PEPA

CVBA


Dénomination : PEPA
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 429.790.964

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.09.2011, NGL 25.09.2014 14601-0122-010
30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.11.2012, NGL 25.09.2014 14601-0121-010
19/11/2014 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
06/04/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0429.790.964

Benaming (voluit) : PEPA

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louisastraat 18

8400 Oostende

Onderwerp akte :Wijziging doel - uitdrukking kapitaal in euro - aanpassing statuten wetboek vennootschappen - aanneming nieuwe statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op twintig maart tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « PEPA » te 8400 Oostende, Louisastraat 18, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding en wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per vierentwintig december tweeduizend en elf.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per vierentwintig december tweeduizend en elf te hebben ontvangen en, er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. De vergadering besloot het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de tekst zoals integraal hierna onder punt 6 wordt weergegeven.

3. De algemene vergadering besloot om de tekst van de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal te wijzigen, zodanig het kapitaal enkel in euro vermeld wordt en bijgevolg de tekst te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan negentienduizend drieënzestig euro één cent (C 19.063,01). Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten betreffende de vaststelling van de kapitaalverhoging."

4. De algemene vergadering besloot om de tekst van de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal te wijzigen, zodanig het kapitaal enkel in euro vermeld wordt en bijgevolg de tekst te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 6.- AANDELEN.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (C 24,79) per aandeel.

--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1MII tinui 191um206694*

b I

E

s~

II

r

INeaergeiegd tes griffie eau os

rechtbank van Icoopin 1r

del

Brugge - afd&llrtg t>a i

2 7 MARI 2012

Griffie Ge gneree

mod 11.1



Zij luiden op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage ligt van de vennoten en gehouden wordt overeenkomstig de bepalingen van artikel 147 van Wetboek van Vennootschappen."

5. De vergadering besloot de statutaire bepalingen inzake : bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuur; benoeming en bezoldiging van zaakvoerders en commissarissen; aanpassing van het adres van de statutair zaakvoerder, bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, uitoefening van het stemrecht te (her)formuleren.

6. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "PEPA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Louisastraat 18.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan negentienduizend drieënzestig euro één cent (¬ 19.063,01). Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten betreffende de vaststelling van de kapitaalverhoging.

5. Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

6. Het bestuur stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform aan de wettelijke voorschriften.

De resultatenrekening geeft aan welke winst de vennootschap gemaakt heeft in het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van het bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften, en na voorafneming van ten minste vijf ten honderd om de wettelijke reserve te vormen of te behouden tot ten minste den/tiende van het vast gedeelte van het kapitaal.

Het bestuur kan in de loop van het boekjaar interimdividenden uitkeren.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan, met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan, ongeacht of deze ontbinding van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaats vond.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheid om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 181, 182, 183 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodig gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet werden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

7. De leiding van de vennootschap berust bij een of meer bestuurders gekozen door de algemene vergadering,

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Het mandaat van bestuurder en van eventuele commissarissen is niet bezoldigd, Wel mag hun, ais ze een opdracht hebben met bijzondere of vaste prestaties, een beloning worden toegekend. Die beloning mag in geen geval een participatie zijn in de vennootschapswinst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij lièt-Bèïgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Is er slechts dén bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

Aldus hebben de bestuurders de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

1 - alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende en onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan;

- leningen aan te gaan;

- het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren;

- met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap;

- in rechte op te treden namens de vennootschap;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

- de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

De bestuurder(s) mag/mogen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer directeuren, zaakvoerders of andere agenten die geen bestuurders, zelfs geen vennoten zijn.

Indien een bestuurder met het dagelijks bestuur wordt gelast draagt hij de titel van afgevaardigd-bestuurder.

De bestuurder(s) kan/kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur ten allen tijde, met inachtneming van eventueel toepasselijke wettelijke regelen wat betreft arbeidscontracten, ontslaan. Hij bepaalt de bevoegdheid van deze aangestelden bij hun benoeming.

Worden normaal beschouwd als daden van dagelijks bestuur: het ondertekenen van de briefwisseling, het kopen en verkopen van alle producten, het sluiten van alle contracten. Alle sommen en waarden ontvangen. Alle geconsigneerde sommen afhalen. Alle betalingseffecten ondertekenen. Alle bank- en postrekeningen openen en hierop alle nodige verrichtingen doen. In naam van de vennootschap, op de post, de douane en aile vrachtkantoren, brieven en colli afhalen, al dan niet aangetekend, zelfs met aangegeven waarden, alle stukken en kwijtingen ondertekenen. Alle personeelsleden, bedienden en werklieden benoemen, ontslaan en afzetten, hun bevoegdheid en hun gratificaties bepalen.

In geval van betwisting voor alle rechtscolleges pleiten, als eiser en als verweerder; alle vonnissen of arresten bekomen en ze uitvoeren; over alle maatschappelijke belangen onderhandelen, schikkingen treffen, compromissen aangaan. Alle akten en processen-verbaal ondertekenen en in het algemeen het nodige doen.

De bestuurder bepaalt ook de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid, doch met inachtneming van de bepalingen betreffende de bezoldiging van de bestuurder(s). Daarenboven kan hij en kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur bepaalde en beperkte bevoegdheden verlenen aan bijzondere gevolmachtigden. Deze bevoegdheden dienen in de dokumenten waarin de volmacht wordt vastgesteld omschreven te worden.

Is er slechts één bestuurder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee bestuurders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer bestuurders aangesteld dan vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Voor wat het dagelijks bestuur betreft wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de persoon aan wie het dagelijks bestuur opgedragen wordt.

De bijzondere gevolmachtigden beschikken over de vertegenwoordigende macht binnen het kader van hun bevoegdheid.

8. Commissaris : nihil

9. « De vennootschap heeft tot doel:

A/ Het doel van de vennootschap, te verwezenlijken, hetzij voor haar rekening, hetzij voor

rekening van derden, of in deelneming met anderen is, met uitzondering van de hierna

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11 1

opgesomde activiteiten die het voorwerp uitmaken van een bijzondere erkenning of die bijzonder gereglementeerd zijn:

1/ De uitbating en het beheer van hotels, restaurants, tavernes, café, cafetaria, tea-room en traiteur service, gelegenheden voor feesten, congressen, vergaderingen, tentoonstellingen, sporten culturele manifestaties, shops, drankgelegenheden, verbruikszalen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

2/ Het organiseren van en verzorgen van banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort. 3/ groot- en kleinhandel, import en export in voedingswaren, wijnen, likeuren en sterke dranken. 4/ de verkoop van dranken voor, in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met allerlei vorm van amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen of feestzalen.

5/ het verstrekken van logies, de verhuur van kamers als dan niet met ontbijt.

6/ de verkoop van snacks, het verstrekken van eenvoudige maaltijden.

7/ De verwerving en het aanhouden voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert.

8/ Aangaande onroerende goederen: de verwerving, de vervreemding, het in leasing geven en nemen, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen ervan, het uitgeven van vastgoedcertificaten, BEVAK's of soortgelijke beleggingsinstrumenten en uitvoeren van expertises, het verlenen en verwerven v an vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten. 9/ het huren en verhuren, de aankoop en verkoop van roerende goederen.

10/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypotheceren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met lnbegriip van het handelsfonds, ln pand geven en aval, verlenen ln het voordeel van derden. Zij mag tevens alle financiële operaties verrichten behalve die, wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

11/ Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelnemen en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, het voeren van het dagelijks management van vennootschappen. Hieronder wordt onder meer vervat:

- Organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- Het bepalen van het aan- en verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- Het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

12/ Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emmissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken door intekening van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer,

13/ De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten, onderschrijving, intekening, waarborg, koop, aankoop-optie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

14/ Het beheer van beleggingen en vermogens voor eigen rekening.

15/ tussenpersoon in de handel als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

16/ Het optreden ais vereffenaar.

17/ Aan- en verkoop van verven, muur- en vloerbekleding, stoffen, gordijnen, met of zonder plaatsing, binnenhuisdecoratie, kleinmeubelen en speelgoed, en alles wat daarmee samengaat. 18/ Het laten uitvoeren van werken ten einde de kleinhandel van alle grondstoffen, sierartikelen en dekoratieartikelen voor de binnenhuisinrichting en buitenafwerking van gebouwen zowel private als openbare gebouwen.

8/ De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

C/ De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Magen bij het]ëlgiscli Staatsbrà - Ü6%ó472012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bïjiágén bij hèTBériiscli gtaats ilád = ab704t27iI2 - Annexes du Moniteur belge

D/ elke statutenwijziging die betrekking heeft met het doel van de vennootschap kan alleen gebeuren met de goedkeuring der algemene vergadering, beslissend met inachtneming van de bijzondere meerderheidsmm- en aanwezigheidsvereisten bepaald in de vennootschapswetgeving.

E/ De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, dit zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband met de hare staat,

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.»

10. De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid,

Er wordt gestemd per hoofd waarbij elke vennoot een stem heeft.

Voor een statutenwijziging en voor een besluit over de aanvaarding, uittreding en/of uitsluiting van een vennoot, gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten :

op de vergadering dient ten minste de helft van het aantal vennoten aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met zelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

- het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste drie/vierden der stemmen.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei, om twintig uur, en indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De vennoten worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs, Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die zelf ook vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. Het bestuur mag de vorm van de volmachten die schriftelijk dienen te worden gegeven bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw D`HAESE Odette Irène Raymond, gerante, niet meer gehuwd, geboren te Evergem op negenentwintig augustus negentienhonderddrieënveertig, wonende te 8470 Gistel, Richard Vanderhaegenstraat 2, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2010 : OO042032
12/10/2010 : OO042032
27/10/2009 : OO042032
27/08/2008 : OO042032
29/08/2007 : OO042032
01/09/2006 : OO042032
28/07/2005 : OO042032
30/07/2004 : OO042032
30/07/2003 : OO042032
31/07/2002 : OO042032
23/08/2001 : OO042032
09/06/2000 : OO042032
05/12/1986 : OO42032

Coordonnées
PEPA

Adresse
LOUIZASTRAAT 18 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande