PETER DUDAL & PARTNERS , AFGEKORT : DUDAL & PARTNERS , PETER DUDAL , PDP OF DDL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER DUDAL & PARTNERS , AFGEKORT : DUDAL & PARTNERS , PETER DUDAL , PDP OF DDL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.053.560

Publication

27/10/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgi ch,Staatsblacl_bekencl-te-maken kopie

na neerlegging ter griffie vn de aMEERCIELE(..:

nriffie RechthFtnk K000nande

II *14196596*

Ondernemingsnr 0462.053.560

Benaming (voluit): PETER DUDAL & PARTNERS

(verkort) "Dudal & Partners", "Peler Dudal", "Dudal", "PDP" of "DDL"

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Prins Karellaan 8

8370 Blankenberger

Onderwerp akte :Ontbinding, in vereffeningstelling en sluiting van vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 29 september 2014:

I/ LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

De voorzitter leest het verslag van het bestuursorgaan voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samengevatte staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 26 september 2014.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de revisor BVBA "RAVERT, STEVENS & Co", vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende 1860 te Meise, Hendrik Van Dievoetlaan 1 over de samengevatte staat, over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van het bestuursorgaan.

De besluiten van het verslaq luiden als volqt:

"XI. CONCLUSIES

Tot besluit van zijn onderzoek onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende, burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "RAVERT, STEVENS & Co", bedriffsrevisor, te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, dat

" in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht conform artikel 181, het bestuursorgaan van de BVBA PETER DUDAL & PARTNERS een boekhoudkundige staat per 26 september 2014 heeft opgesteld, die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap;

" deze staat per 26 september 2014 een balanstotaal opgeeft van 491.084,96 en een netto-actief van 450.428,27 EUR.

" uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen bij een beperkt nazicht, wij ons dienen te onthouden over het feit dat de staat van activa en passiva per 26/09/2014, ons voorgelegd door het bestuursorgaan, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft en dit bij gebrek aan goedkeuringen van de jaarrekeningen over de voorbije boekjaren. Verwijzing wordt gemaakt naar de strafsancties opgenomen in art.98 van het Wetboek van vennootschappen m.b.L het gebrek aan neerlegging van de jaarrekeningen.

" alle schulden ten aanzien van derden, blijkens de staat van activa en passiva opgemaakt overeenkomstig artikel 184, § 5, W. Venn., werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Dit verslag werd op verzoek van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 181 en 184 § 5 van het wetboek vennootschappen in het kader van de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 27 september 2014

BVBA "RAVERT, STEVENS & Co" vertegenwoordigd door Luc RAVERT, Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

n'ad 11.1

MONITEUR B GE

20ELGISCH-1:-TAA2°T 10 OKT 2014

Gent Afdeling Brugge

BLAD De arifffffi:r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

III BERAADSLAGING

Dat, om goedgekeurd te worden, de beslissing betreffende de ontbinding met eenparigheid der

stemmen dient genomen te worden.

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslapen geen opmerking wordt gemaakt door de

enige vennoot, hier aanwezig. De vergadering besluit zich, met éénparigheid van stemmen, aan te

"

sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang van heden.

De ontbindinp stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

Doch ingevolge artikel 185 Wetboek van Vennootschappen wordt de zaakvoerder bij gebreke aan vereffenaar ten aanzien .van, derden ais " vereffenaar beschouwd. Dit is een passieve bevoegdheid ten voordele van derden. De zaakvoerder kan zich niet beroepen op deze hoedanigheid van vereffenaar om actief op te treden. Door de ontbinding wordt immers een einde gesteld aan het mandaat der bestuursorganen.

TWEEDE BESLUIT: BESLUIT OM GEEN VEREFFENAAR TE BENOEMEN

Gezien alle activa gerealiseerd zijn en alle schulden jegens derden al vereffend zijn, besluit de vergadering niet over te gaan tot benoèming van een vereffenaar daar het eventuele batig saldo van de vereffening overgaat naar de enige vennoot.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLINGEN en VERKLARINGEN

De vergadering stelt vast en vérklert :

- Dat er zich in onderhavige vennootschap péén onroerende poederen bevinden.

- Conform de bepalingen van artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen wordt aldus geen vereffenaar aangeduid, zijn er geen schulden jegens derden luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van zelfde wetboek, is de enige vennoot op de algemene vergadering aanwezig en wordt er besloten met éénparigheid van stemmen en de terugname van het eventueel resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

Dat de vennootschap ophoudt te bestaan te rekenen vanaf heden.

VIERDE BESLUIT  onmiddellijke sluiting vereffening

De vergadering stelt vast en verklaart dat de vereffening zonder voorwerp is aangezien deze, gelet op de voorgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is.

De vergadering besluit daarop tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

VIJFDE BESLUIT

Ingevolge de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder voornoemde heer Peter DU DAL, geboren te Brugge op 28 mei 1988, wonende te 8370 Blankenberge, Prins Karellaan 8/A2A0.

Doch ingevolge artikel 185 Wetboek van Vennootschappen wordt de zaakvoerder bij gebreke aan vereffenaar ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd zoals hiervoor vermeld.

De zaakvoerder heeft vex5r het ontbindingsbesluit de passive aangezuiverd onder ziin verantwoordeliikheid (én aansprakelijkheid.

Zelfde vergadering beslist eveneens tot kwiitinp van de zaakvoerder.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zullen voldaan %Ammien door de enige vennoot die hiertoe alle machten ontvangt en die de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn van vijf jaar zal bewaren te 8370 Blankenberge, Prins Karellaan 8.

Voornoemde vennoot, hier aanwezig, verklaart dat de voornoemde balansen volledig correct zijn opgemaakt en dat hij geen kennis heeft van daarop niet vermelde activa en/of passive posten.

De uittredende zaakvoerder voormeld wordt gemachtigd om eventuele nog opduikende vorderingen te innen, ter verdeling onder de enige vennoot.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, zal aan de enige vennoot worden toebedeeld. De enige vennoot krijgt alle machten tot het verlenen van eventuele handlichtingen.

III/STEMMING

Al deze besluiten worden genomen en goedgekeurd bil éénparigheid van stemmen. Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

Neergelegd:

- expeditie van de ontbinding, in vereffeningstelling en sluiting van vereffening

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
22/11/2006 : BGT000538
03/08/2006 : BGT000538
02/08/2005 : BGT000538
06/08/2004 : BGT000538
02/08/2004 : BGT000538
13/08/2003 : BGT000538
07/08/2002 : BGT000538

Coordonnées
PETER DUDAL & PARTNERS , AFGEKORT : DUDAL & …

Adresse
PRINS KARELLAAN 8 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande