PKSM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PKSM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.200.411

Publication

24/04/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr 0897.200.411

Benaming (voluit) :PKSM

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel De Linde 21

8310 BRUGGE (Sint-Kruis)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 28 maart 2014:

1/ De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten waarbij:

vastgesteld werd dat de belaste reserves, zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd

door de algemene vergadering van de vennootschap, vierhonderd drieënzeventigduizend

driehonderd achtenveertig euro dertig cent (¬ 473.348,30) bedragen, zoals blijkt uit de: :=

goedgekeurde jaarrekening van 31 maart 2012;

* vastgesteld werd dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van art.617 W. Ven, vierhonderd drieënzeventigduizend driehonderd achtenveertig euro dertig cent (E 473.348,30): bedraagt;

* besloten werd over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderd en vijfduizend euro (E 405.000,00);

* de beide vennoten het engagement aangingen om het netto-dividend, zijnde het uitgekeerd bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450,000,00) in totaal of elk van hen voor tweehonderd vijfentwintigduizend euro (E 225.000,00) verminderd met de roerende voorheffing van 10% ofi vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00) in totaal of elk van hen voor tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (E 22.500,00) hetzij netto samen vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00) of elk tweehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00), onmiddellijk in te brengen .

in het kapitaal via een kapitaalverhoging door middel van inbreng in geld.

Voormeld stuk wordt door de voorzitter overhandigd aan de instrumenterende notaris die dit zal neerleggen en bewaren in zijn dossier.

II/ De vergadering beslist unaniem, ingevolge het voorgaande en onder de voorwaarden erij bepalingen van nieuw artikel 537 WIB92, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderd en vijfduizend euro 405.000,00), zijnde het netto: tussentijds dividend, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00)i op vierhonderd drieëntwintigduizend zeshonderd euro (E 423.600,00).

o De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, zonder cr-atie van nieuwe aandelen, doch door het optrekken der fractiewaarde van de bestaande

:" aandelen en dit gelet op intekening der bestaande beide vennoten in dezelfde verhouding als !i aandelenbezit ve.)6r kapitaalverhoging. Notariële verklaring

Ondergetekende notaris heeft voorafgaand dezer gewezen op het Wetboek van vennootschappen inzake kapitaalverhogingen door inbreng in speciën en de vergoeding door aandelen conform zelfde Wetboek. Ondergetekende notaris acteert dan ook dat de algemene vergadering, heeft beslist geen nieuwe aandelen op naam te creëren, gezien de beide vennoten intekenen in compleet dezelfde mate zoals zij reeds v66r de kapitaalverhoging deel in het kapitaal hadden en bijgevolg enkel de fractiewaarde wordt opgetrokken per aandeel.

Ill/ De beide vennoten, aanwezig dan wel vertegenwoordigd, vertegenwoordigend de totaliteit van de

Op de laatste btz, van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

16 -lm-GIScH

re 1:4

131 z E St

filfitple)111

BELQÊCHTBANK VAN KOOPHANDEL

2tnq GENT AFDELIHG BRUGGE

A-,

EERGELEGB OP: 08 Alt 2ou

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

med 11.1

3/oor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



momenteel in omloop zijnde aandelen, verklaren expliciet door het bestuursorgaan op de hoogte te zijn gebracht van de geplande kapitaalsverhoging via inbreng van geldspeciën en van het wettelijk voorkeurrecht dat zij terzake genieten inzake onderschrijving van deze kapitaalverhoging.

Zij verklaren, voor zoveel als nodig, ieder individueel te verzaken op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze om hun wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen.

IV/ Onderschrijving en kwijting.

A INBRENG

De ONDERSCHRIJVING EN KWIJTING.'

INSCHRIJVING

1/ De heer Patrick SOHIER, echtgenoot van hierna genoemde mevrouw Kathleen Goethals, wonende te 8300 Knokke-Heist, Jef Mennekenslaan 35/34, verklaart in de vennootschap in te schrijven op tweehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (E 202.500,00) en behoudt zijn zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde fractiewaarde.

2/ Mevrouw Kathleen GOETHALS, echtgenote van voornoemde heer Patrick Schier, wonende te 8300 Knokke-Heist, Jef Mennekenslaan 35/34, verklaart in de vennootschap in te schrijven op tweehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00) en behoudt haar zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde fractiewaarde.

BI VERGOEDING

Deze inschrijvingen worden bijgevolg niet vergoed door toekenning van nieuwe aandelen, doch vergoed door verhoging der fractiewaarde der in bezit zijnde aandelen der inschrijvers.

C/ AANVAARDING

De hiervoor beschreven inschrijvingen worden door de comparanten, zijnde eveneens inschrijvende partijen, aanwezig dan wel vertegenwoordigd als gezegd, aanvaard en de vergadering besluit dienvolgens dat gezien er geen uitgifte nieuwe aandelen is, de fractiewaarde der reeds in bezit zijnde aandelen telkens wordt verhoogd zodat de huidige beide vennoten zoals voordien het zelfde aantal aande en bezitten als volet:

De heer Patrick SOHIER behoudt zijn vijftig (50) aandelen op naam;

Mevrouw Kathleen GOETHALS behoudt haar vijftig (50) aandelen op naam;

V/ De vergadering stelt vast met algemeenheid van stemmen dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans gebracht is op VIERHONDERD DRIE EN TWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 423.600,00)

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

VI/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging:

Artikel VIJF : AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIERHONDERD DRIE EN TWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EUR (E 423.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VII/ De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen tot wijziging afsluitdatum boekjaar van 31 maart naar 31 december van ieder jaar, maar dit pas voor het boekiaar ingaande op 1 april 2014 waardoor het boekjaar aanslagjaar 2014 zal lopen tot 31 december 2014 en vanaf het volgend boekjaar 2015 loopt het dan van 1 januari tot 31 december van ieder jaar en bijgevolg wijziging jaarvergadering voor de eerste maal in het iaar 2015 naar achtentwintig juni om achttien uur in plaats van één september om negentien uur en wijziging aldus der respectievelijke artikelen 16 en 14 der statuten, als volgt:

Artikel ZESTIEN : BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel VEERTIEN : DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op achtentwintig juni om achttien uur van het jaar volgend op de afsluitdatum van het boekjaar en dit voor de eerste maal in 2015.

De vergadering voor het boekjaar eindigend op 31 maart 2014 blijft ongewijzigd (deze gaat door op één september 2014 om negentien uur).

De jaarvergadering gaat door op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit verreist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

VIII/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge van wetswijzigingen het artikel 18 der statuten betreffende de ontbinding, als volgt te wijzigen: Artikel ACHTTIEN : Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

zorgen van de zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de

vergoeding zou bepalen indien nodig, te dien einde één of meer vereffenaars aanduidde.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in

functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

IX/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de

gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel geassocieerd notaris,

Neergelegd ;

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik Q vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eyoor-behouàen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 21.09.2014 14597-0292-009
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 01.09.2013, NGL 28.10.2013 13642-0008-009
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 31.10.2012 12625-0579-009
13/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.09.2011, NGL 05.10.2011 11575-0224-009
14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 01.09.2010, NGL 05.10.2010 10574-0376-008
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 27.08.2016 16502-0323-009

Coordonnées
PKSM

Adresse
DE LINDE 21 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande