PHARMA2CARE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PHARMA2CARE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.391.896

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 07.08.2014 14411-0465-028
15/10/2013
ÿþ+`'

Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111QQ§Wg1111111





Ondernemingsnr : 0427.391.896

Benaming

(voluit) : Pharma2Care

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN - BENOEMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 24 september 2013, die ° eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap "Pharma2Care", met maatschappelijke zetel te 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50, RPR Brugge, ondernemingsnummer 0427.391.896, met eenparigheid van stemmen van de aanwezige aandeelhouders de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: EERSTE KAPITAALVERHOGING (DOOR INBRENG IN NATURA)

a. De voorzitter leest de verslagen voor opgemaakt door de raad van bestuur op 17 september 2013 en door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM InterAudit", met zetel te 2600 Antwerpen, Posthofbrug 10 b4, vertegenwoordigd door mevrouw KINDT Patricia, op 17 september 2013 over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura ter onderschrijving van de kapitaalverhoging bij de naamloze vennootschap PHARMA2CARE bestaat uit de inbreng van een gedeelte van schuldvordering (rekening courant), voor een totale waarde 700.000,00 EUR door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Business & Management Consulting, met maatschappelijke zetel te 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50.

De inbrengwaarde ten belope van 700.000,00 EUR wordt voor 698.750,16 EUR toegewezen aan het maatschappelijk kapitaal en voor 1.249,84 EUR aan uitgiftepremie.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng In natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) in het specifieke kader van deze operatie de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

d) de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

e) de aandeelhouders handelen met kennis van zaken en dat de rechten en plichten van de tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 292 aandelen van de vennootschap NV PHARMA2CARE zonder vermelding van nominale waarde, elk één/vijfhonderd tweeënveertigste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, hetgeen toekomt aan partijen."

Voormelde verslagen worden aan de akte gehecht.

b. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeshonderd achtennegentig duizend zevenhonderd vijftig euro zestien cent (¬ 698.750,16) om het te verhogen van vijfhonderd achtennegentig duizend tweehonderd vierenveertig euro tweeëntwintig cent (¬ 598.244,22) tot één miljoen tweehonderd zesennegentig duizend negenhonderd vierennegentig euro achtendertig cent (¬ 1.296.994,38), door het creëren





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

\IEERGELEGU ter GR1FFic dci RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruine)

Z413 .rte.

et.

t

Griffie

i .2 van tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de datum der akte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Op deze tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven, door inbreng van een deel van de rekening-courant op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C.", te 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50, RPR Brugge ondernemingsnummer 0426.804.354, ten bedrage van zevenhonderd duizend euro (¬ 700.000,00).

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van tweeduizend driehonderd tweeënnegentig euro achtennegentig cent (¬ 2.392,98) per aandeel, hetzij zeshonderd achtennegentig duizend zevenhonderd vijftig euro zestien cent (¬ 698.750,16) voor de tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe aandelen samen, bedrag te verhogen met een totale uitgiftepremie vastgesteld op duizend tweehonderd negenenveertig euro vierentachtig cent (¬ 1.249,84), derwijze dat de totale uitgifteprijs van de aandelen is vastgesteld op zevenhonderd duizend euro (¬ 700.000,00).

c. De vergadering komt tot de bevinding dat het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging hier niet van toepassing is aangezien de kapitaalverhoging niet in speciën wordt doorgevoerd maar door inbreng in natura.

d.lnschrijving - Afbetaling

Is hier tussenbeide gekomen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C.", voornoemd, die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "PHARMA2CARE";

Na deze uiteenzetting verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C.", voornoemd, inbreng te doen van een deel van de schuldvordering in rekening-courant, die op de tussentijdse financiële staat van de naamloze vennootschap "PHARMA2CARE" per 31 juli 2013 geboekt staat onder de grootboekrekening "489021 RC BMC" en die de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C." heeft ten opzichte van de vennootschap, ten bedrage van zevenhonderd duizend euro (¬ 700.000,00).

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, zal aan voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C. ", die aanvaardt, tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt.

e. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het kapitaal werd verhoogd tot één miljoen tweehonderd zesennegentig duizend negenhonderd vierennegentig euro achtendertig cent (¬ 1.296.994,38), gesplitst in vijfhonderd tweeënveertig (542) aandelen zonder nominale waarde, die elk één vijfhonderd tweeënveertigste (1/542ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

f. De algemene vergadering beslist het verschil tussen het bedrag van de voormelde inschrijving, hetzij zevenhonderd duizend euro (¬ 700.000,00), en het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij zeshonderd achtennegentig duizend zevenhonderd vijftig euro zestien cent (¬ 698.750,16), verschil dat aldus duizend tweehonderd negenenveertig euro vierentachtig cent (¬ 1.249,84) bedraagt, te boeken op een rekening "Uitgiftepremies".

Deze rekening "Uitgiftepremies" blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

TWEEDE BESLUIT; TWEEDE KAPITAALVERHOGING (DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIES)

a. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met duizend tweehonderd negenenveertig euro vierentachtig cent (¬ 1.249,84), zodat het kapitaal verhoogd wordt van één miljoen tweehonderd zesennegentig duizend negenhonderd vierennegentig euro achtendertig cent (¬ 1.296.994,38) tot één miljoen tweehonderd achtennegentig duizend tweehonderd vierenveertig euro tweeëntwintig cent (¬ 1.298.244,22), door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van duizend tweehonderd negenenveertig euro vierentachtig cent (¬ 1.249,84).

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

b. De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de tweede kapitaalverhoging volledig werd verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot één miljoen tweehonderd achtennegentig duizend tweehonderd vierenveertig euro tweeëntwintig cent (¬ 1.298.244,22), vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënveertig (542) aandelen zonder nominale waarde, die elk één vijfhonderd tweeënveertigste (1/542ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT: AANPASSING VAN ARTIKEL VIJF DER STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf der statuten, teneinde dit artikel aan te passen aan de hoger genomen beslissing inzake kapitaalsverhoging, op te heffen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd achtennegentig duizend tweehonderd vierenveertig euro tweeëntwintig cent (¬ 1.298.244,22).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënveertig (542) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/ vijfhonderd tweeënveertigste(1/542ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT : BENOEMING.

De vergadering beslist als commissaris te benoemen:

De Burgerlijke Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RSM interAudit",

ondernemingsnummer 0436.391.122, vertegenwoordigd door mevrouw KINDT Patricia, bedrijfsrevisor,

kantoorhoudende te 2600 Antwerpen, Posthofbrug 10 b4, voor de duur van drie jaar, met ingang vanaf boekjaar

2013 tot aan de jaarvergadering beraadslagend over de jaarrekening afgesloten op 31 december 2015.

De jaarlijkse vergoeding bedraagt vijfduizend zevenhonderd euro (¬ 5.700,00), BTW niet inbegrepen.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGINGEN.

De vergadering verleent elke machtiging aan de gedelegeerd bestuurder en/of notaris:

-om de voorgaande beslissingen uit te voeren;

-om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te

ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Voor-

béhguden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 24 september 2013

- de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+`'

Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111QQ§Wg1111111





Ondernemingsnr : 0427.391.896

Benaming

(voluit) : Pharma2Care

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN - BENOEMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 24 september 2013, die ° eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap "Pharma2Care", met maatschappelijke zetel te 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50, RPR Brugge, ondernemingsnummer 0427.391.896, met eenparigheid van stemmen van de aanwezige aandeelhouders de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: EERSTE KAPITAALVERHOGING (DOOR INBRENG IN NATURA)

a. De voorzitter leest de verslagen voor opgemaakt door de raad van bestuur op 17 september 2013 en door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM InterAudit", met zetel te 2600 Antwerpen, Posthofbrug 10 b4, vertegenwoordigd door mevrouw KINDT Patricia, op 17 september 2013 over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura ter onderschrijving van de kapitaalverhoging bij de naamloze vennootschap PHARMA2CARE bestaat uit de inbreng van een gedeelte van schuldvordering (rekening courant), voor een totale waarde 700.000,00 EUR door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Business & Management Consulting, met maatschappelijke zetel te 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50.

De inbrengwaarde ten belope van 700.000,00 EUR wordt voor 698.750,16 EUR toegewezen aan het maatschappelijk kapitaal en voor 1.249,84 EUR aan uitgiftepremie.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng In natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) in het specifieke kader van deze operatie de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

d) de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

e) de aandeelhouders handelen met kennis van zaken en dat de rechten en plichten van de tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 292 aandelen van de vennootschap NV PHARMA2CARE zonder vermelding van nominale waarde, elk één/vijfhonderd tweeënveertigste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, hetgeen toekomt aan partijen."

Voormelde verslagen worden aan de akte gehecht.

b. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeshonderd achtennegentig duizend zevenhonderd vijftig euro zestien cent (¬ 698.750,16) om het te verhogen van vijfhonderd achtennegentig duizend tweehonderd vierenveertig euro tweeëntwintig cent (¬ 598.244,22) tot één miljoen tweehonderd zesennegentig duizend negenhonderd vierennegentig euro achtendertig cent (¬ 1.296.994,38), door het creëren





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

\IEERGELEGU ter GR1FFic dci RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruine)

Z413 .rte.

et.

t

Griffie

i .2 van tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de datum der akte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Op deze tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven, door inbreng van een deel van de rekening-courant op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C.", te 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50, RPR Brugge ondernemingsnummer 0426.804.354, ten bedrage van zevenhonderd duizend euro (¬ 700.000,00).

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van tweeduizend driehonderd tweeënnegentig euro achtennegentig cent (¬ 2.392,98) per aandeel, hetzij zeshonderd achtennegentig duizend zevenhonderd vijftig euro zestien cent (¬ 698.750,16) voor de tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe aandelen samen, bedrag te verhogen met een totale uitgiftepremie vastgesteld op duizend tweehonderd negenenveertig euro vierentachtig cent (¬ 1.249,84), derwijze dat de totale uitgifteprijs van de aandelen is vastgesteld op zevenhonderd duizend euro (¬ 700.000,00).

c. De vergadering komt tot de bevinding dat het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging hier niet van toepassing is aangezien de kapitaalverhoging niet in speciën wordt doorgevoerd maar door inbreng in natura.

d.lnschrijving - Afbetaling

Is hier tussenbeide gekomen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C.", voornoemd, die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "PHARMA2CARE";

Na deze uiteenzetting verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C.", voornoemd, inbreng te doen van een deel van de schuldvordering in rekening-courant, die op de tussentijdse financiële staat van de naamloze vennootschap "PHARMA2CARE" per 31 juli 2013 geboekt staat onder de grootboekrekening "489021 RC BMC" en die de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C." heeft ten opzichte van de vennootschap, ten bedrage van zevenhonderd duizend euro (¬ 700.000,00).

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, zal aan voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Business & Management Consulting", afgekort "BVBA B.M.C. ", die aanvaardt, tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt.

e. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het kapitaal werd verhoogd tot één miljoen tweehonderd zesennegentig duizend negenhonderd vierennegentig euro achtendertig cent (¬ 1.296.994,38), gesplitst in vijfhonderd tweeënveertig (542) aandelen zonder nominale waarde, die elk één vijfhonderd tweeënveertigste (1/542ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

f. De algemene vergadering beslist het verschil tussen het bedrag van de voormelde inschrijving, hetzij zevenhonderd duizend euro (¬ 700.000,00), en het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij zeshonderd achtennegentig duizend zevenhonderd vijftig euro zestien cent (¬ 698.750,16), verschil dat aldus duizend tweehonderd negenenveertig euro vierentachtig cent (¬ 1.249,84) bedraagt, te boeken op een rekening "Uitgiftepremies".

Deze rekening "Uitgiftepremies" blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

TWEEDE BESLUIT; TWEEDE KAPITAALVERHOGING (DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIES)

a. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met duizend tweehonderd negenenveertig euro vierentachtig cent (¬ 1.249,84), zodat het kapitaal verhoogd wordt van één miljoen tweehonderd zesennegentig duizend negenhonderd vierennegentig euro achtendertig cent (¬ 1.296.994,38) tot één miljoen tweehonderd achtennegentig duizend tweehonderd vierenveertig euro tweeëntwintig cent (¬ 1.298.244,22), door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van duizend tweehonderd negenenveertig euro vierentachtig cent (¬ 1.249,84).

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

b. De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de tweede kapitaalverhoging volledig werd verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot één miljoen tweehonderd achtennegentig duizend tweehonderd vierenveertig euro tweeëntwintig cent (¬ 1.298.244,22), vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënveertig (542) aandelen zonder nominale waarde, die elk één vijfhonderd tweeënveertigste (1/542ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT: AANPASSING VAN ARTIKEL VIJF DER STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf der statuten, teneinde dit artikel aan te passen aan de hoger genomen beslissing inzake kapitaalsverhoging, op te heffen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd achtennegentig duizend tweehonderd vierenveertig euro tweeëntwintig cent (¬ 1.298.244,22).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënveertig (542) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/ vijfhonderd tweeënveertigste(1/542ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT : BENOEMING.

De vergadering beslist als commissaris te benoemen:

De Burgerlijke Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RSM interAudit",

ondernemingsnummer 0436.391.122, vertegenwoordigd door mevrouw KINDT Patricia, bedrijfsrevisor,

kantoorhoudende te 2600 Antwerpen, Posthofbrug 10 b4, voor de duur van drie jaar, met ingang vanaf boekjaar

2013 tot aan de jaarvergadering beraadslagend over de jaarrekening afgesloten op 31 december 2015.

De jaarlijkse vergoeding bedraagt vijfduizend zevenhonderd euro (¬ 5.700,00), BTW niet inbegrepen.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGINGEN.

De vergadering verleent elke machtiging aan de gedelegeerd bestuurder en/of notaris:

-om de voorgaande beslissingen uit te voeren;

-om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te

ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Voor-

béhguden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 24 september 2013

- de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 09.07.2013 13290-0135-025
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12544-0511-018
28/12/2011
ÿþ " Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op. 15 DEC. 201/

De griffier,

Ondernemingsnr : 0427391896

Benaming

(voluit) : PHARMA2CARE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50

Onderwerp akte : herbenoemingen

De bijzondere algemene vergadering van 17 november 2011 heeft onder meer hetvolgende beslist met unanimiteit van stemmen:

1) zij aanvaardt het vrijwillig ontslag van volgende (gedelegeerde) bestuurders:

- DB-PHARMA bvba, niet zetel te 8501 Bissegem, Jan Devosstraat 7 en gekend onder RPR Kortrijk btw BE: 0827.466.121, en haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Delphine Bruggenvan, geboren op 20 augustus 1986, rijksregisternummer 860820 248-44, wonende te 8501 Bissegem, Jan Devosstraat 7;

- BUSINESS & MANAGEMENT CONSULTING bvba, met zetel te 8377 Zuienkerke, Nieuwe Steenweg 50, en gekend RPR Brugge onder ondernemingsnummer 0426.804.354, en haar vaste vertegenwoordiger DB-: PHARMA bvba, met zetel te 8501 Bissegem, Jan Devosstraat 7 en gekend onder RPR Kortrijk btw BE. 0827.466.121, op haar beurt vast vertegenwoordigd door mevrouw Delphine Bruggeman, geboren op 20 augustus 1986, rijksregisternummer 860820 248-44, wonende te 8501 Bissegem, Jan Devosstraat 7;

Deze ontslagen gaan in op 17 november 2011.

Over de kwijting voor dit bestuur zal beraadslaagd worden nav de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

2) Zij benoemt volgende bestuurders voor een periode van 6 jaar te rekenen vanaf 17 november 2011: "

1. BUSINESS & MANAGEMENT CONSULTING bvba, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de: heer VANDERSCHRICK Bart Gerard Marcel, geboren te Kortrijk op 20 september 1969, rijksregisternummer' 69.09.20-315.15, wonende te Monaco, 10, Avenue des Ligures ;

2. MILF1X sàrl (société à responsabilité limitée naar Luxemburgs recht) met zetel te L-1116 Luxemburg, 6, rue Adolphe, gekend onder R.C.S. Luxembourg B 114.086, met als vaste vertegenwoordiger de heer Piet Roels.

3. ASSET & PROPERTY MANAGEMENT nv, met zetel te 1082 Brussel, avenue Gisselaire Versé 23-25,' ondernemingsnummer 0453.990.880, met ais vaste vertegenwoordiger de heer VANDERSCHRICK Bart Gerard Marcel, geboren te Kortrijk op 20 september 1969, rijksregisternummer 69.09.20-315.15, wonende te Monaco, 10, Avenue des Ligures ;

3) Bevoegdheden:

Er wordt verwezen naar de statuten en BIJKOMEND worden volgende bevoegdheidsbeperkingen

aangenomen:

Een gedelegeerd bestuurder kan ALLEEN optreden voor verbintenissen of rechtshandelingen inhoudende:

verbintenissen voor de vennootschap tot maximum een bedrag van 499.999 euro.

4) benoeming gedelegeerd bestuurders

De nieuwe raad van bestuur komt bijeen en duidt aan als gedelegeerd bestuurder:

1. BUSINESS & MANAGEMENT CONSULTING bvba, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de: heer VANDERSCHRICK Bart Gerard Marcel, geboren te Kortrijk op 20 september 1969, rijksregisternummer; 69.09.20-315.15, wonende te Monaco, 10, Avenue des Ligures ;

2. MILF1X sàrl (société à responsabilité limitée naar Luxemburgs recht) met zetel te L-1116 Luxemburg, 6,i rue Adolphe, gekend onder R.G.S. Luxembourg B 114.086, met als vaste vertegenwoordiger de heer Piet Roels.

De vergadering geeft volmacht aan mevrouw Caroline Vanden Bussche te 9831 Sint-Martens-Latem, Burggraaf de Spoelberghdreef 4, om voor hen de neerlegging van de beslissingen van de vergadering ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de publicatie in de bijlage tot het Belgisch staatsblad te verzorgen. Daartoe alle administratieve formaliteiten te verrichten.

Voor analytisch uittreksel

Caroline Vanden Bussche

volmachtdrager

Tegelijk hiermee_ neergelegd: notulen van de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisel Staatsbrád = 28TÏ2t2011- Annexes du Moniteur belge

(111111§111u1111111mNisunuua

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 05.07.2011 11261-0316-017
07/07/2011
ÿþVoorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Mai 2.1

ID II I I fll I II VIII

Ondernemingsnr : 0427.391.896

erta¢nàrflg

(voluit) : PHARMA2CARE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nieuwe Steenweg 50, 8377 Zuienkerke

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 26 april 2011 blijkt het ontslag als bestuurder met onmiddellijke ingang van bvba Filip Demyttenaere, met zetel te 8750 Wingene, Tieltstraat 18 en gekend onder RPR Brugge btw BE 0449.353.686, vast vertegenwoordigd door de heer Filip Demyttenaere.

Op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 26 april 2011 werd eveneens kennis genomen van het feit dat de vaste vertegenwoordiging van haar bestuurder, Business & Management Consulting sedert 22 maart 2011 wordt waargenomen door bvba DB-Pharrna, vast vertegenwoordigd door mevrouw Delphine Bruggeman in vervanging van bvba Filip Demyttenaere, vast vertegenwoordigd door de heer Filip Demyttenaere.

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 26 april 2011 blijkt het ontslag met onmiddellijke ingang van bvba Filip Demyttenaere, met zetel te 8750 Wingene, Tieltstraat 18 en gekend onder RPR Brugge btw BE 0449.353.686 als gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

De raad van bestuur ziet er voortaan uit als volgt:

- bvba Business & Management Consulting, (gedelegeerd) bestuurder en vast vertegenwoordigd door bvba DB-Pharma met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Delphine Bruggeman;

- bvba DB-Pharma, (gedelegeerd) bestuurder en vast vertegenwoordigd door mevrouw Delphine Bruggeman.

bvba DB-Pharma

bestuurder

mevrouw Delphine Bruggeman

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 7 ,UNG ee griffier,

27/10/2010 : BG061558
08/07/2010 : BG061558
31/08/2009 : BG061558
29/09/2008 : BG061558
01/08/2008 : BG061558
29/08/2007 : BG061558
01/02/2007 : BG061558
07/07/2006 : BG061558
07/07/2005 : BG061558
29/07/2004 : BG061558
01/10/2003 : BG061558
27/09/2002 : BG061558
30/07/2002 : BG061558
17/07/2002 : BG061558
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 14.09.2015 15586-0365-029
24/05/2002 : BG061558
31/10/2000 : BG061558
01/04/1993 : BG61558
01/01/1993 : BG61558
01/01/1992 : BG61558
25/04/1990 : BG61558
01/01/1986 : BG61558

Coordonnées
PHARMA2CARE

Adresse
NIEUWE STEENWEG 50 8377 ZUIENKERKE

Code postal : 8377
Localité : ZUIENKERKE
Commune : ZUIENKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande