PN SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : PN SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.873.348

Publication

07/02/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ffl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9. Ot 2014

RECHT ~(ti<f119OP1HHÂNDEL K RTR1JK

1111111I1,1,1111j1111,11111111

Ondernemingsnr: 544 g23 gqg

Benaming

(voluit) : PN SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : (jelijorre Commanddcwzc ucivec lcti6P

Zetel : Hogeschuurstraat 63, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting gewone commanditaire vennootschap

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte van de gewone commanditaire vennootschap PN SOLUTIONS,

TITEL EEN: RECTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de benaming PN SOLUTIONS.

De Heer Pol Nuytens, wonende te Hogeschuurstraat 63, 8930 Menen, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Hogeschuurstraat 63.

Deze mag worden overgebracht naar iedere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. Iedere wijziging van de zetel wordt door toedoen van het bestuursorgaan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels, exmploitatiezetels, filialen, agentschappen en depots vestigen in België of In het buitenland oprichten.

Artikel 3

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als

tussenpersoon:

1, Het superviseren, adviseren, aansturen, managen, beheren en uitvoeren van de hierna vermelde

werkzaamheden:

- algemene bouwwerken, het bouwrijp maken van terreinen, burgerlijke en utiliteitsgebouwen, individuele

huizen, residentiële en kantoorgebouwen, gebouwen van industriële, commerciële aard;

- Het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen;

- Het uitvoeren van draineringswerken;

- De uitvoering van horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen;

- Het leggen van ondergrondse kabels en leidingen;

- Het mechanisch ondergronds trekken van leidingen voor telefonie-, electra-, en gasdistributiekabels;

- Het uitvoeren van electriciteitswerken algemeen;

- De uitvoering van aansluitingen voor bedrijven en particulieren op het telefoonnet;

- Rioleringswerken en het uitvoeren van bestratingen, het leggen van opritten;

- Het uitvoeren van metsel- en betonwerken, waterdicht maken van bouwwerken;

- Het uitvoeren van slopingswerken;

- Het installeren van individuele verwarmingsinstallaties van gas;

- Het uitoefenen van het beroep van sanitair installateur, loodgieter, installateur van centrale verwarming en het plaatsen van elektronische installaties,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek, marketing, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Aile verrichtingen die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend of onroerend patrimonium, Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken,

4. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

5. De groot- en kleinhandel, de import en de export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruimte zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

6. Aile commissieverhandelingen.

7. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat,

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders al loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten,

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

TITEL TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5.000,00 euro.Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

TITEL DRIE: VENNOTEN - BESTUUR - CONTROLE

Artikel 6

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De commanditaire of stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. De commanditaire of stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap.

Artikel 7

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beheerdende vennoot moeten zijn. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering dle de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van een algemene vergaderingf genomen met in acht name van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Artikel 8

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar Instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

TITEL VIER: JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVE

Artikel 9

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld. Zo de wet dit veriest, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

In het jaarverslag wordt rekenschap gegeven van het bevoerde beleid. Het verslag omvat tevens commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze verdeeld worden onder de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

TITEL VIJF: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 10

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen In de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan`niet vennoteb kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in funt'se isizijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hijszij heettihebben de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffaars toekent, tenzij de algemene vergadering daat bij gewone meerderheid anders over beslist. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende drie voorwaarden: - Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

- Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

- Alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

TITEL ZES: ALGEMENE BESCHIKKINGEN

Artikel 11

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in

België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Artikel 12

De vennoten willen zich volkomen schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan niet geldig is afgeweken, geacht worden in deze statuten te zijn ingeschreven; de clausules die strijdig zijn met de dwingende bepaling uit het Wetboek van Vennootschappen worden geacht niet te zijn geschreven.

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste zaterdag van de maand mei van het jaar 2015.

De oprichters benoemen volgende personen als gewone zaakvoerder:

- De Heer Pol Nuytens, voornoemd en die aanvaardt. Zijn mandaat is voor onbepaalde duur en bezoldigd,

behoudens andersluidende beslissing van de jaarvergadering.

i

à

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Aldus opgemaakt te Menen op 2e/01/2014

Pol Nuytens

Zaakvoerder / vennoot



Bijlage~bif-het Beigisch-Staatsüíad =-a7/fl2/2ai-4 _ -Anneges-dn Muniteurûutge







Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PN SOLUTIONS

Adresse
HOGESCHUURSTRAAT 63 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande