PERFECT WINDOWCLEANING

Société en commandite simple


Dénomination : PERFECT WINDOWCLEANING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.891.891

Publication

25/04/2013
ÿþ1 mod 11,1



~ ~~r .r"  r



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





J

Ondernemingsnr : 0842.891.891

Benaming (voluit) : PERFECT WINDOWCLEANING

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Tramstraat 32

8700 Tielt

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  OMVORMING IN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  WIJZIGING EN AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN  BENOEMINGEN  VOLMACHT

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony WETTESAELE, te Tielt, op 28 maart 2013, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "PERFECT WINDOWCLEANING", met unanimiteit besliste :

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De vergadering besluit tot een kapitaalverhoging met achtduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 8.550,00) om het kapitaal te brengen van tienduizend euro (¬ 10.000,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, "BDO Bedrijfsrevisoren" BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2012.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide verslagen hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als bepaald in de tweede alinea van artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm.V PERFECT WINDOWCLEANING werd opgesteld. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 31.358,02 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 10.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Voorafgaandeljk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 8.550,00 EUR om het te brengen van 10.000,00 EUR op 18.550,00 EUR, door een incorporatie van beschikbare reserves.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het Rader van de omzeftingsverrfchting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Comm.V PERFECT WINDOWCLEANING in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 13 maart 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal samen met het bijzonder verslag van de zaakvoerder en een uitgifte van dit proces-verbaal, op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei xIONITEUR BELGERE TBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge) 2013 op: 4 9 APe 2013

LLLGISCH STAATSBLAD e . *r ,

18 -Q4-

Voc behoL aan 1 Belgi Staats

*1306 O1*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

'door-

F houden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

DERDE BESLUIT  OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd. Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de gewone commanditaire vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het ondernemingsnummer van de gewone commanditaire vennootschap te weten het nummer 0842.891.891.

De omzetting gebeurt op basis van de voormelde actieve en de passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2012.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de gewone commanditaire vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voornamelijk voor wat betreft het voeren van cie maatschappelijke boekhouding.

Vanaf heden is de vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en blijft conform artikel 775 van het Wetboek van vennootschappen de rechtspersoonlijkheid onveranderd voortbestaan in haar nieuwe rechtsvorm.

De ondergetekende notaris wijst de vergadering er op dat artikel 786, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen stelt dat de beherende vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van vóór het tijdstip vanaf hetwelke onderhavige akte aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT  VASTELLING VAN DE STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd stelt de algemene vergadering de STATUTEN van de uit de omvorming gesproten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast ais volgt;

Statuten

A. NAAM ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel

EEN: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen,

onder de benaming "Perfect Windowcleaning".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR , gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel TWEE: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Tramstraat 32.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de taalwetten.

Artikel DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel het onderhouden en reinigen van gebouwen : burelen, fabrieksgebouwen, ramen, rolluiken, luifels, terrassen, gevels, daken, veranda's, zonnepanelen, enz; de aan- en verkoop van onderhoudsuitrusting en onderhoudsproducten.

Het optreden als tussenpersoon. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De onderneming mag dit alles zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of in coördinatie met onderaannemers verrichten. De vennootschap mag alle beheersopdrachten waarnemen en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, niet inbegrip van de vertegenwoordiging, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt al achten.

De vennootschap mag aile burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, onroerende, roerende of andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met ten of ander deel van haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is : aile roerende en onroerende goederen aankopen , verkopen, ruilen, huren en verhuren, alle brevetten, fabrieksmerken of licenties nemen, verwerven, verlenen, aankopen of verkopen, alle beleggingen in roerende waarden verrichten, aandelen verwerven door deelneming, inbreng, inschrijving, fusie of op om het even welke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zo in België of in het buitenland.

Artikel VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel VIJF: AANDELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

voor-

ahouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één twintigste (1 / 20ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel ZES: SCHORSING DER RECHTEN VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is,

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude, Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom.

Artikel ZEVEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch wegens overlijden, dan met instemming van al de vennoten in het bezit van het gehele kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Ingeval van overdracht bij overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen een maand na het overlijden van de vennoot, aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open,

De weigerende vennoten zijn verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing in de verhouding van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld,

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten of omdat het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven is bepaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennoten aangewezen personen of aan de vennoot die zijn voorkeurrecht uitoefent. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap mededelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Artikel ACHT: RECHTEN BIJ OVERLIJDEN

De erfgenamen of legatarissen, evenals de schuldeisers van een vennoot, zullen geen zegels mogen doen leggen op de goederen en waarden der vennootschap, noch inventaris doen opmaken. Zij moeten zich voor de uitvoering van hun rechten houden aan de rekeningen, balansen en geschriften der vennootschap.

De vennoten verbinden zich ertoe hun aandelen niet te verpanden ten voordele van derden.

Artikel NEGEN: REGISTER VAN AANDELEN

In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, dat bevat:

1) de juiste aanduiding van elke vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen;

2) de vermelding van de gedane stortingen;

3) de overdracht van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de

ovememer in geval van overdracht onderlevenden, door de zaakvoerder en de genieter in geval van overdracht

wegens overlijden.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun

inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

C. BESTUUR  CONTROLE





























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'door- mod 11.1

ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel TiEN: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Artikel ELF: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor aile rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel TWAALF: CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel DERTIEN: DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van juni om elf uur, op de zetel van de

vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Artikel VEERTIEN: JAAR- EN CONTROLEVERSLAG

In het vooruitzicht van de jaarvergadering stellen de commissarissen, in voorkomend geval, een controleverslag

en de zaakvoerders een jaarverslag op, waarin deze laatste rekenschap geven van hun beleid.

Artikel VIJFTIEN: BOEKJAAR

Hef maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

E. BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel ZESTIEN: BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na affrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor hef wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

F. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel ZEVENTIEN ONTBINDING - VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan we! door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

G. VERKLARINGEN

Artikel ACHTTIEN: ALGEMENE BEPALINGEN

Wat de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten betreft, verklaren de partijen zich te houden aan de terzake geldende wetgeving. Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

Artikel NEGENTIEN: WOONSTKEUZE

De vennoten, zaakvoerders en commissarissen doen woonstkeuze op de zetel van de vennootschap voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

VIJFDE BESLUIT ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN KWIJTING

De vergadering beslist het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, met name de heer Verhalle Dominique, voornoemd, te aanvaarden, en verleent hem onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgevoerde zaakvoerdersmandaat.

ZESDE BESLUIT BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist tevens, nu de nieuwe statuten zijn vastgesteld en de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is verwezenlijkt, aan te stellen als zaakvoerder voor onbepaalde duur, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIEBAER", met maatschappelijke zetel te, 8700 Tielt, Vijfpachtgoenstraat 3A, BTW BE 0471 150.675, RPR Brugge, met als vaste vertegenwoordiger de heer BAERT Wouter, wonende te 8700 Tielt, Vijfpachtgoenstraat 3A, hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

ZEVENDE BESLUIT OPDRACHTEN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Lagae Dries, kantoorhoudend te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 67, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd;

Uitgifte van het proces-verbaal van 28 maart 2013

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

'v/oor-

.houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

31/01/2012
ÿþil " Und 2.1



1. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behouc aan hi Belgis Staatsb

R BELGE

2012

'AATSBLAD

iu I I iII 11111111111 11111 II III iiI III

*12027337*

MONITEU

7 3 -01

LGISCH S

" ,1EERGEI.EtiD tet %..ittlrrlt ot EctiTeA+aKVAfAN KOOPHANDEL

deGrtg B gge)

BRUGGE(

?P: 0 6 SAN. 2012

no rniífie"

Griffie

0842891891.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Perfect Windowcleaning

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Tramstraat 32 8700 Tielt

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte, opgemaakt op 2 januari 2012, neergelegd voor registratie op 3 januari 2012, inhoudende de oprichting van de in hoofde vermelde vennootschap, die de vorm heeft van een gewone commanditaire vennootschap.

VENNOTEN

1. De Heer Dominique Verhalle Stationstraat 45 8700 Tielt

2. Mevrouw Veerle Deserranno Station straat 45 8700 Tielt

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap onder de naam Perfect Windowcleaning.

ZETEL

Tramstraat 32 8700 Tielt

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het onderhouden en reinigen van gebouwen : burelen, fabrieks -

gebouwen, ramen, rolluiken, luifels, terrassen, gevels, daken, veranda's, zonnepanelen, enz; de aan-

en verkoop van onderhoudsuitrusting en onderhoudsproducten.

Het optreden als tussenpersoon. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De onderneming mag dit alles zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of in coördinatie met onderaan-

nemers verrichten. De vennootschap mag alle beheersopdrachten waarnemen en mandaten en

functies uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, met inbegrip van

de vertegenwoordiging, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het

best geschikt al achten.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, onroerende, roerende of

andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met

één of ander deel van haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is : alle roerende en

onroerende goederen aankopen , verkopen, ruilen, huren en verhuren, aile breveften, fabrieksmerken

of licenties nemen, verwerven, verlenen, aankopen of verkopen, alle beleggingen in roerende

waarden verrichten, aandelen verwerven door deelneming, inbreng, inschrijving, fusie of op om het

even welke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen,

zo in België of in het buitenland.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 10.000,00 EUR, het is verdeeld in 20 aandelen en is volstort in

speciën ten belope van 10.000,00 EUR. De aandelen zijn verdeeld als volgt : beherende en hoofdelijk

aansprakelijke vennoot Dominique Verhalle 15 aandelen en stille vennoot Veerle Deseranno 5 aandelen.

DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, welke vennoot zijn, te be-

noemen door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

à

Tot gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duurde Heer Dominique Verhalle, voornoemd.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennoot-

schap te besturen en te vertegenwoordigen. De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen,

al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks

van rechtshandelingen.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op ééndertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vor-

ming van de wettelijke reserve tot deze minstens tien ten honderd beloopt van het maatschappelijk kapitaal.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van juni om elf (11.00) uur ten maat-

schappelijke zetel.

ONTBINDING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de ver-

effening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke

benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een

vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit , treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Een exemplaar van de statuten werd neergelegd voor registratie en wordt gelijktijdig neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

getekend, Dominique Verhalle, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" " " " " " " " " " " " ....a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PERFECT WINDOWCLEANING

Adresse
TRAMSTRAAT 32 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande