PHLUIDE CIE

Association sans but lucratif


Dénomination : PHLUIDE CIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 468.942.243

Publication

21/09/2011
ÿþ MOD 2.2

Lu~{~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Vc 111Imu~u~~~~~~~u

behc *iiiaaeao

aar

Bele,

Staal

Ondernemingsnr : 0468.942.243 Benaming

(voluit) : Phluïde Cie

NEEetGEI,_EGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGIT (Afdeling Brugge)

°p: ® 9 SEP. 2011

GrlffirDe grifïrer,

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Dorpsstraat 76 - 8200 Brugge

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 05.09.2011

HOOFDSTUK I - Benaming, maatschappelijke zetel, doel, duur

Art. 1 De vereniging werd tot op heden genoemd "Phluïde Cie."

De naam wordt vanaf nu gewijzigd naar dancEmotion.

Art. 2 De maatschappelijke zetel blijft behouden in de Dorpsstraat 76 te 8200 Brugge. De zetel kan overal elders overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de raad van beheer. De vereniging kan overal in België of in het buitenland burelen of inrichtingen openen, welke nodig of nuttig zijn om het cultureel doel te verwezenlijken.

Art. 3 De vereniging heeft tot doel dansproducties te brengen onder verschillende vormen en in samenwerking niet andere kunstvormen zoals beeldende kunst, muziek, fotografie, film, literatuur, enz. Tevens is het de bedoeling getalenteerde dansers-danseressen de kans te geven voor publiek op te treden en choreografen hun ideeën te laten uitwerken met een groep vaste dansacteurs. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen om dit doel te bevorderen en het bestaan van de vereniging te verzekeren, o.a. door work-shops, stages, optredens, performances, voordrachten, publicaties, exposities, enz.

Ook het realiseren van audiovisuele en/of fotografische projecten, het inrichten van vakantiekampen, workshops en stages, het organiseren van creatieve verjaardagsfeestjes en het inrichten van danslessen behoren tot het doel van deze vereniging.

Zij kan hiertoe alle nodige verrichtingen doen, zoals roerende en onroerende goederen aankopen, ruilen of vervreemden, evenals huren en verhuren, alle privé en officiële subsidies en tegemoetkomingen, giften of legaten aanvaarden en alle andere overeenkomsten afsluiten. Zij kan ondermeer ook haar medewerking verlenen, belang stellen en belang hebben in elk gelijkaardig doel als het hare. Deze opsomming is enkel exemplatief en niet beperkend.

Art. 4 De duur van de vereniging is onbepaald. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden in de voorwaarden en de normen door de wet voorzien.

HOOFDSTUK Il - Leden, aanvaarding, bijdragenontslag, uitsluiting

Art. 5 De vereniging is samengesteld uit actieve en toetredende leden, hebbende de rechten van de vennoten. Het aantal actieve leden mag niet langer zijn dan drie. De beheerraad zal, ten titel van eer, ereleden kunnen benoemen of andere categorieën van leden, die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van de activiteiten van de vereniging. Zij hebben geen beraadslagende stem bij de kiezingen in de algemene vergadering, maar kunnen eraan deelnemen met raadgevende stem.

Art. 6 Zijn actief lid :

1° Zij die bij deze akte zijn verschenen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

2° De kandidaten toegelaten door de raad van beheer, welke op soevereine wijze beslist, zonder dat deze beslissing gerechtvaardigd moet worden.

Art. 7 Iedere persoon die toetredend lid wenst te worden moet een schriftelijke aanvraag richten tot de raad van beheer, welke beslist zoals inzake actieve leden.

Art. 8 De actieve en toetredende leden betalen een gelijke jaarlijkse bijdrage. Het bedrag ervan wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zij kan niet meer bedragen van 250,00 euro.

Art. 9 De ontslagnemingen en uitsluitingen van de leden geschieden overeenkomstig de bepalingen van artikel twaalf van de wet van 27 juni 1921 op de vereniging zonder winstoogmerk. De ontslagnemende of uitgesloten leden, evenals rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen enkel recht doen gelden op de maatschappelijke bezittingen van de vereniging.

HOOFDSTUK III - Algemene vergadering

Art. 10 De algemene vergadering wordt samengesteld uit aile actieve leden. Zij wordt voor-

gezeten door de voorzitter van de raad van beheer.

Art. 11 De algemene vergadering is alleen bevoegd :

1° Om de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uitte spreken met inachtneming

van de wettelijke beschikkingen inzake

2° Om de leden van de beheerraad te benoemen of te ontstaan

3° Om de jaarlijkse begroting en rekening goed te keuren

4° Om alle machten uit te oefenen die voortvloeien uit de wet of de statuten.

Art. 12 De actieve leden worden uitgenodigd op de algemene vergadering door de voorzitter van de raad van beheer. Zij mogen zich laten vertegenwoordigen door een actief lid; Ieder lid mag slechts houder zijn van één volmacht. De uitnodigingen worden gedaan bij een schrijven dat tenminste acht dagen voor vergadering dient verstuurd te worden. Zij maken melding van de agenda. Buiten de gevallen voorzien in de wet, kan de vergadering geldig beslissen over punten die niet in de agenda voorkomen.

Art. 13 De vergadering moet uitgenodigd worden door de raad van beheer wanneer één vijfde van de actieve leden erom verzoeken. Tevens dient elk voorstel dat ondertekend wordt door één vijfde van de actieve leden op de agenda geplaatst worden.

Art. 14 Alle actieve leden hebben op de algemene vergadering gelijk stemrecht. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin er anders wordt over beslist door de wet op de

onderhavige statuten. In geval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art. 15 De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten, overeenkomstig het bepaalde in artikelen 8 en 20 van de wet van 27 juni 1921.

Art. 16 De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in een register van de processen-verbaal die ondertekend worden door de voorzitter en een beheerder. Dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle leden er zonder verplaatsing inzage van kunnen nemen.

HOOFDSTUK IV - Raad van beheer, dagelijks bestuur

Art. 17 De algemene vergadering kiest bij eenvoudige meerderheid minstens drie beheerders onder de actieve leden; Deze zijn aangesteld voor een onbepaalde duur en er zal slechts een einde aan hun mandaat komen door overlijden, ontslag en herroeping.

Art. 18 De beheerders vormen de raad van beheer, welke geldig beslist wanneer de helft van zijn leden aanwezig zijn.

Art. 19 De raad benoemt onder zijn leden een voorzitter, een schatbewaarder en een secretaris.

MOD 2.2

Voor-

behouden

aán het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervok i

Art. 20 De beslissingen van de beheerraad worden genomen met de meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde beheerders. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art. 21 De raad van beheer heeft de meest uitgebreide machten om alle daden die vereniging aanbelangen te doen, slechts de daden door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden vallen uit zijn bevoegdheid.

Art. 22 De raad van beheer kan één of meer mandatarissen aanduiden waarvan hij de bevoegdheid en de bezoldiging bepaald.

Art. 23 De maatschappelijke handtekening behoort bij de voorzitter samen met de schatbewaarder en/of secretaris. De vereniging is slechts rechtsgeldig gebonden als twee handtekeningen verenigd zijn.

HOOFDSTUK V - Diverse bepalingen

Art. 24 Het dienstjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december, met uitzondering

van het stichtingsjaar.

Art. 25 De rekeningen van het verlopen dienstjaar en de ontwerpen van de begroting voor het volgend dienstjaar worden jaarlijks door de beheerraad aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen.

Art. 26 In geval van ontbinding van de vereniging zal de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanwijzen en hun machten bepalen, alsook de bestemming die aan het netto-actief van het maatschappelijk bezit zal gegeven worden. Deze bestemming zal noodzakelijkerwijze moeten plaatsgrijpen ten voordelen van een vereniging met een gelijkaardig doel.

Art. 27 De algemene vergadering heeft tot nieuwe secretaris benoemd :

Vandekerckhove Regine, 48 Boulevard du Jardin Exotique te 98000 Monaco.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van onderstaande bestuurders : Dedeene Christian, Leopold I- Laan 84 bus 3 te 8000 Brugge

De huidige raad van bestuur is als volgt samengesteld :

Verstraete Ellen, Dorpsstraat 76 te 8200 Brugge, voorzitter;

Verstraete Matthias, Michel Van Hammestraat 72 te 8310 Brugge, schatbewaarder;

Vandekerckhove Regine, 48 Boulevard du Jardin Exotique te 98000 Monaco, secretaris.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de Bijzondere Algemene Vergadering van 05 september 2011.

Te Brugge,

Verstraete Ellen

Voorzitter

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting o¬ organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PHLUIDE CIE

Adresse
DORPSSTRAAT 76 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande