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-02-2015

Griffie

*15303177*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598743485

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

PAW CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op zeventien februari tweeduizend en vijftien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MIVAN INVEST, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, SintAnnadreef 68 B, RPR 0837.393.377.

Vennootschap opgericht ingevolge een akte verleden voor notaris Isabelle RAES, geassocieerd notaris te Sint-Jans-Molenbeek op 24 juni 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juli daaropvolgend onder nummer 11104361, niet gewijzigd tot op heden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BNL IMMO, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Bovalstraat 5, RPR 0837.421.982.

Vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris RAES, voormeld, op datum van 24 juni 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juli daaropvolgend onder nummer 11105776, niet gewijzigd tot op heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ION HOLDING, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174, RPR 0840.549.639.

Vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Frederic MAELFAIT, notaris te Harelbeke, op 21 oktober 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober daaropvolgend onder nummer 11306345,

Waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor notaris MAELFAIT, voornoemd, 14 januari 2015, neergelegd ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  PAW CONSTRUCT .

Het kapitaal bedraagt honderdzestigduizend EURO (¬ 160.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, doch enkel ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) volstort. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. MIVAN INVEST BVBA, voornoemd oprichter, vijfentwintig (25) aandelen, storting van vijfentwintigduizend euro nul eurocent (¬ 25.000,00), gestort in speciën;

2. BNL IMMO BVBA, voornoemd oprichter, vijfentwintig (25) aandelen, storting van vijfentwintigduizend euro nul eurocent (¬ 25.000,00), gestort in speciën;

3. ION HOLDING BVBA, voornoemd oprichter, vijftig (50) aandelen, storting van vijftigduizend euro en nul eurocent (¬ 50.000,00), gestort in speciën;

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat er op heden slechts honderdduizend euro volstort werd. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) . Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC BANK.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de

Onderwerp akte :

Franklin Rooseveltlaan 174 8790 Waregem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

wet.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor die van derden:

1. In het algemeen de promotie en projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goederen, het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen en zakelijke rechten; het (laten) bouwen, verbouwen, renoveren, uitbreiden, aanpassen, herstellen van alle soorten van gebouwen en constructies door middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking.

2. Het optreden als bouwheer, ontwikkelaar en/of promotor en het adviseren en bijstaan van derde partijen in het kader van promotieprojecten, bij het bouwen van woningen, appartementen en alle andere soorten onroerende goederen, het optreden als verkavelaar van gronden en als orgaan van gemeenschappelijke bestelling en aankoop.

3. Het verwerven, vestigen, overdragen, ruilen, verkavelen, beheren, uitbaten, valoriseren en commercialiseren, op welke wijze dan ook, van alle soorten van onroerende goederen en van alle mogelijke zakelijke rechten, het in huur nemen en verhuren en, meer in het algemeen, het aanvaarden, vestigen en toestaan van alle mogelijke persoonlijke en zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen.

4. Alle activiteiten als makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris of tussenpersoon bij het verwerven en vervreemden van alle onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, alle activiteiten als bouwheer, opdrachtgever, projectcoördinator, (hoofd)aannemer dan wel als onderaannemer, en dit alles zowel in het binnenland als in het buitenland en binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake.

5. Het verstrekken van juridisch, financieel, fiscaal, technisch en administratief advies in het kader van al haar activiteiten.

6. Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

7. Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of op enige andere wijze participeren in alle soorten van vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag alle soorten van financieringen aangaan (niet enkel bij erkende financiële instellingen doch tevens bij alle andere soorten van kredietverschaffers) en al haar onroerende goederen en alle zakelijke rechten waarvan zij titularis is in hypotheek stellen (dan wel enige andere zakelijke of persoonlijke zekerheden, van welke aard dan ook, met betrekking tot voormelde goederen en rechten toestaan) en zij mag al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen aangaan voor haarzelf doch niet voor derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke betrekking hebben op of verband houden met haar doel of welk van aard zijn om de verwezenlijking daarvan te bevorderen, en dit zowel in het binnen als in het buitenland.

De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt honderdzestigduizend euro (¬ 160.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

MIVAN INVEST BVBA en BNL IMMO BVBA worden beschouwd als de  APartijen en elk van hen een  APartij en ION HOLDING BVBA en/of de met haar Verbonden Vennootschappen als de  BPartijen en elk van hen een  BPartij

De vennootschap zal worden bestuurd door vier (4) zaakvoerders, waarbij:

twee (2) zaakvoerders worden benoemd op voorstelling van de APartijen (de  zaakvoerders A ); en twee (2) zaakvoerders worden benoemd op voorstelling van de BPartijen (de  zaakvoerders B ). Voor elk mandaat waar de APartijen of de BPartijen een kandidaat mogen voorstellen, zal die partij minstens twee (2) kandidaten voordragen aan de algemene vergadering der vennoten van de vennootschap. De partijen verbinden zich ertoe om in het voordeel van de voorgedragen kandidaten te stemmen.

De partijen zullen de vennootschap collegiaal en op voet van gelijkheid doen besturen door zaakvoerders A en zaakvoerders B. De zaakvoerders zullen samen beslissen inzake het dagelijks beleid alsook samen de beslissingen nemen qua investeringen en de realisatie en commercialisatie van vastgoedprojecten allerhande.

Indien een mandaat van een zaakvoerder vacant wordt, zullen de APartijen of de BPartijen, respectievelijk naargelang het gaat om de positie van een zaakvoerder A of zaakvoerder B die vacant wordt, twee (2) nieuwe kandidaten voordragen en zullen de Partijen handelen zoals voormeld. De zaakvoerders stellen een voorzitter aan, die de vergaderingen bijeenroept.

Dit voorzitterschap roteert elke zes (6) maanden tussen één van de zaakvoerders A en zaakvoerders B.

De zaakvoerders komen minstens één (1) maal per maand samen.

De voorzitter dient de andere zaakvoerders schriftelijk per aangetekende brief en per email in kennis te stellen van elke vergadering, met vermelding van het tijdstip en de plaats van de vergadering, samen met de agenda. De bijeenroeping van dergelijke vergadering dient minstens één (1) week voorafgaand aan de vergadering ter kennis worden gebracht.

De zaakvoerders zullen minstens één (1) maal per maand de beslissingen die overeenkomstig de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering der vennoten, bespreken en overleg hierover plegen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om de algemene vergadering der vennoten samen te roepen overeenkomstig de statuten zo zij dit noodzakelijk achten.

De zaakvoerdersvergaderingen vinden roterend plaats op de maatschappelijke zetel van MIVAN INVEST BVBA en van ION HOLDING BVBA (tenzij anders aangegeven in de bijeenroeping). Beslissingen kunnen slechts worden genomen in aanwezigheid van minstens één zaakvoerder A en één zaakvoerder B. Alle beslissingen worden met gewone meerderheid genomen in zoverre minstens één zaakvoerder A en één zaakvoerder B voor stemmen.

Indien er geen meerderheid wordt bereikt of niet zowel een zaakvoerder A en een zaakvoerder B aanwezig zijn, roept de voorzitter een tweede vergadering samen die dient te worden gehouden niet eerder dan vijf (5) werkdagen en niet later dan vijftien (15) werkdagen na de datum van de oorspronkelijke vergadering. Indien op deze tweede vergadering opnieuw geen meerderheid bereikt wordt of niet alle zaakvoerders aanwezig zijn, dan kan de meest gerede partij de deadlockprocedure in werking stellen.

De zaakvoerders van de vennootschap zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, tenzij andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De vennootschap kan zowel voor het dagelijks bestuur als daarbuiten enkel worden vertegenwoordigd door één zaakvoerder A en één zaakvoerder B, gezamenlijk handelend. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De algemene vergadering der vennoten beschikt over de bevoegdheid om te beslissen over alle zaken met betrekking tot de vennootschap die worden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

Eén van de zaakvoerders roept de algemene vergadering minstens vijftien (15) dagen op voorhand samen per aangetekend schrijven en per email.

Elk besluit van de algemene vergadering der vennoten geschiedt volgens quorum en meerderheid zoals voorzien in het Wetboek Vennootschappen, met dien verstande dat te allen tijde minstens één

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

APartij en één BPartij aanwezig moeten zijn en in zoverre minstens één APartij en één BPartij voor stemmen.

Indien op de eerste vergadering het quorum niet wordt bereikt of er niet met de nodige meerderheid kan beslist worden, wordt een tweede vergadering met dezelfde agenda samengeroepen vijftien (15) dagen na de eerste vergadering. Indien op deze tweede vergadering het quorum niet wordt bereikt of er niet met de nodige meerderheid kan besloten worden, kan de meest gerede Partij een deadlockprocedure in werking stellen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgend jaar. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend zestien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op vier (4).

b. te benoemen tot deze functie:

" zaakvoerders A: de heer Michel VANSTALLEN en de heer Martin BAERT;

" zaakvoerders B: de heer Davy DEMUYNCK en de heer Kristof VANFLETEREN.

De zaakvoerder A, de heer Michel VANSTALLEN neemt het eerste mandaat als voorzitter op. Voornoemde zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van de zaakvoerders zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De verschijners verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, WDV Accountantskantoor BVBA te SintElooisVijve, Posterijstraat 33 aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas DUSSELIER.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PAW CONSTRUCT

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 174 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande