PHYSIOKIN

Société en commandite simple


Dénomination : PHYSIOKIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.824.623

Publication

27/02/2013
ÿþMod Med 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,,{.,,,y..

r1,7~.islili~kltr{ v-:*yi.i~

~~ .~~,." ~iy;'. ~i',ÿr

Brugge

~ :,~.-,~~.a~~" ~.:

Qndernemingsnr : 0838.824.623 Benaming

(voluit) : PHYSIOKIN

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Engelstraat 61, 8480 Ichtegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art. 220 W. Venn.

Dïeter Debacker

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011
ÿþ ólod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming Physiokin

{.'otuit}

Rechtsvorm¬ ; Gewone commanditaire vennootscháp

Zetel : Engelstraat 61, 8480 Ichtegem, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit de oprichtingsakte blijkt:

Datum oprichting: 23 augustus 2011

Benaming: Physiokin

Rechtsvoren: Gewone commanditaire vennootschap

Duur van de vennootschap: onbepaald

Zetel: Engelstraat 61, 8480 Ichtegem

lHlILlI iii ii oiii ni i ii

*11136455*

Ondernemingsrtr : D 85 g'" U 2,11.` 6 Z3

Beherende vennoot: Debacker Dieter, Engelstraat 61, 8480 Ichtegem wordt als zaakvoerder benoemd

Overname verbintenissen: De partijen verklaren bij het artikel 60 van het Wetboek van. Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn. aangegaan te rekenen van één februari tweeduizend en elf. Inzonderheid neemt de vennootschap alle verbintenissen en alle verplichtingen.over welke voortvloeien uit de overname van de eenmanszaak "Debacker Dieter", met vestiging te 8480 Ichtegem, Engelstraat 61, ondernemingsnummer 0815.518.392, en dit ingevolge de overname van de activiteiten vanaf en februari tweeduizend en eif.

De vennootschap heeft tot doel:

De verstrekkingen die geacht worden tot de bevoegdheid van de kinesitherapeut te behoren zoals opgenomen in artikel 7 paragraaf 1 van de nomenclatuur van de geneeskundige verstrekkingen inzake verplichte Verstrekte Geneeskundige Verzorging, omvattende ondermeer:

- het opmaken van een kinesitherapeutisch dossier, inclusief het motorisch bilan, in het raam van een individuele kinesitherapiezitting; "

- het verzorgen van individuele kinesitherapiezittingen die verscheidene verstrekkingen

Op de 1a<3iste blz. van I_uii, ti varrneiden : Recto : Nvar<r en hoedanigheid van cie rns:r.!:,1eenterensie noíaris, hetzi; van de perwo;ozn(en, bevoegd de rechtspersoon ter aan~i:.:1 van derden fe 'dLrLBgr',11w4ordieE5r1

Versra : User hanJtaicening

N

omvatten, waaronder massagetechnieken en revalidatie door beweging (oefeningen, actieve en passieve bewegingen, actieve en passieve mobilisatie), hetzij relaxatietherapie, hetzij psychomotoriek, alsook elektrotherpie van één of meerdere soorten;

- het verstrekken van individuele kinesitherapiebehandelingen die één van de volgende verstrekkingen omvatten: ultraviolette stralen of plaatselijk of algemeen ligbad, plaatselijk aanwenden van water, damp, ijs, paraffine, fango of paraffine,fango of parafango, mineraal of medicamenteus bad, inclusief de eventuele cocominante manipulaties, volledig fangobad en mechanotherapie;

- het verzorgen van collectieve revalidatie door beweging, al of niet met gebruik van apparatuur;

- het verzorgen van de voorbereiding op de bevalling, alsook postnatale gymnastiek, zowel individueel ais collectief;

- de aan- en verkoop, huur- en verhuur, zowel nationaal als internationaal, van alle mogelijke producten en goederen die verband houden met de hierboven opgesomde kinesitherapeutische verstrekkingen;

- manuele therapie, manipulaties, pelvische reëducatie, temporornandibulaire dysfuncties, medische trainingstherapie.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan, alsook de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst. Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium.

Zij mag al haar werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of van vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; De vennootschap kan investeren in activa met het oog op het bezoldigen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden , nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Kapitaal: Vijfhonderd (500,00) EUR geplaatst kapitaal, volledig volstort en verdeeld over 100 aandelen

Vaor-

behoudarr

aan het

Belgisch

Staatsblad

- -" ...... .. ._..-......._ ............__..

Op de laatste blz. van :.~~iic ~i vermelden : Recto : NaarFt arr hoedanigheid van de irr5ttt:mentr:reur:ie notaris, heizij van de perss;to3n(en) bevoegd dz redhtsper soon ten aar+.r=er" = vars derden te verEegerrc000niiçe;r

Verso : Nearn hanr:teker:¬ ng

Vergoeding zaakvoerder: Het mandaat van zaakvoerder - beherende vennoot is bezoldigd, in geld en/of in natura. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap, worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat of op forfaitaire basis. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Algemene vergadering: de algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op 20 december om 20u.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar

Overgangsbepalingen: het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot dertig juni tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering vindt bijgevolg plaats op twintig december tweeduizend en twaalf.

Debacker Dieter

Zaakvoerder - beherende vennoot

Hierbij neergelegd: onderhandse oprichtingsakte.

Voorbehouden aao het Belgisch Staatst,lad

- .. . . ...

Op ce laatste Ltz- van i_l1ÎKt3 treflletdvFt : Recto : ilaern en hi3eüe3¬ ilgile'itl van de instrumenterende tlxts.ris, heizij van de rer;3o(oirli$rQ bevoegd de reLt1L5(iemoCri teil aanz;eE'. vars îSe.tcien te verÈt?{ten`N£14rGige¬ I

Verso : Naam en b<rldtekuniné

Coordonnées
PHYSIOKIN

Adresse
ENGELSTRAAT 61 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande