PHILOMENE'S BEAUTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILOMENE'S BEAUTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.297.682

Publication

13/01/2014
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod word 11,1

, ~

E~'

.rll;~ F3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iII

ui

'11,11111[011i1111111111111111,

NEERGELEGD

3 0. 12. 2013

RECHTeffle(OOPHANr, EL

unRTRi.iK

Ondernemingsnr : 0835.297.682

Benaming

(voluit) : PHILOMENE'S BEAUTY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorstraat 18 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID PHILOMENE'S BEAUTY DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID MARCONSUL

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 23 december

2013, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

1. Principieel besluit tot fusie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" door fusie wordt overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL".

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PH1LOMENE'S BEAUTY" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL" hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige algemene vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staak per éénendertig december tweeduizend en twaalf. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" tweeënzestigduizend negenhonderdzesenzestig euro drieëntwintig cent IN MIN (- 62 966,23 EUR) bedraagt en dat aile verrichtingen en handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY", sedert één januari tweeduizend dertien tot op vandaag voor rekening zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen

a. Als gevolg van voomoemde fusie gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY", met alle rechten en plichten, over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL". De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" in het bezit van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL" zullen door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" tweeënzestigduizend negenhonderdzesenzestig euro drieëntwintig cent IN MIN (- 62 966,23 EUR) bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

gtaatsÎifad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vansf de datum van één januari tweeduizend dertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL". De schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" gaan over op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL",

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL", b, Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

-enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL" werd verwezenlijkt.

-anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

SLOT

1, De voorzitter stelt, samen met de notaris vast dat aile punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering.

2.Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARCONSUL" verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILOMENE'S BEAUTY" definitief opgehouden heeft te bestaan,

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 2311212013;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2013
ÿþVoorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblal

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-4, 11. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL GriTRIJK

iu 131 81

1

Ondernemingsnr : 0835.297.682

Benaming

(voluit) : PHILOMENE'S BEAUTY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorstraat 18 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het voorstel tot geruisloze fusie door vereniging van aile aandelen van de BVBA Phitomene's Beauty door de BVBA Marconsul, opgesteld op 18 april 2013 door de zaakvoerders van de BVBA Phllomene's Beauty en de BVBA Marconsul, met zetel te 8500 Kortrijk, Voorstraat 16-18 (ondernemingsnummer 0456.624.728), luidend als volgt :

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100%-DOCHTERVENNOOTSCHAP

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 18 april 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen,

De bestuursorganen van hlemavermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen:

-de overnemende vennootschap MARCONSUL, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8500 Kortrijk, Voorstraat 16-18, RPR Kortrijk, BTW BE 0456.624.728,

-de overgenomen vennootschap PHILOMENE'S BEAUTY, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8500 Kortrijk, Voorstraat 18, RPR Kortrijk, BTW BE 0835.297.682.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

I. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1 ° W.Venn.)

1.1.1, Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De besloten vennootschap MARCONSUL, werd opgericht op 28 november 1995 blijkens akte verleden door

notaris Xavier PEERS te Harelbeke op 28 november 1995, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad van 21 december daarna, onder nummer 951221-290. De vennootschap wordt hierna overnemende

vennootschap genoemd.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Voorstraat 16-18,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 750.000BF. Het is verdeeld in 750 aandelen niet een nominale

waarde van 1000BF ieder.

Doet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel:

1. Alle financiele en beheersverrichtingen, onder meer krediet en financiering, belegging in roerende waarden, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van vermogen, hypothecaire en andere borgstellingen, commissie- en delcredereverrichtingen.

2. Studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiele, marketing, administratieve, fiscale, juridische, sociale, opleidings-, informatiserings- en managementsaangelegenheden.

3. Elke dienstverlening van welke aard ook in verband met voornoemde werkzaamheden, de bijstand en deelname in het bestuur en beheer van alle vennootschappen, ondernemingen en instellingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

4. Het inrichten en uitbaten als agent van een verzekeringskantoor.

5. Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en roerende installatie.

6. Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in Belgie of in het buitenland voor eigen rekening of deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren of verhuren van alle onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciele, industriele, financiele, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtystreeks verband met haar doel of welke van aard zijn het bereiken ervan gehel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- en in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiele transacties en de financiele markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de sstatuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder de Heer Marc Raphael CHEYNS, wonende te 8501 Kortrijk (Bissegem), Meensesteenweg 163.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het ondernemingsnummer 0456.624.728

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De besloten vennootschap PHILOMENE'S BEAUTY, werd opgericht op 5 april 2011 blijkens akte verleden

door notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19

april daarna, onder nummer 0059671. De vennootschap wordt hierna de overgenomen vennootschap

genoemd.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 28 december 2011 bij akte verleden voor notaris

Patrick TORRELLE, kantoor houdend te Harelbeke en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

van 6 februari daarna onder het nummer 0032120.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Voorstraat 18.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000,00¬ . Het is verdeeld in 200 aandelen zonder vermelding

van de nominale waarde, die ieder een fractiewaarde van 1/200ste van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in Belgie als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

-het uitbaten van kapsalons, zowel voor dames, heren ais kinderen;

-kleinhandel, groothandel en import van haarverzorgingsproducten, haarartikelen, parfums, reukwaren,

cosmetica- en schoonheidsproducten, toiletartikelen, haarextensies en alle andere artikelen die normaal in

kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, lederwaren, uurwerken,

juwelen en accessoires, dit alles in de meest ruime zin;

-het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van gelaatsverzorging,

maquillagepermanente, mani- en pedicure en massage.

Dit alles voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken

die een rechttstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard

zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele

vergemakkelijken.

r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiele tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder de BVBA Marconsul, Voorstraat 16-18, 8500 Kortrijk, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Cheyns.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het ondernemingsnummer 0835.297.682

1.2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.).

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01.01.2013

1.3, Bijzondere rechten (art, 719 3° W.Venn).

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen gecreëerd worden. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap,

noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap,

1.5. Overdracht onroerend goed.

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar van een onroerend goed. Dit betekent dat een

bodemattest van OVAM niet vereist is.

Il. Motivatie van de fusie.

Na het ontslag van Mevr. Apalata die de commerciale activiteiten van de BVBA PHILOMENE'S BEAUTY runde en gezien de onmogelijkheid om in haar vervanging te voorzien zonder bijkomende hoge investeringen, zijn de specifieke activiteiten van de BVBA PHILOMENE'S BEAUTY volledig stilgevallen.ln plaats van de activiteiten van de BVBA MARGONSUL te gaan uitsplitsen over 2 juridische entiteiten hetgeen alleen maar kosten en geen meerwaarden zou meebrengen werd beslist tot een geruisloze fusie hetgeen maakt dat de juridische realiteit een weerspiegeling is van de economische.

III. Bijkomend vermeldingen,

111.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

De samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap zit in bijlage ingesloten en maakt

integraal dee! uit van dit fusievoorstel.

111.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap.

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap omwille van de fusie geen wijzigingen aangebracht te worden.

111.3. Kosten van de fusieverrichting.

De kosten van de fusieverrichtingen zullen gedragen worden als volgt:

-In de veronderrstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie gedragen worden door de overnemende vennootschap.

111.4. Verbintenissen.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van goedkeuring van dit

voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek

van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op

de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

111.5. Buitengewone algemene vergadering.

--

f.

ww

. ~," ;

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen,

Onderhavige tekst werd opgesteld op 1810412013, te Kortrijk, in twee originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel te Kortrijk, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de BVBA MARCONSUL, overnemende vennootschap,

-De Heer Marc Cheyns

Zaakvoerder

Voor de BVBA PHILOMENE'S BEAUTY, overgenomen vennootschap,

-De BVBA Marconsul

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door De Heer Marc Cheyns

Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger"

De Heer Marc Cheyns, zaakvoerder van de BVBA Philomene's Beauty

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-thouden aan het Belgisch Staatsblad

" i"

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 19.07.2013 13348-0159-012
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 17.08.2012 12422-0234-012
06/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONI

2r

BELGISCH

j

be a B. st, 11111111111111R111101111

EUR BELGE

01- 2012 STAATSBLA.D

NEERGE_L .:

19, 01. 2i-.2

E . .~, hlrJK KOC)°HAIti" ÿrt~a~~1"Fti;1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 28 december 2011, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT :

De vergadering besluit dat het lopende boekjaar dat een aanvang heeft genomen op vijf april tweeduizend en elf en volgens de oprichtingsakte (akte notaris Patrick Torrelle te Harelbeke van 5 april 2011) zou lopen tot éénendertig december tweeduizend en twaalf, wordt verkort tot éénendertig december tweeduizend en elf.

TWEEDE BESLUIT :

De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op maandag veertien mei tweeduizend en twaalf om elf uur in plaats van op de tweede maandag van mei in tweeduizend dertien (zoals; opgenomen in de oprichtingsakte).

DERDE BESLUIT : machtiging

De vergadering verleent aan de zaakvoerder machtiging tot het uitvoeren van de besluiten die aangaande bovenvermelde punten genomen warden en tot coördinatie van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 28/12/2011;

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

0835.297.682

PHILOMENE'S BEAUTY

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Voorstraat 18 - 8500 Kortrijk

VERKORTEN LOPEND BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM EERSTE ALGEMENE VERGADERING

08/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON: TF?, "3 ,``T

~. .

r= LE

3~.,~~ ~

s ~ ~" .~.:

24. ~;R f'1

., 2~ .

=LC-tSCF-i S

BEST~JlJr3 .,~v~'~; ~~~i~i" ~~r',~,.,'r:.,T~

1111Ju~u~u~iu~u~m uum11184999*

B

Onderneniingsnr : 0835.297.682

Benaming

(voluil) : Philomene's Beauty

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Voorstraat 18 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder * benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op maandag 31 oktober 2011 werd beslist om Mevr. Apalata Philomène (Meensesteenweg 163, 8501 Bissegem) te ontslaan als niet - statutair zaakvoerder. Eveneens werd er beslist om Marconsul BVBA (Voorstraat 16 , 8500 Kortrijk) met als vaste vertegwoordiger Marc Cheyns te benoemen als niet - statutair zaakvoerder. Alle aandelen van Apalata Philomene gaan op hetzelfde ogenblik over naar Marconsul BVBA.

Deze wijziging gaat in vanaf 31 oktober 2011.

Marconsul BVBA

vertegenwoordigd door Marc Cheyns

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolans. hetzij van de persn(o}n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Namm en handtekening.

19/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

+11059671*

1101

Ondernemingsnr : g3ç t99- 621.

Benaming

(voluit) : PHILOMENE'S BEAUTY

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorstraat 18 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op vijf april tweeduizend en elf :

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt : PHILOMENE'S BEAUTY.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kort-rijk, Voorstraat 18.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichter : mevrouw APALATA Philomène, geboren te Kins-hasa (Democratische Republiek Congo) op éénendertig augustus negentienhonderd zesenzeventig, van Belgische nationaliteit, wonende te 8501 Kortrijk (Bissegem), Meensesteenweg 163, in-tekenend op tweehonderd (200) aandelen voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20 000), volstort tot beloop van twintigduizend euro (¬ 20 000).

5) Kapitaal : twintigduizend euro (¬ 20 000,00), volstort in speciën ten belope van twintigduizend euro (¬ 20

000,00)

6)...

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénen-dertig december van het zelfde jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resul-taat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet

volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volge-stort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-ders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordi-ger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoor-diger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uit-zondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of be-let, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of ver-tegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemach-tigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

10) commissarissen

11) Doel : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

reke-ning van derden, of door deelname van dezen :

- het uitbaten van kapsalons, zowel voor dames, heren als kinderen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

" ehouden

" , aan het Belgisch Staatsblad

- kleinhandel, groothandel en import van haarverzorgings-produkten, haarartikelen, parfums, reukwaren, cosmetica- en schoonheidsprodukten, toiletartikelen, haarextensies en alle andere artikelen die normaal in kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielarti-kelen, lederwaren, uurwerken, juwelen en accessoires, dit alles in de meest ruime zin;

- het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van gelaatsverzorging, maquillage permanente, ma-ni- en pedicure en massage.

Dit alles voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of on-rechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap kan functies van bestuurder of veref-fenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12) Jaarvergadering : Ieder jaar, de tweede maandag van de maand mei om elf uur, zal een jaarvergadering gehouden wor-den. Zij zal plaats hebben" op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvol-gende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aan-deelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld is.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de al-gemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden no-tulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de ver-plichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de ènige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verieden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voor-stellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de ven-nootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen : 1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig

december twee-duizend en twaalf. 2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en

dertien.

Benoemingen :De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : mevrouw APALATA Philomène, voornoemd, die verklaart haar mandaat te aanvaarden. Zij zal over al de machten voor-zien door artikel 19 van de statuten beschikken.

Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechts-persoonlijkheid, bekrachtigt de oprichter hierbij namens de vennootschap dat alle opdrachten en verbintenissen en transacties welke door haar zouden zijn aangegaan of aan-vaard voor rekening van de vennootschap, door de vennoot-schap in oprichting werden overgenomen, en dit met ingang van twee januari tweeduizend en elf.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge







VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 5 april 2011.







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PHILOMENE'S BEAUTY

Adresse
VOORSTRAAT 18 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande