PLACEBO INVEST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PLACEBO INVEST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 811.138.348

Publication

26/10/2011
ÿþ r~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

JIIiiull iNIIfl111 ea

Ondernemingsnr : 0811.138.348

NEERGELEGD ter GRiFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

UGg ( '`%. Q,pf gge) op:

Griffie De grip:;L r,

tl

Benaming : PLACEBO INVEST

(voluit)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Wantestraat 140

8310- Brugge (Assebroek)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 29 september 2011, blijkt dat 1) de vennoten van de vennootschap onder firma "PLACEBO INVEST" met zetel te 8310 Brugge, Wantestraat 140 en 2) de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"'t HEERENHUYS" met zetel te 8800 Roeselare,Diksmuidsesteenweg 132;

1)de volgende uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor juist erkend te hebben:

a) De respectieve zaakvoerders van beide vennootschappen hebben op twintig juli tweeduizend en elf' een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door de zaakvoerders van beide vennootschappen; op vijfentwintig juli daarna op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd, zijnde. meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen. Voormeld fusievoorstel werd voor wat betreft de overnemende vennootschap "t Heerenhuys' gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één september daarna onder nummer 11133398 en voor wat betreft de over te nemen vennootschap 'Placebo Invest' als voren gepubliceerd op vijf augustus tweeduizend en elf onder, nummer 11121639.

Gezien de vereniging van de aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 't Heerenhuys, werden de zaakvoerders van beide vennootschappen vrijgesteld een.

omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

b) De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat, sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke

wijzigingen hebben voorgedaan.

c) Het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vermeld, alsook de

plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste boekjaren vanaf de oprichting, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per dertig juni tweeduizend en elf en eénendertig augustus tweeduizend en elf, van de over te nemen vennootschap "PLACEBO INVEST", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de, stukken kennis te nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste boekjaren sedert de oprichting, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per dertig juni tweeduizend en elf,van de overnemende vennootschap"'t Heerenhuys", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aai% het

- Belgisch

Staatsblad



d) De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overnemende vennootschap aile effecten bezit uitgegeven door de overgenomen vennootschap, en dat de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende vennootschap.

e) De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit noch schuldeiseres is van enige hypothecaire schuldvordering.

II.De volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PLACEBO INVEST' door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "t HEERENHUYS".

2/ De algemene vergadering van de vennootschap onder firma "PLACEBO INVEST" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'t HEERENHUYS".

TWEEDE BESLUIT

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'t HEERENHUYS " besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap onder firma "PLACEBO INVEST".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "PLACEBO INVEST" met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "'t HEERENHUYS." Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `"t HEERENHUYS." houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "PLACEBO INVEST" worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "PLACEBO INVEST" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert een juli tweeduizend en elf, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "'t HEERENHUYS."

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van vennootschap onder firma "PLACEBO INVEST" over op de overnemende vennootschap "'t HEERENHUYS."

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap ais de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben

goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan. ;

DERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.

ZESDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerders en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De hier aanwezige zaakvoerders, van de overnemende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van . koophandel, met name aan de heer Christophe Van Coppenolle,Kortrijksestraat 467,8020 Oostkamp (Ruddervoorde).

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd :

-afschrift van de akte fusie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

a_ah het

" " Belgisch

Staatsblad

05/08/2011
ÿþ ddod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III1i~*1112163iiH ruw ~i~ w~iMoi

behouden 9*

aan het

Belgisch

Staatsblad





NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 5 JULI 2011

Griffipe griffier,

Ondernemingsnr : 0811.138.348

Benaming

(voluit) : PLACEBO INVEST

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Wantestraat 140 - 8310 Brugge

Onderwerp akte : Mededeling

Fusievoorstel d.d. 20 juli 2011 tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'t Heerenhuys" (de overnemende vennootschap - RPR/KBO 0891.898.271) en de vennootschap onder firma "Placebo Invest" (de over te nemen vennootschap - RPR/KBO 0811.138.348).

Mathijs VAN DEN BERGHE

Zaakvoerder

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PLACEBO INVEST

Adresse
WANTESTRAAT 140 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande