PHILIP VAN DAMME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILIP VAN DAMME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.633.083

Publication

15/01/2014
ÿþ mOd 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII1iw~~uiMiuwi~iiwiiuiN

*190157 7* se

be

a

B-

st~

MONITEUR

ü8 -01- _GISCH ST

" :;,,t~r;iE 1!!ai''. rîi= BELGE I~ECI-~:` f ' ,~~~ ti" ~f~: ~r)r-"i'MANr EL TL

2014 °p2" 4 pEC. a1~,~ ~3

., De grjffler,

ATSELAC! Griffie

BRUGGe BRUGGE)

Ondernemingsnr : 0473.633.083

Benaming (voluit) ; PHILIP VAN DAM ME (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aardenburgseweg 24

8310 BRUGGE (Sint-Kruis)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis; op 20 december 2013:

If De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het; bestuursorgaan de dato 7 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en' kapitaalverhoging, dit overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, alsook kennisname van de notulen van de bijzondere onderhandse algemene vergadering de dato 6 december 2013 van de enige vennoot betreffende de vaststelling van de belaste reserves en uitkeerbaar bedrag en beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van nieuw artikel 537 WIB92, ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013.

II/ De algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van de revisor BVBA: Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,; vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem,. Kortrijkstraat 12.

111/ De vergadering beslist het kapitaal met driehonderd negenenzestigduizend euro (¬ : 369.000,00) te verhopen als volgt:

De enige vennoot beslist unaniem tot inbreng volpens zijn kapitaalsbezit van zijn schuldvordering, te weten als volgt:

Een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van driehonderd negenenzestigduizend euro (¬ 369.000,00) zijnde de incorporatie van een netto-schuldvordering, door de heer Philip; VAN DAMME, geboren te Brugge op 3 februari 1974, wettelijk samenwonend met mevrouw Stéphanie Debacker, te Brugge Sint-Kruis, Aardenburgseweg 24 zonder uitgifte van nieuwe; aandelen, maar met verhoging fractiewaarde op ieder aandeel, gelet op gelijke intekening: kapitaalsbezit.

Om het kapitaal in totaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) naar driehonderd; negenentachtigduizend euro (¬ 389.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen,i zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénftweehonderdste van het kapitaal.

Notariële verklaring

Ondergetekende notaris heeft voorafgaand dezer gewezen op het Wetboek van; vennootschappen inzake kapitaalverhogingen door inbrengen in natura en de vergoeding door; aandelen conform zelfde Wetboek, Ondergetekende notaris acteert dan ook dat de algemene; vergadering, zijnde de enige vennoot, heeft beslist geen nieuwe aandelen op naam te creëren,: gezien de enige vennoot intekent in compleet dezelfde verhouding zoals hij reeds vóór de! kapitaalverhoging deel in het kapitaal had en bijgevolg enkel de fractiewaarde wordt opgetrokken pers aandeel.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de bedrijfsrevisor BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,; vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8660 Wevelgem,i Kortrijkstraat 12, een revisoraal verslag opgemaakt de dato 12 november 2013, die besluit ais' volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

h mol 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA PHILIP VAN DAMME door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Philip VAN DAMME naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door hef Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet,

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrjfsrevisoren.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 369.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 12 november 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrjfsrevisor."

De verslagen (hiervoor van het bestuursorgaan en van de revisor) werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot, hier aanwezig, erkent daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te ziin van een kopie van de verslagen.

IVI De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd negenentachtigduizend euro (¬ 389.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde,

V/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst, hernummerd naar artikel vier, zie in 88 besluit hierna, luidens als volgt:

ARTIKEL VIER -- Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op DRIEHONDERD NEGENENTACHTIGDUIZEND EUR (¬ 389.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (2001 aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/tweehonderdste van het kapitaal.

VII De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge van wetswijzigingen het artikel 20 (hernummerd naar artikel 22, zie in 88 besluit hierna) der statuten betreffende de ontbinding, als volgt te wijzigen :

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG - Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de zorgen van de zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de vergoeding zou bepalen indien nodig, te dien einde één of meer vereffenaars aanduidde,

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Het batig saldo der vereffening na betaling der schulden en lasten van de vennootschap zal verdeeld worden tussen de vennoten ingevolge het aantal hunner wederzijdse aandelen, ieder aandeel een gelijk recht toekennende.

Vil/ De algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Winge bij lïérBélgisch Stâât bTád - T5TOT12OI 4 - Annexes du Moniteur belge

het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan, alsmede van de staat van activa en passiva per 30 september 2013, aangezien de enige vennoot en zaakvoerder, aanwezig, erkent een afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen door uitbreiding van volgende tekst en artikel 3 (hernummerd naar artikel 2, zie in 88 besluit hierna)

De uitbreiding met volgende tekst

Landbouw, jacht en aanverwante diensten

Veeteelt

Akkerbouw en tuinbouw

Fruitteelt en groenteteelt

Dierenfokkerij

Gemengd landbouwbedrijf

Diensten verwant aan de landbouw en veeteelt

Verhuur van landbouwmachines

Bosbouw, bosexploitatie en aanverwante diensten

Exploitatie van terreinen

Vervaardiging van voedingsmiddelen en dranken

Bouwnijverheid

Bouwen van huizen en appartementen

Bouwen van kantoorgebouwen

Algemene bouwtechnische en civieltechnische werken

Algemene coördinatie van werkzaamheden op bouwwerven

Verkoop en reparatie van auto's en gemotoriseerde voertuigen

Handelsbemiddeling ln farmaceutische producten en orthopedische artikelen

Handel in farmaceutische producten (zowel groot- als kleinhandel)

Handel in voedingswaren/genotmiddelen (zowel groot- als kleinhandel)

Het verschaffen van logies vcor kortstondig verblijf, ai dan niet in combinatie met het

verschaffen van maaltijden

Hotels, motels en pensions

Kampeerterreinen

Bed en breakfast

Uitbaten van restaurant I snackbar I cafés

Catering

Projectontwikkeling en handel in onroerend goed

Bemiddeling en beheer van onroerend goed

Syndicus

Schatten en evalueren van onroerend goed

Verhuur van terreinen

De verhuur van grond en terreinen, ook indien bebcuwd, voor landbouwdoeleinden

Verhuur van eigen onroerend goed

Organisatie van congressen, seminaries, tentoonstellingen, feesten

Gezondheidszorg

Schoonheidszorg

Artikel 3 der statuten (hernummerd naar artikel 2), is volledig opgenomen in de hierna

vermelde statuten.

Vllll De algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, de statuten verder

aan te passen aan de genomen beslissingen en aanneming volledig nieuwe statuten, als volgt :

STATUTEN

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming "PHILIP VAN

DAMME".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8310 Brugge Sint-Kruis, Aardenburgseweg 24.

De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening:

- Het beheren, het verwerven, de instandhouding en het valoriseren, van een onroerend

vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die

rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van

de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de

verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen

door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven

van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handei.

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- Het uitvoeren van alle studies en, onderzoek, in het bijzonder wetenschappelijke, geneeskundige en farmacologische studies, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm cok, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van' deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van depositio's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

- Alle verrichtingen en diensten, hetzij als makelaar, agent of welkdanige hoedanigheid, inzake verzekeringen en herverzekeringen van alle aard, zowel voor natuurlijke ais voor rechtspersonen.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in alle ondernemingen.

Landbouw, jacht en aanverwante diensten

Veeteelt

Akkerbouw en tuinbouw

Fruitteelt en groenteteelt

Dierenfokkerij

Gemengd landbouwbedrijf

Diensten verwant aan de landbouw en veeteelt

- Verhuur van landbouwmachines

Bosbouw, bosexploitatie en aanverwante diensten

Exploitatie van terreinen

Vervaardiging van voedingsmiddelen en dranken

Bouwnijverheid

Bouwen van huizen en appartementen

Bouwen van kantoorgebouwen

Algemene bouwtechnische en civieltechnische werken

Algemene coördinatie van werkzaamheden op bouwwerven

Verkoop en reparatie van auto's en gemotoriseerde voertuigen

Handelsbemiddeling in farmaceutische producten en orthopedische artikelen

Handel in farmaceutische producten (zowel groot- als kleinhandel)

Handel in voedingswaren/genotmiddelen (zowel groot- als kleinhandel)

Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het

verschaffen van maaltijden

Hotels, motels en pensions

Kampeerterreinen

Bed en breakfast

Uitbaten van restaurant I snackbar I cafés

Catering

- Projectontwikkeling en handel in onroerend goed

Bemiddeling en beheer van onroerend goed

Syndicus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

$taatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Schatten en evalueren van onroerend goed

Verhuur van terreinen

De verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden Verhuur van eigen onroerend goed

Organisatie van congressen, seminaries, tentoonstellingen, feesten

Gezondheidszorg

Schoonheidszorg

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Al het voorgaande in de mate dat de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet. De vennootsohap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel drie ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op DRIEHONDERD NEGENENTACHTIGDUIZEND EUR (¬ 389.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van éénitweehonderdste van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder in de oprichtingsstatuten de dato 27 december 2000, gepubliceerd als voren, de heer VAN DAMME Philip Alexander, geboren te Brugge op 3 februari 1974, wonende te 8310 Brugge Sint-Kruis, Aardenburgseweg 24.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderli k de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

Het aantal zaakvoerders, hun funktie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen,

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.4

V





Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zioh te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezígheidsliist bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de één en dertigste december van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de laatste vriidaq van de maand mei om twintig uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van aile lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, sangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

IX/ De algemene vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor cie uitvoering van de voorgaande beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

STEMMING DER BESLISSINGEN

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,







gtn-bItherBélgigèliStàârsblà-d-:ISTOI7Z014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd

Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van zaakvoerder overeenkomstig art. 287 Wetboek Vennootschappen

Verslag van de zaakvoerder inzake de geplande kapitaalverhoging door inbreng in

natura





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2013 : BG094031
10/08/2012 : BG094031
02/08/2011 : BG094031
14/07/2010 : BG094031
09/06/2009 : BG094031
02/07/2008 : BG094031
28/06/2007 : BG094031
04/08/2005 : BG094031
11/06/2004 : BG094031
25/06/2003 : BG094031
29/06/2002 : BG094031

Coordonnées
PHILIP VAN DAMME

Adresse
AARDENBURGSEWEG 24 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande