PIERROT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIERROT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.771.631

Publication

10/01/2013
ÿþ ~" }t~i~¬ Mod S.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V' beh. aai Bel Staa

II i 111



Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : PIERROT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8660 DE PANNE, Hoge Duinenlaan, 22.

Onderwerp akte : OPRICHTING

~ ÇOÓ A G 3./t

si`ECIe j,C~~Cia~ 'UN ÎitiaC !'i1XLilUta

2 8 DEC, 2012

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit een akte verleden voor Philippe DUMON notaris te Moeskroen, op éénentwintig december twee duizend en twaalf, neergelegd voor registratie houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1.VENNOTEN:

De naamloze vennootschap FV FINANCE, met vennootschapszetel te 7700 Mouscron, Passage de la Poste, 6 boîte 120, ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder het nummer 0894.369.001.

Opgericht krachtens akte verleden door Notaris Manuel Stevenart, te Moeskroen, op achttien december tweeduizend en zeven, verschenen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee januari tweeduizend en acht daarna, onder nummer 0000509,



Waarvan de statuten gewijzigd werden bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Philippe DUMON, te Moeskroen, op zevenentwintig juli tweeduizend en elf, verschenen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van elf augustus tweeduizend en elf, onder nummer 0124189 .

2.NAAM: PIERROT

3.RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4.ZETEL: 8660 DE PANNE, Hoge Duinenlaan, 22.

5. DOEL.

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings-en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:









la. de groot- en kleinhandel in roomijs, consumptie-ijs, wafels, sandwiches, snacks, voedingswaren in het algemeen, suikergoed, chocoladeproducten, evenals de productie van dergelijke producten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1b. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerende en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter,

2. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten,

3. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

4. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, aile studiewerk, en aile inrichtingen,

5. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of-verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen,

6. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

7, Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

8, De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

9. Trading in de meest ruime zin.

10. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als en benodigdheden in verband ermee; machines, apparaturen, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, kampeerwagens en mobilhomes; bureelinrichtingen; meubileringen; onroerende goederen en opslagruimten; industriële inrichtingen. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

z

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZES HONDERD EUROS verdeeld in duizend honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7.SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : op de honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, werd ingeschreven in geld als volgt

-door de naamloze vennootschap FV FINANCE, voor honderd zesentachtig aandelen,

8,DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of: van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

9a. AANWIJZING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER;

Tot niet-statutaire zaakvoerder en tot vast vertegenwoordiger wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

-De Heer VANDENBERGHE François

9b. OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE NIET "-STATUTAIRE ZAAKVOERDER EN WIJZE WAAROP HIJ DEZE UITOEFENT:

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Nochtans zullen de zaakvoerders het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap.

10.AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

r

" Voorbehouden aan het Bblgisch Staatsblad

; 11.JAARVERGADERING:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde dinsdag van de maand februari om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dart wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moeten de zaakvoerders een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. ln dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aart de vennoten, aan de zaakvoerders en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

12. BESTEMMING VAN DE WINST = RESERVE - VEREFFENING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd;

Expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
PIERROT

Adresse
HOGE DUINENLAAN 22 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande