PIGRI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIGRI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.875.542

Publication

23/04/2014
ÿþi n"

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

15 -Qrt-BE GISCH STA

ONITEUR

3ELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

aQ14 GENT AFDELING BRUGGE NEERGELEDD OP: 114 APR. 2014

Griffie

ATû3Lrf+°~

Ondernemingsar : 0456.875.542

Benaming (voluit) : PIGRI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Proosdijstraat 14 8020 Oostkamp (Ruddervoorde)

Onderwee akte : Buitengewone algemene vergadering - Omvorming in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Ontslag raad van bestuur Benoeming zaakvoerder - Statutenwijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT', geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 26 maart 2014,; nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze: vennootschap "PIGRI", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur de dato 28 januari; 2014, dat het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap "PIGRI" in een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "PIGRI" toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 maart 2014,; over de staat van actief en passief van de vennootschap op 31 december 2013, hetzij minder dan 3 maanden voor! heden, zoals opgelegd door artikelen 778 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. De aanwezige; vennoten erkennen kennis genomen te hebben van beide verslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

`' De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Ulrich De Poortere, luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/12/2013 - die onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de vennootschap werd opgesteld - heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het instituut der bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van honderddrieëntwintigduizend achthonderddrieënnegentig euro;

II

achtendertig eurocent (123.893,38 EUR) is niet kleiner dan het huidige maatschappelijk kapitaal van

: tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

Gelet op het tijdstip van onze aanstelling en de noodzakelijke termijn voor de uitvoering van onze

controlewerkzaamheden, was het ons niet mogelijk onze controlewerkzaamheden te beëindigen meer dan 15

dagen voor de voorziene algemene vergadering.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek vani

;; Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV in een BVBA en mag voor geen

andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

Oostakker (Gent)

op 19 maart 2014"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Tweede besluit

De vergadering beslist de naamloze vennootschap "PIGRI" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIGRI", met ingang van heden, met een kapitaal van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00), verdeeld in 250 aandelen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIGRI" is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa-en passivaposten van de omgezette vennootschap "PIGRI".

Het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft ongewijzigd.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2013, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Aile verrichtingen die sedert die datum gedaan werden door de naamloze vennootschap "PIGRI" worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIGRI".

Alle lopende verbintenissen van welke aard ook inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIGRI".

Het kapitaal blijft ongewijzigd. Aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen blijven dezelfde. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De 250 aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap "PIGRI" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Derde besluit

De vergadering verleent ontslag aan de bestuurders:

- Mevrouw Cindy BOVYN;

- Mevrouw Jacqueline WILLE, beiden voomoemd;

als bestuurders (en mevrouw Cindy BOVYN ook als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur) van de naamloze vennootschap "PIGRI",

Vierde besluit

De vergadering beslist aan te stellen tot niet-statutaire zaakvoerder.

mevrouw Cindy BOVYN, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Het mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Vijfde besluit

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met bovenvermelde besluiten, goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

"Artikel 1: Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "PIGRI":

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Proosdijstraat 14.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in

Brussel, bij besluit van de zaakvoerders.

Artikel 3: Doel

I. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. - De exploitatie van een landbouw-, tuinbouw- en veeteeltbedrijf, omvattende de veeteelt in al zijn aspecten, zoals het melken van koeien, houden, fokken en vetmesten van alle vee in het kader van de landbouwexploitatie, met de bedoeling om de producten die ze voortbrengen of de dieren zelf, te verkopen. Deze exploitatie omvat het telen van landbouwgewassen en het uitvoeren van alle handelingen die daarmee verband houden, zoals het draineren, onderhouden en bemesten van grond, het zaaien, bewerken, maaien, opslaan en verkopen van gewassen, dit alles in de gebouwen en op de gronden die bij de oprichting van de vennootschap of later werden ingebracht, of waarvan de exploitatie aan de vennootschap krachtens welke overeenkomst ook, is toevertrouwd. Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend. Met betrekking tot het "telen van landbouwgewassen" wordt ondermeer bedoeld het telen van granen en andere akkerbouwgewassen omvattende de graanteelt, aardappelteelt, suikerbietenteelt, tabaksteelt, teelt van oliehoudende zaden en vruchten, teelt van hopbellen en wortels en knollen, katoenteelt, teelt van drooggeoogste zaden van peulvruchten zoals erwten en bonen, teelt van geneeskrachtige planten en van planten gebruikt voor insecten- of parasietenbestrijding en dergelijke, teelt van zaai- en plantgoed voor de akkerbouw en teelt van overige akkerbouwgewassen (niet elders genoemd); de groenteteelt; kruidenteelt; teelt van paddestoelen en truffels; teelt van zaai- en plantgoed voor de groenteteelt; de bloementeelt; boomkwekerijen, de fruitteelt, enzovoort.

- ondernemingen voor het verzamelen, storten en verwerken van afval en overschotten afkomstig van de landbouw en de veeteelt, inclusief de werkzaamheden in verband met mestoverschotten (mestbanken); - de vervaardiging van gedroogde mest en dergelijke;

- het ter beschikking stellen van percelen landbouwland voor het spreiden van mest;

- de mestverwerking in het algemeen;

- de productie van bio-energie;

- het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden, omvattende alle landbouwloonwerken, het voorbereiden van landbouwvelden, het opzetten van een teelt, de behandeling van landbouwgewassen, het besproeien van gewassen, ongediertebestrijding (ook konijnen) met betrekking tot de landbouw; snoeien van fruitbomen en wijnstokken, het uitdunnen van bieten, het oogsten en eerste behandeling van de gewassen voor primaire markten, zoals wassen, sorteren, desinfecteren, verpakken, enzovoort;

- het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

- de verhuur van landbouwmachines en -werktuigen met of zonder bedieningspersoneel;

- de aan- en verkoop van landbouwmachines en  materiaal;

- onderneming voor het scheren van schapen van derden, het inspecteren van kuddes, drijven van vee, het laten weiden van andermans vee, het kapoenen van gevogelte, het reinigen van hokken. Onderneming voor het fokken van varkens; de verkoop van varkensberen. De handelsactiviteit en/of fabricage en/of handels in varkenssperma (kunstmatige inseminatie);

- de behandeling in meststoffen, verdelgingsmiddelen en chemische producten voor de landbouw, levende dieren en landbouwproducten. De groothandel en/of handelsbemiddeling in granen, zaden, diervoeders, niet-eetbare oliën en vetten, pootaardappelen, tulpenbollen, veevoeder, levende dieren, bloemen en planten, groenten en fruit, enzovoort. Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Transport van goederen;

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

7. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen;

8. De productie van alternatieve energie; de productie van zonne-energie; de productie van windenergie

9. Vergisting op basis van biomassa met het oog op energiewinning. Verbranden van biomassa met het oog







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



op energiewinning

10. Productie van elektriciteit, productie van warmte en stroom. Transmissie van elektriciteit. Distributie van en handel in elektriciteit.

11. Productie van gas. Productie van en handel in gasvormige brandstoffen via leidingen;

12. Uitbaten van een horecabedrijf. Hoevetoerisme;

13. Tussenpersoon in de handel;

14. Het verlenen van adviezen en consulting van financiële, technische, commerciële, operationele én administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van personeelsselectie en evaluatie, administratie en financiën, verkoop en marketing, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin.

15. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

16. Het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsvoering (financieel, commercieel, operationeel, informatie technologie, ...) in haar ruimste betekenis. !1. VOOR EiGEN REKENING

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, merende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

o-" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



met haar doel.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00).

Het is vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/25O 0 van het kapitaal vertegen-

woordigen.

Art, ket 6: Kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend

volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Art kel 9: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of

rechtspersonen, vennoten of niet,

Art kel T0: Bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te

verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder kan alleen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als

etser of als verweerder

Artikel 10 bis: Delegatie van machten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zoals opdrachten in het kader van het

dagelijks bestùur, mits zij duidelijk zijn omschreven, zijn geoorloofd.

De aldus gevolmachtigden verbinden de vennootschap slechts als gewone lasthebbers onder

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders die hun volmacht gaven.

Artikel 12: Vergoedingen zaakvoerder

Aar) de zaakvoerder of zaakvoerders mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een vaste bezoldiging

toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze

vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 14: Jaarvergadering

De jaarvergaderinq wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand december om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dient de

vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en

goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de

jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als

het belang van de vennootschap het vereist,

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5dB van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aange-

duid in de oproeping.

Artikel 15: Aantal stemmen - Volmacht

Indien er meerdere vennoten zijn, mag iedere vennoot stemmen in persoon of door lasthebber. Ieder aandeel

geeft slechts recht op een stem.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend

en hij kan ze niet overdragen,.

Artikel 19: Boekjaar

Het boekjaar begint op i juli om te eindigen op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 21: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/2Uste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds 1/'1Ode van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Artikel 25: Verdeling bij vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.



Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 26 maart 2014, met gecoördineerde statuten, verslag van de Raad van Bestuur en verslag van de revisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 07.01.2014 14003-0271-013
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 19.12.2014 14699-0410-013
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.01.2013, NGL 31.01.2013 13023-0499-014
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.12.2011, NGL 23.12.2011 11649-0560-014
10/02/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 03.02.2011 11025-0502-011
27/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 24.01.2011 11013-0343-011
15/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.12.2009, NGL 09.12.2009 09882-0098-012
09/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 05.01.2009 09003-0140-011
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 21.12.2007 07843-0396-010
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 02.12.2006, NGL 27.12.2006 06933-2755-012
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 03.12.2005, NGL 31.01.2006 06040-3208-012
17/02/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 22.01.2005, NGL 17.02.2005 05053-4453-012
02/01/2004 : OO052935
07/02/2003 : OO052935
21/12/2001 : OO052935
16/10/2001 : OO052935
11/01/2001 : OO052935
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 14.12.2015 15688-0531-013
02/02/1996 : OO52935

Coordonnées
PIGRI

Adresse
PROOSDIJSTRAAT 14 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande