PHIMYR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHIMYR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.532.910

Publication

30/05/2013 : VE038586
16/05/2012 : VE038586
12/05/2011 : VE038586
05/05/2010 : VE038586
29/04/2009 : VE038586
13/05/2015
ÿþi i 1

*1506919

Mod Weid 11.1

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

-4 MEI 2015

Griffie

Afdeling VEURNE

~

j

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0463.532.910

Benaming

(voluit) : PHIMYR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duinkerkelaan 2, bus 06, 8660 De Panne

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 9 april 2015 houdende voorstel tot fusie van dde BVBA Q & S, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Engelse Wandeling 2K14G, ondernemingsnummer 0885.372.547, RPR Gent (afdeling Kortrijk) door overneming van de BVBA PHIMYR, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8660 De Panne, Duinkerkelaan 2 bus 06, ondernemingsnummer 0463.532.910, RPR Gent (afdeling Veurne), in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De BVBA Q & S, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Engelse Wandeling 2K14G, ondernemingsnummer 0885.372.547, RPR Gent (afdeling Veurne), werd opgericht blijkens akte dd. 22 november 2006 verleden voor meester Philippe Werbrouck, notaris met standplaats te Kortrijk, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 11 december daarna onder nummer 200812111184784.

De statuten van de BVBA Q & S werd voor het laatst gewijzigd inhoudende een kapitaalvermindering blijkens akte dd. 18 maart 2013 verleden voor notaris Philippe Werbrouck, voornoemd, zoals gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 2 april 2013 onder nummer 13051205.

Volgens de laatst gecoördineerde statuten heeft de vennootschap tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

VOOR EIGEN REKENING :

a) Het aanlegen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, het maken van studies met betrekking tot immobilien; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

c} Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapital isati eondernem i ngen.

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

a) Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

b) Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

c) Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefen van opdrachten en functies.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en zij kan alle Kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoel in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op welke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak?

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 600.000,00 EUR vertegenwoordigd door 11.025 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1111.025ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal van de vennootschap is volledig volstort.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA PHIMYR, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8660 De Panne, Duinkerkelaan 2 bus 06101 en ondernemingsnummer 0463.532.910, RPR Gent (Afdeling Veurne) werd opgericht blijkens akte dd. 28 mei 1998 zoals verleden voor meester Philippe Werbrouck, notaris met standplaats te Kortrijk, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 23 juni 1998 onder nummer 980623-485

De statuten van de BVBA PHIMYR werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd met uitzondering van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het huidige adres zoals gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 4 mei 2000 onder nummer 20000504-320.

Volgens artikel 3 van de gecoördineerde statuten heeft de vennootschap tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel tussenpersoon in de handel, commissionair in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of

vennootschappen, zowel In België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel

hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592,02 EUR vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 750ste van het kapitaal.

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de BVBA PHIMYR zullen de aandeelhouders van de BVBA PHIMYR voor hun 750 aandelen, 3.000 nieuw te creëren aandelen van de BVBA Q & S ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

e

, ,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 4 nieuw te creëren aandelen van de BVBA Q & S voor 1 aandeel van de BVBA PHIMYR.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

Aangezien de BVBA Q & S op vandaag reeds eigenaar is van 375 op een totaal van 750 aandelen van de BVBA PHIMYR, dienen er slechts 375 aandelen van de BVBA PHIMYR vergoed te worden met aandelen van de overnemende vennootschap BVBA Q & S.

Er dienen bijgevolg slechts 3.000 x 375 1 750 of 1.500 nieuwe aandelen van de BVBA Q & S te worden gecreëerd, die zullen toegekend worden aan de BVBA QUAEGEBEUR VERZEKERINGEN, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8501 Heule, Mellestraat 410, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0454.451.334.

Het bestuursorgaan van de BVBA Q & S zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 1.500 nieuwe aandelen creëren van de BVBA Q & S (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de BVBA QUAEGEBEUR VERZEKERINGEN, voornoemd, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

4 nieuw te creëren aandelen van de BVBA Q & S voor 1 aandeel van de BVBA PHIMYR.

Het kapitaal van de BVBA Q & S ten belope van 609.296,01 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 12.525 aandelen (1) zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 12,525ste van het maatschappelijk kapitaal.

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA Q & S gerealiseerd vanaf 1 december 2014.

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 december 2014 verricht door de BVBA PHIMYR worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA Q & S.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

BIJZONDERE BEZOLDIGING

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichte prestaties.

De BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met maatschappelijke zetel te 8560 WEVELGEM, Kortrijkstraat 12, is overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen belast met de revisorale verslaggeving van de voorgenomen fusie bij de betrokken vennootschappen.

SLOTVERKLARINGEN

Ten einde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de bestuursorganen van de beide aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en door de statuten.

u

, 1,

Vobr-

betrouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De statuten van de overnemende vennootschap zullen aangepast worden inzake kapitaal en op voorstel' van de bestuursorganen kunnen ook andere wijzigingen aan de statuten aangebracht worden en eventueel kunnen deze statuten geactualiseerd worden door aanneming van volledig nieuwe statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk, Dit vertrouwelijk karakter mag niet worden geschonden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Zowel in geval van goedkeuring van de verrichting als indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen, gedragen door de overnemende vennootschap, de BVBA Q & S.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de respectieve algemene vergaderingen is de eerste helft van juni 2045.

Onderhavig fusievoorstel zal neergelegd worden ter griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel door de zaakvoerders van de beide betrokken vennootschappen.

Elke bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen erkent twee getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA PHIMYR

BVBA QUAEGEBEUR VERZEKERINGEN

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Philippe QUAEGEBEUR

mevrouw Myriam HALLAERT Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 9 april 2015

16/05/2008 : VE038586
04/06/2007 : VE038586
08/07/2015 : VE038586
16/05/2005 : VE038586
17/05/2004 : VE038586
12/02/2003 : VE038586
02/06/2001 : VE038586
01/06/2000 : KOA019280
04/05/2000 : KO144406
23/06/1998 : KO144406

Coordonnées
PHIMYR

Adresse
DUINKERKELAAN 2, BUS 06/01 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande