PENEL-CADO

Divers


Dénomination : PENEL-CADO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 424.588.992

Publication

07/10/2014
ÿþMod Word 11.1

fr, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

--

Ondernemingsnr 0424.588.992 Benaming

(voluit) : PENEL-CADO

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koonhandel Gent

2 6 SEP. 2014

Griffie

II



Voor-

behoucle

aan het

Belgisct

Staatsbla

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8670 Koksijde, Zeelaan 329

Onderwerp akte WIJZIGING BENAMING WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING AFSCHAFFEN OUDE STATUTEN EN OPSTELLEN NIEUWE - OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN -

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGFIEM te Koksijde (Sint-i Idesbald) op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, en dragende volgende melding van registratie "Geregistreerd op het registratiekantoor te Veume-AA op 24/09/2014, Bladen: 34 Verzendingen: 0, Register 5; Boek 449 Blad 014 vak 0012. Ontvangen registratie-rechten vijftig euro. De ontvanger, dat de buitengewone' algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PENEL-CADO" gevestigd te 8670 Koksijde, Zeelaan 329 met eenparigheid van stemmen, de hierna vernielde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Marc Vanden Bussche, te Koksijde, op negenentwintig augustus negentienhonderd drieëntachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien september daarna, onder nummer 2288-8.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Marc Vanden Bussche, te Koksijde, op zes augustus negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen lot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig augustus daarna, onder nummer 900822-6.

Waarvan de statuten nogmaals werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint-ldesbald), op vijf juni tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het

EERSTE BESLISSING

WIJZIGING BENAMING

De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen in "Penei Light & Decon.

TWEEDE BESLISSING

WIJZIGING DOEL

Eenparig ontslaat de vergadering de zaakvoerder van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder! houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, en van! de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien,' gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, daar aile aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel: zowel in België ais in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten ais holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en Inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van aile andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze aotiviteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, ais voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. Groot  en kleinhandel in luxeartikelen, precisieartikelen, decoratie, kunstartikelen, fantasieartikelen, klein meubel, onderhoud- en huishoudelijke uitrusting, verlichtingstoestellen, elektrische toestelten en anderen, juwelen.

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

..... ......... ..... ....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-----4-4---------13elgisctrStaatsblad-varrnegerfentwinlinffllaama, onder nu mmer 200108Z9-02(.

CD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

ouden aan het Belgisch staatsblad

--1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- de ontwikkeling, promotie en financiering van aile onroerende goederen en van bouwprojecten, alsmede het voeren van management bij de verwezenlijking ervan.

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

3. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; aile bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

4. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle management bijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5. Advies, bijstand en knowhow verfenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, becirijfs- en financieel beheer, en al' wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

6. Trading in de meest ruime zin.

7. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels,' financiële, roerende- en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks' betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten man, zowel wat betreft de apparatuur, de, programmatie als en de benodigdheden in verband ermee; machines, apparaten, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens als lichte vrachtwagens; bureelinrichtingen; meubileringen;' onroerende goederen en opslagruimten; industriële inrichtingen. Het verstrekken van adviezen betreffende heti voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en ' gegevensanalysen.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de.

" verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen; maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of

rWepetingen,_bestaandeeLople_richtenyzowel-in-Beigië-als-irehet-buitenlandi die-een-gelijkluidend,-aanvullend-r 

of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding,

omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of

aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder

meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en /

of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen

verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen,

'voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren

en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op

Welke wijze ook kunnen bijdragen lot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere

vennootschappen."

DERDE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

,0e vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato vier

4eptember tweeduizend veertien waarbij werd beslist tot de toe-kenning van een tussentijds dividend aan de

Yennoten, zijnde de heer Penel Stefaan, mevrouw Lauwers Veerle en mevrouw Clarisse Resy, allen

yoomoemd, van DRIEHONDERD NEGENENZEVENTIG DUIZEND DRIEHONDERD DRIEËNDERTIG EUR

DRIEËNDERTIG CENT (379.333,33 EUR) bruto, voor Inhouding van de roerende voorheffing van tien procent.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in

het dossier te worden bewaard.

VIERDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : EL o: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Meri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Lto: Naam en handtekening

Voor-behouden aan het B elgisch Staatsblad Luik B Vervolg

VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de zaakvoerder en door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele; bedrijfsrevisor, over de voorgenomen inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten, zijndé de heer Penel Stefaan, mevrouw Lauwers Veede en mevrouw Clarisse Resy, allen voornoemd, hebben op dé vennootschap voor een inbrengwaarde van DRIEHONDERD EENENVEERTIG DUIZEND VIERHONDERD EUR (341.400,00 EUR), de toegepaste methode van waardering en de ais tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding voor de inbreng.

Een exemplaar van voormelde verslagen zef samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne.

Het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele bedrigsrevisor, de dato vier september tweeduizend veertien, besluit als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA PENEL-CADO, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA PENEL-CADO zullen verkregen hebben, mits goedkeudng door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 341.400,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 341.400,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van hei uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en niet het agio van de tegen de inbreng Uitte geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.734 aandelen van de BVBA PENEL-CADO, zonder

" vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA PENEL-CADO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

VIJFDE BESLISSING

Eerste kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met HONDERD ZEVENTIEN DUIZEND DRIEHONDERD ACHTENTWINTIG EUR TACHTIG CENT (117.328,80 EUR), zodat het-kapitaal--vertrobgezal-Wdrden-gan ACEITTIENDUIZEND. -ZESHONDERtrEOR (18.600» EUR). tot HONDERD VIJFENDERTIG DUIZEND NEGENHONDERD ACHTENTWINTIG EUR TACHTIG CENT (135.928,80 EUR) door het creëren van vierduizend zevenhonderd eenendertig (4.731) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze vierduizend zevenhonderd eenendertig (4.731) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van TWEEËNZEVENTIG EUR ZESTIEN CENT (72,16 EUR) per aandeel, waarvan:

- VIERENTWINTIG EUR TACHTIG CENT (24,80 EUR) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal HONDERD ZEVENTIEN DUIZEND DRIEHONDERD ACHTENTWINTIG EUR TACHTIG CENT (117.328,80 EUR)

- ZEVENENVEERTIG EUR ZESENDERTIG CENT (47,36 EUR) zal geboekt warden als uitgiftepremie, zijnde In totaal TWEEHONDERD VIERENTWINTIG DUIZEND EENENZEVENTIG EUR TWINTIG CENT 224.071,20 EUR).

Ieder aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal warden verwezenlijkt door de inbreng in nature van de netto-dividendvordering die de vennoten, zijnde de heer Penel Stefaan, mevrouw Lauwers Veerle en mevrouw larisse Resy, allen voornoemd, op de vennootschap hebben ten belope van DRIEHONDERD EENENVEERTIG DUIZEND VIERHONDERD EUR (341.400,00 EUR).

En dit conform het nieuwe artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013.

Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren.

ZESDE BESLISSING

Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Zijn hier tussengekomen

- de heer PENEL, Stefaan Hugo Prosper, geboren te Oostende op acht januari negentienhonderd tweeënzeventig (nationaal nummer: 72.01.08-127.85), echtgenoot van mevrouw Lauwers Veede, wonende te 6670 Koksijde, Zeetaan 329 bus 201.

















"eril

-q-b

-q-b



DL

TU'

DL

:=11











Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

- mevrouw LAUWERS, Veerie Gerda Andrea Comelia, geboren te Oostende op twintig juli negentienhonderd drieënzeventig (nationaal nummer : 73.07.20-216.87), echtgenote van de heer Penel Stefaan, wonende te 8670 Koksijde, Zeelaan 329 bus 201.

- mevrouw CLARISSE, Resy Maria Renée, geboren te Ardooie op zevenentwintig februari negentienhonderd zesenveertig (nationaal nummer: 46,02.27-246.21), wonende te 8670 Koksijde, Golflaan 6. Die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PENEL-CADO", en in te schrijven op de vierduizend zevenhonderd eenendertig (4.731) nieuwe aandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van TWEEËNZEVENTIG EUR ZESTIEN CENT (72,16 EUR) per aandeel,

2. De voorzitter verklaart, en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, naar aanleiding van de inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten,, zijnde de heer Penel Stefaan, mevrouw Lauwers Veerie en mevrouw Clarisse Resy, allen voornoemd, hebben op de vennootschap voor een totaal bedrag van DRIEHONDERD EENENVEERTIG DUIZEND VIERHONDERD EUR (341.400,00 EUR), zijnde:

- in kapitaal ten belope van honderd procent, zijnde in totaal HONDERD ZEVENTIEN DUIZEND DRIEHONDERD ACHTENTWINTIG EUR TACHTIG CENT (117.328,80 EUR),

- en de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent, zijnde in totaal TWEEHONDERD VIERENTWINTIG DUIZEND EENENZEVENTIG EUR TWINTIG CENT (224.071,20 EUR)

3. In ruil voor hun inbreng ontvangen

- de heer Penel Stefaan, voornoemd, drieduizend achtentwintig (3.028) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf heden.

- Mevrouw Lauwers Veerie, voornoemd, duizend zeshonderd zevennegentig (1.697) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf heden.

- Mevrouw Clarisse Resy, voornoemd, zes (6) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zal genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf heden.

4. De vergadering wordt voortgezet met toevoeging van vierduizend zevenhonderd eenendertig (4.731) nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLISSING

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van HONDERD ZEVENTIEN DUIZEND DRIEHONDERD ACHTENTWINTIG EUR TACHTIG CENT (117.328,80 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD VIJFENDERTIG DUIZEND NEGENHONDERD ACHTENTWINTIG EUR TACHTIG CENT (135.928,80 EUR), vertegenwoordigd door vijfduizend vierhonderd eenentachtig (5.481) aandelen zonder nominale waarde, die Ieder één/vijfduizend vierhonderd eenentachtigste (1/5.481ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

--ACHTSTE13ESUSSING

Uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal TWEEHONDERD VIERENTWINTIG DUIZEND EENENZEVENTIG EUR TWINTIG CENT (224.071,20 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

NEGENDE BESLISSING

Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met 'TWEEHONDERD VIERENTWINTIG DUIZEND EENENZEVENTIG EUR TWINTIG CENT (224.071,20 EUR), ,zodat het kapitaal verhoogd zal worden van HONDERD VIJFENDERTIG DUIZEND NEGENHONDERD ACHTEINCIWINTIG EUR TACHTIG CENT (135.928,80 EUR) tot DRIEHONDERD ZESTIG DUIZEND EUR mom)» EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij TWEEHONDERD VIERENTWINTIG DUIZEND EENENZEVENTIG EUR TWINTIG CENT (224.071,20 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

TIENDE BESLISSING

Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede 4pitaalverhoging van TWEEHONDERD VIERENTWINTIG DUIZEND EENENZEVENTIG EUR TWINTIG CENT (224.071,20 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op DRIEHONDERD ZESTIG DUIZEND EUR (360.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfduizend vierhonderd benentachtig (5.481) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizend vierhonderd eenentachtigste (1/5.481ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ELFDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf der statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

*Artikel 5. KAPITAAL

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD ZESTIG DUIZEND EUR (360.000,00 EUR).

Het is verdeeld in vijfduizend vierhonderd eenentachtig (5.481) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van ééntvijfduizend vierhonderd eenentachtigste (115.481ste) ieder."

TWAALFDE BESLISSING

WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering van de vennootschap voortaan te houden op de, derde dinsdag van de maand maart om veertien uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zef gehouden worden op de derde dinsdag van de maand maart tweeduizend vijftien om veertien uur in plaats van de laatste vrijdag van de maand januari tweeduizend vijftien om zeventien uur.

DERTIENDE BESLISSING

NIEUWE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist de oude statuten af te schaffen en nieuwe statuten op te stellen ais volgt: TITEL 1  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL DOEL  DUUR

NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "Penel Light & Deco .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde, Zeelaan 329.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebrach worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van aile andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. Groot  en kleinhandel in luxeartikelen, precisieartikelen, decoratie, kunstartikelen,

toestellen en en anderen, juwelen.

2. Aile verrichtingen die rechtstreeks of ortrec.htstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaling en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- de ontwikkeling, promotie en financiering van aile onroerende goederen en van bouwprojecten, alsmede het voeren van management bij de verwezenlijking ervan.

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

3. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet ,van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; aile bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van aile onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

4. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten Vennootschappen en ondernemingen, evenais het verlenen van aile management bijstand en het waarnemen Van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

; 5. Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, 'promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al Wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

6. Trading in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

:

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

7. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals aile industriële, handels-financiële, roerende- en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of on rechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, dé programmatie als en de benodigdheden in verband ermee; machines, apparaten, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens als lichte vrachtwagens; bureelinrichtingen; meubileringen; onroerende goederen en opslagruimten; industriële inrichtingen. Het verstrekken van adviezen betreffende het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen..

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn dg verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding,: omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gefijkaardige, aanverwante of! aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder: meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en I! of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens elle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, voknachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de Wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de Werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste !verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan (kunnen) de ..aakvoerder(s) de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten en kan de betrokken aandelen op de meest p,angepaste wijze verkopen, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook pventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. De prijs voor de verkoop van de aandelen wordt in de Berste plaats aangewend tot hun volstorting en vervolgens tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, keiwkil het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot. Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf Pvergaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke be-palingen terzake.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop en

-

boedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden

aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

: De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de

inuchtgebrulker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in

Gen bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

DL

1.

e

e

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zestig duizend euro (¬ 360.000,00), en is verdeeld in vijfduizend vierhonderd eenentachtig (5.481) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoor-digen.

--"- m-------1-letleapItaarm-atreerhoogd of verminderd worden overeenkoms g " e " epa ingen van e wet.

c:: Volstorting

: Ce Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door de zaakvoerder(s) vastgestelde tijdstippen volstort

worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Luik B vervoig

Is een aandeel niet vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in voile eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote

" eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus aliéen onderschrijft komen hem toe in voile eigendom,

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan slechts worden ingeschreven dooi een vennoot of door alle andere personen, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die. belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

VERGOEDINGEN.

Het mandaat van de zaakvoerder is ai dan niet bezoldigd en de eventuele emoiumenten van dé

zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alie daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduidin van de hoedani he'd krachtens d we

VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aan-stellen, ai dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. BIJEENKOMST BIJEENROEPING

Ieder jaar, de derde dinsdag van de maand maart om veertien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, helzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de 'vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

; Een afschrift van deze stukken wordt ook onvervvie en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Op de laatste blz. van Luik .B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

e

- Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4N.7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/201

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar,

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

TITEL VII  ONTBINDING VEREFFENING

AANSTELLING VEREFFENAAR(S)

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Deze vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden na de bevestiging of homologatie van zijn/hun aanstelling door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op aile

aandelen-nict in gelijke-verhouding-is-gestorti-moetfmoeten-de-vereffertaar(s), alvorens-over te ga n tut de in

het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht

herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van

bijkomende stortingen ten leste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande

terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

VEERTIENDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaak-voerder tot uitvoering van het genomen besluit en

vol-macht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd:

een expeditie van de akte van statutenwijziging

verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor

- coördinatie.

Voor-

tehouclen

aan het

Belgisch

Staatsblad

^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/03/2014 : VE028274
22/03/2013 : VE028274
15/03/2012 : VE028274
21/03/2011 : VE028274
15/03/2010 : VE028274
26/02/2009 : VE028274
26/03/2008 : VE028274
12/02/2007 : VE028274
27/11/2006 : VE028274
28/03/2006 : VE028274
02/04/2004 : VE028274
03/04/2003 : VE028274
25/03/2002 : VE028274
16/03/2001 : VE028274
18/04/2000 : VE028274
01/01/1997 : VE28274
01/01/1993 : VE28274
01/01/1992 : VE28274
01/01/1989 : VE28274
01/01/1988 : VE28274
01/01/1986 : VE28274

Coordonnées
PENEL-CADO

Adresse
Zetel 8670 Koksijde, Zeelaan 329

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande