PIETTE YVES REUMATOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIETTE YVES REUMATOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.560.815

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 24.07.2014 14348-0207-011
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 03.07.2013 13268-0022-011
15/12/2011
ÿþ MOd PDF 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

EERGELEGD tir GRWFIE der ECHTBANK VAR KOOPHANDEL TE

- sc, E (Afdeling Brugge)

°p:0 5 DEC. 2t9n

Griffie De griffier,

Ondernemirtgsnr :.-. 08 . -. 3; U5

Benaming (voluit) : Piette Yves Reumatologie

(verkort): bur erlijke vennootschap onder de vorm van een

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte

Oudenburgweg 73 / A

Zetel : 8490 Jabbeke { Varsenare l

(volledig adres)

Onderwereíen) akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 1 december 2011, te registreren, dat er door de Heer Piette, Yves Pierre Nadia, geboren te Gent op zeventien september negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Oudenburgweg 73 bus A, een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: PIETTE YVES REUMATOLOGIE.

ZETEL: 8490 Jabbeke (Varsenare), Oudenburgweg 73 bus A.

DUUR: onbepaalde tijd.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitoefenen van de geneeskunde door de arts(en)-venno(o)t(en), gespecialiseerd in één of

meerdere van de volgende specialisaties: reumatologie,

revalidatiegeneeskunde, sportgeneeskunde en pathologie van het bewegingsstelsel, rekening houdend met de medische plichtenleer.

.Alle inkomsten voortvloeiend uit de zelfstandige medische activiteit ;worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische .activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. 'Het doel omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts (en)-venno(o)t(en);

het scheppen van de mogelijkheden om de arts(en)-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken;

het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord.

De vennootschap kan, doch uitsluitend als bijkomstig doel, haar middelen investeren in en het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen ,enkel ogenblik aanleding geven tot het ontwikkelen van welke aanvullende commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen. Het

Voor- 111

behouden *11188365*

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancieerd worden door kredieten of leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor de eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere arsten of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan overeenkomsten met derden afsluiten en kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met artsen of

met (kosten) associaties, professionele (éénpersoons)-vennootschappen,

kostenassociaties, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk.

KAPITAAL: Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in

honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een breukwaarde van één/ honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal ieder.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 645-1014676-91 bij de naamloze vennootschap Bank J Van Breda & Co NV, geopend ten name van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PIETTE YVES REUMATOLOGIE, in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 23 november 2011 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd, om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op dertig juni tweeduizend en dertien.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN:Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nogin natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: De oprichter benoemt als eerste zaakvoerder voor de duur van diens medische activiteiten: de Heer Piette Yves, voornoemd.

VOLMACHT; De oprichter en de aldus benoemde zaakvoerder stelt als bijzondere gevolmachtigde aan de de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8730 Beernem (Oedelem), Oudeputstraat 41, 0462.659.019 rechtspersonenregister Brugge, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

01/04/2015
ÿþ,w' Mcd PDF 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie rcfe akte

j

Voor

behoud aan he Belgisc

Staatsbl

Griffie Rechtbank Koophandel

2 Q Ml« ZG 15

Gent Afde Brugge

~e ariffIer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

\\EMERI

~

Ondememingsnr :0841.560.815

Benaming (eva): Piette Yves Reumatologie'

(verfmrt); burgerlijke vennootschaponder de vorm van een besloten

Rechtsvorm : vennootschap met beperke aansprakelijkheid

Zetei : Oudenburgweg 73 / A

8490 Jabbeke (Varsenare)

(voliedlg adres)

Onderwerpen) akte : zetelverplaatsing

Bij besluit van de zaakvoerder de dato 1 maart 2015 werd de zetel van de

vennootschap verplaatst naar volgend adres: 8490 Jabbeke (Snellegem),

Kerkeweg 63.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend,

de Heer Piette Yves

zaakvoerder

Tegelijk hiermede neergelegd:

- besluit van de zaakvoerder

Coordonnées
PIETTE YVES REUMATOLOGIE

Adresse
OUDENBURGWEG 73, BUS A 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande