PETER DE BAETS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER DE BAETS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.447.593

Publication

29/09/2014
ÿþMod Word Iii

rime In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11,1111.1iLlien

V beh aa Bel Staz

II

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

18 SEP. 2014

Griffie

&Oesling 3 &UfelE

Ondernemingsnr : 0872.447.593

Benaming

(voluit): Peter De Baets

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Winem Esschotlaan 7a - 8670 Kokqde

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Christoph Castelein te Kortrijk op 06/09/2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter De Baets met zetel te 8670 Koksilde, Willem Elsschotlaan 7a, opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Paul Dalle te Oostduinkerke op tien maart tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éérientwintig maart daarna, onder nummer 05043306, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  Principieel besluit tot ontbinding en vereffening

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder

opgesteld, inhoudende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor/extern accountant, aangewezen door de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 1811 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op zes augustus tweeduizend en veertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

b) Door de zaakvoerder werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Audit", met zetel te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0453.926.059, als bedrijfsrevisor aangewezen en gelast met de opmaak van een bedrijfsrevisoraal verslag overeenkomstig artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de voormelde bedrijfsrevisor accountant luiden als volgt

"Ondergetekende, Moore Stephens Audit Burg. CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 19 augustus 2014 door de zaakvoerder van de Burg. BVBA Peter De Beets, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksljde, Willem Elsschot/aan 7A, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0872.447,593, gekend op de Rechtbank te Veurne, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BV BVBA Peter De Baets, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 6 augustus 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 817.143,80 en een nettoactief van ¬ 583.708,74.

De boekhoudkundige staat per 6 augustus 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 e van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft, behoudens met betrekking tot de deelneming in de Burg. BVBA Notaris Peter De Baets, waarvoor geen herwaardering werd opgenomen, getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de controla werkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechfereeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de niet geboekte latente meerwaarde van de financiële jaste activa van E' 1.144.828,28, van de volledigheid van de onder de handelsschulden opgenomen bedragen en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de ontbindingsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen v6c5r de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Vent?. Het doel van de opdracht is na te gaan of de boekhoudkundige staat de vennoten en de toekomstige vereffenaar een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het nettoactief en dit in principe in het perspectief van realisatie, rekening houdend met de aletoire aard van de vooruitzichten van de activa in het kader van de vereffening. Dit verslag mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 3 september 2014

Moore Stephens Audit Burg. CVBA vertegenwoordigd door

Mevrouw Wendy Van der Biest Bedrijfsrevisor"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en van voormelde staat van activa en passive. Tevens erkent de vergadering een afschrift te hebben ontvangen van de voormelde staat van activa en passiva en van de beide voormelde verslagen. Deze zullen samen met een expeditie van onderhavige akte worden neergelegde op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

o) na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningsteiling.

d) De vergadering beslist dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER DE BAETS", voornoemd, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT  Statutenwijziging

Om hiervan blijk te geven in de statuten, wordt het artikel in de statuten aangaande de duur geschrapt en vervangen door volgende tekst

"Op tien maart tweeduizend en vijf werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur.

Op zes september tweeduizend en veertien werd zij vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld."

DERDE BESLUIT  Ontslaq zaakvoerders- décharge

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer De Baets Peter, voornoemd, statutair zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER DE BAETS", voornoemd.

De vergadering verleent hem volledige en eervolle décharge voor haar opdracht«

De algemene vergadering besluit het desbetreffend artikel van de statuten dan ook in die zin aan te passen zodat de uitoefening van het statutair zaakvoerderschap door de BVBA Peter De Baets uit dit artikel wordt geschrapt.

VIERDE BESLUIT  Benoeming vereffenaar(s)

De vergadering beslist dat de functie van vereffenaar zef worden waargenomen door de heer De Baets Peter, voornoemd. De heer De Baets Peter, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van de rechtbank van koophandel van zijn benoeming door de algemene vergadering.

De vergadering beslist dat de functie van opvolger-vereffenaar zal worden waargenomen door Liselotte De Kock, wonende te Nieuwpoort, Kaai 42 bus 0201.

VIJFDE BESLUIT  Vaststelling van de machten/bevoegdheden en vergoeding van de vereffenaar(s)

1. De vereffenaar zal over de meest uitgebreide machten beschikken voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar zef alle handelingen mogen verrichten voorzien in artikel 187 van zelfde wetboek, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het bijzonder zal hij de macht hebben om aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, v66r of na betaling, van aile inschrijvingen van voortchten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet of beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar mag tevens alle onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen, verpanden, met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren, in één woord alle welkdanige daden van beheer en van beschikkingen stellen, betreffende de onroerende goederen van de vennootschap; verder het maatschappelijk bezit in andere vennootschappen inbrengen, leningen aangaan ter betaling van de schulden van de vennootschap, dit alles zonder dat hij hiertoe de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

2. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening

iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd

dan na homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel

3. De vereffenaar zal aile mogelijke schuldeisers, bij aangetekend schrijven verzoeken, het bedrag van hun schuldvordering kenbaar te maken, de nodige overtuigingsstukken te voegen bij de aangifte van schuldvordering en tevens aan te duiden op welke wettige reden van voorrang (voorrecht, hypotheek of pand) zij aanspraak maken..

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Bij eventuele verkoop van de handelszaak, zal de vereffenaar de overdracht ter kennis brengen van de bevoegde ontvanger en het bekomen van een fiscaal certificaat betrachten, overeenkomstig artikel 442bis Wetboek Inkomsten Belasting..

4. Wanneer de ingeroepen reden van voorrang of het bedrag van een schuldvordering, voor contestatie vatbaar is, en poging tot minnelijke regeling geen resultaat heeft opgeleverd, zal de vereffenaar namens de voornoemde vennootschap in vereffening, de nodige rechtsvorderingen tot vaststelling van de schuldvorderingen laten inleiden voor de bevoegde rechtbanken.

5. De vereffenaar wordt tevens gemachtigd om aile formaliteiten te vervullen, stukken te ondertekenen en verrichtingen te doen, zonder uitzondering, bij de kruispuntbank van ondernemingen, fiscale en andere besturen, Bank van de Post en aile andere financiële instellingen.

6. De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar, die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemene vergadering zal moeten doen blijken en zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

7. De opdracht van de hiervoor genoemde vereffenaar zal niet vergoed worden,

8. Bij de sluiting van de vereffening zal de vereffenaar de algemene vergadering samenroepen, teneinde een volledig verslag uit te brengen over de vereffening en alle rekeningen en bewijsstukken hieromtrent voorleggen

Op het tijdstip van de sluiting duidt de vergadering tevens de plaats aan waar de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen bewaard worden.

9. De vereffenaar is ertoe gehouden overeenkomstig artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over te maken aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, dient de vereffenaar elk jaar een inventaris op te maken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

10. De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar,

11. De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan,

12. Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk geregeld is, dient de vereffenaar zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Geassocieerd Notaris Christoph

Castelein

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- staat van actief en passief

- verslag bestuursorgaan

- versiag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.03.2013, NGL 24.05.2013 13128-0224-015
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.04.2012, NGL 11.05.2012 12112-0537-015
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.04.2011, NGL 31.08.2011 11475-0003-015
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.03.2010, NGL 07.05.2010 10111-0393-015
19/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.04.2009, NGL 15.05.2009 09146-0097-014
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.02.2008, NGL 12.03.2008 08069-0010-014
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 25.06.2007 07265-0297-012

Coordonnées
PETER DE BAETS

Adresse
WILLEM ELSSCHOTLAAN 7A 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande