PETER MERCKX MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER MERCKX MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.203.309

Publication

04/06/2014
ÿþg

bel

Be Sta

mod 11.1

> j' ln de bijlagen bij het Belgisc Staatsblad bekend te maken kopie

na veerlegging ter griffie van de aktENEERGEF,EGD

oophande!

2 3 MEI 2014

Gent Afdeling Brugge

Di13tier

REI

*14111360*

Ondernemingsar : 0894.203.309

Benaming (voluit) ; PETER MERCKX MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jozef Baertstraat 13

8700 Tielt

Onde erp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 5 mei 2014, met als registratierelaas "Geregistreerd te Oostende 1 op 13 mei 2014, drie bladen, geen verzendingen, boek 775, blad 6, vak 7, ontvangen : vijftig euro (¬ 50), de adviseur (getekend), Heidi GRYSON", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER MERCKX MANAGEMENT" met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT - LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De voorzitter geeft kennis van zijn verslag als zaakvoerder van 7 april 2014 en opgemaakt overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

De voorzitter legt tevens het verslag voor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, handelend voor de burg. Ven. Cvba BDO Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5 over de boekhoudkundige toestand van de vennootschap omschreven in het verslag van de zaakvoerder.

Wegens voorafgaande kennisname wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van de verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt: "7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA PETER MERCKX MANAGEMENT met zetel te 8700 Tielt, Jozef Baertstraat 13, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 57.243,29 EUR en een nettoactief (eigen vermogen) van 57.243, 29 EUR In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

De boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2014 bevat geen passiva tegenover derden, zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte,

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA PETER MERCKX MANAGEMENT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 7 april 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

-------------- .. Vertegenwoordigd.-door- ._.._. _-.__ ---

Op de laatste b¬ z. van Lui& B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

!

mod 11,4

1 4 fI yr VOO-behouden aan het Belgisch Staatsblad





Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

TWEEDE BESLUIT - VERVROEGDE ONTBINDING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT - GEEN BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR

De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen,

De vergadering en de zaakvoerder, de heer Merckx Peter, erkennen te zijn ingelicht door ondergetekende notaris over de inhoud van artikel 185 van het wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat ingeval geen vereffenaars worden benoemd, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden ais vereffenaars worden beschouwd.

VIERDE BESLUIT- ONTSLAG ZAAKVOERDER EN KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder, de heer Merckx Peter, voornoemd, beëindigd wordt.

De vergadering verleent hem volledig en onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgeoefend mandaat, VIJFDE BESLUIT- VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA

Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering vast dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva ais bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf. Indien er na de vereffening nog onbetaalde schulden van de vennootschap zouden overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de vennoten,

ZESDE BESLUIT - VASTSTELLING DAT DE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE KAN PLAATSVINDEN

De vergadering stelt bijgevolg vast dat aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen om de ontbinding en vereffening in één akte te laten plaatsvinden is voldaan, vermits: 1° er geen vereffenaar is aangeduid;

2° er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLUIT - SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in haar privé-vermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen gesloten is. De vergadering stelt vast dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peter Merckx Management" hierdoor gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

ACHTSTE BESLUIT - BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren in de woonplaats van de heer Merckx Peter, voornoemd. De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn Verhamme, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 5 mei 2014

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.09.2013, NGL 12.12.2013 13686-0488-007
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 29.08.2011 11480-0587-007

Coordonnées
PETER MERCKX MANAGEMENT

Adresse
JOZEF BAERTSTRAAT 13 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande